طرز تهیه ی پیتزا پیراشکی خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی پیتزا پیراشکی خانگی

پیتزا پیراشکی از پیتزا های خوشمزه و جذاب است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این نوع پیتزا با استفاده از پیراشکی و مواد دیگری مثل گوجه فرنگی، پنیر و سبزیجات تهیه می‌شود و طعم خاصی دارد.

۱. اولین قدم در تهیه پیتزا پیراشکی خانگی، تهیه پیراشکی است. برای تهیه پیراشکی، بهتر است از آرد سبوس‌دار استفاده کنید. آرد را با مقداری آب و نمک مخلوط کرده و تا حدود ۱۵ دقیقه نیمه پخته کنید.

۲. پس از پخته شدن پیراشکی، آن را روی صفحه ی پیتزا بگذارید. سپس روی پیراشکی، پوره ترشی یا پیتزا سس بریزید.

۳. سپس، بر روی پیراشکی، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه‌ای و دیگر سبزیجات دلخواه خود را برش کرده و برای پخت پیتزا از روی آنها استفاده کنید. بهتر است سبزیجات را یکم خام تر بگذارید تا در هنگام پخت پیتزا، برندگی خود را حفظ کنند.

۴. بر روی سبزیجات، تنه پیتزا را بچینید و سپس روی ته پنیر چدنی نصف پخته‌شده را بریزید. (برای تهیه پنیر چدنی، توصیه می‌شود از سه قسمت پنیر پارمزان، یک قسمت پنیر خامه‌ای و یک قسمت پنیر سفید استفاده کنید.)

۵. نهایتا، پیتزا را با استفاده از فر به مدت نیم به پختید. در صورتی که دوست دارید پیتزا خود بسیار داغ و روان باشد، فر را در ابتدا به دمای بالا (در حدود ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کرده و سپس پیتزا را می‌گذارید.

بعد از پخت بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، پیتزا پیراشکی شما آماده است. این پیتزا را به همراه سالاد و نوشیدنی دلخواه خود سرو کنید و لذت ببرید.



1. روش تهیه ی پیتزا پیراشکی خانگی

برای تهیه پیتزا پیراشکی خانگی ابتدا باید آرد را با با توجه به تعداد پیتزای مورد نیاز و به میزان مورد نظر انتخاب کرده و درون یک کاسه مخلوط کنیم. سپس به هر 100 گرم آرد، کمی آب، نمک، خمیر مایع، روغن زیتون و سس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تا به یک خمیر بافتی رسیده، با دست مالیده و با دستکش مورد استفاده قرار دهیم.

پس از صاف کردن خمیر، آن را به صورت دایره ای شکل داده و از روی آن، سس گوجه‌فرنگی و پیراشک را به ترتیب روی خمیر بچسبانیم. سپس با یک قاشق، سس گوجه‌فرنگی را به طور یکنواخت روی خمیر پخش و روشند بزرگتر پیراشک‌ها را روی خمیر بچسبانیم.

همچنین بهتر است قبل از قرار دادن پیراشک‌ها بر روی حلقه‌ای شده خمیر، آن را به مدت حدود 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده پخت شود. پخت پیتزا پیراشکی نیز باید در دمای 200 درجه سانتیگراد صورت پذیرد. پس از برداشتن از فر، پیتزا را با مخلوطی از پنیر و گوجه‌فرنگی و آویشن فوق‌العاده خوشمزه و در دمای یکسانی تا حداقل 20 دقیقه دیگر به فر برگردانده تا پخت بیشتری داشته باشد. سپس پیتزا کاملا به مدت 5 دقیقه دیگر خارج از فر قرار داده شود و پس از خنک شدن، برای سرو کردن آماده باشد.



2. مواد لازم برای تهیه ی پیتزا پیراشکی خانگی

برای تهیه پیتزا پیراشکی خانگی نیاز به مواد زیر است:

1. آرد: برای تهیه پایه پیتزا نیاز به آرد ناشتا دارید. آرد توصیه شده برای پیتزا، آرد سفید 00 می باشد که در فروشگاه های مختلف موجود است.

2. خمیر تخم مرغ: برای تهیه خمیر پیتزا به علاوه در کنار آرد، تخم مرغ نیز نیاز است. تخم مرغ به خمیر پیتزا نرمی و براقیت می دهد.

