طرز تهیه ی مربای پرتقال حلقه ای

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی مربای پرتقال حلقه ای

مربای پرتقال حلقه ای یکی از خوشمزه‌ترین مرباهایی است که می‌توانید با استفاده از پرتقالهای تازه و ابتکار خود تهیه کنید. در این مربا، پرتقال به شکل حلقه‌هایی برش داده شده و با قند و آب و لیمو ترش و ادویه جات مختلف مثل دارچین و زعفران و نعناع و... طعم دلنوازی به آن داده می‌شود.

برای شروع، چند عدد پرتقال سفید و بزرگ را به تعداد دلخواه تهیه کنید و پوست آن‌ها را با کمک یک چاقوی تیز تمامی پوست آن‌ها را بردارید. سپس پرتقال‌ها را به شکل صفحه نان برش داده، هر حلقه را با یک پارچه نازک پنبه سفت بپوشانید تا از دمای هوا و هوازدگی جلوگیری شود. سپس تمامی حلقه‌های پرتقال را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش و برای 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.

در مرحله بعد، حباب آوردن را می‌توان از روی آب حلقه‌های پرتقال تشخیص داد. به محض آنکه حباب‌های کوچکی روی آب شکل گرفت، پرتقال‌ها را از روی آب بردارید و نخستین روشن شدن کف قابلمه را بسوزانید تا باقی مواد زیر قابلمه نچسبد. پس از آن، یک لیوان شکر، یک لیوان آب و یک سوم لیوان آب هضم شده لیمو ترش را با هم مخلوط کنید تا یک شیرینی‌خشک مانند پودر شکر به دست آید.

در مرحله بعد، شیرینی‌خشک تهیه شده را به قابلمه اضافه کنید و به همراه چند قطره رنگ خوراکی پرتقالی به مواد اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. ادویه‌یاب مثل دارچین، زعفران و نعناع را هم به مواد اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. سپس قابلمه را برروی حرارتی ملایم قرار دهید و مطمئن شوید که تمامی مواد با هم مرکب شدند تا مربا آماده شود. مربای پرتقال حلقه ای شما آماده است و آماده سرو کردن می‌باشد.



مربای پرتقال حلقه‌ای: مواد لازم

برای تهیه مربای پرتقال حلقه‌ای، باید ابتدا مواد لازم را تهیه کرد. این مربا از مرکبات خوشمزه و خوشرنگ پرتقال ساخته می‌شود. برای تهیه مربای پرتقال حلقه‌ای، باید پرتقال‌هایی با پوست نرم و بدون پوست‌های سفید تهیه کرد.

به منظور تهیه مربای پرتقال حلقه‌ای، از شیرین‌کننده‌های طبیعی نظیر شیرینی خود پرتقال و مقداری شکر نیز استفاده می‌شود. در صورتی که به دنبال یک مربای پرطرفدار و خوشمزه هستید، می‌توانید برای افزایش خواص طعم و عطر، یک یا دو قاشق چای‌خوری پودر دارچین به مربا اضافه کنید.

این مربای خوشمزه و لذیذ می‌تواند به عنوان یک سس میوه، دسر یا به عنوان یک انتخاب صبحانه خوشمزه و سالم به همراه نان یا سبوس‌دارهای کنجدی مصرف شود. مزیت دیگر آن، این است که می‌تواند در بشقاب‌های مخصوص پذیرایی همراه با دونات‌های خامه‌ای به عنوان ماده اولیه یک دستگاه مسقطی پیش نسخه شود. به چند پیاز مایکرو و کمی آرد، می‌توانید از این مربا برای دستگاه مسقطی خود استفاده کنید و در کمتر از ده دقیقه پنکیک یا ریش‌ریش با آن‌ها سرو کنید.



راهنمای تهیه مربای پرتقال حلقه‌ای

مربای پرتقال حلقه‌ای یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهای سنتی ایرانی است. این مربا از حلقه‌های پرتقال تهیه می‌شود که در شیرینی مربای آن، آبغوره‌های پرتقال نیز موجود است. در ادامه به راهنمای تهیه این مربا می‌پردازیم.

