طرز تهیه ی مربای پرتقال درسته

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی مربای پرتقال درسته

مربای پرتقال یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توان در فصل زمستان درست کرد. این مربا، نه تنها برای صبحانه، بلکه برای شیرین کردن خوراکی هایی مثل شیرینی، کیک و نان هم بسیار مناسب است.

برای تهیه مربای پرتقال ابتدا باید پرتقال های خود را بشویید و سپس آنها را با چاقو به قطعات کوچک تری نرمال شکل بدهید. می توانید با گرفتن پوست پرتقال ها با چاقو، مزه مربای خود را تازه تر کنید و برای همین بهتر است این کار را انجام دهید.

سپس، به همراه پرتقال، آب را در قابلمه ای داغ کنید، و پرتقال ها را به داخل قابلمه بیفکنید. برای هر کیلو پرتقال، حدود یک کیلو قند به آن ها اضافه کنید. همینطور با اضافه کردن نیم کیلو آب لیمو، عطری تر و خوشمزه تر می شود. همچنین می توانید ادویه هایی مانند کندوی زعفران و هل هم به آن اضافه کنید تا عطر و طعمی خوشایند برای مربای پرتقال شما بوجود آید.

سپس آن را روی حرارت شدیدی قرار دهید تا به جوش آید. بعد از جوشاندن مربا، حرارت را کم کنید و آن را با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشید. بعد از آن، مربای پرتقال را از روی حرارت بردارید و به گونه ای در بشقاب ها بریزید که در دمای اتاق خود را خنک کنید. برای نگه داری مربای پرتقال، می توانید آن را در قوطی های شیشه ای یا شیشه های معمولی همراه با درب نگه دارید. البته برای مدت طولانی تر نگه داشتن، بهتر است آن را در یخچال قرار دهید.

در نتیجه، با دنبال کردن این مراحل ساده، شما می توانید یک مربای پرتقال شیرین، خوش بو و خوشمزه درست کنید که برای تمامی افرادی که از شیرینی های شکری و خوشمزه لذت می برند، مورد پسند قرار می گیرد.



1. آماده سازی مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال

تهیه مربای پرتقال یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین مرباهای سنتی ایران است. اما برای تهیه این مربا ابتدا باید به مواد لازم برای تهیه آن دست یابیم. برای تهیه مربای پرتقال، ابتدا باید پرتقال‌ها را به دست آورده و سپس آن‌ها را شستشو کنیم. در صورتی که پرتقال‌هایی انتخاب کرده‌ایم که پوست‌هایی ضخیم دارند، باید آن‌ها را مقطع کنیم تا در هنگام آشغال‌کشی همه دانه‌های پرتقال را به راحتی باز کنیم.

سپس، پرتقال‌ها را به سایز برش‌های دلخواه خودمان توجه داده و در یک قابلمه یا دیگر پخت‌ و پز نچینیم. شکر نیز ماده‌ی مهمی در تهیه مربای پرتقال است؛ در این مرحله، باید شکر را با مقداری آب در قابلمه مخلوط کنیم و تخمیر دهیم، تا نرم شود و در هنگام اضافه کردن پرتقال‌ها روی آن‌ها متمرکز شود.

در صورتی که می‌خواهید مربای پرتقال خود را با درجه‌ی حرارت زیاد پخت، ممکن است برخی از پرتقال‌ها که به صورت دسته‌ای پوستی هستند، از حالت تهیه خارج شوند. برای رفع این مشکل، می‌توانید به صورت دوره‌ای دسته‌های پوستی پرتقال را کنار کنید تا باعث آسیب دیدن پرتقال‌های دیگر نشوند.

پس از اضافه کردن پرتقال‌ها به قابلمه، شعله را کمی کاهش داده و امکان دارد که بعد از حدود یک ساعت مربای شما آماده باشد. با توجه به درجه‌ی ترجیحی شیرینی، ممکن است نیاز به اضافه کردن دیگر شکر در این مرحله باشد. پس از پخت مربا، آن را به ظرف‌های مخصوص که روی آن‌ها غطایی باشد، ریخته و با یک کیسه‌ی پلاستیکی یا پوشش دیگری محکم، به خوبی شل کنید. پرتقال‌ها را نیز از مربای شما بردارید و مربای خودتان را با یک عطر دلخواه جذاب وجود دهید.



