1. نحوه آماده کردن آلوچه سبز برای تهیه لواشک
آلوچه سبز درختی گرمسیری است و از نوع سوزنی بوده که برگهایش سبز روشن و زبانهدار میباشد. این درخت به طور معمول در مناطق جنوبی کشورمان که دارای آب و هوای گرمسیری هستند کشت میشود. آلوچه سبز بسیار چسبنده و شیرین است که مزهای خوشاینده و منحصر به فرد دارد.
برای تهیه لواشک آلوچه سبز ابتدا باید آن را با دستمال مرطوب پاک کرده و از روی سختی و بوی دلنشین آن که ممکن است منبع آلودگی باشد، آن را تمیز نمایید. بعد از آن آلوچه سبز را به دو نیم کرد و مغز آن را خارج کنید. سپس با شستشوی مغز آلوچه سبز با آب سرد، آن را به خوبی تمیز نموده و در آخر آن را با دستمال خشک کرده و خردا کرده درون ظرفی قرار دهید.
سپس برای کردن لواشک از دو روش متداول میتوان استفاده کرد، روش اول این است که پودر آلوچه سبز را به همراه شکر سفید و نمک درون ظرفی وسیع قرار داده و به صورت خوبی با هم مخلوط کرده و سپس تمام محتوای ظرف را درون یک چمنی پهن به صورت مسطح ریخته و به خوردنی خوبی برای کودکان تبدیل کنید.
روش دوم نیز این است که پودر آلوچه سبز را درون یک مخزنی بریزید و شکر، نمک، چربی نباتی و ادویههای دلخواه را به ترتیب به آن اضافه کرده و آن را با کمک سیستم مخلوط کننده، به خوبی هم مخلوط کرده و در ظرف یا جعبههای شیشهای قرار دهید. بعد از گذشت یک تا دو روز از ظرف خارج کنید و لواشک آلوچه سبز خوشمزه خود را آماده کنید. لواشک آلوچه سبز به دلیل مغذی بودن و طعم خوشایندی که دارد، به عنوان یکی از خوراکیهای سالم برای خانوادهها پیشنهاد میشود.
2. نحوه خرد کردن آلوچه سبز برای تهیه لواشک
برای تهیه لواشک خانگی با آلوچه سبز، ابتدا باید آلوچه ها را با دقت خرد کنید. برای این منظور، می توانید از چاقو، خرده کن، یا فرارسیدن برگها را بهره بگیرید. بهتر است آلوچه ها را با چاقو یا خرده کن تراشید، چرا که این روش ها می توانند بهترین نتیجه را در اختیار شما قرار دهند.
مواد لازم برای تهیه لواشک شامل آلوچه سبز، شکر، نمک و نمک نشاسته است. برای آماده کردن خوراک آن، آلوچه ها را باید به همراه با شکر در ماهیتابه قرار داده و با یک سرخ کردن آرام به مدت ده تا پانزده دقیقه آن ها را کنار هم بپزید.
بعد از آماده شدن آلوچه ها، آن ها را به همراه با نمک و نمک نشاسته در مخلوط کن قرار دهید و آن ها را با سرعت پایین ترد کنید. برای داشتن لواشکی کمی بزرگتر می توانید آلوچه ها را خرد کنید و دوباره در مخلوط کن با سرعت پایین ترد کنید.
بعد از پایان ترد کردن، لواشک خود را با دقت به ظروف مخصوص لواشک کردن بریزید و به مدت دو تا سه روز در آن ها بگذارید تا آرامش بگیرد. در نهایت، با اضافه کردن بهترین مواد خوراکی های تازه و مزه دار، لذت ببرید و در کنار خانواده و دوستان خود به این خوراک لذیذ بپردازید.
3. نحوه تهیه شیره برای تهیه لواشک آلوچه سبز
برای تهیه لواشک آلوچه سبز، ابتدا باید شیرهی مورد نیاز را تهیه کنیم. برای این کار، آلوچه سبز را با دقت شستشو داده و سپس از بین برداشتن ساقهها و بذرهای آن، چند برابر در آب جوش به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که به رقم بشکند، پخته میکنیم. پس از آن، آب آن را با یک سولفورایزر درجه یک در مقدار نصف صورت تعدای برای 30 دقیقه قرار میدهیم تا شیرهی آلوچه سبز به دست آید.
با توجه به ویژگیهای طعمی و مزه این ماده از بخشهایی چون حاصل دهی، ارقام تفاوت میکنند. در شیره آلوچه سبز باید جلوگیری شود که رنگ ان تیره نشود زیرا در صورت تغییر رنگ بهتر است کار به جایی نرود. علاوه بر این، در شیرهی آلوچه سبز میتوان برای افزایش ماندگاری آن، به جای شکر ساده، شکر بلوری را به کار برد.
پس از تهیه شیرهی مورد نیاز، میتوان به تهیهی لواشک آلوچه سبز پرداخت. ابتدا باید آلوچهی سبز را به صورت همراه با شیره در یک ظرف چوبی یا پلاستیکی قرار داده و به مدت 24-12 ساعت در دمای معمول در محیطی خشک و خنک قرار داد. پس از گذر این مدت زمان، لواشک آماده است و میتوان آن را به عنوان یک تنقلی خوشمزه و سالم مصرف کرد.