برای تهیه مربای پرتقال حلقه‌ای، ابتدا پرتقال‌ها را با آبی که یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه شده‌است، شستشو دهید. سپس پرتقال‌ها را با چاقو همان قطرها دراز می‌کنیم توجه کنید که باید بین پوست پرتقال و مرکز آن یک حلقه بماند.

حالا پرتقال‌های را به همراه آب و نیز آبغوره‌های آن را در قابلمه‌ای کوچک به جوش آورید. سپس این مخلوط را روی حرارت پایین قرار داده و با تخمیر دهید تا پرتقال‌ها نرم شوند. بعد از اینکه پرتقال‌ها نرم شدند، مخلوط را از روی حرارت بردارید و به دقت هر حلقه پرتقال را با استفاده از ابزاری مانند سماور باز کنید و بذارید ساکن بماند.

در مرحله‌ی بعد، شیرینی را آماده می‌کنیم، برای شیرینی از شیرینی پز استفاده کنید که به هیچ وجه خیلی زیاده نگذارید، سپس مقداری عسل به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه گرم کنید. در نهایت پرتقال‌های باز شده را به شیرینی اضافه کرده و جوری مخلوط کنید که پرتقال‌ها به آرامی درون شیرینی غلطیده و همراه با شیرینی قابل سرو کردن باشند. عصاره پرتقال آبلیموی اضافی استفاده نکنید چون ممکن است مربا در پایان تلخ شود.



طرز تهیه شیره پرتقال برای مربا

با سلام خدمت شما. در اینجا به شرحی کوتاه از طرز تهیه شیره پرتقال برای مربا پرداخته می‌شود.

اول از همه پرتقال‌های تازه را برداشت کنید، حدود ۲-۳ کیلوگرم. سپس آنها را کاملاً شسته و خشک کنید. سپس پوست پرتقال‌ها را رنده کنید و به همراهی آب داغ درون یک قابلمه بریزید. سپس آن را برای مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت در حرارت کم بگذارید تا پوست پرتقال‌ها به آب منتقل شوند.

سپس محلول را از پوست پرتقال و مخلوط آب داغ‌ش جدا کنید و آن را صاف کنید. سپس یک کیلوگرم بستنی کم‌چرب را به محلول اضافه کرده و آن را برای چند ساعت درون یخچال نگه دارید.

بعد از آن، محلول را با استفاده از قابلمه یا دیگ خاصی برای شیره‌گیری استفاده می‌کنید. برای شیره‌گیری، آب محلول را به کمک یک برجسته چنبی و یک محکم کننده‌ی کره‌ای جدا کنید. پس از جداکردن آب، شیره را در محفظه‌ی شیشه‌ایی خنک و بسته شده ایجاد کنید.

در نهایت، شیره برای استفاده در تهیه مربا آماده است. با توجه به نکاتی که در ادامه آمده‌اند، شما می‌توانید مربایی نشاط‌آور و خوشمزه از آن تهیه کنید. با تشکر از شما که با دنبال کردن این خطوط، توانستید اطلاعات کافی برای تهیه شیره پرتقال و سپس مربای لذیذ و خوش طعم را کسب کنید.



آماده کردن پرتقال‌ها

پرتقال یکی از میوه‌های خوشمزه و پر مزه است که در اکثر مناطق دنیا تولید می‌شود. این میوه در فصل پاییز و زمستان بسیار مصرف می‌شود و به عنوان یک منبع عالی ویتامین C و مواد مغذی دیگر به شمار می‌رود. یکی از مزایای این میوه این است که می‌توان آن را در صورتی که در فصل خود تولید نشده باشد، از کشورهای دیگر وارد کرد.

آماده کردن پرتقال‌ها بسیار ساده است و به روش‌های مختلفی می‌توان آن را تهیه کرد. اولین قدم در آماده کردن پرتقال، شستشوی آن است. برای شستشوی میوه، باید آن را با آب جاری شستشو داد تا همه ی کثیفی ها و روغن ها از روی پوست پرتقال خارج شود. پس از شستشوی پرتقال ها، می‌توان آن‌ها را خشک کرد تا پوستشان خودبه‌خود خشک شود.

