1. طرز تهیه ی پنیر پیتزای خانگی به روش ساده
برای تهیه پنیر پیتزا خانگی به روش ساده، ابتدا باید شیر را در یک قابلمه روی حرارت قرار داد و به مرحله جوشاندن برسانید. سپس آرد و نمک را به داخل شیر اضافه کرده و با همزن یا قاشق آن را مخلوط کنید تا تمامی مواد با یکدیگر ترکیب شوند. سپس حرارت را کاهش داده و قابلمه را بر روی شعله ملایم قرار دهید، به مدت حدود ۱۰ دقیقه به آرامی قاطی کنید تا پنیر شروع به تشکیل مواد جامد کند.
سپس باید پنیر را از محلول دو کردن و جدا کردن آن جدا کنید. برای این منظور دستگاه دو کردن پنیر می توانید استفاده کنید، اما در صورتی که این دستگاه در دسترس نیست، می توانید با استفاده از یک بشقاب شفاف که در داخل آن کفشه یا طلاق قرار دارد، پنیر را به صورت پسته ای شکل بدهید، ۲۰ دقیقه تا ۴۰ دقیقه به روشنی درون کفشه ریخته و تمامی محلول درون آن جمع شود.
بعد از جمع شدن محلول در طلاق، پنیر خود را می توانید به دلخواه با فلفل دلخواه و یا بعضی از ادویه های قرار داده شده در پیتزا به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن ادویه ها، باید پنیر را دوباره به مدت کوتاهی همزن کنید تا ادویه ها نیز به همراه پنیر قاطی شوند. پس از آماده شدن، پنیر پیتزای خانگی شما آماده استفاده در پیتزاهای خانگی و شیرینی های دیگر است.
2. استفاده از مواد اولیه مناسب برای پنیر پیتزای خانگی
برای تهیه پنیر پیتزا در خانه، باید از مواد اولیه مناسب استفاده کرد. شیر یکی از اصلیترین مواد است که برای تهیه پنیر پیتزای خانگی استفاده میشود. شیر مخصوص پرورش دادن باکتریهای مفید مانند لاکتوباسیلوس، استرپتوکوک، و لاکتوکوک به ویژه مناسب است. این باکتریها به شیر یک طعم ترش و بافت پنیری مابهالتفاوت میدهند.
برای تهیه بهترین پنیر پیتزا، نوع پنیر سفید تر از تمامی پنیرهای دیگر مرغوبتر است. پنیر موزارلا، که به طور عمده برای پیتزا استفاده میشود، معمولاً سفید رنگ و بافت نرم دارد. این پنیر بهراحتی جذب سس پیتزا میکند و حتی پس از پختن درون پیتزا، بافت نرم خود را حفظ میکند.
با توجه به اینکه تهیه پنیر پیتزا معمولاً مقدار زیادی از پنیر نیاز است، لذا استفاده از پنیر خام جایگزین خوبی برای پنیر پیتزای خانگی است. پنیر خام بسیار نرم و دارای بافت لطیف است و بعد از پخت پنیرهای خام برای پیتزا، سطح پنیر جذب سس و اریبی حقیقی خواهد شد.
بنابراین، با استفاده از شیر با باکتریهای مفید، پنیر سفیدرنگ و نرم، و پنیر خام، میتوانید پنیری با طعم و بافتی دلپذیر و بسیار خوشمزه درست کنید که مناسب برای پیتزای خانگی میباشد.
3. قدم به قدم تهیه پنیر پیتزای خانگی با دستور العمل
تهیه پنیر پیتزا در خانه امری ساده ولی با ارزش است. پنیر پیتزا باعث میشود که پیتزای شما ترد و خوشمزه باشد. برای تهیه پنیر پیتزا در خانه، مواد لازم عبارتند از: شیر، سرکه سفید، نمک و آرد.
برای تهیه پنیر پیتزا در خانه، نخست شیر را در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت با حرارت ملایم گرم کنید. سرکه سفید را با نسبت به یک لیوان شیر و یک قاشق غذاخوری سرکه سفید باهم مخلوط کنید. پس از آن، مخلوط سرکه و شیر را به قابلمه اضافه کنید و آرد را به تدریج با حرکات متمرکز در قابلمه مخلوط کنید.
در حین تهیه پنیر پیتزا، باید به حرکات دستان خود توجه کنید. حرکات متمرکز به شما کمک می کند تا پنیر پیتزای خانگی خود را بهتر مخلوط کنید. پنیر را به صورت یک گلوین پنیر خمیری بافت دار و انعطاف پذیر درآورید.
پس از تهیه پنیر پیتزا، میتوانید آن را برای پیتزای خانگی خود استفاده کنید. شما میتوانید پنیر پیتزا خود را با تکنیک تجفیف کنید و برای استفاده در آینده، درون یخچال قرار دهید. این پنیر کاملا طبیعی وسلامت است و شما همواره میتوانید پیتزای خانگی شما را با این پنیر ساز خانگی لذت بخش تهیه کنید.
4. مراحل تهیه پنیر پیتزای خانگی با استفاده از پنیر پیتزا فابریک
پنیر پیتزای خانگی یکی از محبوبترین پنیرهایی است که در فرهنگ غذایی خانوادههای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. تهیه پنیر پیتزای خانگی با استفاده از پنیر پیتزا فابریک، بسیار ساده، سریع و اقتصادی است. در ادامه مراحل تهیه پنیر پیتزای خانگی با استفاده از پنیر پیتزا فابریک شرح داده خواهد شد.
