طرز تهیه ی فلافل بندری

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی فلافل بندری

فلافل بندری یکی از پرطرفدارترین غذاهای خوشمزه در ایران است که از نظر مغذی و خوشمزه بودن، به شما انرژی لازم را می‌دهد. طرز تهیه فلافل بندری بسیار ساده است و مواد لازم برای آن در همه دسترسی هستند.

برای آماده سازی فلافل بندری، ابتدا نیاز دارید که نخودچی را به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در آب خیسانده و سپس آن را خرد کنید. پیاز را نیز خرد کرده و در کنار نخودچی قرار دهید. سیر و زیره روی آنها ریخته و سپس همه را با هم خرد کنید تا یک مخلوط یکدست شود.

سپس به مخلوط حلال و خشک درست شده، نمک و فلفل اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. فرم داغترین براق فلافل است برای آماده سازی فلافل بندری نیز از فرم های تخت و متوسط استفاده می‌شود. جایی که فرم را می‌گذارید با روغن آغشته کنید و سپس مواد را در فرم قرار داده و برای تهیه در دمای ۳۵۰ درجه فراموش نشود که فلفل بندری باید پخته و طلایی شود.

در نهایت، بهتر است فلافل بندری را با سس کنار گذاشته خورد شود. این سسی که با استفاده از چند مواد ساده تهیه می‌شود، شامل مرغ کوبیده شده، سیر، رب گوجه فرنگی، سس سویا، ادویه جات، نمک و فلفل سیاه است. با ترکیب این مواد و تهیه سس با مزه‌ای خوشمزه، شما می‌توانید با فلافل بندری خود به آسانی و با لذت خوردنی رژیم غذایی خوبی داشته باشید.



تاریخچه فلافل بندری

فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای خوراکی در جهان است و در ایران نیز مشهور به نام فلفل می باشد. فلافل از بهترین غذاهای خوراکی محسوب می شود که در ایران و سراسر دنیا میل شده است و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

ساخت فلفل‌ در کشور ایران به منطقه بندر محمدی محدود نیست ولی نوعی فلافل بندری در این منطقه وجود داشته و با نام فلفل بندری شناخته می شود. به نوعی غذای روزانه است که برای افزایش انرژی و تقویت بدن به منظور پشتیبانی از زندگی لاینینگ‌ها در بندرفوجی مصرف می‌شده و در حال حاضر به عنوان یکی از غذاهای متداول مردم بندر محمدی در استان هرمزگان و در سراسر کشور شناخته شده است.

فلافل بندری از این مهمتر نه تنها بدون هیچ‌گونه عرق‌کشی به سادگی قابل تهیه است بلکه از نظر پروتئین هم بسیار قوی و سیر کننده می‌باشد. از برخورداری این غذا به صورت چربی کم، انرژی زیاد و خوردنی خوشمزه خاصیت خود را می‌گیرد و یکی از مهمترین خواص آن هم تقویت ایمنی بدن است.

هر کجا که بروید می توانید فلافل را پیدا کنید، در هر مکانی این غذا شناخته شده و مردم با این غذا برای سیر شدن و کفایت از نظر غذایی همراه هستند. بدون شک فلفل بندری نیز با توجه به ویژگی‌های بی‌نظیر‌اش و مزیت‌های فراوان خود در صنایع غذایی و خوراکی‌های طبیعی به حدود زیادی مورد استفاده قرار می گیرد.



مواد لازم برای تهیه فلافل بندری

تهیه فلافل بندری از غذاهای محبوب در جوامع خاورمیانه است که براساس حس و ذائقه مردم، هر منطقه با مواد متفاوتی تهیه می‌شود. اما در کل، مواد اصلی برای تهیه فلافل بندری شامل نخود، پیاز، سیر، آرد نخود، کره گیاهی و ادویه‌هایی مثل زنجبیل، کمون، فلفل، کره حیوانی، نعناع و فلفل دلمه‌ای هستند.

