طرز تهیه ی چیکن بریانی هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی چیکن بریانی هندی

مرغ بریانی یکی از پرطرفدارترین غذاهای هندی است که در تمام جهان شناخته شده است. این غذا از ترکیبی از برنج، مرغ و ادویه های مختلف تهیه می شود که باعث شده است که طعم و اسم این غذا به طور خاص تمایل ها و سلیقه های گسترده ای را در جوامع مختلف داشته باشد.

اولین قدم در تهیه مرغ بریانی، آماده سازی مرغ می باشد. برای این منظور، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، به مدت 30 دقیقه در یک مزه مربع یا دوغ بندی مارینه کنید و سپس به مدت 60 دقیقه داخل یک قابلمه بزرگ و با روکش پخته می کنید تا به کامل پخته شود.

سپس برای تهیه سس، پیاز را تفت دهید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه، گشنیز و سیر اضافه کنید. بهتر است که از روغن گردویی برای تفت دادن پیاز استفاده شود تا به طعم و عطر خاصی در غذا دست یابید. بعد از 10 دقیقه، گوشت مرغ و سس را به صورت همزمان با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه هم بپزید تا بوی خوبی داشته باشد.

سرانجام، برای تهیه برنج، دو و نیم پیمانه برنج را با آب سرد و نمک به صورت جدا از هم در قابلمه بزرگی قرار دهید و آن را به مدت 10 دقیقه بپزید تا برای آماده سازی مرغ بریانی آماده باشد. در ادامه، برنج را به صورت یک لایه در قابلمه می چینید، مرغ را به صورت یک لایه بر روی برنج قرار می دهید، سپس به همین ترتیب لایه برنج و مرغ را اضافه کرده و در پایان برنج را به صورت تقسیم شده روی مرغ بریانی قرار می دهیم. به تفکیک نیم ساعت، غذا را با روکش دمای کم تا متوسط بپزید و برای سرو می توانید روغنی زرشکی و بریانی را به همراه ماست تزیینی سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه چیکن بریانی هندی

تهیه چیکن بریانی هندی یکی از پرطرفدارترین غذاهای هندی محسوب می‌شود. این غذا با استفاده از موادی مثل چاول، مرغ، سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود.

اولین ماده لازم برای تهیه چیکن بریانی می‌تواند استفاده از مرغ یا گوشت بوده که باید به دقت قطعه‌بندی شود. سپس برای تهیه زیره به نحوی که به خوراک دلخواه خود طعمی مناسب بدهد باید انتخاب شود. سیر، زنجبیل، فلفل سیاه، دارچین، هل، لوبیا سبز و سبزیجات مختلف محلی هم برای افزودن طعم و مزه به این غذا استفاده می‌شوند.

در پایان، این غذا با چاول سفید ساپ بافت تهیه شده که در هند به عنوان نوع برنج شناخته‌ می‌شود سرو می‌شود. علاوه بر این، بعضی از افراد از ساختارهای مشابه برای تهیه چیکن بریانی استفاده می‌کنند که برای تغییر در مزه و طعم این غذا بسیار مؤثر هستند. به‌طورکلی، تهیه‌کنندگان باید از مواد تمیز و خوبی برای تهیه‌ی این غذا استفاده کنند.



روش تهیه پودر چاشنی خانگی برای چیکن بریانی

پودر چاشنی خانگی برای چیکن بریانی نوعی مخلوط از ادویه های مختلف و چندین سبزی خشک است که برای طعم دادن و عطر زدن به غذای چیکن بریانی به کار می‌رود. تهیه پودر چاشنی خانگی برای چیکن بریانی بسیار ساده است و با استفاده از مواد اولیه ارگانیک و فرآوری شده به صورت خانگی و بدون هیچ گونه افزودنی شیمیایی امکان پذیر است.

برای تهیه پودر چاشنی خانگی برای چیکن بریانی، مواد اولیه مورد نیاز شامل زیره، چرخ کرده، دارچین، هل، فلفل قرمز، فلفل سیاه، جوز هندی، هویج خشک، فلفل دلمه‌ای، برگ غوره و لیمو عمانی است. برای تهیه این چاشنی خانگی، ابتدا همه این مواد را باید به طور جداگانه خرد کنید. سپس همه مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت مخلوط کرده پودری با ترکیب مناسب به دست می‌آورید.

