1. طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
تهیه کره بادام زمینی خانگی یکی از پرمصرف ترین و خوشمزه ترین وسایل غذایی در آشپزخانه است. برای تهیه این ماده غذایی، دو روش متداول وجود دارد. اولین روش، تهیه کره بادام زمینی با دستگاه خانگی پرورش گیاهان که این روش بسیار ساده و سریع است. روش دوم، تهیه کره بادام زمینی با استفاده از آسیاب های خانگی می باشد که به طور کلی این روش زمان بیشتری برای تهیه نیاز دارد.
برای تهیه کره بادام زمینی، نیاز به بادام زمینی تازه و سوخاری شده، یک قاشق کوچک نمک و دو قاشق کوچک روغن طعم دار است. بادام زمینی را به دستگاه پرورش گیاهان داده و متوسط تا زیاد چرخاند. سپس قاشق نمک و روغن طعم دار را اضافه کنید و دستگاه را بعداً ادامه دهید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. سپس کره بادام زمینی را از دستگاه خارج کرده و در ظرف های مناسب قرار دهید.
برای تولید در خانه، بهتر است از بادام زمینی تازه سوخاری شده استفاده شود و سعی در خریداری از بادام زمینی های غیرشور و غیرشیرین داشته باشید. همچنین می توانید برای طعم بیشتر، از روغن های طعم داری مانند زیتون، کنجد و طعم دار های دیگر استفاده کنید. این روغن ها میتوانند در سلامتی بدن هم به عنوان یکی از منابع انرژی مورد استفاده قرار گیرند.
2. چگونگی ساختن کره بادام زمینی با دستگاه خانگی
کره بادام زمینی یکی از پرمصرفترین خوراکیها در سراسر جهان است. با داشتن دستگاهی خانگی، میتوانید به راحتی کره بادام زمینی خود را تهیه کنید.
ابتدا باید بادام زمینی را درون دستگاه قرار داده و دستگاه را روشن کرد. در این مرحله، باید دستگاه را به مدت ۳ دقیقه روشن نگه دارید تا بادام زمینی خشک شود.
سپس باید دستگاه را خاموش کرده و بادام زمینی را بهمراه یک قاشق روغن برنج همراه با ۲ قاشق غذاخوری شیر خشک به داخل دستگاه قرار دهید. سپس دستگاه را روشن کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر به کار ادامه دهید.
در این مرحله، باید به دستگاه فرصت دهید که کره بادام زمینی را تولید کند. پس از گذشت حدود ۵ دقیقه، کره بادام زمینی آماده است.
بهتر است کره بادام زمینی خنک شده و درون یک جریانک قرار داده شود تا بهترین نتیجه را داشته باشد. کره بادام زمینی خانگی با دستگاه خانگی، تازه و خاموش و حاوی فواید زیادی است که به سلامتی شما کمک میکند.
3. روش تهیه کره بادام زمینی با نمک
تهیه کره بادام زمینی با نمک از دسرهایی است که همه علاقمندان به طعم خوشمزه و شیرینی دوست دارند. برای تهیه این دسر لازم است نخود فرنگی تازه روی شعله گاز بپزید تا تازگی و رسمیت خود را حفظ کند. سپس با استفاده از یک ملت، نخود فرنگی را پوست کنید و آن را درون مخلوط پرورده، شکر و نمک بریزید.
از آنجایی که یکی از مهمترین عناصری که در تهیه کره بادام زمینی با نمک دخیل است، غذایی سالم و کم چرب است، لذا از مقدار کمتر پرورده استفاده کنید تا پرهزینه نشود. همچنین، برای حفظ بوی و طعم تازه نخود فرنگی، بهتر است این قسمت از تهیه کره را بر روی شعله گاز تهیه کنید و همچنین برای حفظ طعم شیرین، از شکر خشک و نخستینک برای پخت استفاده کنید.
پس از این که کره های خود را تهیه کردید، بهتر است آنها را در یخچال فرد کنید تا در طول روز رسمیت خود را حفظ کنند. هنگام لقمه زدن کره، می توانید آن را با نان تست یا به عنوان پایه تثبیت کننده میوه و شیر سرو کنید. طعم خوشمزه کره بادام زمینی با نمک، به شما یادآور شیرینی خانگی و احساس رضایت خواهد داد.
