طرز تهیه ی قلیه میگو بوشهری

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی قلیه میگو بوشهری

قلیه میگو یکی از غذاهای محلی استان بوشهر می باشد و به دلیل علاقه مندی مردم به مصرف میگو، این غذا مورد توجه قرار گرفته است. در این غذا از میگو تازه استفاده می شود که از تمامی نقاط سواحل بوشهر بدست می آید.

برای طرز تهیه قلیه میگو بوشهری، ابتدا میگو ها باید تمام شود و شاخه های وسط آن را با یک دفعه خارج می کنیم. سپس بهتر است با دو یا سه عدد پیاز کوچک خلال کرده و آن را با روغن گرم در تابه سرخ کنیم تا پخته شود. سپس میگو ها را به مواد آماده شده اضافه کرده و آنها را برابر با حجم پیاز سرخ شده در تابه آرام پخته و با کمی آب یا آب ماهی نیز به غذا اضافه کنیم.

سپس از روی حرارت گاز پایین می آوریم تا مواد در تابه به هم بپزند و غذا آماده شود. در این مرحله، می توان به دلخواه فلفل سیاه و فلفل قرمز ترکیب شده با نمک را اضافه کنیم و در عین حال با فنجانی از آب ماهی به غذا بیشتر شیرینی بدهیم. و در نهایت، با اضافه کردن مقداری از برگ جعفری خوشمزه، قلیه میگو بوشهری را آماده شده و قابل سروکردن می کنیم.



مواد لازم برای تهیه قلیه میگو بوشهری

تهیه قلیه میگو بوشهری به چند مواد اصلی و مورد نیاز نیازمند است، که در ادامه به توضیح هر کدام به طور جامع پرداخته شده است.

مواد لازم برای تهیه قلیه میگو بوشهری عبارتند از: میگو، پیاز، روغن، زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه، گردو، نمک و ادویه.

بهترین نوع میگو برای تهیه قلیه میگو بوشهری، میگوی شمالی است. میگوهای شمالی طبیعتاً کوچکتر، درشتیتر، متوسط و کوچک پیدا می شوند و دارای گوشت سفید و بدون پوست هستند. در انتخاب پیاز نیز بهتر است پیاز سفید استفاده شود. پیاز سفید از پیازهای قرمز بزرگتر و شیرین تر است و طعم شاداب تری به غذا می دهد.

روغنی که بهترین عملکرد را در تهیه قلیه میگو بوشهری دارد، نخل، زیتون و یکطرفه است. بهترین نوع زردچوبه برای تهیه قلیه، زردچوبه تازه است که می توانید آن را خرد کرده و یا از پودر آن استفاده کنید. همچنین می توانید تم پودری زنجبیل و فلفل سیاه را به این غذا اضافه کنید تا طعم و مزه آن بیشتر شود. نهایتاً، اضافه کردن یک کمی گردو خرد شده و نمکی است که به بهتر شدن طعم این غذا کمک می کند.

در نهایت، برای تهیه قلیه میگو بوشهری، میگو را باید پاک کرده، پوست گرفته، پشت گرفته و سپس منجوق داده شود. سپس به همراه زردچوبه و پیاز در روغن تفت داده شود تا پخته شود. به دلیل اینکه میگوها سریعاً پخت می شوند، لازم است به آن ها فقط ۲ تا ۳ دقیقه برای پخته شدن بدهید.



مراحل تهیه قلیه میگو بوشهری

برای تهیه قلیه میگو بوشهری ابتدا باید مواد اولیه را آماده کرد. برای این منظور نیاز به 500 گرم میگو، 200 گرم پیاز، 2 عدد گوجه فرنگی، 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه داریم.

سپس باید میگوها را شسته و پوست و صدف آن‌ها را از بین برد. بهتر است میگوها را در وسایل آشپزی ضخیم تری بپزیم تا خیس نشوند. بعد از پختن میگوها، آن‌ها را از آب خارج کرده و برای خنک کردن آن‌ها، درون یک ظرف مناسب قرار دهیم.