3. آب: نیاز است تا با اضافه کردن آب، خمیر پیتزا تهیه شده و کنار گذاشته شود تا بلند شود.

4. زیتون: یکی از مهم‌ترین مواد افزودنی برای پیتزا، زیتون است که می تواند به عنوان یکی از محتویات تزیینی یک پیتزا برای شما باشد.

5. پنیر: پنیر به عنوان تزیین، باعث شفافیت پیتزا می شود. برای پدری شدن پیتزا معمولا از پنیر سفید، بلوچیز یا موزارلا استفاده می شود.

6. قارچ: این ماده به عنوان یکی از سبزیجات تزیین کننده پیتزا استفاده می شود. می تواند از نظر طعم و رنگ با سایر سبزیجات تفاوت داشته باشد.

7. به‌عنوان یکی از انواع رب گوجه فرنگی، رب پیتزا استفاده می شود. رب پیتزا، یک روش بسیار ساده برای تهیه پیتزا دارد.

8. گوجه فرنگی: گوجه فروشان علیه پیتزا است. گوجه فرنگی می تواند از مواد تزیینی پیتزا باشد.

9. فلفل دلمه‌ای: این ماده می تواند از تزیینی پیتزا باشد.

10. سیر: این ماده به عنوان یکی از افزودنی های پیتزا، به خوبی با دیگر مواد پیتزا همراهی می کند و طعم قابل توجهی به پیتزا می بخشد.

اگر قصد تهیه پیتزا پیراشکی خانگی را دارید، می توانید با استفاده از این مواد لذیز غذای خود را برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید. ترکیبات و مقدار هر ماده را می توانید به علاقه خود و طعم دلخواهتان تطبیق دهید و پیتزا دلخواه خود را درست کنید.



3. طرز تهیه ی تست خمیر پیتزا

تست خمیر پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایتالیایی است و تقریبا در تمام دنیا معروف است. در این مقاله نحوه تهیه یکی از بهترین تست خمیر پیتزا با استفاده از مواد اولیه ساده را آموزش می‌دهیم.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه تست خمیر پیتزا شامل آرد، شیر، آب، مخمر، نمک، شکر و روغن می‌شود. در ابتدا دو لیوان آرد را در یک ظرف بزرگ قرار دهید و به آرامی شیر و آب را به آن اضافه کنید تا ترکیبی یکنواخت بگیرید. سپس یک قاشق چایخوری شکر و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

‌سپس یک و نیم قاشق چایخوری مخمر را در یک لیوان آب وریزید و برای حدود 10 دقیقه در یک کاسه جداگانه حرارت دهید تا مخمر شروع به خمیر شدن کند. سپس این مخلوط را به ترکیب خمیر اضافه کرده و آن را با دست خوبی زیر هم بزنید تا یک تست خمیر پیتزا خوب بسازید.

در نهایت برای پخت تست خمیر پیتزا، تابه‌ی فر را با روغن روغن کنید و خمیر را با دقت و همراه با نوارهای لبه‌ی مستطیل‌شکل اش به آن وارد کنید. سپس روی خمیر یک لایه رقیق از سس گوجه فرنگی، پنیر رنده شده و سایر مواد مثل زیتون‌، قارچ و سس فلفل قرمز را بر روی آن چین کنید و آن را در فری داغ و پیش‌گرم شده به مدت 15-10 دقیقه پخته و آماده سرو کنید.

در اینجا به تهیه یکی از بهترین و غنی ترین تست خمیر پیتزا با استفاده از مواد اولیه ساده پرداختیم. در نهایت شما می‌توانید این غذای خوشمزه و محبوب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.



4. طرز تهیه ی سس پیتزا

سس پیتزا یکی از اصلی‌ترین اجزای پیتزا محسوب می‌شود و بدون آن، پیتزا معمولاً طعم کمتری دارد. طرز تهیه سس پیتزا نیز بسیار متنوع است. در این مطلب، دو طرز تهیه سس پیتزا را برای شما توصیف می‌کنیم.

