طرز تهیه ژله پرتقالی ساده
برای تهیه ژله پرتقالی ساده، ابتدا باید نیازمندیهای لازم را از حدود ۵۰۰ گرم پرتقال تازهی معمولی، ۲ بسته ژلاتین صنعتی، یک فنجان قند، دو فنجان آب و شویهی یک لیموترش در نظر گرفت.
ابتدا پرتقالها را خرد کرده و آب آنها را تفکیک کنید و به همراه آب، شویهی لیموترش و قند را بر روی حرارت قرار دهید. بعد از چهار الی پنج دقیقه، ژلاتین را به به آب در داخل کاسه اضافه کرده و خوب آن را مخلوط کنید.
بعد از آن، آب ژلهای را به مایع مخلوط پرتقالی اضافه کنید و به هم زده و مخلوط کنید. بسته به نوع کاسه و اندازهی تمایلات شما، میتوانید وسایل پذیرایی را پر کنید یا کاسهی پذیرایی. بعد از ظرفهای پر شدن، ژله را تا زمانی که یخزده شود به داخل یخچال برده و در حدود دو الی سه ساعت منتظر شوید.
در نهایت، ژلههای پرتقالی را از یخچال خارج کرده و با کمک یک پلاستیکی میتوانید آنها را از ظرفهای پذیرایی خود جدا کنید. به بهترین روش ممکن، در ظروف پذیرایی خود ژلههای پرتقالی را تزیین کنید و از آن لذت ببرید.
طرز تهیه ژله هندوانه ساده
برای تهیه ژله هندوانه ساده، شما به چند مواد اساسی نیاز دارید. این مواد شامل هندوانه تازه، آب، شکر و ژلاتین است. قبل از هر چیز، هندوانه را تمیز کرده و از داخلش با استفاده از قاشق حلقهای خالی شده و صاف شده است. سپس، هندوانه را برش داده و تمام مغزهای آن را با یک قاشق کوچک جدا میکنیم.
پس از آمادهسازی هندوانه، یک درب یا قابلمه که به اندازه پخت ژله شما بزرگ است، را آماده کنید. سپس ژلاتین را در آب سرد برای چند دقیقه قرار دهید تا نرم شود. سپس، شکر را به آب اضافه کرده و به صورت آرام آرام بر روی حرارت ملایم حرکت میدهیم تا شکر کاملاً حل شود.
سپس، مغز هندوانهها را به مخلوط شکر، آب و ژلاتین اضافه کرده و همه را به هم بزنید. حالا، آمادهسازی ژله را با ریختن مخلوط هندوانه در قابلمه آماده شده شروع کنید و برای تقریباً یک روز در یخچال قرار دهید تا به طور کامل سفت شود.
در پایان، ژله را با استفاده از یک قاشق مناسب و با مراعات نکات ظاهری مانند اندازه و نوع چنگال، از قابلمه خارج کنید و به صورت زیبایی سرو کنید. ژله هندوانه ساده، یک دسر خوشمزه و خنککننده برای روزهای گرم است که به راحتی درست میشود.
طرز تهیه ژله توت فرنگی ساده
طرز تهیه ژله توت فرنگی ساده یکی از خوشمزهترین دسرهاست که بهراحتی در خانه تهیه میشود. برای تهیه این دسر، مواد اولیه ای که نیاز داریم عبارتند از: ژله کریستالی توت فرنگی (500گرم)، آب جوش (500 میلیلیتر)، قند (200 گرم)، توت فرنگی تازه (500 گرم)، پودر ژلاتین (یک قاشق غذاخوری).
ابتدا توتفرنگیهای تازه را بهدقت شسته و پوست آنها را جدا کرده و سپس آنها را بهصورت بریان به همراه قند، در یک قابلمه کوچک تهیه شده برای هماهنگ سازی آنها را با هم مخلوط کنید تا توتفرنگیها شل شوند و آبی که از آن جدا می شود به همراه پوست توت فرنگیها داخل قابلمه باقی بماند.
در میانه مخلوط توتفرنگی، آب جوش به صورت آرام و پیوسته ریخته شود و زیان ندادن هیچ مواد دیگری را داشته باشد. سپس به این مخلوط این ژله کریستالی توتفرنگی اضافه شود و به خوبی هم بزنید. در نهایت پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و خوب هم بکنید تا تمامی مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
حالا این مخلوط شده را با یک قاشق آرام، در کلوچهها یا پیشست جمعیتی ریخته و برای یکساعت به یخچال منتقل کنید. پس از ساکت کردن ژله میتوانید از آن برای سرو این دسر خوشمزه و همیشه محبوب استفاده کنید.