استفاده از پودر چاشنی خانگی برای چیکن بریانی، علاوه بر داشتن طعم و عطر خاص، خیلی مقرون به صرفه است. بدون هیچ گونه افزودنی شیمیایی، چاشنی خانگی باعث می‌شود که طعم غذا بهتر مشهود شود و همچنین به شما امکان می‌دهد قسمتی از هزینه های خود را صرف خرید چاشنی های آماده نکرده و به جای آن از مواد ارگانیک خانگی استفاده کنید. در مجموع، تهیه پودر چاشنی خانگی برای چیکن بریانی هم بسیار ساده است و همچنین شما می‌توانید به راحتی برای دیگر غذاها نیز از آن استفاده کنید.



آماده کردن چیکن برای پخت

آماده کردن چیکن برای پخت یکی از مهمترین مراحل در پخت و نوشتن غذاهای مختلف است. هر چیکنی که می‌خواهید پخته شود، باید از پیش به خوبی آماده شده و تمیز شود. این به معنای پاک سازی چیکن از انواع آسیب دیدگی، مواد غذایی نامناسب و داشتن طعم نامطبوع است.

برای آماده کردن چیکن، می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از روش‌های رایج استفاده از یک نیم ساعت زمان است به منظور خیس کردن چیکن در آب. بعد از داشتن یک چیکن خیس و تمیز، آن را با یک دستمال کاغذی خشک کنید. بهتر است که بعد از این مرحله چیکن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. این کار باعث می‌شود که گوشت چیکن به درستی پخته شود. بعد از تقسیم کردن چیکن، آن را با انواع ادویه‌ها و نمک ترکیب کنید. این ادویه‌ها را می‌توان از جمله پودر زنجبیل، پودر سیر، زعفران و فلفل بهره برد. این ادویه‌ها درستار عطر و طعم جالب و خوشمزه را به چیکن می‌دهند.

با انجام این مراحل، چیکن آماده برای پخت شدن در ماهیت هر غذایی می‌شود که تصمیم دارید درست کنید. دویدن پوست گوشت، حرکت دادن آن در آب و ترکیب با ادویه‌های مناسب، آمادگی دادن چیکن را به بهترین شکل ممکن به ما می‌دهد و سبب می‌شود که غذایی بسیار خوشمزه و با عطر و طعم دلخواه داشته باشیم. در نتیجه، بهتر است این مراحل را به خوبی انجام دهید تا غذایی خوشمزه و با کیفیت به دست بیاورید.



روش پخت چیکن بریانی در قابلمه

برای پختن چیکن بریانی در قابلمه، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور باید 2 پیمانه برنج، 2 عدد سینه مرغ، 2 عدد پیاز، 2 قاشق غذاخوری روغن، نمک، فلفل، زعفران، پودر دارچین، زردچوبه و پودر گشنیز را به تعداد لازم آماده کنید.

ابتدا باید سینه مرغ را برش داده و با یک قاشق روغن و نمک و فلفل تفت داده و بعد از آن در قابلمه بندازید و روی آن دو پیاز رنده شده را بریزید و تفت دهید. برای پخت برنج نیز باید آن را در آب خیس کرده و بعد از گذشت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آب را از آن جدا کرده و برای پخت در قابلمه قرار دهید.

در همین مرحله می‌توانید زعفران، زردچوبه، پودر دارچین، پودر گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و همه مواد را به آرامی مخلوط کنید. برنج را در قابلمه بر روی مرغ بریانی بریزید تا به صورت یک لایه نازک بماند و بعد از آن لایه‌به‌لایه باقی برنج را اضافه کنید.

حالا می‌توانید ظرف را روی حرارت پایینی قرار دهید تا برای مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پخته شود. دمای پخت این غذا باید به کمترین حد ممکن باشد به همین دلیل نباید برای مدت طولانی تنت کنید، تا نسبت به حرارت بیش از حد افزایش نداده و به فساد نرسیده باشد.

در نهایت می‌توانید ظرف را از روی حرارت بردارید و برای مدتی در دمای نرمال قرار دهید تا اجزای برنج جا بیافتد و غذا آماده سرو شدن باشد. دماغه پیاز رنده شده روی برنج چیده و سروهای برنج بریانی‌تان را با مرغ بریانی و دماغه پیاز تزیین کنید.



