"1. سوپ دونگ جیم (Dong chim
سوپ دونگ جیم (Dong chim) یک غذای کره ای معروف است که در کشورهای آسیایی نیز مجذوبان زیادی دارد. این غذا در واقع یک نوع سوپ می باشد که با استفاده از مواد غذایی مختلفی مانند گوشت، سبزیجات، فیشک، قارچ و شعله های آتش تهیه می شود.
در این رسم آشپزی، اول گوشت و سبزیجات را به صورت کامل به همراه فلفل سیاه، سیر، زنجبیل و سرکه به صورت طولانی و باریک رنده می کنیم. سپس آن را به شکل کوچکی منظم شده در پایین قابلمه قرار می دهیم و فیشک، قارچ و سایر مواد را به آن اضافه می کنیم.
با پیچیدن یک کاسه چوبی گلوله ساز که در آن آرد، آب و چیلی بزرگ مخلوط شده از روی قارچ و گوشت به صورت روی ظرف مورد نظر تکان می دهیم تا تمام تکه های مواد غذایی داخل مخلوط شده و در سوپ مخلوط شوند. این فرایند خاصی است که در سوپ دونگ جیم به کار می رود.
سپس سوپ دونگ جیم در قابلمه به شکلی تدریجی به حرارت می گیرد و حتی در یک مستر گریل نیز می توان آن را پخت. پس از سرو کردن در ظرفهایی با سر وقت چینی، می توان انواع تزئینات نظیر سس، گیاهان و غیره را اضافه کرد.
در کشور کره، سوپ دونگ جیم به منظور پوشش دادن خود به طور ویژه در زمان زمستان مصرف می شود. البته به دلیل طعم بسیار خوب و اجزای غذایی آن، در تمام فصول به عنوان یک غذای سنتی بسیار محبوب است و در کافه ها و رستوران های کره ای نیز دائما در فهرست غذاها وجود دارد.
1. روش ساخت نودل کره ای ساده
نودل کره ای یکی از پرطرفدارترین غذاهای کره ای است که تقریبا هر کسی آن را میپسندد. امروزه نودل کره ای در بیشتر کشورها خوش پذیرایی شده و مورد استقبال بسیاری از مردم قرار گرفته است. یکی از دلایل محبوبیت آن علاوه بر طعم لذیذ، سادگی در ساخت آن است. در این مقاله قصد داریم به شما یادبگیریم که چگونه نودل کره ای ساده و خانگی را تهیه کنید.
مواد لازم برای ساخت نودل کره ای ساده عبارتند از: نودل کره ای، کره، سر کره، پودر خود پز، گوشت قرمز یا مرغ، سبزیجات و سس سویا. نودل کره ای را در آب جوش پنیری برای حدود ۳ تا ۵ دقیقه آبکشی کنید تا نرم شود. سپس با یک قاشق کوچک کره را به همراه سر کره در تابه تفت دهید. سپس گوشت یا مرغ را به همراه یک قاشق پودر خود پز به آن اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.
سبزیجات خود مورد علاقه را به دلخواه خودتان برای نودل کره ای خود انتخاب کنید. زیرا سبزیجات میتوانند طعم نودل کره ای شما را تغییر دهند و آن را شیرین، تند و یا ترشتر کنند. سپس نودل کره ای برای ۲، ۳ دقیقه به همراه سبزیجات در تابه با حرارت بالا تفت داده شود تا هم گرم و هم ترشتر شود. در نهایت سس سویا را به نودل کره ای اضافه کنید و محتویات تابه را به صورت همگن مخلوط کنید. نودل کره ای ساده آماده خوردن است و میتوانید از آن لذت ببرید.
در نهایت می توانید برای تزئین نودل کره ای ساده خود، مقدار کمی پودر سیر، فلفل سیاه یا پودر فلفل، کمی سس سویا و پنیر تازه روی نودل کره ای ریخته و مهره های گردان ریخته شده و خرد شده را بر روی آن ها بگذارید. این نودل کره ای ساده و خانگی بسیار خوشمزه و خوش رنگ است و با یک وعده چندان پرهزینه آروم برای شما فراهم میآید.
2. طرز تهیه ی پنیر کره ای در خانه
پنیر کره ای یکی از شیرین ترین و لذیذ ترین پنیرهایی است که در دنیا شناخته شده است. این پنیر که معمولا برای تهیه دسرها، کیک ها و مخصوصا برای سرو در صبحانه استفاده می شود، از شیر خام و اسید طبیعی تهیه می شود. امروزه، برخی کارخانه های پنیر تولیدی، از روش های شیمیایی جهت تهیه این پنیر استفاده می کنند، اما تهیه پنیر کره ای در خانه با استفاده از شیر خام و اسید طبیعی، نه تنها سالم تر است، دارای طعم و مزه بهتری نیز می باشد.
مرحله اول تهیه پنیر کره ای، جمع آوری شیر خام است. باید از شیر خام و سالم استفاده شود تا پنیر کره ای با کیفیت و خوش طعمی حاصل شود. سپس شیر را در یک قابلمه بر روی حرارت خیلی پایین بگذارید تا به دمای 20-22 درجه سانتی گراد برسد.
