فیلم طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

فیلم طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر

فیلم طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر یکی از محبوب‌ترین فیلم‌ها در حوزه آشپزی است که نشان می‌دهد چگونه می‌توان از مرغ بهترین بریان را تهیه کرد.این فیلم توسط آشپز معروف سرآشپز باشگاه پرسپولیس به نام آقا غلامرضا سپهری تهیه و تدوین شده است.

جهت آموزش طرز تهیه این غذا شروع کار با خرد کردن پیاز و سیر در قابلمه با روغن آغشته و پخت آنها تا سبک شدن است. پس از این کار، بهتر است مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در این مخلوط قرار دهید. سپس لتوک مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و تفت دهید.

در مرحله بعد، بهتر است افزودن یک لیوان آب به این مخلوط ادامه داده و کمی بیشتر چربی به آن اضافه کرد. سپس بهتر است برنج را به کمک دستورالعمل‌های موجود در فیلم شسته و با مخلوط بریان مرغ خود در قابلمه خود مخلوط کردید.

در نهایت شما می‌توانید با استفاده از نمک و ادویه‌های مختلف مانند زردچوبه و فلفل سیاه، طعم و مزه کار خود را بهبود ببخشید. پس از ده دقیقه، شما می‌توانید این غذای خوشمزه و مغذی را در سفره خود برای خانواده خود مهیا نمایید.



1. طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر

برای طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر ابتدا مواد لازم را باید آماده کنیم. برای این منظور، یک مرغ به اندازه متوسط، آبلیمو، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز، سیر، زنجبیل، رب گوجه فرنگی، گردو، شیره انگور، روغن و مقداری آب مورد نیاز است.

در مرحله بعد، مرغ را تمیز می‌کنیم، سپس آن را به قطعات متوسط تقسیم کرده و با آبلیمو و نمک یک ساعت می‌پزیم تا کاملاً نرم شود. سپس قطعات مرغ را در روغن تفت داده و به کمک دستگاه جوجه گردان، آن‌ها را به مدت 10 دقیقه آهسته و به ترتیب با زردچوبه، فلفل، پیاز، سیر و زنجبیل تفت می‌دهیم.

در مرحله بعد، یک قاشق رب گوجه فرنگی، گردو، شیره انگور و مقداری آب را به همراه مرغ درون جوجه گردان می ریزیم و مدهای دیگر شعله را روی متوسط قرار می دهیم تا مواد به هم مخلوط شود. سپس جوجه گردان را درون فر با 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و برای مدت 20 دقیقه پخت می کنیم.

در نهایت، جوجه گردان حاصله را با سبزیجات تزئین کرده و سرو می‌کنیم، می‌توانید این غذا را با نان سنگک به همراه خانواده و دوستان خود در هفته ها و روز های شاد و خوشمزه مصرف کنید.



2. روش ساختن مرغ بریان در جوجه گردان فر

راه های مختلفی برای پختن مرغ بریان وجود دارد، اما با استفاده از جوجه گردان فر می توانید یک غذای بسیار خوشمزه و عالی بسازید. جوجه گردان فر به شما کمک می کند تا مرغ بریان را به صورت مهیایی پخته شود.

برای شروع، می توانید قطعات مرغ را در یک سس کباب زده و در آن خیس کنید. بهتر است قطعات مرغ را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا بهترین طعم و عطر را بگیرند.

سپس قطعات مرغ را در جوجه گردان فر قرار داده و در دمای 200 درجه سانتیگراد برای 25 تا 30 دقیقه پخته کنید. پس از گرفتن از جوجه گردان فر، اجازه دهید مرغ کاملاً سرد شود.

سپس به بخش تهیه سس بریان می رسیم. برای تهیه سس، پیاز ریز شده و سیر را در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس برگ بو را در قابلمه اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه با حرارت بالا بپزید. سپس چند قاشق چایخوری از گردو ریز شده را اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

سپس به قسمت نهایی میرسیم، دراین مرحله، قطعات مرغ را به سس اضافه کرده و با همه چیز مخلوط کنید. سپس در حرارت ملایم بگذارید تا سس به خوبی در قطعات مرغ جذب شود. در این مرحله، شما می توانید به دلخواه خود فلفل دلمه، دارچین و سایر افزودنی های خواسته شده را به غذای خود اضافه کنید.

