راهنمایی یک: طرز تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، از غذاهایی است که باعث شادی و سیری افراد خانواده میشود. برای تهیه این غذا ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست کرده و رنده کرد. سپس آن ها را تفت داده و با نمک و فلفل مخلوط کنید تا طعم خوبی به آن ها ببخشید.
حال وقت آماده کردن گوشت چرخ کرده است. شما میتوانید از گوشت مرغ، گوشت چرخ کرده گوسفندی و یا گوشت چرخ کرده گوساله استفاده کنید. گوشت را به همراه پیاز رنده شده، نمک و فلفل چرخ کرده روی حرارت قرار دهید و حرارت ملایمی به آن بدهید تا گوشت برسد و رنگ خود را زرد کند.
وقت آخر این است که سیب زمینی های تفت داده شده با گوشت چرخ کرده را با هم ترکیب کنید. پیاز نیز را برای بهبود طعم خوبی به این غذا اضافه کنید. غذا را حالت لازانیا در ظرف سینی بریزید و پنیر روش دهید. برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر خود را بگذارید تا پنیر آبکشی شده و روی غذا طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و به همراه سالاد سرو کنید. این غذا را میتوانید با نان تست و یا نان لواش میل کنید. طعم دلنشین این غذا باعث میشود که شما و خانواده شما از آن لذت ببرید.
راهنمایی دو: مراحل تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که در بسیاری از خانوادهها نیز به عنوان یک غذای پرطرفدار شناخته میشود. در این غذا سیب زمینیهای رنده شده و با گوشت چرخ کرده ترکیب میشوند و سپس با اضافه کردن ادویههای مختلف و سرخ کردن در روغن، تهیه میشود.
برای تهیه این غذا، ابتدا سیب زمینیها را پوست کرده و رنده کرده، سپس در یک صفحه تابه تفت میدهیم تا آب آنها بیرون بیاید. در این مرحله باید توجه داشت که سیب زمینیها خیلی رطوبت نداشته باشند تا غذا خوب سرخ شود.
در مرحله بعد، گوشت چرخ کرده را در مقدار کافی با تخم مرغ و نمک و فلفل به ترتیب مخلوط کرده، به صورت گلولههای کوچک شکل داده و سپس سرخ کرده و در کنار سیب زمینیها در یک تابه ریخته میشوند.
در این مرحله، ادویههای مختلف شامل فلفل دلمهای، زیره سبز و دارچین و یا هر چیز دیگری که مورد علاقه شما باشد، به غذا اضافه میشوند و همه چیز به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم نیمه پخته میشود.
در نهایت، میتوانید این غذا را با ساقه جوانان یا یک نون تازه سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. همچنین، میتوانید برای تزیین آن یک کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید تا به علاوه طعم خوب، ظاهری زیبا و جذاب هم به غذای خود ببخشید.
راهنمایی سه: انتخاب بهترین سیب زمینی و گوشت برای تهیه گراتن
برای تهیه گراتن، انتخاب بهترین سیب زمینی و گوشت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سیب زمینی ها باید از نوعی باشند که پس از پختن، نرم و روان شوند و به شکلی زیبا در این خوراک مقدماتی دیده شوند. سیب زمینی های تازه و تمیز بهترین انتخاب برای تهیه گراتن هستند.
در مورد گوشت نیز باید به نکاتی خاص توجه کرد. گوشت باید فقط از منبع مطمئن و بهداشتی تهیه شود و کاملا تمیز باشد. گوشت چرخ کرده ای را که از سبزی های تحت تاثیر شوارم طبیعی تهیه شده است، بهتر است انتخاب کنید. چرا که این گوشت ها استفاده ای از مواد نگهدارنده یا رنگدهنده ندارند و بسیار تمیز هستند.
همچنین در تهیه گراتن می توانید از گوشت مرغ و یا گوشت قرمز استفاده کنید. مثلا اگر از گوشت مرغ استفاده می کنید، باید گوشت را پس از تمیز کردن با تیغ یا چاقو، تکه تکه کنید و در یک اب داغ به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید.
در نهایت می توان ادعا کرد که انتخاب بهترین سیب زمینی و گوشت از راهنمایی های مهمی است که در تهیه گراتن به آن نیاز دارید. توجه به جزئیات این انتخاب ها، استفاده از بهترین مواد و تهیه درست و بهداشتی غذا، باعث می شود که گراتن شما خوشمزه و مغذی بشود.
راهنمایی چهار: طریقه چرخ کردن گوشت برای تهیه گراتن
پخت گراتن یکی از خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی است که همه دوست دارند آن را به سفره شان بیاورند. اما یکی از مسائلی که برای بسیاری از آشپزان بهعنوان چالشی محسوب میشود، چرخ کردن گوشت است. در واقع روش صحیح چرخ کردن گوشت برای تهیه گراتن موضوع بسیار مهمی است که به تجربه و تمرین تقدیم میشود. در این راهنمایی بسته به نوع گوشت مورد استفاده، بهترین روش چرخ کردن گوشت برای تهیه گراتن را آموزش میدهیم.