طرز تهیه چیکن بریانی با استفاده از اجاق گاز

با گذشت زمان، چیزی که به ما خانواده‌های ایرانی الهام بخشیده، غذاهای متنوع و بدون مرز شده است. یکی از غذاهایی که در دهه‌های اخیر بسیار محبوب و مشهور شده است، چیکن بریانی است. این غذا از جمله غذاهای سنگین و پر از املاح مفید است که به راحتی و با استفاده از اجاق گاز قابل تهیه است.

برای تهیه چیکن بریانی با استفاده از اجاق گاز، بهتر است از مرغ استفاده کنید، هر چند می‌توانید از گوشت قرمز نیز استفاده کنید. برای آماده‌سازی، مرغ را با شگفت‌انگیزها و ادویه‌های خاصی مانند پیاز تازه رنده شده، زرچوبه، زنجبیل تازه رنده شده، آرد سوخاری، فلفل سیاه و نمک مخلوط کرده و پس از مدتی، مرغ را با روغن در تابه خلیط کرده و روی شعله متوسط قرار دهید.

پس از آنکه مرغ خوب سرخ شد، پیاز رنده‌شده، گوجه‌فرنگی، آب، زردچوبه، کره ماسه، ادویه بریانی و نمک را به تابه اضافه کرده و با حرارت پایین بگذارید تا چیکن بریانی شما به رقم برسد. در این مرحله ممکن است نیاز به افزودن آب هم باشد تا آبگوشت پر شود. بهتر است فقط آب کافی را اضافه کنید تا مرغ به طور کامل در آب نروید و طعم بیشتری به غذا بوده. سپس تابه را به صورت محکم بپوشانید و بگذارید بریانی برای حداقل 45 دقیقه در کنار حرارت پایین بپزد.

بعد از مدتی، چیکن بریانی شما آماده می‌شود. می‌توانید آن را با مزه‌دارتر کردن آن با عصاره لیمو، ریحان، نعنا و زعفران تزئین کنید. این غذا را با حبوبات و نان توپ قارچی همراه کنید و به سرعت مجلسی خود را پایان دهید!



روش تهیه همراهی های سرو کننده برای چیکن بریانی

برای تهیه همراهی های سرو کننده برای چیکن بریانی، می‌توانید از چند ایده کاربردی استفاده کنید. اولین همراهی که معمولاً با چیکن بریانی سرو می‌شود، نان همبرگر است. می‌توانید نان همبرگر را با تخم مرغ سرخ کنید، سپس با ترکیبی از کیسه اسپایس چیکن، فلفل سیاه، پودر سیر، نمک و فلفل سفید پوشش دهید. سپس نان همبرگر را با یک برگ کرفس، یک برگ جعفری و مقداری مایونز تزئین کنید.

همچنین می‌توانید از سالاد کاهو و گوجه فرنگی همراهی کنید. برای ساخت سالاد، کاهو را خرد کنید و با گوجه فرنگی، هویج رنده شده و خیار ترش همراهی کنید. سپس از نمک، فلفل، اسید سفید و روغن زیتون به میزان لازم استفاده کنید تا سالاد بهترین طعم و رنگ را داشته باشد.

دیگر همراهی که با چیکن بریانی سرو می‌شود، ماست یونانی است. در واقع، می‌توانید یونانی را در کوربه ایستاده با گوشت کباب سپرخورده و هویج رنده شده و سبزیجات طرز تهیه کنید. سپس یونانی را با فلفل سیاه، پودر سیر، نمک و فلفل سفید پوشش دهید و با خیار ترش و گوجه فرنگی تزئین کنید.

بهترین راه برای سرو کردن چیکن بریانی با همراهی‌های خوشمزه و سالم، استفاده از یک سینی میوه بهره‌مندی است. می‌توانید بستنی، سیب، انگور و گیلاس را با هم ترکیب کنید و به صورت زیبا در سینی‌ بچینید. این مخلوط را می‌توانید با شکر سرخ شده و سرشار از آماده به خورد کردن کنید. اینها تنها چند راه برای تهیه همراهی های سرو کننده برای چیکن بریانی هستند که می‌توانید از آنها در جمع کردن دوستان و خانواده استفاده کنید.