مرغ بریان در جوجه گردان فر با طعم خوشمزه و دلپذیری در همه دوره های سال می تواند به یکی از خوراکی های محبوب شما تبدیل شود. این غذا در کمتر از یک ساعت آماده می شود و هیچ وقت شما را ناامید نمی کند.



3. طرز تهیه دستور مرغ بریان در جوجه گردان فر

مرغ بریان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به شکل بریان یا کباب سرو می شود. در این رسپی، چند نکته راجع به تهیه دستور مرغ بریان در جوجه گردان فر معرفی خواهیم کرد.

برای تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر، در ابتدا مرغ را با روغن و سبزیجات مخلوط کرده و درون جوجه گردان می گذاریم. سپس با دمای 200 درجه سانتیگراد، مرغ را در حدود 45 دقیقه درون جوجه گردان فر آماده می کنیم. در این مدت، مرغ باید کاملا پخته و طلایی شده باشد.

برای حالت دهی به طعم بریان، می توانیم از ترکیبی از محصولاتی مانند پیاز، نمک، فلفل، زیره، زردچوبه و رب گوجه فرنگی استفاده کنیم. در این صورت، پیاز را به شکل ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس به آن ادویه ها را اضافه کرده و همه چیز را باهم مخلوط کنید.

پس از پخت مرغ، جوجه گردان را باز کرده و سس بریان را روی مرغ بریزید. سپس آن را به همراه برنج و یا نان تازه سرو کنید. بهتر است همراه با گردو و زعفران نیز سرو شود تا طعم بریان قوی تر شود.

در نهایت، طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر بسیار ساده است و می تواند در باغ خانه، پارک یا در هنگام مسافرت سفره غذای خوبی را برایتان فراهم کند.



4. چگونه مرغ بریان در جوجه گردان فر بسازیم

برای تهیه یک غذای خوشمزه و مفید، باید تمامی مراحل آن را با دقت و با کیفیت انجام داد. مرغ بریان در جوجه گردان فر نیز یکی از این غذاهای خوشمزه و محبوب است که با رعایت مراحل مناسب و به کمک مواد خوب، می‌توان آن را با طعمی بسیار دلنشین به دست آورد.

ابتدا باید مرغ را با آب شستشو داده و سپس آن را درون ظرف گذاشته و به آن نمک، فلفل، زعفران و پودر چیلی اضافه کرد. پس از آن، مرغ را خوب با دست ماساژ داده و حدود 6 تا 8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه و طعم دار شود.

سپس به دلخواه می‌توان جوجه گردان فر را تهیه کرد و آن را در پیاز رنده شده، نمک، فلفل، پودر زرد چوبه، چغندر و سیر خرد شده نقل مکان کرد. در همین مرحله، می‌توان به مخلوط یک قاشق غذاخوری روغن را اضافه کرد تا سبک‌تر و خوشمزه‌تر شود. سپس باید مرغ را به مواد جوجه گردان فر اضافه کرده و همه مخلوط را به خوبی با هم ترکیب کرد.

مرغ بریان را در دمای 200 درجه سانتی‌گراد حدود یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از مدت زمان مشخص، غذایی بسیار خوشمزه و با مزه تهیه می‌شود که می‌توانید آن را با نان یا برنج سفید و دلچسب سرو کنید. برای تزئین، می‌توانید با چند برگ جعفری و پنیر پارمزان خرد شده، ظاهر آن را زیبا کنید.



5. روش درست کردن مرغ بریان در جوجه گردان فر

روش درست کردن مرغ بریان در جوجه گردان فر یکی از دستورهای پرطرفدار و محبوب است که می تواند در نقش غذای اصلی و سفره های خاص مراسم ها و جشن ها به کار برده شود. اما چگونه می توانیم این غذای شیرین و لذیذ را با استفاده از جوجه گردان فر تهیه کنیم؟ در ادامه به روش درست کردن مرغ بریان در جوجه گردان فر می پردازیم.

