طرز تهیه ی مرغ سوخاری در قابلمه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی مرغ سوخاری در قابلمه

مرغ سوخاری یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با طعم و عطر منحصر به فرد خود، هر ساله مورد علاقه مردم این سرزمین قرار می گیرد. در این روش طبخ، مرغ با ترکیبی از ادویه جات و روغن در قابلمه سرخ شده و نوعی غذایی обده آمیز و خوشمزه ساخته می‌شود.

طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه به سادگی قابل اجراست. برای شروع، مرغ را باز کنید و داخل آن را تمیز کنید، سپس برشی را با چاقو در هر دو نوک مرغ بزنید تا روغن و ادویه‌ها بهتر جذب شود. از ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، زنجبیل، پودر سیر و فلفل دلمه‌ای استفاده کنید. بهتر است بعد از تکان دادن قابلمه، مرغ را در داخل قابلمه بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه بماند، سپس با یک قاشق غذا خروجی را آماده کرده و به روی مرغ بریزید.

sudo nano /etc/apt/sources.list

بعد از آن، قابلمه را روی حرارت متوسط و به مدت 30 دقیقه پخته کنید و سپس به خوبی با کمک یک قاشق غذا، مرغ را برگردانید و ادویه‌های بیشتری را به آن اضافه کنید. بهتر است در طی این فرآیند، مرغ را چند بار هم برگردانید تا بهترین نتیجه را بگیرید. زمانی که مرغ به رنگ کرمی سرخ شده، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به خوبی در میانه بگذارید تا 5 تا 10 دقیقه بماند.

در نهایت، می‌توانید مرغ سوخاری را با گارنیشی از نعناع و رب‌خورشت خودتان سرو کنید و به همراه نان تازه لذیذش را بچشید. با روش دقیق و صحیح طبخ، مرغ سوخاری در قابلمه نوعی غذای خوشمزه و خوش رنگ را به دست می آورد که هرگز از دست دادن آن نمی تواند به شما لذت بدهد.



طرز تهیه ی مرغ سوخاری در قابلمه

برای تهیه ی بسیار عالی یکی از پرطرفدارترین غذاها در ایران، یعنی مرغ سوخاری در قابلمه، ابتدا باید مرغ را برش دهید. سینه مرغ را به دو نیم دراز مقابله با شانه ی نرده ها، در واقع از ابتدای سینه که برش داده می شود، تا انتهای آن که خود همان شانه ها است، طول می یابد و باید توجه داشته باشید که تمام قطعات برابر اندازه باشند.

سپس باید مرغ را ترشی کنید تا طعمی لذیذ به آن ببخشد. با هر یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نصف قاشق چایخوری شکر و نصف قاشق چایخوری نمک باهم مخلوط کرده و روی مرغ بریزید، بعد با یک سوزن گوشتی چند بار شانه های آن را سوراخ کنید. اگر بخواهید می توانید به این ترشی نمک و روغن زیاد تر هم اضافه کنید.

حالا باید مرغ را در قابلمه بپزید. برای این کار، จre مرغ را به همراه یک لیتر آب، یک پیمانه روغن و چند عدد دانه فلفل در قابلمه قرار دهید و آن روی حرارت زیادی بگذارید تا به جوش بیاید. بعد که جوشید، حرارت را کم کنید و قابلمه را با مهارتی کامل بپوشید تا بخاری روی مرغ برگردد و آن را در نظر داشته باشید که به هیچ وجه قابلمه را باز نکنید تا بخار بیرون نرود.

بعد از حدود یکساعت و نیم پخته شدن، شعله را کم کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه همچنان در حال پخت باشد، بعد از آن مرغ شما آماده خوردن است. اکنون می توانید آن را با برنج، سالاد یا خورشتی که پسندید همراه کنید و لذت ببرید.



طریقه درست کردن مرغ سوخاری در قابلمه

برای درست کردن مرغ سوخاری در قابلمه، ابتدا باید مرغ را به دقت تمیز کرده و هرگونه بخش های غیر ضروری آن را برداشته و شسته شود. سپس باید مرغ را با چاقو در برید و استخوان های آن را برداریم تا در مرحله پخت آسانتر باشد.

