طرز تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور

ترشی بادمجان با سرکه انگور یکی از ترشی های محبوب در بین خانواده های ایرانی است. این ترشی با استفاده از بادمجان، سرکه انگور، نعنا و ادویه جات درست می شود. مواد لازم برای تهیه این ترشی شامل یک کیلو بادمجان، نیم پیمانه سرکه ی انگور، یک سبد گیاه نعنا، چند جوز هندی، چند دانه زردچوبه و سایر ادویه جات است.

برای شروع، بادمجان ها را بشویید و خطی خطی برش دهید. سپس نمک کمی روی آن ها بریزید و بعد از یک ساعت بادمجان ها را با آب بشویید و روی دستمال با کیفیت بخشید تا آب بیشتری از آن ها خارج شود.

در ادامه، سرکه ی انگور و چند آبلیمو را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا سرکه داغ شود. سپس بادمجان های ریز خرده شده و نعنا را به سرکه ی داغ بریزید و به مدت چهار ساعت در قابلمه قرار دهید.

پس از چهار ساعت درون قابلمه، مواد دیگری مانند جوز هندی، زردچوبه و سایر ادویه جات به ترشی اضافه شوند و برای دو ساعت دیگر در حرارت کم مهار شوند. در پایان، ترشی را در بطری های شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا طعم و مزه خاص آن بهبود یابد. در نتیجه، ترشی بادمجان با سرکه انگور آماده شده و می توان به عنوان یک مزه ترشی مناسب برای وعده های ناهار و شام در بین خانواده ها سرو کرد.



طرز تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور

ترشی بادمجان با سرکه انگور یکی از انواع ترشی‌هایی است که با استفاده از بادمجان سفید، سیب زمینی، سرکه انگور و ادویه‌های خوشمزه تهیه می‌شود. این ترشی به دلیل طعم ترش و شیرینی که دارد، همیشه پرطرفدار بوده و به خوردن آن در صبحانه و ناهار معتادانه برخی افراد می‌پردازند.

برای تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور، اولین قدم، شستن و خشک کردن بادمجان و سیب زمینی است. بعد از این کار، بادمجان و سیب زمینی را به شکل ظرفی درآورده و سرکه انگور، نمک، دارچین، زیره سبز و گلاب به آنها اضافه می‌کنیم.

سپس، تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به مدت دو الی سه ساعت در ظرف خود رها می‌کنیم تا مزه ترش و شیرینی کاملا درون ترشی جذب شود. در این زمان، باید چندبار به ترشی نگاه کنیم و آن را هم بزنیم تا همه‌ی مواد خوبی با هم ترکیب شوند.

در پایان، پارچه و چنگالی را به کمک مایع روغن تمیز کنید و داخل ظرف ترشی را بگذارید تا عفونت نگیرد. ترشی بادمجان با سرکه انگور برای استفاده لازم است دمای آن به‌طور کامل به اتاق خنک شود و می‌توانید مورد استفاده قرار دهید. در نهایت، می‌توانید این ترشی طعمدار و خوشمزه را با غذاهات خود همراه کنید.



راهنمای تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور

ترشی بادمجان با سرکه انگور یکی از انواع ترشی های خانگی است که در مناطق مختلف ایران طرفداران زیادی دارد. این ترشی با استفاده از بادمجان، سرکه انگور، نعناع، گل سرخ و ... تهیه می شود. در این راهنما به نحوه تهیه این ترشی می پردازیم.

جهت تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور ابتدا باید بادمجان ها را خرد کرد. برای این کار می توانید بادمجان ها را در صورت استفاده از پیاز نگینی، با پوست و بدون خرد کردن پوست، یا بدون استفاده از پیاز و با خرد کردن پوست آنها، خرد کنید.

سپس برای تهیه محلول سرکه انگور، سرکه، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا شکر به آرامی حل شود. سپس در صورت استفاده از ادویه جات مورد نظر، انها را به مخلوط اضافه کنید. بعد از رفتن محلول به دمای بالا، آن را از روی حرارت بردارید و به خنک شدن در آورید.

در مرحله بعد، بادمجان های خرد شده را با محلول سرکه انگور ترکیب کنید و به مدت حداقل یک شب در ظرفی که دارای دربی است بگذارید تا مزه ترشی کامل شود. پس از گذشت زمان مورد نیاز، ترشی بادمجان با سرکه انگور آماده است و می توانید آن را برای مصرف به همراه غذاهای دلخواه خودتان سرو کنید.



مراحل درست کردن ترشی بادمجان با سرکه انگور

ترشی بادمجان با سرکه انگور یکی از خورشیدهای عالی برای سرو کردن در میز غذا است. این ترشی از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود. در این مطلب به نحوه درست کردن ترشی بادمجان با سرکه انگور پرداخته شده است.

مرحله نخست برای درست کردن این ترشی، شستن کامل بادمجان ها است. سپس باید آن‌ها را به مدت چند دقیقه پخته و به داخل آب برای سرد شدن قرار داد. پوست بادمجان را بردارید و آن‌ها را خرد کنید و برای ۵-۶ ساعت در آب نمکی قرار دهید.