مرحله اول: خرد کردن پنیر پیتزا فابریک
برای تهیه پنیر پیتزای خانگی با استفاده از پنیر پیتزا فابریک، باید ابتدا پنیر را به قطعات کوچک خرد کنید. بهتر است برای خرد کردن پنیر از یک پایه خرد کن استفاده کنید.
مرحله دوم: ریختن پنیر در بشقاب
پس از خرد کردن پنیر پیتزا فابریک، باید آن را در بشقابی بریزید و به آرامی با یک قاشق هم بزنید تا پنیر به هم فشرده شود.
مرحله سوم: بستن پنیر
پس از فشرده کردن پنیر، باید آن را در یک کیسه آویزان بگذارید و آرام آرام نیزه را به دور پنیر بپیچید تا پنیر به شکل کورمهای بسته شود.
مرحله چهارم: جوشاندن پنیر
بعد از بستن پنیر، باید کیسه پنیر را در آب سرد بریزید و آن را به آرامی به صورت آویزان در ظرفی گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه جوشاند.
مرحله پنجم: خنثی کردن پنیر
پس از جوشاندن پنیر، باید آن را در آب منفی قرار دهید تا از رنگهای اضافه خود خنثی شود. پس از خنثی کردن پنیر، باید آن را برداشته و به آرامی با کندو و ماشین رنده در حالی که در داخل ظرف قرار دارد و به شکل مورد نظر رنده کرده و آماده استفاده کرد.
5. استفاده از پنیر های خام جهت تهیه ی پنیر پیتزای خانگی
پنیر پیتزا یکی از محبوب ترین و اصلی ترین مواد غذایی در دنیاست که در تهیه غذاهای مختلفی نظیر پیتزا، پاستا و ساندویچ ها کاربرد دارد. پنیر خام جزو پنیرهایی است که به راحتی در خانه قابل تهیه کردن هستند و بسیار مورد علاقه و پرطرفدار هستند.
برای تهیه پنیر پیتزا در خانه، از پنیر خام بهتر است استفاده کرد؛ زیرا پنیرهای خام کمترین میزان پردازش را دارند و ترکیباتشان طبیعی تر هستند. برای تهیه پنیر پیتزا خانگی، ابتدا پنیر خام را به شکل رنده شده تهیه کرده و سپس آن را با یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ریز شده، یک قاشق چای خوری آویشن و یک سایز کوچک پودر سیر مخلوط می کنیم. این مواد به پنیر خام طعم و عطر دلچسبی می دهند.
در مرحله بعد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در کف تیغه خود قرار داده و بر روی آن پنیر را قرار می دهیم. سپس آن را با غذای پیتزا و دلچسب و دیگر مواد انتخابی مخلوط می کنیم و در پخت کردن غذا به روش دلخواه خود از آن استفاده می کنیم.
با استفاده از پنیر خام برای تهیه پنیر پیتزای خانگی، می توانید از کیفیت بهتری برخوردار شوید؛ چرا که خام بودن پنیر باعث می شود که ماده چربی در آن کمتر پردازش شود و بهترین طعم و عطر را برای غذا به ارمغان آورد. علاوه بر آن، تهیه پنیر پیتزای خانگی با استفاده از پنیر خام یک روش صحیح و سالم برای تهیه این نوع غذاست و می تواند تضمین کننده سلامت شما باشد.
6. روش های تهیه پنیر پیتزای خانگی بدون دستگاه
تهیه پنیر پیتزای خانگی بدون دستگاه به روش های مختلف انجام میشود. در این روشها از شیر کامل، سفیدهتخم مرغ و انواع اسید ها برای تولید پنیر استفاده میشود.
یکی از روشهای ساده در تهیه پنیر پیتزای خانگی بدون دستگاه، روش اسیدی است. این روش ابتدا شیر را به مقدار لازم درون قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم. در این مرحله بهتر است که شیر بیش از 85 درجه سانتیگراد داغ نشود. سپس 1 الی 2 قاشق غذا خوری از اسید قوی مانند خل، لیمو عمانی، آبلیمو و... را به آن اضافه میکنیم تا شیر به پنیر تبدیل شود. بعد از برخوردار شدن از سفتی و جمع شدن پنیر، آن را با دستهای مرطوب به دلخواه شکل داده و درون یخچال برای کمیت خاص وزنی کامل و خشک شدن و پخت آماده شود.
رده بندی تولید پنیرهای پیتزا بر اساس نوع باکتریهای استفاده شده در تولید، به پنیرهای لیپولیتیک، جایزوئیک و ترموفیل میباشد. برای تهیه پنیر پیتزا معمولا از باکتری های لیپولیتیک استفاده میشود زیرا زمانی که پنیر به میزان کافی سفت شد، بدون نیاز به کشیدن به شکل دلخواه قابل شکل دادن است. برای سفت شدن پنیر سرداب و یا یخچال باید مورد استفاده قرار گیرد. تهیه پنیر پیتزا بسیار ساده و هزینه کمی دارد و همه افراد میتوانند با دنبال کردن چند مرحله، پنیر با کیفیتی را تهیه کنند.