طرز تهیه ی کورن داگ در منزل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی کورن داگ در منزل

تهیه کورن داگ در منزل، اگر به درستی انجام شود، می‌تواند یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین فست فودها باشد. کورن داگ یک نوع نان سرخ شده با چندین لایه درونی از گوشت سوسیس است که با سس گوجه فرنگی و گاهی اوقات با خردل پایه‌دار جان می‌بخشد.

برای شروع، ابتدا سوسیس‌ها را چند بار در آب جوش بریزید تا برش کورن داگ شما متعادل باشد. پس از آن، سوسیس‌ها را در حالت خام بر روی یک تخته چوبی کوچک قرار دهید و آن را به طور خیلی نازک برش دهید.

در مرحله بعد، نان کورن داگ را آماده کنید. برای این کار، نان را در یک وعده بزرگ سرخ کنید. پس از آن، سس گوجه فرنگی را آماده کنید. برای تهیه آن، چند قاشق سس گوجه فرنگی را با یک قاشق خردل پایه‌دار در یک کاسه مخلوط کنید. آماده کردن چندین سس انواع مختلف به دلخواه شماست.

برای سر خوردن، ابتدا به هر نان یک لایه سس گوجه فرنگی روی آن بریزید؛ سپس به ترتیب، سوسیس را برروی لایه سس قرار دهید و با یک سرنگ کمی سس روی گوشت پاشید. در نهایت، بر روی آن لایه‌ای دیگر از سس گوجه فرنگی بریزید و نون را بلند کنید و سرو کنید.

نتیجه نهایی شما یک کورن داگ خوشمزه خانگی خواهد بود که همیشه خوش‌طعم و بهداشتی است.



1. طرز تهیه ی کورن داگ ساده

برای تهیه کورن داگ ساده، ابتدا باید یک برش نان سبوسدار را در قسمت وسطی خود برید تا یک شکل طویل و باریک به دست آید. سپس کالباس یا سوسیس را به دلخواه در طول نان قرار دهید. بهتر است از نوع سوسیس یا کالباسی استفاده کنید که در قطعات کوتاهتر و ریزتری برش خورده است. بعد از قرار دادن کالباس یا سوسیس، می‌توانید با اضافه کردن خیار شور، کچاپ، سس مایونز و خردل، آن را بهتر و خوشمزه‌تر کنید.

برای تهیه کورن داگ ساده، می‌توانید از نان قنادی نیز استفاده کنید. در این حالت، باید ابتدا نان را درون فر گذاشته و بالاترین دمای فر را روشن کرده تا نان کمی تست خود را بپزد. بعد از پخت شدن، نان را از فر خارج کرده و طی دو برش متوالی درون نان برش بزنید تا به داخلی نان دسترسی پیدا کنید. سپس مانند قبل، کالباس یا سوسیس، خیار شور، کچاپ و سس مایونز را درون آن قرار دهید.

نکته‌ی مهم در تهیه کورن داگ ساده، ظرفیت انتخاب مناسب کالباس و سوسیس است. بهتر است از قطعات کوچک‌تر و نازک‌تر استفاده شود و در حین پخت، نان را دو فرد دست به دست هم دهید تا کالباس و سوسیس داخل کورن داگ به همراه خیار شور، کچاپ و سس مایونز، به طور یکنواخت توزیع شود و از هرکدام در هر قسمت، به‌درستی استفاده شود.



2. طرز تهیه ی کورن داگ با مزه ی پنیر

کورن داگ، یکی از پرطرفدارترین غذاهای جنوب آمریکا و آمریکای شمالی است که از نان و کالباس تهیه می‌شود. در این رسپی، با استفاده از نان شیرین به همراه گردو، پنیر و کالباس، کورن داگ دلچسبی را خواهیم داشت.

ابتدا نون‌های شیرینی را به دو نیمه تقسیم کرده و درونشان را با کالباس و پنیر خرد شده پر کنید. سپس، هر دو قسمت را به هم چسبانده و با یک کف کالباس و پنیر همراه با سیر خرد شده، سس کنجدی و نمک روی آن ریخته و درونون‌ها کورن داگ خود را حاصل کنید.

برای تزیین، می‌توانید از آفتابگردان، پیاز خلال شده، یا خیار خرد شده استفاده کنید. البته برای اینکه کورن داگ شما بهتر شود، بهتر است برای چند دقیقه درونآتش طرد شود تا کالباس و پنیر مذاب شود و مزه دلچسبی را به غذایتان ببخشد. کورن داگ نوش‌جان دوستانه‌ایست که سطح گرمای بدن شما را افزایش می‌دهد و برای صبحانه و شام می‌توان استفاده کرد.



3. طرز تهیه ی کورن داگ با مزه ی فلفل قرمز

تهیه کورن داگ با مزه ی فلفل قرمز، یک غذای جذاب و خوشمزه برای همه ی افراد است. این غذا معمولا از نان بستنی و سوسیس تهیه می‌شود و با تزییناتی از جمله سس کچاپ، سس مایونز، سس مسترد، خرد شده ی پیاز، پنیر و فلفل دلمه ای سفید تزیین می‌گردد.

برای تهیه ی این غذا بهتر است از نان بستنی برشی استفاده کنید و آن را به طور عمیقی در روغن گرم کنید تا از همه ی طرف‌ها سرخ شود. سپس نان بستنی را در بشقاب مناسبی قرار دهید.

