طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با نان لواش
تهیه سمبوسه سیب زمینی با نان لواش، یکی از روشهای خوشمزه و ساده برای سرو کردن غذا در جمع دوستان و خانواده است. برای شروع، بهتر است نان لواش را با دقت انتخاب کرده و آن را به صورت مربعهای کوچک برش دهید. بعد از آن سیب زمینی را پوست کنید و با روشهای مختلف خرد کنید. بهتر است که سیب زمینی را با رب، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویهای همچون کمون به صورت مخلوط کرده و تفت دهید.
در مرحله بعدی، باید روی برش نان لواش را تنظیم کنید و سیب زمینی در وسط آن قرار دهید. سپس برش را با دقت به صورت مثلث شکل برش دهید. برشها را با شاخههایی از پیاز، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای تزیین کنید. بعد از آن، همه مواد را به صورت حلقه با هم ترکیب کنید و آن را به یکدیگر بچسبانید. بهتر است که این کار را به صورت همزمان برای همه سمبوسهها انجام دهید.
سپس سمبوسه ها را با روغن داغ درون قابلمه سرخ کرده و آماده سرو شدن کنید. بهتر است که سمبوسه ها را با سس قرمز خوشمزه سرو کنید. این سس از همراهی عالی برای سمبوسه هاست و از ترکیب سس آماده شده با سیر، فلفل سیاه، کنسرو گوجه فرنگی و استخوانِ مرغ تهیه میشود. با این روش، سمبوسه سیب زمینی با نان لواش طعم واقعاً خوبی خواهد داشت و همه را به شگفتزده در خواهدآورد.
طریقه ساخت سمبوسه سیب زمینی
سمبوسه یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که در بسیاری از کشورها به دلیل طعم لذیذ و مزهای که دارد، مورد علاقه بسیاری از مردم قرار گرفته است. سمبوسه معمولاً با ترکیبی از مواد غذایی مانند گوشت، سبزیجات و همچنین سیب زمینی تهیه می شود. در این راهنمایی طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد.
برای آماده سازی سمبوسه سیب زمینی لازم است از سیب زمینیها استفاده کنید. در ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و پوست آنها را بگیرید. سپس آنها را خرد کرده و با موادی مانند پیاز خرد شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. اگر میخواهید به مزه آن بیشتری بدهید، میتوانید از ادویههای دیگری همچون زردچوبه، زیره، ادویه کاری و ... نیز استفاده کنید.
سپس باید به دنبال آماده کردن برگههای مخصوص پلوپزی باشید. برگههای پلوپزی را با آب ولرم مرطوب کنید و دو قسمت آن را پر کنید و در پایین تخمیر کنید. سپس میتوانید آن را در روغن درجه حرارت بالا برای سرخ کردن قرار دهید. در این مرحله باید به یک نکته مهم توجه کنید، بهتر است در هنگام سرخ کردن، سمبوسه را آرام و به شکل یکبار برگردانده قرار دهید تا به طور یکنواخت سرخ شود.
سمبوسه سیب زمینی آماده خوردن است. شما میتوانید برای تزین سمبوسه، با چیلی سس، یا سس گلابی لذت ببرید. همچنین میتوانید آن را با نان فرنگی، سالاد و شیش کباب همراه کنید.
نحوه پخت سمبوسه با نان لواش
پخت سمبوسه با نان لواش یکی از روشهای ساده و سریع برای تهیه این از پرطرفدارترین غذاهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش، نان لواش را به صورت مربعی شکل داده و روی آن، مخلوطی از گوشت، پیاز، نمک و ادویه را قرار میدهیم و سپس نان را به شکل مثلث بسته و در روغن داغ و قرمز میکنیم.
برای شروع، گوشت خود را با پیاز خرد شده، سیر رنده شده، فلفل قرمز، نمک و ادویههای دلخواه مخلوط میکنیم. سپس نان لواش را به شکل مربع یا مستطیل درخواستی خود قطع و روی آنها مقداری از مخلوط گوشت قرار میدهیم. سپس نان را برای بسته شدن به درستی، به شکل مثلث برش میدهیم.
در کاربرد روغن داغ، میتوانیم هر دو طرف مثلث نان را در روغن درجه دوم تفت دهیم. پس از سرخ شدن نان، سمبوسه به شکل شیک و مورد علاقهی خود آماده میشود. حتماً باید مطمئن شویم که گوشت سمبوسه کاملاً پخته شده است و بیرون آمده تا به موقع توسط همه میهمانان تنیده نشود.
درنهایت، سمبوسه با نان لواش به همراه سس دلخواه مخصوص فراهم شده و سپس برای سرو کردن به همراه سالاد و خوراکیهای دیگر در میان دسترسی قرار میگیرد. این غذای خوشمزه با ترکیبی از مواد پروتئینی و کربوهیدراتیک انارژی بخش و سرشار از املاح معدنی مختلف است.
آموزش ساخت سمبوسه با آرد سفید
سمبوسه یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه محسوب میشود که از سالها قبل در ایران و کشورهای حاشیهی خلیج فارس مورد استفاده قرار میگرفته است. در این پست به آموزش ساخت سمبوسه با استفاده از آرد سفید پرداختهایم.