برای تهیه مرغ سوخاری در قابلمه، باید قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کرد و حدوداً 2 الی 3 قاشق غذا خوری از روغن روی قابلمه بریزیم تا گرم شود. هنگامی که روغن گرم شد، مرغ را درون قابلمه قرار داده و آن را از هر دو طرف به‌طور یکنواخت برای 10 به 15 دقیقه سرخ کنیم.

سپس درون قابلمه 2 الی 4 قاشق غذا خوری آب اضافه کرده و آن را با یک فویل برای جلوگیری از خروج بخار پوشانده و قابلمه را بر روی حرارت کم می گذاریم. مدت زمان بپخت یک مرغ سوخاری حدوداً 30 تا 40 دقیقه است تا به‌طور کامل به داخل مرغ نفوذ کرده و آن را کاملاً پخته کند.

پس از آن که مرغ سوخاری به‌طور کامل پخته شد، می‌توانید آن را برای سرو در بشقابی بردارید و با تزیینات دلخواه مانند ریحان، نعناع و... سرو کنید. به این ترتیب، می‌توانید یکی از بهترین غذای محلی کشورمان یعنی مرغ سوخاری با طعمی فوق العاده طراوت بخش و مزه‌ای غلیظ و دلچسب را در کنار خانواده و دوستان خود به رسمیت بشناسید.



راهنمای تهیه ی مرغ سوخاری در قابلمه

تهیه مرغ سوخاری در قابلمه، یکی از پرطرفدارترین روش های طبخ مرغ در خانه هاست. این دستور غذایی ساده و خوشمزه، به پخت و پزی سریع و راحت مشهور است. برای تهیه این دستور غذایی، مواد لازم شامل، مرغ، روغن، نمک، فلفل، عصاره ی لیمو، سیر، بابریکا، گل سرخ، سبزیجات و دمنوش است.

ابتدا مرغ را به قطعات کوچک تقطیع کرده و با سبزیجات، نمک، فلفل، بابریکا و عصاره ی لیمو ترش پخته می شود. سپس به یک قابلمه ی عمیق مناسب انتقال می یابد و سیر خرد شده روی آن پاشیده می شود. سپس به این مواد روغن اضافه می شود و مرغ در تابه یا قابلمه ی روی حرارت بالا به مدت 30 تا 40 دقیقه سوخاری می شود.

پس از پخت آن، می توانید سبزیجات روی آن ریخته و آن را با خورشت قارچ یا سیب زمینی سرو کنید و از شیرینی یا دمنوشی دلخواهتان پیش از یا پس از غذا لذت ببرید. این دستور غذایی ساده و امکان دارد به سلیقه شما تغییر کند. به جای مرغ، می توانید گوشت قرمز ، بوقلمون یا نخود فرنگی را بکار برید و همچنین برای ترغیب بیشتر به طهیان می توانید از تکه های خوشمزه نان ترد و انبه هم استفاده کنید.



مرحله به مرحله تهیه ی مرغ سوخاری در قابلمه

مرغ سوخاری یکی از پرطرفدارترین غذاهای پخته شده در قابلمه است که با استفاده از یکسری مواد اساسی و چندین نکته کوچک می‌توان آن را طبق مراحل زیر تهیه کرد.

مواد موردنیاز:

- یک عدد مرغ متوسط به وزن حدود 1.5 کیلوگرم

- یک لیوان روغن سرخ کردن (حدود 200 میلی‌لیتر)

- دو سیر غیر خرد شده

- دو قاشق چایخوری پودر سیر

- دو قاشق چایخوری نمک

- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

- دو قاشق چایخوری ادویه‌های سبز

- دو شاخه سبزی‌های خشک (بهارنارنج، شوید، مرزه، رزماری)

- سبزی خوراکی برای تزئین (نعنا یا تره)

مرحله نخست:

قبل از هر چیزی، باید مرغ را به خوبی با آب شستشو دهید و سپس آن را با یک حوله یا کاغذ صابونی خشک کنید تا بیشتر از رطوبت آن خارج شود.

مرحله دوم:

یک قابلمه عمیق در دسترس بگیرید و روغن را بر روی حرارت ملایم در آن گرم کنید. سپس به آرامی مرغ را به داخل قابلمه بگذارید و دو طرف آن را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا سطح آن رنگ طلایی بگیرد.