سپس برای تهیه سس ترشی، در قابلمه آب و سرکه انگور را مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه آن‌را بر روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد. به این محلول سس، هویج‌های خرد شده، نمک، فلفل سیاه و سیب زمینی خرد شده اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بگذارید تا آن‌ها هم نرم شوند.

سپس به مخلوطی از ترشی بادمجان، سس ترشی، سیر و ریحان اضافه کنید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب مزه بگیرد. ترشی بادمجان با سرکه انگور آماده شده را با غذاهای مختلف همراه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.



چگونگی تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور

ترشی بادمجان با سرکه انگور یکی از خورشیدهای محبوب و کاملاً سالم در ایران است. این خوراکی در فصل تابستان به دلیل خواص خنک کننده و تقویت کننده سیستم گوارش، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور ابتدا باید بادمجان‌های تازه را به شکل ورق‌های ریز خرد کنید و به مدت یک ساعت در آب نمک قرار دهید تا آب آنها خارج شود.

در مرحله بعد سرکه انگور را با کمی آب و نمک درون دیگی به جوش بیاورید. سپس ورق بادمجان را اضافه کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا بادمجان نرم شود.

در مرحله بعد بهتر است که در صورت تمایل، چندین نوع سبزیجات نیز اضافه شوند تا باعث تنوع در طعم و مزه شود.

در پایان ترشی بادمجان با سرکه انگور را به داخل بطری های شیشه ای بریزید و تا زمانی که بادمجان کاملاً ترش شود، در محیط خنک قرار دهید. برای مصرف بهتر، می توانید ترشی بادمجان با سرکه انگور را به همراه پلو، سالاد و یا غذاهای دیگر سرو کنید.



ترشی بادمجان با سرکه انگور را چگونه بسازیم؟

ترشی بادمجان با سرکه انگور یکی از انواع خورشت های خوشمزه و سالم است که با استفاده از بادمجان، سیر، گوجه فرنگی و سرکه انگور تهیه می شود. این خورشت باعث افزایش سلامتی بدن، کاهش کلسترول و افزایش سیستم ایمنی می شود. در ادامه توضیحاتی درباره نحوه تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور آورده شده است.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان با سرکه انگور شامل بادمجان، سیر، گوجه فرنگی، سرکه انگور، نمک، فلفل و آب می باشد. در ابتدا باید بادمجان ها را به صورت نیمه دایره ای و برش داده و با نمک ماساژ دهید. پس از این کار باید آنها را بشویید و به مدت ۱۰ دقیقه در آب نمکی قرار دهید.

در مرحله بعدی شما باید سیر و گوجه فرنگی را برش داده و در سینی غذا جمع کنید. در این قسمت باید سرکه انگور، آب، فلفل و نمک را مخلوط کرده و بر روی مواد آماده شده در سینی ریخته و برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

در آخرین مرحله باید بادمجان ها را از آب در بیاورید و به مواد آماده شده در سینی اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس همه مواد را به یک دیگ سرخ کن بریزید و آتش را روشن کنید. باید آن را برای مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید تا مواد کاملا بپزند، سپس آماده تقدیم به خانواده خود خواهید بود.

در نتیجه، ترشی بادمجان با سرکه انگور یک غذای خوشمزه و سالم با مقدار زیادی مواد مغذی است که به سلامتی بدن شما کمک می کند. با توجه به نحوه تهیه آن، شما می توانید به راحتی این خورشت خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.



طرز تهیه ساده ترشی بادمجان با سرکه انگور

تهیه ترشی با استفاده از سرکه انگور، یکی از روش‌های ساده و معمول در تهیه ترشی‌های ایرانی است. در این روش، بادمجان‌ها با ترشی‌گری و مرصع با ویژگی‌هایی مانند رنگ قرمز و مزه تلخ، تهیه می‌شوند. برای پختن ترشی بادمجان با سرکه انگور با چند مواد اساسی نیاز است.

ابتدا بادمجان‌ها باید خرد شده و سپس به داخل سایز قابل توجهی از کاسه یا لیوان کوچکی ریخته شوند. سپس سرکه انگور به مقدار لازم با دو قاشق کوچک شکر مخلوط شده و بر روی بادمجان‌ها ریخته می‌شود. سپس همه مواد با هم مخلوط می‌شوند تا بادمجان‌ها به شکل یکنواختی درون ترشی اندازه‌گیری شوند.

بعد از این کار، کاسه ترشی باید با یک پارچ پوشیده و به حداقل شش ساعت در یخچال قرار داده شود. در این مدت، بادمجان‌ها و سایر مواد ترشی با هم مخلوط می‌شوند و پخت می‌کنند تا به این ترشی خوش‌عطر و مزه‌دار برسند.

وقتی ترشی آماده شد، می‌توان آن را به صورت نیمه شده و در ظرف‌هایی مناسب برای نگهداری در یخچال بسته و نگهداری کرد. این ترشی را با غذاهای سرد و گرم همراه کنید تا از مزه و ویژگی‌های یک ترشی تازه و خوش‌عطر لذت ببرید.