4. نحوه مخلوط کردن آلوچه سبز با شیره
آلوچه سبز یکی از میوه های استوایی است که در مناطق گرمسیری کشت می شود. طعم تلخی که در آلوچه سبز وجود دارد با شیره یا شکر قابل ترکیب است و نوشیدنی بسیار مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد. در این مقاله به نحوه مخلوط کردن آلوچه سبز با شیره پرداخته خواهد شد.
در ابتدا آلوچه های سبز را شسته، پوست و هسته آن را بردارید. سپس آلوچه های سبز را با یک قاشق چوبی مرطوب کنید و به همراه شیره به بلندر اضافه کنید. قبل از اینکه مخلوط کنید، ورمیکلی ها را به آلوچه سبز اضافه کنید تا باعث بلند شدن مخلوط شود.
حالا بلندر را روشن کنید و تا زمانی که خواسته اید مخلوط شود، میکس کنید. دقت کنید که ورمیکلی هایی که در مرحله قبل اضافه کرده بودید باعث بلند شدن مخلوط شده و به نرخ شیره داخل آلوچه سبز افزوده می شود ، بنابراین با توجه به ذائقه ی خود، می توانید تعداد ورمیکلی ها را اضافه کنید یا کم کنید.
حالا می توانید مخلوط آلوچه سبز و شیره را به یک لیوان منتقل کرده و برای سرویس سرد نمایید. همچنین، اگر مایل هستید به عصاره لیمو، نعنا و یا خیار اضافه کنید تا طعم بعدی بهتر باشد و کیفیت نوشیدنی شما بیشتر شود.
بنابراین مخلوط کردن آلوچه سبز با شیره به راحتی قابل انجام است و می تواند یک نوشیدنی خوشمزه و مفید باشد. با اضافه کردن تنوع به طعم با استفاده از لیمو، نعنا و خیار می توانید این نوشیدنی را بهتر کنید. باید به یاد داشت که در دمای گرم، این مخلوط می تواند خنک کننده باشد و برای طعم دلنشین آن بسیار خوب است.
5. نحوه پخت لواشک آلوچه سبز
لواشک آلوچه های سبز به یکی از خوراکی های محبوبی تبدیل شده است. برای پخت این خوراکی، ابتدا باید آلوچه های سبز را به اندازه مورد نظر خرد کنید و سپس آنها را با شکر، نمک و چند قطره آب لیمو قاطی کنید. سپس باید آن را برای حداقل ۱۲ ساعت در یخچال نگه داری کنید تا آلوچه ها کاملا به مواد اضافی جذب شوند.
برای پخت لواشک، باید آن را در دمای کمتر از ۱۰۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۵-۶ ساعت درون فر قرار دهید. قبل از این که لواشک خنک شود، باید آن را از فر بیرون آورده و به مدت حداقل ۲ ساعت روی سطح صاف قرار دهید تا خشک شود.
هنگامی که لواشک خشک شد، باید آن را در بسته بندی های ده تا دوازده گرمی قرار داده و در محیط خشک نگه داری کرد. همچنین برای افزایش مدت نگهداری لواشک خشک، می توانید روی آن یک لایه شکر بریزید.
در نتیجه، با دنبال کردن این فرآیند ساده، شما قادر به پخت لواشک آلوچه سبز خود خواهید بود. این خوراکی کم کالری، خوشمزه و پر از مواد مغذی است و می تواند به عنوان یکی از تنقلات سالم برای شما و خانوادهتان عرضه شود.
6. نحوه برش دادن لواشک آلوچه سبز
برش دادن لواشک آلوچه سبز به نوعی از هنرهای قدیمی و ترمیم ناپذیر مرتبط با صنعت خوراکیها میباشد. برای برش دادن لواشک آلوچه سبز بهطور صحیح باید از تکنیکهای مختلفی استفاده کرد.
در ابتدا باید لواشک آلوچه سبز را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد. نوعی از شکل و حالتهای لواشک این امر را در بر دارد که در صورت نادرست کردن برش، امکان خراب شدن لواشک زیاد میشود. بنابراین، بهتر است قبل از برش دادن، لواشک بهطور دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
در مرحله بعد، باید از یک قلم خوب برای برش دادن استفاده کرد. قلم باید تیز و صاف باشد، تا برش لواشک را بهطور دقیق و بیخطایی انجام دهد. برشها باید تمامی جنبههای لواشک را بهخوبی نشان دهد. برشهای غلط و تکراری و یا دستکاری شده بههیچ وجه قابل قبول نمیباشد.
مهمترین نکته برای برش دادن لواشک آلوچه سبز، حضور فرد با تجربه و مهارت بالا در این زمینه است. فرد متخصص باید تکنیک و تجربهای داشته باشد تا برشهای دقیق را بدون خطایی انجام دهد. در انتها، بهتر است لواشک در دمای مناسبی نگهداری شود تا از خشک شدن زودهنگام جلوگیری شود.