1. طرز تهیه ی شیرینی کشمشی بدون استفاده از فر
برای تهیه ی شیرینی کشمشی بدون استفاده از فر، نیاز به مواد اولیه ی زیر داریم:
- کشمش: یک پیمانه
- آرد: دو پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- روغن: یک پیمانه
- شیر: نیم پیمانه
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
ابتدا کشمش ها را با آب داغ شسته و در دقایقی به مرغوبیت رسانید، سپس آن ها را خشک کنید. سپس در یک ظرف، آرد را با بیکینگ پودر و زردچوبه مخلوط کنید. در ظرف دیگر، شکر، روغن، وانیل، شیر و کشمش را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست به دست آید. سپس مواد خشک را به ترکیب مایه ی شیرینی اضافه کرده و دوباره به خوبی با هم مخلوط کنید.
حال با استفاده از کف دست یا قاشق، مایه ی شیرینی را به شکل توپ هایی کوچک شکل دهید و روی تابه ی ضد چسب درجه حرارت متوسط قرار دهید. بعد از چند دقیقه، توپ ها روی تابه ی خودشان بالا می آیند؛ به همین خاطر لازم است آن ها را با چنگال برای برابر شدن حرارت، برگردانید.
حدود 20 تا 25 دقیقه طول می کشد تا شیرینی ها به طور کامل پخته شوند. این شیرینی ها دمای داخل آن ها بالاست، لازم است قبل از سرو کردن چند دقیقه خنک شوند. این شیرینی ها با چای یا قهوه می توانند همراه باشند و از طعم فوق العاده ی کشمش لذت ببرید.
2. برای تهیه شیرینی کشمشی بدون فر از چه موادی استفاده کنیم؟
برای تهیه شیرینی کشمشی بدون فر، می توان از مواد ساده و قابل دسترس استفاده کرد. این شیرینی ها معمولا با استفاده از تخم مرغ، روغن، شکر، آرد و کشمش تهیه می شوند.
اولین موادی که برای تهیه شیرینی کشمشی بدون فر به آن نیاز دارید، تخم مرغ است. شما باید تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کرده و با استفاده از میکسر یا همزن برقی، تا زمانی که ترکیب روان و حباب دار شود، خوب هم بزنید.
سپس به کمک قاشق، روغن را به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کنید و دوباره با همزن یا میکسر، تا زمانی که ترکیب بیشتر چسبنده و روان شود، خوب هم بزنید. در یک دیگ تهیه شده، آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ترکیب به صورت یکپارچه و خالص شود.
سپس به عنوان مواد اصلی شیرینی کشمشی بدون فر، کشمش را به ترکیب حاصل اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. به دقت به کیفیت کشمش دقت کنید تا شیرینی متناسب و با کیفیت تر تهیه شود.
حالا میتوانید با دستهبندی توپهای کوچک این ترکیبات را بر روی سینی فرش کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون یخچال برای سفت شدن قرار دهید. سپس میتوانید این شیرینی های معطر و خوشمزه را در اختیار خانواده و مهمانان خود بگذارید.
3. چگونه شیرینی کشمشی بدون استفاده از همزن برقی بپزیم؟
برای پختن شیرینی کشمشی بدون استفاده از همزن برقی، میتوانید از روش سنتی استفاده کنید. در ابتدا، در یک ظرف مخصوص شیرینیپزی مقداری آب را جوشانده و سپس به آن کشمش اضافه کنید. اگر در دسترس نباشد، میتوانید از زردچوبه به جای کشمش استفاده کنید. سپس، ظرف را با درپوش مخصوصی که برای شیرینیپزی طراحی شده است، پوشانده و بر روی حرارت پایین قرار دهید.
پس از چند دقیقه، شیرینیهای شما آماده مصرف میشوند. زمان پختن شیرینی کشمشی در این روش از ۴۰ تا ۶۰ دقیقه متغیر است. برای اطمینان از آماده شدن شیرینی، میتوانید با یک دنده چوبی به آن فشار بیاورید. اگر دنده با خیالی راحت به شیرینی فرو نشد، به این معنی است که شیرینی هنوز طرفی نشده و نیاز به مدت بیشتری برای پختن دارد.
همچنین میتوانید در مرحله نهایی پخت شیرینی، به جای استفاده از همزن برقی، از یک مخلوطکنده ساده استفاده کنید. در این روش، شیرینیهای خنک شده را درون مخلوطکنده قرار میدهید و به مدت چند دقیقه آن را روشن میکنید تا اجزای داخلی شیرینی ترکیب شوند و مزهی آن بهبود یابد. بعد از استفاده از مخلوطکنده، شیرینیهای شما آماده تقدیم کردن هستند.
4. طرز تهیه ی شیرینی کشمشی فوق العاده با حضور فر
تهیه شیرینی کشمشی با حضور فر یکی از خوشمزههای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در کشور ماست. این شیرینی با استفاده از کشمشهای پخته شده و رنگین کمانی از خواص خوشمزه و مغذی برخوردار است. برای تهیه این شیرینی لازم است که به چند ماده اولیه خاص نیاز داشته باشید که شامل آرد، کشمش، شیر، قهوهخوری نمک، کره، زردهی تخم مرغ، بادام پودر و بکینگ پودر است.
برای شروع ، باید آرد، کالوه کشمش، بادام پودر و بیکینگ پودر را در یک محیط مخلوط کنید و سپس یک دستگاه مخلوط کن را به همراه کره و زرده پر کنید. سپس این محتوای خمیری را به همراه کشمش و شیر به مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید تا یک خمیر صاف حاصل شود.