سوسیس های درشت را بصورت مورد علاقه خود خرد کنید و آنها را نیز در روغن برای خاموش کردن قرار دهید. سپس آنها را روی نان بستنی قرار داده و با تزیناتی از جمله سس کچاپ، سس مایونز، سس مسترد، خرد شده پیاز، پنیر و فلفل دلمه ای سفید تزئین کنید.

در نهایت، برای افزایش طعم و مزه این غذا، می‌توانید به جای سوسیس، گوشت خرد شده در روغن برشته و از نوع لواش استفاده کنید. این روش به قوت و مزه غذای شما افزوده و باعث می‌شود تا طعم این غذا بیشتر از قبل دلچسب باشد. در نهایت این غذا را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.



4. طرز تهیه ی کورن داگ با مزه ی ژامبون

برای تهیه ی کورن داگ با مزه ی ژامبون، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای آماده کردن دوغ کورن داگ به تعداد مورد نیاز نیاز به نان کورن، شیر، کره، تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، شکر، نمک و پنیر تقدیمی دارید. برای تهیه ی ژامبون، همچنین به گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر، آرد، شکر، نمک، سس تبریزی، سس قارچ و پنیر تقدیمی نیاز خواهید داشت.

ابتدا کورن داگ ها را با تخم مرغ، شیر، کره، آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک روی حرارت بالا درون تابه سرخ کنید تا از هر دو طرف سرخ شود. سپس آنها را در دمای پایین درون سینی قرار دهید تا گرم بمانند. در میانه این مراحل، ژامبون را با گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر، آرد، شکر، نمک، سس تبریزی و سس قارچ در تابه سرخ کنید تا رنگش به صورت قهوه ای متمایل شود و به کامل پختن برسد.

سپس کورن داگ ها را با ژامبون و پنیر تقدیمی بر روی آنها سرو کنید و از این دستور لذت ببرید. می‌توانید همچنین خردل، کچاپ و خیارشور را به‌عنوان تزئینات جانبی برای سرو کردن بر روی داگ هایتان استفاده کنید.



5. طرز تهیه ی کورن داگ با مزه ی پنیروکره

تهیه کورن داگ با مزه ی پنیروکره یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه در آمریکا است. جهت تهیه این غذا نیاز به چند مواد اولیه دارید که از جمله آن‌ها می‌توان به نان کورن، سوسیس، پنیر، کره، سس کچاپ و پیاز اشاره کرد.

اولین مرحله برای تهیه کورن داگ، خرد کردن پیاز است. پیاز را ریز کرده و در یک قابلمه به همراه آب برای مدتی بپزید. در ادامه، سوسیس‌ها را در آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شوند. سپس، نان کورن را روی گریل یا تفاله تابه بدهید تا به رنگ طلایی کمی روی آن داغ شود.

هنگام سرو، ابتدا درون نان کورن مقداری کره بریزید و سپس مقداری پنیر روی آن بریزید. سپس سوسیس را درون نان کورن بگذارید و روی آن پیاز که قبلاً خرد شده‌است، بریزید. در نهایت، مقداری سس کچاپ روی روی نان کورن بریزید و کورن داگ را فروریخته، به صورت گرم سرو کنید.

این غذا که مزه‌ی دلپذیری دارد، را می‌توان با چند نوع سبزیجات نیز تزیین کرد. همچنین، برای افزودن مزه‌ی بیشتری، می‌توان پس از اضافه کردن پنیر روی سوسیس‌ها، آن‌ها را درون فر قرار داد تا پنیر یک‌جورایی با حرارت گرم شود و مزه‌ی بیشتری به کورن داگ ببخشد.



6. طرز تهیه ی کورن داگ با مزه ی سیبزمینی

تهیه کورن داگ با مزه ی سیب زمینی، یکی از دسرهایی است که طعم و مزه خاصی دارد و در بسیاری از مناطق جهان، به عنوان یکی از پرطرفدارترین دسرهای فست فود، شناخته می شود. برای تهیه این دسر، نیاز به تهیه شیبات ترکیبی از آرد، آب، شکر، کره، خمیر مخصوص کورن داگ و سیب زمینی است.

از جمله مراحل مهم در تهیه کورن داگ با مزه ی سیب زمینی، می توان به تهیه مخلوط خمیر کورن داگ اشاره کرد. برای تهیه این مخلوط، ابتدا باید شیبات ترکیبی آرد، آب، شکر و کره را در یک کاسه خالی با هم مخلوط کرد. همچنین، سیب زمینی را رنده کرده و به مخلوط خمیر اضافه کنید تا در نهایت خمیر با مزه ی سیب زمینی برای تولید کورن داگ باشد.

بعد از تهیه مخلوط خمیر، باید آن را به قطعات کوچکتر و متساوی تقسیم کرده و به صورت تخت چین شده، روی یک صفحه پخت قرار دهید و در دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت 15 دقیقه، آن را در فر پخته کنید. پس از این کار، کورن داگ با مزه ی سیب زمینی آماده است تا به صورت گرم و تازه در معرض خوردن قرار گیرد.

در نهایت، می توانید کورن داگ با مزه ی سیب زمینی را با مخلوطی از کچاپ، سس، خیار شور و سبزیجات تزئین کنید تا طعم و مزه خاصی به دست آید. با توجه به سادگی تهیه کورن داگ با مزه ی سیب زمینی، می توانید در هر لحظه به یک دسر خوشمزه و جذاب دست یابید و برای مهمانان خود شگفتی ایجاد کنید.