فیلم طرز تهیه عرق بهار نارنج در منزل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

فیلم طرز تهیه عرق بهار نارنج در منزل

راه تهیه عرق بهارنارنج در منزل یکی از موضوعاتی است که در حوزه‌ی غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته و علاقه‌مندان به تهیه غذاهای سالم و خانگی به دنبال یادگیری طرز تهیه آن هستند. عرق بهارنارنج علاوه بر خواص دارویی بسیار مفیدی که دارد، در طعم دهی به فواره‌های نوشیدنی و دسرهای مختلف نیز کاربرد فراوان دارد.

برای تهیه عرق بهارنارنج در منزل نیاز به مواد اولیه‌ی اصلی اعم از بهارنارنج، آب، نبات، شکر و لیمو ترش است. در ابتدا بهارنارنج را با آب سرد شسته و سپس به همراه نبات و لیمو ترش و شکر در قابلمه مورد نظر قرار داده و به مدت چند ساعت از قبل خیس کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و ترکیب را به جوش آورید. پس از برداشت اسکیمر و گرفتن سطح باقی‌مانده‌ی آب، می‌توان آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بر روی حرارت سبک و با محکم نگه داشتاند تا مواد خمیری شده و طعم بهارنارنج برای عرق به‌دست آید.

در ادامه از فوق می‌توانید دو روش دیگر برای تهیه عرق بهارنارنج در منزل را نیز بررسی کنید. در روش دوم با استفاده از یک دستگاه میکسر، میتوان بهارنارنج را در داخل آن آسیاب کرده و سپس با اضافه کردن نبات و شکر آن را تا مقدار ورق زدگی به آب انجامید. روش سوم نیز با استفاده از ماشین گریل، بهارنارنج را گریل کرده و سپس به همراه دیگر مواد در قابلمه قرار داده و کپک بزنید و خوب از طریق نازل آب جوش‌اندازی کنید. در نهایت، عرق بهارنارنج را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار داده و هنگام سرو میتوانید به صورت سرد و یا گرم آن را مصرف کنید.



طرز تهیه عرق بهار نارنج در منزل

عرق بهار نارنج یک نوشیدنی خوشمزه و بسیار معروف در بخش های مختلف ایران است که از میوه نارنج تهیه می شود. آن را می توان در مناطق مختلف کشور به خصوص در نوروز و یا در محافل مذهبی یافت. در این مقاله ما به شما طریقه تهیه عرق بهار نارنج در منزل را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه عرق بهار نارنج شامل: میوه نارنج، آب، شکر، بلغور خرما، شیره لیمو، صدف، روغن انار و یخ می باشد. برای شروع، میوه نارنج را بشویید و خمیر شکر را با آن مخلوط کنید و برای یک ساعت بگذارید، تا نارنج آب بدهد.

سپس محفظه را به یک قابلمه گذاشته و چند لیوان آب اضافه کنید و بلغور خرما، شیره لیمو، روغن انار و صدف را به آن اضافه کنید. آن را به مدت یک ساعت در حرارت بدون جابجایی قرار دهید. بعداً، آب را درون دیگ دیگری ریخته و به آن چند لیوان آب بریزید، سپس مارچوبه را به دیگ اصلی اضافه کنید و آن را به مدت 30 دقیقه بجوشانید.

حالا یخ های سرد را به محفظه بیفزایید و تا شام ریختن از آن برای یک ساعت بجا بگذارید. پس از آن، عرق بهار نارنج آماده مصرف می باشد. بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید و هنگام مصرف با یخ سرو کنید. عرق بهار نارنج یک نوشیدنی خنک کننده و خوشمزه برای روزهای تابستانی و جشن های خانوادگی است.



آموزش ساخت عرق بهار نارنج

آموزش ساخت عرق بهار نارنج

در فصل بهار، عرق های گیاهی، به دلیل خواص طبیعی و بوی خوبی که دارند، مورد توجه بسیاری از افراد قرار می گیرند. یکی از محبوب ترین عرق های بهاری، عرق بهار نارنج است که ترشی، بوی خوب و خواص طبیعی دارد. در این مقاله، به شما نحوه ساخت عرق بهار نارنج را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

برگ های تازه پرتقال یا نارنج، شکر، آب

طرز تهیه:

1. برگ های تازه پرتقال یا نارنج را بشویید و خرد کنید.