سپس خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده و آنها را در قالبهای قرار دهید و فر را در 350 درجه فارنهایت پیش گرم کنید. قابل ذکر است که میتوانید کیکها را به صورت دایرهای یا مستطیلی شکل بدهید تا شکل آنها بهتر شود.
بعد از آن، کیک را در فر آهسته و درجه حرارت پایین به مدت 20 تا 25 دقیقه پخته و نفخ داده شود. سپس آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید که خنک شود. برای تزئین، میتوانید به آن بادام و کشمش بپاشید و یا میتوانید خامه را بر روی آن هم بریزید.
از طریق دنبال کردن مراحل بالا، شیرینی کشمشی فوقالعاده خوشمزه و با کیفیتی را به راحتی تهیه کنید که همه دوست خواهند داشت.
5. چه تفاوت هایی بین شیرینی کشمشی با فر و بدون فر وجود دارد؟
شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در جوامع مختلف است. این شیرینی ممکن است به دو صورت با فر و بدون فر تهیه شود و این دو حالت دارای تفاوت هایی هستند.
شیرینی کشمشی با فر تهیه می شود، در حالی که شیرینی کشمشی بدون فر به صورت سنتی و در قالب یک شیرینی پخته می شود. یکی از اصلی ترین تفاوت های بین این دو شیرینی، اندازه و شکل آنهاست. شیرینی کشمشی با فر ممکن است در اندازه ها و شکل های مختلفی ساخته شود، در حالی که شیرینی کشمشی بدون فر بیشتر به صورت یک دایره یا مستطیل صاف ساخته می شود.
علاوه بر تفاوت های شکل، طعم های مختلفی نیز در این دو نوع شیرینی وجود دارد. شیرینی کشمشی با فر دارای یک طعم خوشمزه و نرم است. در صورتی که شیرینی کشمشی بدون فر دارای طعمی متفاوت و نسبتاً سنتی با بافتی چسبنده است.
همچنین، زمینه های مختلف تزئینات نیز در این دو نوع شیرینی به کار می روند. شیرینی کشمشی با فر ممکن است با قوطی های شکلاتی یا سر خود شکری تزئین شود. مقابل ، شیرینی کشمشی بدون فر معمولاً با شیرینی های دیگر از جمله سوزنی و حلوایی مجهز است.
در کل، شیرینی کشمشی با فر و بدون فر دو نوع خوشمزه از شیرینی های سنتی است که هر کدام دارای تفاوت های مختلفی در اندازه، شکل، طعم و تزئینات هستند. بهتر است براساس سلیقه ی خود یکی از این دو نوع شیرینی را انتخاب کنید.
6. ترفندهایی برای پخت شیرینی کشمشی بدون فر
شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای پرطرفدار و محبوب بین مردم است که اغلب در جشنها و مهمانیها سرو میشود. اما طرز تهیه این شیرینی با فر برای بسیاری از افراد دشوار و کمی زمانبر است. در این مقاله به ترفندهایی برای پخت شیرینی کشمشی بدون فر اشاره خواهیم کرد.
1- استفاده از تابه: برای پخت شیرینی کشمشی میتوانید از تابه استفاده کنید. ابتدا درون تابه آرد، شکر و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس آب و کشمش را به تدریج به آن اضافه کنید. بهتر است کشمش قبل از اضافه کردن به تابه حدود نیم ساعت در آب خیس کنید. حرارت را کم کنید و شیرینی را با نگه داشتن زیر تابه تهیه کنید.
2- استفاده از پانچ: پانچ یکی دیگر از وسایلی است که میتوانید برای پخت شیرینی کشمشی بدون فر استفاده کنید. ابتدا خمیر شیرینی را تهیه کرده و به راحتی در قالب پانچ قرار دهید. سپس قالب پانچ را درون قوری آب داغ قرار داده و به مدت حدود 40 تا 50 دقیقه پخت کنید تا داخل پانچ بپزد. سپس شیرینی را با کمک دستمال کاغذی بیرون کشیده و پودر قند بر روی آن بریزید.
3- استفاده از قابلمه: قابلمه یکی دیگر از وسایلی است که میتوانید برای پخت شیرینی کشمشی بدون فر استفاده کنید. ابتدا خمیر شیرینی را تهیه کرده و درون قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را در قوری آب داغ قرار دهید و به مدت حدود 40 تا 50 دقیقه پخت کنید تا داخل قابلمه بپزد. سپس شیرینی را با کمک دستمال کاغذی بیرون کشیده و پودر قند بر روی آن بریزید.
4- استفاده از مخلوط کردن روشها: از این روش برای پخت شیرینی کشمشی بدون فر میتوانید استفاده کنید. ابتدا خمیر شیرینی را تهیه کرده و در قابلمه یا تابه قرار دهید. سپس قابلمه یا تابه را درون یک پانچ با آب قرار دهید و به مدت حدود 50 تا 60 دقیقه پخت کنید. پس از پخت شیرینی را با کمک دستمال کاغذی بیرون کشیده و پودر قند بر روی آن بریزید.
در این مقاله به ترفندهایی برای پخت شیرینی کشمشی بدون فر پرداختیم که شما می توانید با استفاده از آنها در کمترین زمان و با کمترین هزینه به راحتی شیرینی کشمشی خوشمزه و خوشرنگی را تهیه کرده و از آن برای قرار دادن در میز مهمانیها و جشنهای خود استفاده کنید.