2. شستن پرتقال ها و خشک کردن آن ها

پرتقال به عنوان یکی از میوه های محبوب و خوشمزه، مورد استفاده بسیاری از افراد در سراسر جهان قرار می‌گیرد. برای مصرف بهتر و به منظور حفظ تمام ویژگی‌های آن، این میوه باید به درستی شسته و خشک شود. در این مقاله، به مراحل شستن و خشک کردن پرتقال‌ها پرداخته شده است.

مرحله اول در شستن پرتقال‌ها، جدا کردن صدف موثر از میوه است. برای این کار، بهتر است از یک کاردک یا چاقو استفاده کرده و صدف را با دقت از پرتقال جدا کنید. سپس آن را تحت آب جاری قرار دهید تا همه گلچین ها و ذرات خارجی روی پوست پرتقال‌ها از بین بروند.

مرحله بعدی، خشک کردن پرتقال‌ها است. برای خشک کردن، می‌توان از دستمال‌های پشمی یا تمیز و نرم استفاده کرد. همچنین، پرتقال‌ها را می‌توان در دمای کمتر از 60 درجه سانتی‌گراد روی میز یا تابه گذاشت تا خشک شوند. اگر می‌خواهید کار را سریع‌تر انجام دهید، می‌توانید از دستگاه خشک کن استفاده کنید.

در نهایت، پرتقال‌های خشک‌شده را درون ظرف‌های نگهدارنده مناسب قرار داده و در محیط خشک و خنک ذخیره کنید. با این کار، پرتقال‌ها برای مصرف آینده به خوبی نگه‌داری خواهند شد و شما می‌توانید از آن علاوه بر طعم بهتر، بهره بیشتری هم ببرید.



3. پوست پرتقال ها را خرد کنید

پوست پرتقال به دلیل داشتن مواد مغذی و ویتامین C و فیبر، از منابع مهم برای سلامتی بدن محسوب می‌شود. با خرد کردن پوست پرتقال‌ها و استفاده از آن‌ها می‌توان این مواد مغذی را به صورتی کاملاً فرآیند شده و آماده به محصولات مختلف، شامل ترشی، مرباکشی، جوهر و… تبدیل کرد.

علاوه بر موارد فوق، پوست پرتقال‌ها دارای خاصیت‌های ضد التهابی، ضد عفونی کننده و ضد باکتری است. این خاصیت‌ها در ساخت محصولات آرایشی، از جمله کرم‌ها و صابون‌ها نیز استفاده می‌شود.

در ادامه، می‌توان به استفاده از پوست پرتقال‌ها برای تهیه نوشیدنی‌هایی مانند آب پرتقال‌های خرد شده، شربت، آبمیوه و کوکتل اشاره کرد. از طرفی، این پوست‌ها را می‌توان برای تهیه کیک و دسر، همچنین غذاهایی مانند پیتزا و نان استفاده کرد.

این مسئله همواره بهتر است که پوست پرتقال‌ها را نخرید و درنتیجه، آلودگی شیمیایی موجود در پوست پرتقال را کنترل کنید. به جای آن، بهتر است که پوست را از پرتقال‌های تازه خودتان خرد کنید و در سردخانه ذخیره کنید تا حداکثر از مواد مغذی آن استفاده شود.



4. آب پرتقال ها را به همراه قند و پوست پرتقال به داخل قابلمه اضافه کنید

آب پرتقال یکی از نوشیدنی‌هایی است که بسیار خوشمزه، مفید و انرژی‌زا است. در این راستا، در این مقاله به بررسی روشی برای تهیه آب پرتقال با اضافه کردن قند و پوست پرتقال پرداخته شده است.

برای تهیه آب پرتقال، ابتدا باید پرتقال‌ها را خوب شسته و پوست آن‌ها را خودکار کنید تا به داخل آب پرتقال روان شوند. سپس پرتقال‌ها را به دو نیم کرده و کره آن را با چند قطره آب گرفته و داخل قابلمه اندازه‌ی کافی بریزید.

سپس قند را برای شیرین کردن آب پرتقال، به میزانی که ترجیح دارید، به داخل قابلمه بریزید. همچنین، پوست پرتقال را که به خوبی شسته شده باشد، به داخل قابلمه اضافه کرده و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار داده و آب پرتقال را تا زمان جوشیدن گرم کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و آن را برای سرد شدن به دمای خارج از یخچال گذاشته و به مدت چند ساعت بماند.