مرحله سوم:

سیر و ادویه‌های مذکور را به داخل قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس سبزی‌های خشک را نیز به آنها اضافه کنید تا حاصلکی باشد.

مرحله چهارم:

مرغ را به طور کامل در این مخلوط مزه‌ده قرار دهید تا از تمام طرف‌ها به روغن و ادویه خوبی پوشیده شود. سپس سبزی خشک و صحنه را به بالای قابلمه بچینید و در دمای 180 درجه سانتیگراد بیشتر از یک ساعت پخت کنید.

مرحله پنجم:

برای بررسی آمادگی مرغ، باید با یک چاقو یا دستکش به عمقی حدود 2 سانتیمتری از مرغ برشی دهید و بررسی کنید که رنگ لحم مرغ در داخل آن سفید است و پر شده. یکبار دیگر مرغ را در دمای 200 درجه سانتیگراد سرخ کنید تا سطح آن بگیرد.

در نهایت، مرغ سوخاری را با سبزی خوراکی و نعنا تزئین کنید و همراه با سالاد و غذاهای جانبی سرو کنید. طمع نخورید، مطمئنا مرغ سوخاری شما بهترین شکل ممکن را خواهد داشت و سزارین ساخته را به تازگی اخذ کرده است!



آموزش تهیه ی مرغ سوخاری در قابلمه

تهیه مرغ سوخاری در قابلمه یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده‌ها است که علاقه‌مندان بسیاری دارد. در ادامه به توضیح کامل روش تهیه این غذا خواهیم پرداخت.

ابتدا مرغ را بشویید و آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس روغنی را در قابلمه روی حرارت بالا بگذارید و منتظر شوید تا روغن گرم شود. سپس مرغ را به قابلمه بیفکت و آن را تغییر جهت دهید تا هر طرفی آن به طور یکنواخت سرخ شود. سپس فلفل سیاه، نمک و ادویه‌های دیگر را به طعم خودتان اضافه کنید.

پس از چرخش مرغ تازه، باید برای مدت ۲۰ دقیقه آن را در قابلمه با حرارت کمتر پختید. در حین پخت، مرغ را به صورت دورانی تغییر جهت دهید تا همه طرف‌های آن به طور یکنواخت سرخ شود. برای به دست آوردن چسبندگی بهتر، می توانید نصف مرغ را بپختید و سپس آن را به زمین اندازه و در پایین قابلمه قرار دهید.

پس از پخت مرغ، آن را از قابلمه خارج کنید و برای ۵ دقیقه روی سطح صاف قرار دهید تا روغن اضافی آن به بیرون بیاید. سپس می توانید این غذای خوشمزه را با سبزیجات سالاد یا برنج سفید سرو کنید. حالا مرغ سوخاری در قابلمه شما آماده تقدیم به همراه خانواده و دوستان است.



طرز تدارک مرغ سوخاری در قابلمه

تهیه مرغ سوخاری در قابلمه یکی از روش‌های محبوب و پراستفاده در طبخ غذا در کشور ماست. برای شروع، می‌توانید یک عدد مرغ به طور کامل پاک کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. در قدم بعدی، شما می‌توانید مواد اساسی مانند پیاز و سیر را خرد کنید و در کنار مرغ به داخل قابلمه بریزید.

پس از آن، می‌توانید چند قاشق روغن را به قابلمه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه روی شعله‌ی متوسط داغ کنید. سپس، می توانید به صورت مرحله چندم، یک قاشق سبزی خشک مانند زردچوبه، فلفل و دارچین به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و همراه با مواد، به طور خوبی مخلوط کنید. سپس آب یا بریانی را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و آن را برای یک ساعت یا دو ساعت به مدت تمام روی شعله‌ی متوسط یا کمتر بگذارید تا مرغ درون قابلمه بپزد.

پس از این مدت، مرغ سوخاری در قابلمه شما آماده است. می‌توانید آن را با ماست یا سالاد سرو کنید. همچنین، می‌توانید از آن به عنوان یک غذای سریع و ساده برای یک وعده غذایی خوشمزه استفاده کنید. این غذا با طعم خوب، سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و همچنین بسیار ساده و راحت در تهیه آن است.