نحوه تهیه خمیر شیرینی کشمشی در منزل
برای تهیه خمیر شیرینی کشمشی در منزل، نیاز به چندین مواد اساسی مانند آرد، کشمش، شکر و روغن دارید. ابتدا یک ظرف را آماده کرده، دو تا سه لیوان آرد را در آن ریخته و سپس یک قاشق کوچک پودر پخت و پز، نمک و مایع شیر روی آنها پاشید. سپس به آراستن و مخلوط کردن تمامی مواد برای شیرینی کشمشی بپردازید.
پس از آماده سازی آرد، به کشمش ها دست بزنید و آن ها را روی آرد مانده چرخاند. سپس به مرور با انتخاب مقدار فنجانی آرد، به مخلوط کردن خمیر شیرینی پرداخته و به مقدار هماهنگ از روغن، شکر و مایع شیر اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید.
حتما به این نکته توجه کنید بعد از تمام شدن مخلوط کردن مواد، داشتن یک خمیر کاملا یکنواخت برای شیرینی کشمشی به شما کمک می کند در نهایت به راحتی آن را یکپارچه کنید. با کمی فشار دادن خمیر به روی کف دست و دادن شکل به این شیرینی با استفاده از کشمش، در نهایت می توانید آنها را پخته و از مزه ای خوشایند لذت ببرید.
نکته مهمی در مورد تهیه شیرینی کشمشی در خانه این است که میزان مواد برای هر وعده غذایی باید با دقت و با در نظر گرفتن تعداد خوراکی های مختلف محاسبه شود. همچنین با توجه به شرایط مختلف کلی، درجه حرارت و زمان پخت مانند لبنیات شیرینی کشمشی نیز ممکن است فرق کند.
طرز تهیه سیروپ شیرین شیرینی کشمشی
سیروپ شیرینی کشمشی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین شیرینیهای ایرانی است که در انواع مختلف و در اکثر مناطق کشور تهیه و مصرف میشود. این شیرینی در اصل از درخت کشمش تهیه شده است که همراه با ترکیبی از آب، نبات و نبات زعفران به عنوان مواد اولیه استفاده میشود.
برای تهیه سیروپ شیرینی کشمشی، ابتدا باید کشمشهای تازه و صاف را با دقت انتخاب کرد و سپس به همراه آب، نبات و نبات زعفران در قدری ترکیب کرد و روی حرارت قرار داد. هنگامی که مواد به جوش آمدند، حرارت را کمتر کرده و به مدت حدود 30 تا 40 دقیقه به آرامی پخته شوند تا طعم و عطر بیشتری گرفته و سیروپ غلیظ و لطیفی شود.
بعد از پخت سیروپ، آن را به خنک شدن در آورده و سپس از روی شعله برداشته و به همراه یک قاشق چوبی یا سیب زمینی به داخل بطری مورد نظر ریخت. پس از خنک شدن کامل، میتوانید سیروپ شیرینی کشمشی را برای مصرف در سردخانه نگهداری کنید و در هر زمانی که لازم بود، از آن استفاده کنید.
سیروپ شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که همراه با شیرینیها و حلواهای دیگر میتوانید سرو کنید و برای صبحانه یا پذیراییهای رسمی و غیررسمی از آن استفاده کنید. همچنین، سیروپ شیرینی کشمشی را میتوانید به عنوان یک شیرینی مجهز کننده برای بسیاری از دسرها و مشروبات استفاده کنید که به سادگی به غذاهای خود اضافه کنید.
روش تهیه انواع شیرینی کشمشی با توجه به متغیرهای مختلف
یکی از شیرینی های محبوب در بین ایرانیان، شیرینی کشمشی است. این شیرینی با داشتن مزه ای شیرین و همچنین کمی تلخ، به عنوان یک محصول خوشمزه و مفید برای صبحانه، عصرانه و یا بعد از شام محبوب است. تهیه این شیرینی نیز بسیار آسان می باشد و می توان به راحتی در خانه آن را تهیه کرد.
برای تهیه این نوع شیرینی، بهترین روش استفاده از مواد طبیعی است. به طور کلی، موادی همچون کشمش، آرد، شکر، روغن و تخم مرغ در تهیه این شیرینی استفاده می شوند. همچنین، می توان مقداری از خمیر شیرینی را با دوغ و یا شیر جایگزین کرد تا شیرینی، خوشمزه تر و با کیفیت تری درست شود.
مواد مورد استفاده، همانند سایر شیرینی های دیگر نیاز به اندازه گیری دقیق دارند. یعنی برای جلوگیری از خراب شدن شیرینی و حفظ کیفیت آن، باید دقیقا اندازه درست مواد را تعیین کنید. مورد دیگری که در تهیه شیرینی کشمشی بسیار مهم است، دقت در زمان پخت است. باید دقیقا به مدت کافی و با دمای مناسب، شیرینی را پخت تا کیفیت آن حفظ شود و شیرینی، خشک و همچنین نرم و لذیذ باشد.
به علاوه، می توان با اضافه کردن مواد مختلف نظیر زعفران، دارچین و یا پودر مغز گردو به شیرینی، طعم و مزه ی منحصر به فردی به آن ببخشید. در نتیجه، با بکارگیری میزان درست و مراقبت و دقت در فرآیند تهیه و پخت، شیرینی کشمشی یک شیرینی لذیذ و با کیفیت برای خانواده و مهمانان شما خواهد بود.