نخود مهمترین ماده مورد استفاده در تهیه فلافل است. برای آماده‌سازی بهتر نخود، بهتر است آن‌را در آب خیس کرده و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در آب خیس نگه داریم تا نرم شود. پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید و به نخود اضافه کنید. سپس آرد نخود را همراه با کمی آب به مواد البلاغ اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

برای افزودن طعم به فلافل بندری، از ادویه‌هایی مثل زنجبیل، کمون، فلفل،نعناع و فلفل دلمه‌ای استفاده کنید. سپس مخلوط را کمی آبکشی کنید و پودر آرد را اضافه کنید. اضافه کردن فلفل د، کره گیاهی و کره حیوانی به مواد فلافل کمک می‌کند تا بهتر پخت شود و طعم آن بهبود یابد.

در نهایت، بهتر است تمام مواد را به ظرف میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. همچنین می‌توانید از داخل مخلوط با استفاده از قاشق یا به‌صورت دستی تهیه فلافل بندری کوچک شکل دهید. در پایان، فلافل را در روغن داغ سرخ کنید تا سفید شود و آماده مصرف باشد.



طریقه‌ی خرد کردن نخود

خرد کردن نخود یکی از فرآیند های مهم در آماده سازی غذاهای سنتی و پرمصرف است که در بسیاری از غذاهای خوراکی کاربرد دارد. نخود یکی از غلاتی است که قدرت خوردن آن برای بعضی افراد سختی هایی دارد. برای رفع این مشکل از خرد کردن نخود استفاده می‌شود. این فرآیند فقط برای نخود بلداری و کوکو استفاده می‌شود و برای غذاهای دیگر مثل آش و خورشت استفاده نمی‌شود.

فرآیند خرد کردن نخود بسیار ساده است. ابتدا نخود را به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب جوش قرار می‌دهیم تا نرم شود. سپس آن را در صفحه خرد کن نوع خود ریخته و زیر آن فرمان موجود برای خرد کردن آن را اجرا می‌کنیم. در هنگام استفاده از خرد کن دقت کنید که حداکثر میزان نخودی که قرار است خرد شود، حتماً حداکثر سی و پنج گرم باشد. همچنین برای جلوگیری از خرد شدن ناسالم مطمئن شوید که سرعت خرد کردن خرد کن بیشتر از 1500 دور در دقیقه نباشد.

برای ذخیره نخود خرد شده بهتر است آن را درون کیسه‌هایی با حداکثر وزن 100 گرم قرار داده و محکم ببندید. همچنین بهتر است نخود خرد شده را در دمای یخچال نگه دارید تا از سرعت تخریب آن جلوگیری شود. با این کار می‌توانید در آماده سازی غذاهای خود بهترین نتیجه را حاصل کنید.



طرز تهیه آب‌پزکردن نخود

آب‌پزکردن نخود یکی از اصلی‌ترین روش‌های طبخ این ادویه جات محبوب است. در این روش، نخود پیش‌از پختن به مدت حداقل ۸ تا ۱۰ ساعت در آب خیس می‌شود تا کاملا به آب برسد و بعد از آن با آب تازه پخته می‌شود.

برای شروع، نخود را در آب گرم و شوریبه گذاشته و به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت خیس می‌کنیم. پس از خیساندن، نخود را با آب دیگری می‌پزیم. در صورت استفاده از سینی آب‌پزکن، آب را تا بالای سینی پر کرده و نخود را درون آن قرار می‌دهیم. در صورت استفاده از قابلمه نیز سطح آب را به عنوان 3 تا 4 انگشت بالای نخود قرار می‌دهیم و آب را به جوش آورده و آتش را کم کنیم.

پس از اینکه آب نخود به جوش آمد، آتش را کم کرده و آب‌پز کردن نخود را شروع می‌کنیم. نخود باید در آب جوش کم نرم و پز کند بدون اینکه به دیواره قابلمه بچسبد. پخت نخود حدود ۷۵ تا ۹۰ دقیقه طول می‌کشد. بعد از اتمام پخت، نخود را از آب جدا کرده و به دلخواه با ادویه های مورد نظر نظیر فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر و مردکوب شده راه اندازی می‌کنیم.

در نهایت، نخود آبپز شده را می‌توان به صورت پخته یا سرخ شده مصرف کرد که هر دو نوع بسیار خوشمزه هستند. چون نخود آبپز شده را می‌توان در سالاد، سوپ، غذاهای مختلف یا به عنوان مکمل به ماهی، گوشت، برنج و غیره استفاده کرد.