طرز تهیه سس پیتزا با رب گوجه‌فرنگی:

برای تهیه این سس نیازمند یک پیمانه رب گوجه‌فرنگی، دو قاشق غذاخوری آب، یک قاشق چای خوری پودر سیر و فلفل سیاه، نمک و شکر به میزان دلخواه هستید. ابتدا، رب گوجه‌فرنگی را در یک کاسه بریزید و آب، سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. سپس، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس بافتی یکنوا داشته باشد. حال، سس پیتزا‌ی شما حاضر شده است.

طرز تهیه سس پیتزا با سس گوجه‌فرنگی:

با استفاده از یک پیمانه سس گوجه‌فرنگی، نیم پیمانه کره، یک قاشق غذاخوری پودر سیر، نمک و فلفل سیاه، می‌توانید سس پیتزای خود را تهیه کنید. در ابتدا، کره را در یک قابلمه ذوب کنید. سپس، سس گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سس پیتزای شما آماده است و می‌توانید از آن برای تهیه پیتزای خود استفاده کنید.



5. تهیه ی پیش غذای پیراشکی برای پیتزا

تهیه ی پیش غذای پیراشکی برای پیتزا یکی از مهمترین بخش های پخت پیتزا به شمار می‌آید. پیراشکی، نوعی نان رومی است که برای تهیه ی پیتزا به کار می‌رود و به دلیل خواص غذایی و مزه خوشمزه‌ای که دارد، جایگاه ویژه‌ای در غذاهای خانگی و رستوران ها دارد.

برای تهیه ی پیراشکی، ابتدا مواد را آماده می‌کنیم. ترکیب تخم مرغ، شیر، آب، نمک، آرد و خمیر نان در دستور پیراشکی استفاده می‌شود. بهتر است تمامی مواد را در ظرفی مخصوص به دلیل آسانی تردیدن مواد، ترکیب کنیم و سپس خمیر را به دست بیاوریم.

برای پخت پیراشکی، تهیه ی ماشینی و دستی متفاوت است ولی به صورت کلی فرقی با یکدیگر ندارند. پس از آماده کردن خمیر، آن را به اندازه ی دلخواه خود قطعه قطعه کرده و آن‌ها را بر روی پلاک هم ردیفی کرده و با دست سطح آن‌ها را صاف کرده و سپس سوراخ کوچکی را به وسیله ی چاقو در آن‌ها تعبیه می‌کنیم.

پیراشکی ها را به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه در فر خشک می‌کنیم تا خواص آن‌ها حفظ شده و به منظور استفاده بعدی نگهداری شوند. ولی در صورت قصد مصرف در همان روز، پیراشکی ها را درون فر میانی به مدت 15 دقیقه و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد خشک می کنیم تا بسته به سلیقه افراد با انواع مختلف پیتزا سرو کنیم.



6. روش گرم کردن فر برای پخت پیتزا

یکی از بهترین و روش‌های سریع و آسان برای پخت پیتزا، استفاده از فر است. برای پخت پیتزا در فر باید ابتدا فر را در دمای بالا قرار دهید تا لازم نباشد پیتزا برای مدت طولانی در فر باشد و بهترین نتیجه را بدهد. بسته به نوع فری که دارید، دمای آن قابل تنظیم است، همچنین پیکربندی فر نیز تفاوت‌هایی می‌تواند داشته باشد. بنابراین، باید برای پیتزا درست کردن، از دستورالعمل‌های خاصی که در دفترچه راهنمای فر شما ذکر شده است، پیروی کنید.

قبل از این که پیتزا را به فر بدهید، میتوانید آن را به صورت مناسب برش دهید تا بهتری کامل شود و بتوانید قطعات را راحت‌تر جدا کنید. همچنین، میتوانید پایه‌ی پیتزا را با یک لایه‌ی روغن پوشانی کنید تا جلوی آن بگیرد و پیتزا را با یک لایه‌ی روغن تمیز شده برای افزایش طعم و عطر، بپختید.

بعد از آن که پیتزا در فر قرار داده شده است، باید انتظار کنید تا برای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپختید. این زمان بهتر است به اختیارات فر شما بستگی داشته باشد. بعد از پختن پیتزا، آن را از فر خارج کرده و قبل از خوردن، حداقل ۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود تا نتیجه‌ی بهتری را به شما بدهد. در نهایت پیتزا را برش دهید و لذت ببرید.