رکاب کنید رکاب باور کنید که با مرغ بریان، دیگر نیازی به سرویس غذای جمع آوری کننده نیست! بوی متنوع از گرم کننده در ادامه این توصیه جادویی برای بسیاری از خانواده ها، به ویژه در فصل سرما، است.

حتی با استفاده از تهیه راحت از خوراکی های تازه و نوشیدنی ها، باید این روش درستی را برای درست کردن مرغ بریان در جوجه گردان فر را به دقت دنبال کنید. اجازه دهید برای شما این مسئله را شرح دهیم.

ابتدا مرغ را برای چند ساعت در مخلوط دوجین کردن که شامل روغن، کره، سرکه، نمک، فلفل، ادویه (نعناع) و یک قاشق چایخوری زعفران است، می گذاریم. برای رشد در خور سالم و خوشمزه، بهتر است مرغ را به مدت طولانی تر در آماده سازی کنید.

در مرحله بعدی، داخل جوجه گردان، درج بدن مرغ شده است. حالا، آن را در جوجه گردان قرار داده، روی رغبت جوجه گردهایی که در وسط برای آبگیری استفاده می شود، قرار دهید. ۲۰ دقیقه قبل از پختن، داخل جوجه گردان یک نادرست کوچک از روی گردان گرفته میشود که موجب تشکیل پوستی خواهد شد. سپس جوجه گردان را به دستگاه فر می دهیم که نیمه ی اول زمان ۳۰ دقیقه در ۱۷۵ درجه سانتیگراد شود و نیمه ی دوم زمان ۲۵ دقیقه در ۱۹۰ درجه سانتیگراد شود. بهتر است این را حتی پس از ترکیب در فر، تنظیم کنید ، بهترین کیفیت در جوجه گردان فر حدود ۲۵ دقیقه در ۱۹۰ درجه سانتیگراد است.

با این روش ساده و سریع مرغ بریان خامه ای و لذیذ را با استفاده از جوجه گردان فر درست کنید و لذت ببرید.



6. مرحله به مرحله تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر

مرغ بریان یکی از غذاهای اصیل و محبوب در سراسر ایران است و بسیاری از خانواده‌ها برای روزهای خاص یا مهمانی‌های خود این غذا را به عنوان ناهار یا شام سرو می‌کنند. تهیه مرغ بریان در جوجه گردان فر یکی از روش‌های ساده و کاملاً شیرین برای پختن این غذا محسوب می‌شود.

ابتدا مواد اولیه مجهز شده و مرغ را پاک کرده و خرد کرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید. سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه و چند قاشق روغن اضافه کنید. سپس با توجه به نوع تجهیزات، مرغ را در جوجه گردان فر قرار دهید و درون فر را قرار دهید؛ در برخی از مدل‌های موجود ابتدا باید بخش بالایی جوجه گردان را باز کرد و سپس مرغ را داخل آن قرار داد.

بعد از خاموش شدن فر و تمام شدن پخت مرغ، جوجه گردان را با کمک دستکش یا پارچه به دقت باز کنید. سپس مرغ را از داخل جوجه گردان فر بیرون بیاورید و روی یک بشقاب قرار دهید. در این مرحله می‌توانید با اضافه کردن سبزیجات دلخواه، پیاز تیز شده و لیمو ترش، طعم خوشمزه مرغ بریان‌تان را بیشتر کنید.

در نهایت، می‌توانید مرغ بریان تهیه شده خود را به همراه نان لواش یا پلوی خود سرو کنید. این غذا با رنگ برنزه‌ای که به آن می‌دهد، در دید خانواده‌ها و مهمانان شما جان می‌بخشد و برای دوره‌هایی که کمی بیشتر زمان برای پختن در دسترس نیست، بهترین انتخاب است.