4. طرز تهیه کره بادام زمینی بدون شکر
برای تهیه کره بادام زمینی بدون شکر، ابتدا باید یک لیوان بادام زمینی را روی حرارت ملایم شعله وسط ماهیتابه قرار داد و آن ها را برای چند دقیقه تحت حرارت قرار دهید تا بوی آرایشی بادام زمینی را برای خودشان بیشتر کنند. سپس بادام زمینی ها را از حرارت بیرون بیاورید و آن ها را در یک میکسر خشک به صورتی که سطح آن صاف باشد، آسیب نرسانید و نیز خیس نشده باشد، آسیاب کنید.
سپس یک قاشق غذا خوری از روغن کانولا پیشگیرانه روی سطح کره ریخته و بعد از آن به صورتی که یک دوغابی تشکیل شده است، بادام زمینی های آسیاب شده را به لیوان روغن اضافه کنید. حالا می توانید یک قاشق غذاخوری از عسل را به مخلوط بادام زمینی ها اضافه کنید. این مقدار عسل می تواند برای شیرین کردن محصول کافی باشد. البته اگر تمایل دارید می توانید در صورت تمایل مقدار بیشتری از عسل را برای شیرین کردن مخلوط بادام زمینی اضافه کنید.
حالا دستگاه مخلوط کن را روشن کنید و مخلوط را تا زمانی که سطح آن صاف و روان شود، آسیاب کنید. بهترین پیشنهاد برای استفاده درب شیشه ای است که فریزر راه بیاندازید و برای دو یا سه ساعت در آن قرار دهید. بعد از آن، کره بادام جوشان به صورت قطعاتی خارج شده و می توانید از آن برای مصارف خود استفاده کنید.
5. چطوری کره بادام زمینی را با کاردستی تهیه کنیم؟
برای تهیه کره بادام زمینی با کاردستی، ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید. شما نیاز دارید به بادام زمینی خام، شکر، نمک، ورق های زبر و نرم، یک میکسر یا یک ظرف بزرگ، و یک قاب سیلیکونی.
برای شروع، بادام زمینی خام را در میکسر یا ظرف بزرگ بریزید و آن را به مدت چند دقیقه مخلوط کنید. اگر بادام زمینی خام خیلی چسبنده به نظر میرسد، باید روغن بیشتری به آن اضافه کنید تا به سطح مناسب برسد.
بعد از آن، شکر یا شیرینی دیگر را به مواد اولیه اضافه کنید و مجدداً همه را با هم مخلوط کنید. حتی اگر شکر را اضافه کردید، ترشی بادام زمینی هنوز هم درست میشود، به همین دلیل نمک را نیز تا حدی افزایش دهید.
زمان حال است که بادام زمینی را با دست تغییر دهید. قطعات را حدود ۲۵ گرم، به اندازه یک غولوله برداشته و به شکل کره شکل دهید. این مرحله میتواند کمی وقت بگیرد، ولی به خوبی ارزش زحمت را دارد.
سپس کرهها را در ورقهای زبر (کاغذ روغنی) پوشیده و در ظرف یخچال بگذارید تا حداقل ۳۰ دقیقه سرد شود. بعد از آن، کرههای شما آماده خوردن هستند!
6. روش تهیه کره بادام زمینی با طعم بادام بستنی
کره بادام زمینی با طعم بادام بستنی یکی از خوراکیهای لذیذ و محبوب است که به راحتی در منزل تهیه میشود. مواد اولیه مورد نیاز شامل بادام زمینی، شکر، آب، کره گیاهی و عصاره بادام است. در ادامه تهیه این خوراکی را به شما توضیح میدهیم.
ابتدا بادام زمینی را به صورت تکههای کوچک خرد کرده و در قابلمه قرار دهید. سپس شکر خرد شده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. با استفاده از شعله ملایم، اجازه دهید مواد در قابلمه آبکش شوند. باید بهترین حالت آن است که بادام زمینی و شکر به خوبی ترکیب شوند و شکر به آرامی ذوب شود.
در این مرحله، آب را به تدریج به قابلمه اضافه کنید و همزمان با مخلوط کردن، مواد را به گرمای بالا برسانید. میتوانید از قلمرو دمایی ۲۰۰ درجه فارنهایت برای تهیه کره استفاده کنید.
وقتی که کره بادام زمینی خوبی مخلوط شده است، از روی شعله بردارید و کره گیاهی و عصاره بادام را به آن اضافه کنید و همهچیز را دوباره با هم مخلوط کنید. اکنون کره بادام زمینی با طعم بادام بستنی شما آماده خوردن است. برای ذخیره آن، میتوانید آن را در قوطیهایی با درب بعد از خنک شدن قرار دهید.