طرز تهیه ژله آلبالو ساده
برای تهیه ژله آلبالو ساده ابتدا باید آلبالو ها را حدود یک کیلوگرم شستشو داده و پوست و هسته های آن را گرفته و قطعات آن را خرد کنیم. سپس به اندازه گرانبه پودر ژله نیزرت بریم و آن را با یک پیمانه آب سرد مخلوط کنیم. در این مرحله باید آب یا سرکه را با قند درون قابلمه مخلوط کرده و به شعله ملایمی برسانیم تا قند کاملا حل شود. به مقدار آبی که داخل قابلمه قرار دارد، یک پفک کوچک بریم تا دمای آب به میزان مناسبی برسد.
حالا، به موادی که قرار است در آن جوشیده شوند اضافه میکنیم. به مواد اولیه که در آب قرار دارند، ترکیب ژله تزریق می کنیم و به مخلوط تازهترکیب اضافه می کنیم و در تابنده میگذاریم و گذاشتن آن در یخچال، تا زمانی که ژله مخلوط می باشد، سریعتر می شود. بعد از گذر از هر دو مرحله از پخت sweet شیری را به کمک فرفورژها درون ژله تزریق میکنیم.
بعد از آن، شعله روی پای کمتر میکنیم تا مواد در آن جمع شوند. پس از ذوباس همه مواد، با استفاده از یک آبمیوه شمعدان از مخلوط پرش کرده و به داخل میوه یا قالب مناسب ریخته و پس از جمع شدن خنک کردن آن در داخل یخچال تا زمانی که ژله فرصت دارد یخ زدند برای نهایی شدن آن ۳۰ دقیقه ای منتظر شوید و پس از آن آن را از ظروف خارج کنید. ژله آلبالوی ریز ساخته شد!
طرز تهیه ژله انار ساده
به نام خداوند بخشندهی مهربان
ژله انار یکی از دسرهای دلپذیر و جذاب است که هم در جشنها و میهمانیها و هم در جمع خانواده برای شادی و سرگرمی تهیه میشود. من امروز قصد دارم روش آسان و سریع تهیه ژله انار را با شما به اشتراک بگذارم.
مواد لازم:
- ژله پودری 200 گرم
- آب 1 لیتر
- شکر 300 گرم
- آب انار 500 میلیلیتر
- عصاره لیموعمانی 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1- در یک قابلمه آب را به جوش آورید و به آرامی ژله پودری را به آن اضافه کنید و با میله مخصوص یا قاشق هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
2- شکر را به مواد مختلط اضافه کنید و همهی مواد را با هم بزنید تا شکر کاملاً محلول شود و ترکیب یکدستی را به دست بیاورید.
3- آب انار را هم به مایع اضافه کنید و با هم بزنید.
4- اکنون عصاره لیموعمانی را به مواد اضافه کنید و همهی مواد را دوباره با هم مخلوط کنید.
5- آمادگی ژله را بررسی کنید. برای این کار کمی از آن را روی یک صفحهی تمیز یا بشقاب بریزید و به دقت بررسی کنید که باعث شده سطح آن صاف و بیدود است.
6- اگر ژله آماده است آن را در قالبهای مورد نظرتان از جمله مولفههای دسر، ظرفهای کوچک، ماگ یا چوبی معمولی بریزید و در یخچال یا فریزر محبوس کنید.
7- شیرینی دلخواهتان هم میتوانید برای تزیین بر روی ژلهی انار بریزید.
امیدوارم با استفاده از این دستور پیشنهادی، بتوانید ژله انار خوشمزهای بپزید که توان شیرینی شما و مهربانی خداوند را گستردهتر کرده و شادابی را در دلهای تمامی دوستان و خانوادهی خود پخش کنید.
طرز تهیه ژله سیب ساده
برای تهیه ژله سیب ساده، ابتدا باید 2 عدد سیب را پوست کنید، خالی کرده و برش های ریزترین آن ها را بردارید. سپس آن ها را با کمی آب در قابلمه بگذارید و روی حرارت قرار دهید. بعد از 5-10 دقیقه، سیب ها کاملا نرم خواهند شد و شما می توانید آن ها را از روی حرارت بردارید.
بعد از آن، شما باید 1 فنجان آب را درون قابلمه قرار دهید و آن را به جوش بیاورید. سپس 1 عدد کپسول ژلاتین را به آب اضافه کنید و آن را به صورت کامل مخلوط کنید تا کاملا حل شود. بعد از آن، شما می توانید سیب های نرم شده را به داخل مخلوط ژلاتین اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. در این مرحله شما می توانید شکر یا قند به دلخواه خود را به مخلوط اضافه کنید.
بعد از آن، شما باید میکسر یا بلندر را درست کنید و تمامی مخلوط را داخل آن ریخت و به صورت کامل مخلوط کرده و تا زمانی که مخلوط از حالت مرجوع شده مخلوط شده است، به کار خود ادامه دهید. بعد از آن، شما می توانید مخلوط را به داخل قالب های ژله خود ریخته و آن ها را در یخچال قرار داده تا حداقل 2-3 ساعت یا تا وقتی که کاملا از حالت سیلی آن خارج شده است نگه دارید. بعد از گذشت این مدت، شما می توانید ژله سیب ساده خود را از قالب ها خارج کرده و سرو کنید.