سپس برای تهیه سس قلیه میگو، پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت می‌دهیم تا پیاز کمی سرخ شود. سپس گوجه فرنگی‌ها را هم خرد کرده و به فراموشی در روغن بریزیم و بگذاریم تا نرم شوند. هنگامی که گوجه فرنگی‌ها نرم شدند، می‌توانیم سس قلیه میگو را با اضافه کردن نمک و فلفل نیز به خوبی طعم‌دهیم کنیم.

حال می‌توانیم میگوها را به سس اضافه کرده و آن‌ها را با هم مخلوط کنیم. سپس این مخلوط را بر روی شعله گاز در قابلمه درجه دو بگذاریم و با هم مخلوط کنیم تا حرارت بیشتر بگیرد و میگوها کمی سرخ شوند. حال قلیه میگوی بوشهری آماده است. برای سرو کردن آن می‌توانیم از نان تازه و سبزی‌های تازه به عنوان تزئین استفاده کنیم.



قلیه میگو بوشهری با آبگوشت

قلیه میگو بوشهری با آبگوشت یکی از غذاهای محلی در استان بوشهر است که با استفاده از مواد اولیه محلی و خاص این منطقه تهیه می‌شود. این غذا از مزه‌ها و طعم‌هایی شیرین، تند و ترش بهره می‌برد و سالیانه در میان مردم و گردشگران این استان محبوبیت بسیاری دارد.

برای تهیه قلیه میگو بوشهری با آبگوشت، ابتدا باید گوشت قرمز را در قالب‌های کوچک و یکنواخت قطع کرد و به همراه سبزیجات و مواد اولیه دیگر به داخل قوری و سینی اضافه کرد. دسته‌های کوچک میگوی فرش‌خورده با ماهیتابه‌ای از پیش تهیه شده را هم به داخل قوری اضافه می‌کنیم. سپس مواد را به همراه آب به جوش آمده اضافه کرده و به مدت کافی بر روی حرارت نگه داریم تا آبگوشت و گوشت و سبزیجات بسیار ملس و لطیف شود.

بعد از طهی غذا تهیه شده، قلیه میگو بوشهری با آبگوشت با مزه‌ای خاص و شیرین و ترش می‌تواند سرو شود. این غذا علاوه بر طعم و مزه خوب، دارای خواص تغذیه‌ای بالا بوده و می‌تواند با عدم استفاده از روغن و چربی مناسب برای لاغری و کنترل وزن بدن نیز باشد.

در کل، قلیه میگو بوشهری با آبگوشت یکی از غذاهای محلی استان بوشهر است که با استفاده از مواد اولیه محلی، ساده و به راحتی تهیه می‌شود و دارای مزه‌ی خاص و خوشمزه‌ای است که به چشم و ذائقه هر کسی خوش می‌آید.



قلیه میگو بوشهری با گوشت چرخ کرده

قلیه میگو یکی از غذاهای محبوب است که در مناطق ساحلی ایران، به خصوص در بوشهر، مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا در واقع مصرف میگوهای تازه ترکیب شده با گوشت چرخ کرده و سبزیجات و به صورت سرخ شده و سرو شده می باشد.

یکی از مواد اصلی قلیه میگو میگوهای تازه است که به دلیل وجود آنتی اکسیدان های قوی و مواد مغذی، به عنوان یک منبع غذایی سالم و مفید شناخته می شود. معمولاً میگوهای تازه پس از پاک کردن و در مرحله بعدی له شدن، با گوشت چرخ کرده و سبزیجات همراه شده و در روغن سرخ می شوند.

مواد مورد استفاده در قلیه میگو، با استفاده از روش سنتی و با اینکه صفر درصد چربی افزوده شده به غذا، هنوز هم خوشمزه و خوشبو هستند. با توجه به اینکه میگوها نیز سرشار از پروتئین ها و ویتامین های مختلف هستند، مصرف آن در غذا به عنوان یک منبع غذایی مفید برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

با توجه به اینکه این غذا در اکثر مناطق ساحلی کشور قابل دسترسی و تهیه می باشد، قلیه میگو می تواند به عنوان یک گزینه سریع و ساده برای وعده های ناهار و شام باشد. به همین دلیل، این غذا را می توان در رستوران ها و کافی شاپ های ساحلی، به صورت کامل یا با مزه های مختلف، سفارش داد.