2. در یک گلدان، برگ های خرد شده را قرار دهید.

3. شکر را به برگ ها اضافه کنید و مخلوط کنید.

4. سپس آب داغ را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.

5. در پایین گلدان، یک لایه از لاشه یخ را قرار دهید و مخلوط را روی آن بریزید.

6. در وسط گلدان، یک قاشق اندازه کوچک داخل مخلوط قرار دهید.

7. در نهایت، گلدان را بسته و در یخچال قرار دهید. بعد از حدود ۲۴ ساعت، عرق بهار نارنج آماده است.

نتیجه: می توانید از عرق بهار نارنج به صورت سرد یا گرم استفاده کنید و آن را با برخی از مواد غذایی دیگر مانند یخ، لیمو، آب سیب، خرما و... میل کنید. همچنین می‌توانید عرق بهار نارنج را به عنوان دمنوش گرم نیز استفاده کنید. در کل، این عرق یکی از بهترین انتخاب ها برای تقویت سیستم گوارشی و بهبود عملکرد مغز و اعصاب است.



طریقه تهیه عرق بهار نارنج خانگی

عرق بهار نارنج یکی از انواع محبوب عرق‌های گلی است که با استفاده از پوست میوه نارنج تهیه می‌شود. برای تهیه این عرق ابتدا پوست نارنج مورد نظر را با یک چاقو تمیز از میوه جدا کرده و با آب کمی بشویید. سپس پوست‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید و با آب سرد، کمی برگ جعفری و دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.

سپس ظرف را روی حرارت قرار داده و همراه با مخلوط کردن، آن را به جوش بیاورید. حرارت را پایین تر کرده و پس از حدود 10 تا 15 دقیقه، پوست‌ها را از آب جدا کنید. ولی دقت کنید که آبی که پوست‌ها در آن جوشیده‌اند را دور نریزید.

سپس دوباره آب را روی حرارت بگذارید و با اضافه کردن دو قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری آبلیمو، به جوش بیاورید. سپس آب را از حرارت بردارید و به صورت دلخواه می‌توانید گلاب یا عرق کاج نیز به آن اضافه کنید.

در نهایت، عرق را در یک ظرف مناسب ریخته و پس از خنک شدن، در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید این عرق را به صورت خاموش‌کننده بعد از یک وعده غذای کم کالری مصرف کنید یا با ترکیب آن با آب جوش، به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و مفید استفاده کنید.



نحوه ساخت عرق بهار نارنج در خانه

جهت ساخت عرق بهار نارنج در خانه، ابتدا باید مواد اولیه مورد نیاز را آماده کنید:

مواد اولیه:

- پوست نارنج ۱ عدد

- آب ۲۵۰ میلی‌لیتر

- شکر ۲ قاشق غذاخوری

- پودر زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری

- آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری

- عرق بهار نارنجای درجه یک ۲ قاشق غذاخوری

برای شروع، پوست نارنج را با یک رساندن آب بشویید و پوست سفیدی را که مثل پوست لواشک باقی مانده است، تمامی آن را با چاقو برش داده و به قطعات کوچک شکسته و در قابلمه ریخته و آب را به مواد اضافه کنید.

بعد از آن، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و مواد را در حد نیم ساعت به مدت نیم ساعت به آرامی بجوشانید.

پس از سرد شدن، محتویات را با پارچه فیلتر کنید و پوست ها را از آن جدا کنید.

حالا، شکر، زنجبیل، آبلیمو و عرق بهار نارنج را به مایع اضافه کرده و به مدت کمی بجوشانید.

نتیجه نهایی عرق بهار نارنج خانگی آماده است که می‌توان آن را درون شیشه های استریل کنده و در یخچال برای مصرف بعدی نگه داری کرد. تزئین با برگ نعنا یا پوست نارنج الزامیست.