طرز تهیه‌ی حبوبات

حبوبات در بین غذاهای ایرانی به عنوان یکی از اصلی ترین غذاها شناخته می‌شود که در هر خانه‌ای مادربزرگ‌ها غریق و اکثر خانواده‌ها هفته‌ای حداقل یکبار آن را به عنوان غذای اصلی خوراکی می‌نمایند. حبوبات با توجه به تنوع نوع و نحوه پخت آن دارای خواص بسیاری از جمله خواص غذایی و سلامتی متنوعی است. این خوراکی با ریشه‌ی تاریخی در ایران از قرن‌های بسیاری پیش به عنوان یکی از غذاهای اصلی مردم محسوب می‌شود.

برای تهیه‌ی انواع حبوبات شامل عدس، نخود، لوبیا و ... ابتدا حبوبات خود را به خوبی شسته و چند بار آن‌ها را پاک می‌کنیم. سپس بهتر است یک شب قبل از طبخ، حبوبات مد نظر را در آب خیس کرده و درون سینی یا ظرف با پوششی محکم نگهداری کنیم تا رطوبت داخلی، بافت حبوبات را به خوبی باز کند.

در تهیه‌ی حبوبات می‌توان از دو روش پخت استفاده کرد؛ روش اول پخت حبوبات در قابلمه‌ی مخصوص یا پخت حبوبات در دیگ بسیار قدیمی است. با توجه به تجربه‌ی قدیمیان، پخت حبوبات در دیگ قدیمی تر و شیرینی بیشتری به خود دارد.

در روش دوم از پخت حبوبات در هفت‌گانه نیز می‌توان استفاده کرد که شامل سرخ کردن پیاز و حبوبات در روغن، اضافه کردن چند حبه گشنیز خشک و آب کردن آن است. پس از پخت بهتر است حبوبات مورد نظر را با گرمای آروم و آرام به مدت بیشتری در حالت فضای باز و روی کره نیز به رایحه‌ی دلخواه خود برسانید.

در نهایت باید گفت که حبوبات برای فراوری‌های مختلفی مانند تهیه کباب، سوپ، غذای اصلی و غیره استفاده می‌شود. همین انواع مختلف حبوبات باعث شده است در بسیاری از هویت‌های مختلف جهان به عنوان یکی از غذاهای اصلی درون برنامه‌ی غذاهای نوعی کشور مخصوص خود قرار بگیرد.



طرز تهیه‌ی سس فلافل بندری

سس فلافل بندری یکی از اصلی‌ترین اجزای این غذای خوشمزه و محبوب است. این سس با استفاده از ترکیبی از چندین ادویه، سبزیجات و سایر مواد شیرین، تند و خامه‌ای تهیه می‌شود و به خوبی با فلافل، پیتزا و بسیاری از غذاهای دیگر سرو می‌شود.

برای تهیه سس فلافل بندری، نیاز به ادویه‌هایی مانند زیره، آویشن، آویشن طعم‌دار، پودر پیاز، سیر، فلفل قرمز، دارچین و نمک دارید، که با هم مخلوط و آماده می‌شوند. بعد از اینکه ادویه‌ها را با هم مخلوط کردید، به آن‌ها آب، عصاره لیمو، اسید استخراج شده از پرتقال و روغن زیتون اضافه می‌کنید و آن را به‌مدت چند دقیقه در حرارت ملایم پخته و در نهایت با خامه‌ای که از پیش تهیه کرده‌اید مخلوط می‌کنید.

در ادامه، باید سس را به‌خوبی مخلوط کنید تا تمام اجزایش با هم ترکیب شده و حال آن را برای پخت فلافل آماده کنید. این سس باید درون ظرف‌های مناسبی نگهداری شود و به‌هنگام سرو ساخت فلافل آن را به‌صورت هم به همراه فلافل سرو کنید.

در نتیجه، تهیه سس فلافل بندری نیاز به ترکیبی از ادویه‌های خاص و مواد شیرین، تند و خامه‌ای دارد که با هم مخلوط شده و آماده می‌شود. این سس، به‌همراه فلافل و غذاهای دیگری مانند پیتزا، بهترین گزینه غذایی برای وعده شام یا ناهار خواهد بود.