سپس آب پرتقال را از روی قابلمه نیمکره بردارید و آن را به بطری مورد نظر خود برای سرو کردن ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

در نهایت، با تهیه این نوشیدنی خوشمزه و مفید، می‌توانید همه‌ی اعضای خانواده را به دلیل خوشمزگی و مفید بودن آن از خود شگفت زده کنید.



5. درجه حرارت قابلمه را بالا ببرید و مربای پرتقال را بجوشانید

برای درست کردن مربای پرتقال با طعم بسیار خوشمزه، ابتدا باید قابلمه‌ای مناسب را برای پختن مربا آماده کنیم. در این مرحله بهتر است قابلمه‌ای با پایه ضخیم و مخصوص پخت مربا را انتخاب کنیم تا حرارت بهتری در زمان پخت به تنهایی درون قابلمه منتقل شود.

پس از انتخاب قابلمه، بهتر است ابتدا مقدار لازمی آب را به داخل قابلمه بریزیم و آن را به حرارت بالا ببریم. سپس، برای درست کردن مربای پرتقال، بهتر است میوه‌های پرتقال را به صورت خوبی شسته و سپس آنها را به صورت نصف یا چهارم خرد کنیم و به داخل قابلمه بریزیم.

در مرحله بعدی، باید شیرین کننده مورد نظرمان را به میوه‌های پرتقال اضافه کنیم. برای شیرین کردن میوه‌ها، می‌توان از شکر، شیرینی ساز یا عسل استفاده کرد. پس از اضافه کردن شیرین کننده، باید همه مواد را خوب به هم مخلوط کرده تا شیرین کننده به طور کامل به داخل آب و میوه ها جذب شود.

در این مرحله، قابلمه را به حرارت کم بیاورید و بگذارید مواد درون آن با هم مخلوط شوند. پس از گذشت مدتی، حرارت را بالا ببرید تا مربای پرتقال بجوشد. پس از بجوشاندن مربای پرتقال، پنج تا ده دقیقه روی حرارت کم آن را بجوشانید تا درجه حرارت زیر ۱۰۰ درجه سانتیگراد باقی بماند.

در نهایت، پس از ساختن مربای پرتقال، آن را به بطری‌های بسته شده مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا مربای شما برای مصرف آماده باشد. همچنین برای افزایش ماندگاری بیشتر می‌توانید مقداری اسید سیتریک به مربای خود اضافه کنید.



6. بعد از 5 دقیقه، آتش را کم کنید و مربای پرتقال را به همراه پوست پرتقال وارد بطری ها کنید

برای تهیه مربای پرتقال می‌توان خیلی ساده عمل کرد. ابتدا پوست پرتقال را برداشته و میوه را با ملایمت خورد کنید تا بذرهاش جدا شود. سپس پوست پرتقال را به اندازه کافی ریز خرد کنید تا به صورت ریزر شده درون بطری قرار بگیرد.

سپس میوه پرتقال را برای تهیه مربا مورد استفاده قرار می‌دهیم. برای تهیه مربا، همانند تهیه میوه‌های دیگر، به منظور جدا شدن منابعی از میوه نظیر بذر و پوست، باید از آب استفاده کرد. بنابراین پس از خورد کردن میوه‌ها، آن‌ها را با آب به صورتی مخلوط کنید که کاملا روی استخوان بپوشد.

سپس مخلوط میوه و آب را بر روی حرارتی ملایم قرار داده و در این حین ادویه‌هایی نظیر کرفس پودری و ادویه‌های مربایی را به آن افزوده و برای 30 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم آن را بپزید. سپس آتش را کم کرده و پوست‌های پرتقال را به مربا اضافه کنید و برای 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید تا مجددا پخته شود.

پس از آماده شدن مربا، باید آن را به بطری‌های پاکیزه و ضدعفونی شده‌ای که قبل از کار تهیه شده اند، وارد کنید. برای این کار می‌توانید از یک قیف و ملق‌های مناسب استفاده کنید که قابلیت دارد بسته بندی کامل را برای مربا فراهم کند. همچنین در نهایت باید بطری‌ها را در یخچال قرار دهید تا بهتر نگهداری شوند.