اولین گام در چرخ کردن گوشت برای تهیه گراتن دقت در انتخاب گوشت است. برای تهیه گراتن بهتر است از گوشت گوساله، گوشت خوراکی یا گوشت ترکیبی استفاده کنید. در صورتی که گوشت ترکیبی مورد استفاده شما شامل مقداری گوشت خالص و مقداری گوشت چرخکرده باشد، بهتر است آن را با چاقو به اندازه کافی خرد کنید.
سپس گوشت را روی تخته چوبی بگذارید و آن را به دو یا سه بخش تقسیم کنید. سپس ابتدا با تیغه چاقویی تیز و قدیمی گوشت را در راستای عرضی تخته چوبی برید تا قطعاتی معین به دست بیاید. سپس هر کدام از این قطعات گوشت را در راستای طولی تخته برش دهید. بعضی از آشپزان به کمک حلقههای چرخ کن یا شبکههای چرخ کن دراین مرحله گوشت را خرد میکنند، اما این روش بسیار ریسکی است و ممکن است گوشت شما به شکل نامناسبی خرد شود.
در ادامه بهتر است به کمک چاقویی مناسب گوشت را برای تهیه گراتن به حداقل پنج سانتیمتر طول ببرید؛ یعنی اندازهای که در نهایت برای تهیه گراتن کاملاً متناسب با سبزیجات و تهیههای دیگر باشد. بعد از این مرحله گوشت را زیر پارچهای مرطوب گذاشته و به اندازه کافی به آن بپوشانید تا جلوی هوا و حشرات را بگیرد و سپس به مدت حداقل یک ساعت در یخچال نگهداری کنید. قبل از استفاده از گوشت، حتماً آن را با یک روکش پلاستیکی یا پارچهای دیگر بگیرید و تمام سطحهای گوشت را به مرور با یک چکش چرخ کنی رقیق کنید.
راهنمایی پنج: تهیه سبزیجات و چاشنی های مورد نیاز برای تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
برای تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، قبل از هر چیز بهتر است از سبزیجات تازه استفاده کنید. این باعث میشود که غذای شما بوی و طعم مناسبی داشته باشد. به عنوان مثال، برای این غذا نیاز به پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی دارید. همه این مواد باید با دقت و بازدهی تمیز شوند و به اندازه کافی برش داده شوند تا بهتر بتوانند در غذاجا قرار گیرند.
سپس برای تهیه گراتن سیب زمینی، نیاز به سیب زمینیهای تازه دارید. باید سیب زمینیها را خیلی نازک برش دهید تا بهتر بتوانند پخت شوند. همچنین، برای نگهداری درشت بودن سبزیجات، میتوانید آنها را در ظرف یخچال نگه داری کنید.
در قسمت بعدی تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، میتوانید از چندین نوع چاشنی استفاده کنید. بیشتر از مردم یکی از علاقهمندیهای خود را به نوع چاشنیهای تند و پرادویی ابراز میکنند. زیرا که برای این نوع غذا، چاشنیهای تند و پرادویی استفاده میشود. در نهایت، باید غذا را با روغن داغ بازپختید تا بهترین و مزهدارترین گراتن ممکن را به دست آورید.
بنابراین، برای تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، به اطلاعات و دانش کافی درباره تهیه چاشنیهای مختلف و روشهای درست پخت غذا نیاز دارید. همچنین، حتما باید برای تهیه غذا از سبزیجات تازه و به موقع استفاده کنید تا مزه خوب و طعم مناسبی برای غذایتان فراهم شود.
راهنمایی شش: طرز تهیه سس مخصوص برای گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
برای تهیه سس مخصوص برای گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده ابتدا نیاز است تا یک قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و روغن گیاهی را داخل آن بریزید. سپس پیاز را رنده کنید و درون قابلمه ریخته و به مدت چند دقیقه به آرامی آن را سرخ کنید تا طعم و مزهی خاصی به سس ببخشد. پیاز را از روی حرارت بردارید و بعداز خنک شدن، یک تکه نخود فرنگی را به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد، نیاز است که ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون، ۲ قاشق غذا خوری روغن گرزی باستانی، ½ فنجان جعفری رنده شده، یک خمیر سیر، یک خمیر آویشن، دو قاشق غذا خوری سس آفتابگردان، یک قاشق غذا خوری شیر، دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ، پنج قطره سس ورسترشر و سه قاشق غذا خوری شکر را با هم مخلوط کنید. حال نیاز است که این ترکیبات را به پیاز اضافه کرده و به حداقل ۵ دقیقه، آن را بصورت خمیری هم بزنید.
سپس دو پیمانه برنج را با آب و مقدار کافی نمک، یک پیمانه آب مرغ و یک پیمانه شیر در قابلمه قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه پخت دهید تا برنج کاملا پخته شود. برنج را از حرارت بردازید و مخلوطات سس را بصورت یک لایه روی برنج در قابلمه ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه به روی حرارت کمتر از متوسط تهیه شده، تا سس کاملا جذب شود. سپس ۲ قاشق غذا خوری بابونه، ۱ قاشق غذا خوری زعفران مرحلهای رنده شده، و یک قاشق غذا خوری دارچین را اضافه کرده و دوباره تمام راهنماییهای بالا را بهکار برده و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بکنید. سس برای سرو گرم وعطری تهیه و آماده مصرف است.