طرز تهیه سس قلیه میگو بوشهری

طرز تهیه سس قلیه میگو بوشهری:

سس قلیه میگو بوشهری یکی از پرطرفدارترین سس های جنوب ایران است که به عنوان یک پذیرایی منحصر به فرد به شمار می رود. این سس با طعم و مزه ای تلخ و شیرین در کنار میگو، خیلی خوشمزه و خوش بو است. در ادامه طرز تهیه این سس قلیه میگو بوشهری به صورت مرحله به مرحله شرح داده می شود:

مرحله اول:

• ابتدا باید 5 قاشق غذاخوری قلیه را در دو لیوان آب جوش بریزید و آن را 20 دقیقه جوش دهید تا از گوشت آن جدا شود.

مرحله دوم:

• سپس این خمیر قلیه را با کمک دست یا ماشین آسیاب کنید تا خمیری هموچنین سفت و به صورت خوب باشد.

مرحله سوم:

• در این مرحله باید دو سیب زمینی را به صورت خیلی ریز به همراه یک پیاز، 2 بادمجانی کوچک، 3 قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی و 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه را همراه با یک لیوان آب به تفت دهید.

مرحله چهارم:

• سپس خمیر قلیه را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و همواره با ماهیچه هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شده و خمیر از گوشت آن رسیده باشد.

مرحله پنجم:

• سپس یک عدد مرغابی از قانون داخلی سس های خلیج فارس (سرخ کردن البالویی) را با 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی، یک پیاز خیلی خوب خرد شده، یک ق چ چای خوری زردچوبه، چند دانه هل، چند دانه دارچین، 3عدد برگ بو، نمک، فلفل به مدت 30 دقیقه همراه با دو لیوان آب یا کف کردن آب آن را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و آن را بعد از جوشیدن تهیه کنید.

مرحله ششم:

• سپس میگو را بر روی سس بریزید و آن را نیم ساعت اجازه دهید تا مواد به خوبی در آن ترکیب شوند. سس قلیه میگو بوشهری حالا آماده سرو در پیش غذا شماست.

با رعایت این مراحل، سس قلیه میگو بوشهری را در خانه تهیه کرده و همراه با خانواده و دوستانتان لذت ببرید.



طرز تهیه سبزیجات روغن آویشنی

طرز تهیه سبزیجات روغن آویشنی یکی از روش‌های محبوب در آشپزی است که باعث می‌شود علاوه بر طعم خوش‌مزه و مفیدی که به آن اضافه می‌شود، سبزیجات نیز بسیار با دوام باشند. آویشن یکی از ترکیباتی است که به‌عنوان یکی از بهترین انواع گیاهی برای سلامتی شناخته شده است. روغن آویشنی نیز معروف به خواص فوق‌العاده خود است که از مهمترین آن‌ها می‌توان به افزایش سیستم ایمنی و کاهش دردهای روماتیسمی اشاره کرد.

برای تهیه سبزیجات روغن آویشنی، قبل از هرچیز، مواد لازم باید تهیه شود. برای این کار، نیاز به سبزیجاتی مانند گیاهان تازه و خرد شده، روغن زیتون، روغن کنجد و روغن آویشنی خالص هستند.

در ابتدا، با استفاده از یک محکم‌پز، خرد شده را به یک کاسه اضافه کنید. در موازات این کار، روغن آویشنی را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و آن را روی شعله‌ی ملایمی قرار دهید تا گرم شود. در این مرحله، روغن زیتون را به قابلمه اضافه کرده و آن را با هم مخلوط کنید. پس از چند دقیقه، حرارت را کم کرده و سبزیجات خرد شده را به مواد آماده‌شده اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید.

حالا، می‌توانید سبزیجات روغن آویشنی خود را از پایه تهیه کنید. این سبزیجات می‌تواند به صورت تنها یا با غذاهای دیگر مهمانان شما را با طعم خوش‌مزه و تاثیرات مفید خود شگفت‌زده کند.