در مرحله بعدی، باید به شیر خام دونه های کوچکی از پنیر Tarteric Acid و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و هم هم بزنید تا مواد خوبی هم بشوند. سپس شیر را بر روی حرارتی خیلی نرم قرار دهید تا حداقل به دمای 82 درجه سانتی گراد برسد.
در نهایت، باید مخلوط را در یک پارچه ریز با بافت نرم و مناسب بریزید تا پنیر تشکیل شود. سپس پنیر را به زبانه برداشت کنید و به مدت حدود 10 دقیقه در آب نگه دارید. پنیر را به صورت مکعبی برش دهید و قرار دهید روی ظروف براق وخشک برای ترکیب با کره. تمام مواد را به خوبی هم بزنید تا به شکل کره ای آماده شود. حالا پنیر کره ای خانگی شما آماده سرو شدن در صبحانه یا در بین وعده های غذایی شماست.
3. کلم سرخ شده با سس کره ای
سس کره ای یکی از محبوبترین سس ها در کنار غذا هاست که به سادگی میتوان در منازل آن را تهیه کرد. این سس با ترکیبی از کره، نمک و آبلیمو تهیه میشود و به دلیل طعم خوشمزه و ترش آن، سلیقه بسیاری از افراد رو میشود.
در این روش تهیه کلم سرخ شده با سس کره ای، کلم را به شکل کاهوهای ریز خرد میکنیم و درون ماهیتابه روغن تفت داده و به شکلی که رنگ آن طلایی شده است نیم پز میکنیم. در مرحله بعد، آن را با سس کره ای در هم میزنیم و به مدت چند دقیقه بر روی حرارت قرار میدهیم تا سس به خوبی به کلم جذب شود.
این غذا فوق العاده ساده در تهیه دارای فواید بسیار زیادی است. از جمله فواید آن، مصرف کلم همراه با سس کره ای در کاهش خطر سرطان و افزایش سلامت قلب است. علاوه بر این، این غذا به دلیل داشتن کالری کم، برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند نیز مناسب است.
در نتیجه، میتوان به راحتی توصیه کرد که کلم سرخ شده با سس کره ای را حتما به سبد خرید خود اضافه کنید و لذت ببرید. این غذا با طعم شگفت انگیز خود میتواند محصولی سالم، خوشمزه و کم کالری برای هر وعده غذایی باشد.
4. سوپ کره ای با مرغ و نودل
سوپ کرهای با مرغ و نودل یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه کره جنوبی است. این سوپ دارای مزهای شیرین و تند بههمراه قوامی نرم و لذیذ است که همهی افراد در خانهی شما از آن لذت خواهند برد.
برای تهیه این سوپ، ابتدا باید مرغ را بپزید و آن را با گوجهفرنگی، سیبزمینی، پیاز و سیر سرخ کرده درون یک قابلمه معمولی قرار دهید. سپس شروع به تهیه سس اصلی کرهای برای سوپ میکنید. با استفاده از کره، شیرینی سس به دلیل افزایش مقدار شیرینی گوجهفرنگی و عسل، و تندی سس نیز به دلیل استفاده از سسهایی مانند فلفل چیلی یا سیر تهیه میشود. سس حاصل را در قابلمه مرغ بریزید و طبق دستورالعمل رویباری کرده و نودل خود را با استفاده از آن درست کنید.
این سوپ نه تنها غذای کاملی است، بلکه همچنین به خوبی برای سرمایه کردن بدن مفید میباشد. مرغ در این غذا دارای پروتئین است که برای رشد عضله بدن مفید است. همچنین، گوجهفرنگی دارای کامپوننتهایی است که ممکن است سرطانی را مهار کند. آرده نودل همچنین به عنوان منبع کربوهیدرات نیز عمل میکند که برای تامین انرژی برای بدن مهم است.
بنابراین، اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و سرشار از تغذیه و انرژی هستید، سوپ کرهای با مرغ و نودل گزینهی عالیی برای شماست.
5. سالاد کره ای با مرغ و سس سسام جاوی
سالاد کرهای با مرغ و سس سسام جاوی یکی از خوراکیهایی است که از کره جنوبی به سراسر دنیا شناخته شده است. این سالاد شامل مرغ، سبزیجات و سس سام جاوی است و طعم منحصر به فردی دارد. سس سام جاوی یکی از محصولات مشهور کره جنوبی است که از ذرت، سویا، سس سویا، روغن سسام، اسید سیتریک و شکر تهیه میشود. این سس یکی از ترکیبهای غذایی مشهور در آشپزی کرهای است که در بسیاری از غذاهای کره از جمله سالاد کره ای با مرغ، استفاده میشود.
برای تهیه این سالاد، ابتدا پوست مرغ را خارج کرده، آن را پهن کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه، آن را پخته و روی آن نیمی از مقدار سس سام جاوی را ریخته و به خوبی مخلوط کرده و سپس درون یخچال خنک شده و در وعده اصلی سالاد شرکت میکند.
انواع سبزیجاتی مانند کاهو، ریحان، ذرت، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پیاز قرمز، کلم و ... را میتوانید برای تهیه این سالاد استفاده کنید. در نهایت با تزئین سالاد با برگهای ریحان و انار و همچنین نوشیدن سس سام جاوی به همراه آن، تجربهای خوشایند و لذیذی را برای شما به ارمغان میآورد. این سالاد یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جشنها و مراسم مختلف است که تمام افراد را به همراه میآورد.