ابتدا، برای تهیهی خمیر سمبوسه، دو لیوان آرد سفید را در یک ظرف قرار دهید و با سه قاشق روغن مایع، یک قاشق نمک و آبی که به تدریج اضافه میکنید، به خمیر برسید و در هنگام میکردن، آن را با دقت کافی ترکیب کنید و به صورت گرد یا استوانهای شکل دهید.
سپس، یک سیبزمینی را برای تهیه مواد پر کننده سمبوسه به صورت کاملاً ریز رنده کنید، به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و دانههای خرد شده فلفل دلمهای و یک قاشق روغن مایع مخلوط کنید.
برای شکل دادن به سمبوسه و پر شدن آن به شکل کامل، اولین قدم این است که یک ورقهی برگ سمبوسه را در دست بگیرید و روی آن نمک خردشده و یک قطعهی خامهای روبکرم یکتا دو سانتی میگذاریم و در مرحله بعدی، برگ سمبوسه را به شکل مخملکاری و تمام شده به بالا پیچیده و به صورت موزاییکی در سینی به عنوان مخلوط سمبوسه قرار میدهیم.
در نهایت، با روغنگیری روی دیوارهها و آجرهای داخلی سینی خمیر و سمبوسه را به مدت بیست الی سی دقیقه در فری پیشتنظیم شده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته و در حالت گرم سرو شود.
رازهای تهیه سمبوسه سیب زمینی
تهیه سمبوسه سیب زمینی یکی از دستورهای پرطرفدار ایرانی است که به راحتی می توان در خانه تهیه کرد. این دستور غذایی سالم و خوشمزه ای است که کودکان و بزرگسالان هم عاشق آن هستند.
ابتدا سیب زمینی ها را پوستکرده و در یک قابلمه به همراه آب و نمک بپزید تا کاملا پخته شود. سپس سیب زمینی ها را خنک کرده و پوست آن ها را کنده، به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پیاز رنده شده به آن ها اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را با یک قاشق مخلوط کنید و به مواد پیاز و سیب زمینی اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
حالا یک قاشق روغن را در تابه گرم کنید. از آن موقع، مواد تهیه شده را برای ساخت سمبوسه به داخل تابه بریزید و آن را به مدت چند دقیقه بپزید. سپس سمبوسه ها را فریزر بگذارید تا کاملا خنک شوند.
سمبوسه ها را پیش از سرو درون فریزر نگه دارید و در صورت نیاز، قبل از سرو پیشایندها را برای گرم کردن داخل فر آماده کنید. با این روش، می توانید به سادگی سمبوسه های سیب زمینی خود را تهیه کنید و آن ها را به عنوان پیش غذا، ناهار یا شام سرو کنید.
طرز تهیه پرفکت سمبوسه با نان لواش
برای تهیه پرفکت سمبوسه با نان لواش، بهتر است این سوال را از خودمان بپرسیم که چیست که یک سمبوسه عالی و خوشمزه را از بقیه تمایز میدهد؟ شاید فکر کنید که مواد تشکیل دهنده آن، روش تهیه یا تزئینکردن آن است، اما واقعیت این است که مهمترین عامل آن، نحوه پخت و پز آن است. بدون شک، نان لواش، برای تهیه سمبوسه بسیار عالی است؛ زیرا که پوششی عالی و خوش طعم برای سمبوسه های شما خواهد بود.
ابتدا برای تهیه سمبوسه، باید تهیه مواد لازم را شروع کنید. این شامل گوشت چرخ کرده، سیبزمینی، پیاز، روغن زیتون، فلفل دلمهای، نمک، فلفل سیاه و نان لواش است. برای پختن سیبزمینی و پیاز، آنها را با قلیای آب یک ساعت بجوشانید. سپس آنها را ببخشید تا سیبزمینی ثمر بدهد. سپس در تابهای روغن را گرم کرده و پیاز ریز خرد شده را تفت میدهیم و سپس گوشت چرخشده و سیبزمینی را به آن اضافه کرده و سرخ کنید.
حالا برخی از بهترین ترفندها برای تهیه پرفکت سمبوسه با نان لواش، وجود دارد. برای شروع، لواش را در دو قسمت ببرید و هر قسمت را به دلخواهتان پر کنید. در بعضی از مواقع، میتوانید نان لواش را به دو دسته تقسیم کنید، سپس در قسمت بالایی آن، حرفه ای ها، از چند لایه نان لواش استفاده کرده و در قسمت پایینی، از یک لایه استفاده خواهند کرد.با الهام از شکل برش لواشهای خود، بهتر است نان لواش را برای سمبوسه شما پخت و پز کنید. میتوانید پیاز ریز و رنده شده به مواد سمبوسه خود اضافه کنید و آن را با تنوع مناسبی در نان لواش آماده کنید. در نهایت، سمبوسه خود را بهبود بدهید. میتوانید برای تزئین، حبوبات، تخم مرغ و سبزیجات را اضافه کنید.چیدن سمبوسههای شما در سینیهای مناسب، برای تقدیم و مصرف، عالیترین راهکار هستند.
در نهایت، با ترکیبی از مهارت، تخصص، نماد شعار، همراه با نان لواش، سمبوسه خود را طلایی کنید و مشتریان را شگفت زده کنید.