تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه ترشی آلو بخارا
ترشی آلو بخارا یکی از تنقلات محبوب در فصل تابستان است که باعث افزایش شهوت غذایی میشود و میتواند در سفرههای غذایی مختلف جایگزین مناسبی برای سالادها و غذاهای اصلی باشد. آلو بخارا یکی از میوههایی است که طعم ترشی و خنکی دارد و مصرف آن در فصل گرم تابستان باعث تازگی و خنکی بدن میشود.
برای تهیه ترشی آلو بخارا ابتدا آلوها را دو و یا چند بار با آب شسته و خشک میکنیم. سپس آلوها را در دیگی به اندازه مناسب حجم آنها و با زیره یا نیمه از مقدار آلوها آبلیمو یا سرکه به اندازه مناسب اضافه کرده و زیاد نمیکنیم. سپس کمی آب و شیرین کننده را به طور متناسب اضافه کرده تا ترشی مناسب درست شود.
بنابراین، آلوهای شسته شده در دیگی قرار میدهیم و آبلیمو، نمک، شکر و مایع شیرین مثل آبلیمو یا سرکه را اضافه کرده و آن را روی حرارت نیمکرده میگذاریم و بعد از آغاز جوشیدن آن را از روی حرارت برمیداریم. باید ترشی آلو خیلی کم ترش و تخم مرغی شود. بعضی میگذارند که تا خنک شودستفاده کنند. آن را در شیشه و یا بطری بریانی به تعداد مورد نیاز ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم تا مدت زیادی مصرف کنیم.
در واقع، ترشی آلو بخارا یکی از سالادهای خوشمزه و مطبوع است که با مواد اولیه ساده و ارزان قیمت قابل تهیه است و میتواند به عنوان یک پیش غذا یا همراه ماهیها و سفرههای شام مورد استفاده قرار گیرد و به طعم منحصر به فرد و دلچسب خود مشتری جلب کند.