آشنایی با روش تهیه عرق بهار نارنج

روش تهیه عرق بهار نارنج یکی از رایج‌ترین روش‌های استفاده از آن برای ترشیجه ها، دسرها، نوشیدنی‌ها و سایر دستورهای آشپزی است. عرق بهار نارنج همچنین به عنوان یک قهوه عطر در برخی از کشورها معروف است و استفاده از آن به عنوان شربت برای حدود 1000 سال در پزشکی سنتی برای درمان بسیاری از امراض بکار گرفته شده‌است.

برای تهیه عرق بهارنارنج روش زیر را می‌توان اجرا کرد:

مواد مورد نیاز:

- یک پیمانه آب

- یک پیمانه عصاره نارنج

- یک پیمانه شکر

- یک قاشق چای‌خوری بهار چندگوش

- قطره‌ای اسانس بهارنارنج

روش تهیه:

1. نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخت، به آن شکر را اضافه کرده و آن را به مدت چند دقیقه حرارت دهید تا شکر کاملا حل شود.

2. بهار چندگوش را باقیمانده آب مخلوط کنید و آن را به آب شکری اضافه کنید.

3. عصاره نارنج را همراه با دو سوم پیمانه آب در یک قابلمه جداگانه اضافه کنید و آن را نیز به مواد قبلی اضافه کنید.

4. کمی قطره‌ای اسانس بهارنارنج به همه مواد اضافه کنید و همه را مخلوط کرده و یک دمنوش تهیه کنید.

5. پس از آماده شدن دمنوش، آن را درون یک شیرینی‌پز جداگانه برای تبخیر قرار دهید تا عرق بهار نارنج به دست آید.

این طرز تهیه عرق بهار نارنج بسیار ساده و راحت است و با عوض کردن مقادیر مواد می توانید به طعمی که مدنظرتان است برسید. با تجربه کردن این روش در ساخت دسر‌ها، نوشابه‌ها و شیرینی‌های خود می‌توانید مزه‌های عصرانه و متفاوتی را برای خود و دوستان خود به ارمغان بیاورید.



ساخت عرق بهار نارنج با دستورالعمل کامل

عرق بهار نارنج یک نوشیدنی بسیار معطر و خوشمزه است که از پوست میوه نارنج به دست می‌آید. ترکیبی از عصاره‌های گیاهی و عسل در ساخت آن به‌کار می‌رود که برای تداوی کمبود قند، بازسازی منی و تلطیف ریه نیز به‌کار می‌رود.

برای ساخت عرق بهار نارنج و‌ با توجه به امتداد فرمایشات پزشکی و فلاسفه قدیمی، باید از مواد تقی زیاد بهره جست. اولین مرحله در ساخت عرق بهار نارنج پاکسازی و شستشوی پوست میوه نارنج است. سپس باید پوست میوه را با چاقو یا پوست کن از میوه جدا کرده و در داخل دیگی که برای ساخت عرق بهار نارنج شفاف و شیشه‌ای است، قرار دهید.

پس از قرار دادن پوست میوه نارنج در دیگ، باید آب گلاب و آب معطر را به داخل دیگ بریزید و پس از آن، عسل را به آن اضافه کنید. حالا باید تمامی مواد موجود در دیگ را به‌خوبی مخلوط کنید تا عرق بهار نارنج با بوی عطری و طعم خوشمزه‌ای تولید شود.

پس از آماده شدن عرق بهار نارنج، آن را از دیگ خارج کرده و در ظروف مناسب و محکم بریزید. عرق بهار نارنج بهتر است در ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی قرار داده شود تا با بوی عطری خود هوای آنرا تبدیل به یک نوشیدنی سرد و خوشمزه کند. در اخر نیز، باید عرق بهار نارنج را در یخچال نگهداری کنید تا بوی عطری و طعم خوشمزه‌ای خود را حفظ کند.

برای استفاده از عرق بهار نارنج، کافی است چند قطره از آن را در آب سرد یا یخ زده مخلوط کنید تا یک نوشیدنی خنک و خوشمزه به دست آورید. به علاوه، این درمان سنتی می‌تواند در بعضی موارد از جمله سرفه، سرگیجه و افسردگی نیز مفید باشد.