لیست مواد لازم برای پخت شیرینی کشمشی در منزل
شیرینی کشمشی به عنوان یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی، در بسیاری از سفره ها به عنوان دسر و پیش غذا مورد استفاده قرار میگیرد. اگر شما نیز دوست دارید در خانه شیرینی کشمشی بپزید، نیازمند چند مواد اولیه ساده و متعدد هستید.
اولین ماده ای که برای پخت شیرینی کشمشی نیاز دارید، کشمش است. برای هر کیلو کشمش به سفیده روغن نیز به میزان ۲۵۰ گرم نیاز دارید. نوشیدنی کشمش هم در صورت تمایل میتواند از این ترکیب تهیه شود.
در این شیرینی میتوان از تخم مرغ، شیر، آرد، پودر شکر، بکینگ پودر، وانیل و نمک نیز استفاده کرد. برای پخت ۳۰ عدد شیرینی کشمشی نیاز به دو عدد تخم مرغ، ده قاشق غذاخوری شیر، پانزده قاشق غذاخوری آرد، هشت قاشق غذاخوری پودر شکر، سه چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری وانیل و نیم قاشق چایخوری نمک میباشد.
این مواد با هم مخلوط شده و به صورت دو قسمت به سینی پخت پخش میشود. سپس روی هر قسمت از شیرینی کناره یک قاشق چایخوری کشمش گذاشته و سینی در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد حدود ۲۰ دقیقه درون فر قرار میگیرد. پخت شیرینی در مدت زمان کوتاهی انجام میشود و پوسته برشیده شده و رنگ طلایی به خود گرفته، شیرینی آماده سرو شدن است.
به علاوه، خامه، شیرینی گردویی، روغن، یا کره دیگر موادی هستند که ممکن است برای تزئین و طعم دهی به شیرینی کشمشی در نظر گرفته شوند. با توجه به این که هر خانه ای ممکن است از روش های خاص خود برای تهیه شیرینی کشمشی استفاده کند، بهتر است بر اساس نیاز و سلیقه خودتان مواد ارائه شده را تنظیم کنید.
مراحل صحیح برای طولانی کردن عمر شیرینی کشمشی
شیرینی کشمشی به عنوان یکی از پر مصرف ترین شیرینی ها در جوامع مختلف جهان شناخته شده است. اما این شیرینی به دلیل داشتن میوه خشک درون خود، به سرعت خراب شده و لذت مصرف آن را از بین می برد. برخی از مراحل صحیح و ضروری برای طولانی کردن عمر شیرینی کشمشی در زیر توضیح داده شده است.
1- استفاده از کیفیت بالای مواد اولیه: هنگام تهیه شیرینی کشمشی، باید از مواد اولیه با کیفیت بالا استفاده کرد. میوه خشک کشمش نیز باید بدون هیچ گونه علائم تغییر رنگ و طعم به دست آمده باشد.
2- حفظ تمیزی و بهداشت در هنگام تهیه: باید محیط تهیه شیرینی کشمشی را از هر گونه ذرات و کثیفی پاک نگه داشت.
3- استفاده از روش های محافظتی: برای حفظ شیرینی کشمشی، می توان از روش های زیر استفاده کرد:
- استفاده از جعبه های محصول با قابلیت محافظت در برابر نور، حرارت، رطوبت و هوازدگی
- استفاده از یخچال در برای نگهداری شیرینی کشمشی
4- انجام ترمیمات: در صورتی که شیرینی کشمشی خراب شده باشد، می توان با انجام ترمیمات جزئی بر روی آن، آن را بازیابی کرد.
5- مصرف به موقع: برای حفظ عمر شیرینی کشمشی، باید آن را در محدوده زمانی خاص مصرف کرد تا از تغییر رنگ و مزه جلوگیری شود.
با رعایت این مراحل، می توان عمر شیرینی کشمشی را برای مدت زمان بیشتری حفظ کرد و از لذت مصرف آن بهترین همراه داشت.
راهنمایی های لازم برای فریز شدن شیرینی کشمشی
برای فریز کردن شیرینی کشمشی نیاز به چند راهنمایی دارید. اولین چیزی که باید در نظر داشته باشید، این است که شیرینی های کشمشی باید به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار گیرند تا خنک شوند.
پس از آن، شیرینی های کشمشی را از قالب خارج کنید و به طور مرتب درون ظروف مناسب بچینید. برای جلوگیری از لطخه شدن فریزر، از سیلیکون یا پارچه داخلی ظروف استفاده کنید.
اگر میخواهید به شیرینی ها روغن یا کره اضافه کنید، حتما این کار را قبل از فریز کردن انجام دهید. در غیر این صورت، هنگامی که شیرینی ها بیرون از فریزر درآیند، به صورت چرب و دلچسبی هستند.
در پایان، شما میتوانید به شیرینی های کشمشی املت یا قهوه نیز اضافه کنید و آنها را به عنوان پیش غذا یا دسری خنک در طی دوران گرما سرو کنید. با این راهنماییها، شیرینی های کشمشی فریز شده تا چندین ماه را در یخچال تحمل میکنند بدون اینکه به کیفیت و طعم آنها آسیبی وارد شود.