برای آماده کردن پرتقال برای مصرف می‌توان آن را به دو روش قطع کردن و یا خوردن به صورت کامل آماده کرد. در روش قطع کردن، پوست میوه را با یک چاقو یا ماچت قطع می‌کنیم و پرتقال را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم. اگر می‌خواهید پرتقال را به صورت کامل آماده کنید، باید پوست آن را با یک چاقو یا ماچت قطع کنید و با استفاده از پیچ‌و-تاب پوست را از گوشت میوه جدا کنید.

در نهایت، پرتقال را می‌توان بصورت خام یا آماده شده به‌عنوان نوشیدنی در سرویس دهی، در تهیه سالاد‌ها یا به عنوان مصالحه در کنار غذا سرو کرد. همچنین می‌توان از آن برای تهیه مربا، نوشابه، کنسانتره و بسیاری دیگر از تولیدات میوه‌ای استفاده کرد. با آماده کردن پرتقال‌ها، سلامتی خود را بهبود بخشید و از خواص بیشمار این میوه پرطرفدار بهره مند شوید.



مرحله‌ی پخت مربای حلقه‌ای پرتقال

مربای حلقه‌ای پرتقال یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهای سنتی ایران است که در شهرهای مختلف کشور صنعتی شده است. این مربا به صورت نوشیدنی یا سس دسر به همراه دسرها و ترشیها مصرف می‌شود و دارای طعم و بوی خوشایندی است.

مراحل پخت مربای حلقه‌ای پرتقال شامل مراحل مختلفی است که در ادامه به آن‌ها پرداخته می‌شود. مواد لازم برای پخت این مربا شامل حبوبات پُسته، هل، پودر زعفران، آب، شکر و پرتقال هستند. در ابتدا می‌توانید حبوبات پسته، هل و زعفران را برای چند دقیقه در آب بجوشانید و در ادامه شکر را به آن تفکیک بریزید تا برای پخت مربا آماده شود.

سپس پرتقال‌ها را برداشته و آن‌ها را به شیوه‌ای خاص برش دهید تا حلقه‌های پرتقال درست شوند. سپس پرتقال‌های برش‌داده شده را به نوک‌عنابی برداشته و آن‌ها را در آب جوش قرار دهید و به مدت چند دقیقه منتظر بمانید تا حلقه‌های پرتقال پخته شوند.

در ادامه می‌توانید حبوبات پسته و شکر را به آن‌ها اضافه کنید و همه را در حرارت ملایم به مدت چند ساعت پخت کنید تا مربا کاملا غلیظ شود. در نهایت مربای حلقه‌ای پرتقال را از روی حرارت برداشته و در بطری‌های ضد آب و محکم ریخته تا برای مصرف آماده شود. این مربا بهتر است در یخچال نگهداری شود تا به مدت طولانی‌تر خوشمزه بماند.



رهایی دادن به مربا از حلقه‌های پرتقال

رهایی دادن به مربا از حلقه‌های پرتقال به عنوان یکی از تکنیک‌های خاص در آماده‌کردن مربا استفاده می‌شود. در این روش ابتدا پوست پرتقال‌ها را با چاقو با دقت از پشت حرکت داده و به شکل یک حلقه از آن جدا می‌شود. سپس این حلقه‌ها در داخل دمکره‌ای از آب جوش قرار می‌گیرد تا به مدت حدود 12 تا 15 دقیقه نرم شوند.

در مرحله بعدی، حلقه‌های پرتقال به همراه مقدار مربای دلخواه به داخل قابلیت جوشان و گرم‌کننده غذایی اضافه می‌شود تا تمامی مواد به‌خوبی مخلوط شوند. پس از گرم شدن مربا، اگر حلقه‌های از پوست پرتقال بیشتر هستند، می‌توان آن‌ها را به کمک یک سایر زاویه دلخواه جدا کرد. سپس محتویات قابلیت را به داخل بطری مربای بسته‌شده ریخته و باتوجه به نتیجه‌ی نهایی، اگر لازم بود، شکر بیشتری به آن اضافه می‌شود.

مزیت این تکنیک، بازیافت پوست پرتقال‌ها در آماده‌سازی مربای بهتر، ارائه‌ی رنگ زیباتر مربا و افزایش مزه‌ی عطری آن است. به عنوان توصیه مهم، حتما از پوست پرتقال‌های تمیز و سالم و بهترین نوع مربای خام استفاده کنید تا نتیجه‌ی نهایی بهترین و البته درست باشد.