طرز تهیه ی شیرینی نخودچی با کره

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی شیرینی نخودچی با کره

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی هایی است که ترکیبی از نخودچی، شیر و کره دارد. در این شیرینی از نخودچی نرم و پخته، شیر طراحی شده و کره داغ کنده و بر روی شیرینی ریخته می‌شود. با این کار شیرینی نخودچی با کره به شکلی که می‌خواهیم در اختیارمان قرار می‌گیرد.

برای تهیه این شیرینی، نخودچی را بجوشانید و آن را به مدتی بپزید تا برای بهتر شدن و نرم شدن آن آماده شود. سپس آن را با چند قاشق شیر مخلوط کرده و به صورت مربعی و یا دایره ای در قالب یا سینی گذاشته و داخل فر برای چند دقیقه قرار می‌دهیم تا نخودچی پخته شود.

سپس کره را در حرارت ملایم داغ کنید تا ذوب شود، اگر در دسترس نبود می‌توانید بجای آن استفاده از شیرینی روغنی یا روغن همچنین کار امکانپذیر است. پس از آماده شدن نخودچی ها از فر، کره داغ روی آن‌ها ریخته شده و به همراه شیرینی سرو می شود. قابل ذکر است که می‌توان مقدار کره داخل شیرینی بیشتر یا کمتر کرد به تغییر در طعم و مزه شیرینی‌ کمک می کند. در کنار شیرینی نخودچی با کره، می‌توان برای تزئین و تبلیغ بهتر آن از ترکیبات دیگری از قبیل آجیل های خشک، خرما و قند استفاده کرد.



1. طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره

برای تهیه شیرینی نخودچی با کره، ابتدا باید نخودچی را یک شب قبل از آماده سازی خیساند تا کاملا نرم شود. سپس نخودچی خیس را به همراه آب آن درون یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار داده و جوشاند. بعد از جوشیدن به مدت 10 تا 15 دقیقه، نخودچی خیس را به کمک یک ظرف آبکش خالی کرده و به آن بزنید تا پوست کاملا جدا شود و ضروری است جوش شده و کاملا نرم شود. سپس نخودچی خانگی روی یک دسته قرار دهید تا برای خشک کردن رو به خورشید بگذارید.

پس از آن، باید کره با همراه شکر را به یکدیگر بزنید تا کرمی شود. یک تخم مرغ را با همراه شکر و کره درون ظرف بزرگتر قرار داده، به آن آرد و پودر شیرین توت فرنگی اضافه کنید و روی آن، نخودچی خشک شده و برش زده شده را نیز بریزید. سپس تمام مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا ترکیب کاملی بین آن‌ها ایجاد شود.

با استفاده از دست یا قاشق، از مواد آماده شده گله‌های کوچک بسازید و روی سینی فر یا ظرف مخصوص آماده کنید. سپس آن‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید تا کمی سفت و طلایی شوند. پس از تمام شدن دم کره‌ای شدن نخودچی، شیرینی نخودچی با کره‌ی شیرین و خوشمزه شما آماده خوردن است. با افزودن مغزهای پسته روی شیرینی، می‌توان باعث شگفتایی همه بازدیدکنندگان و مهمانان خود شوید.



2. شیرینی نخودچی با کره: مواد لازم

شیرینی نخودچی با کره یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب در میان مردم ایران است. این شیرینی با استفاده از نخودچی، کره، شکر، روغن و آب تهیه می‌شود. در ادامه، مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی با کره را به طور کامل شرح می‌دهیم.

- ۲ پیمانه نخودچی (حدود ۴۰۰ گرم)

- ۱۰۰ گرم کره (بهتر است از کره دام استفاده شود)

- ۲ پیمانه شکر (حدود ۴۰۰ گرم)

- ۳۰۰ میلی‌لیتر آب

- ۱۵۰ میلی‌لیتر روغن

نخودچی برای تهیه این شیرینی ابتدا باید به مدت حدود ۲۴ ساعت در آب خیسانده شود. سپس آن را در ظرفی به همراه ۳ پیمانه آب به مدت حدود ۸۰ دقیقه بپزید. پس از آن، آب آن را به آرامی تخلیه کنید و نخودچی را با یک قاشق چوبی خرد کنید تا به صورت خمیری نرسد.

سپس، در یک قابلمه کره را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آن را مذاب کنید. سپس شکر را به آرامی به کره اضافه کنید و در حالی که هم میزنید، به آرامی آب را به‌مرحله به آن اضافه کنید تا شکر به صورت کامل حل شود. سپس نخودچی را به محتویات قابلمه اضافه کرده و همزمان با مخلوط کردن آن را به همراه روغن خوبی خرد کنید.

بعد از این مرحله، محتویات قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مخلوط کنید تا نخودچی کاملاً پخته شود و خمیر مرغوب شود. پس از اتمام پخت، خمیر را به صورتی شکل دهید که به شما نوع مورد نظر شیرینی را با دستهای خودتان داده می‌دهد.

در نهایت، شیرینی‌های خود را روی سینی قرار داده و آن‌ها را در یک ظرف مناسب قرار دهید تا مدتی بگذارید تا سرد شوند. سپس شیرینی خود را طعم دهی کرده و لذت ببرید.



3. نکاتی در مورد طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های سنتی ایران است که از نخود آماده شده و با ترکیبی از کرم، شکر و خمیر سفید تهیه می‌شود. این شیرینی با طعم و بوی خوشایند و بافت نرم و کرمی معروف است.

روش تهیه شیرینی نخودچی با کره به این صورت است که ابتدا نخود پخته شده را با پودر کره ترکیب کرده و سپس شکر و فرنی را به مواد ترکیب شده اضافه می‌کنیم. سپس حدود 10 دقیقه با چوب‌چین در دست گرفته و هم می‌زنیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

سپس برای تهیه خمیر نخودچی با کره، ترکیب شده را به سمتی روی صفحه کفی می‌ریزیم و با استفاده از ورقه های شیرینی پزی، مواد را صاف می‌کنیم. سپس صفحه را در یخچال قرار می‌دهیم و حدود یک ساعت منتظر می‌مانیم تا خمیر خنک شود. در این مرحله، خمیر تهیه شده را به شکل دایره ای برش می‌دهیم و آن را درون قالب‌های شیرینی‌پزی قرار می‌دهیم.

سفت و نرم کردن شیرینی نخودچی با کره از مدت زمان پخت آن، استفاده از دمای مناسب در یخچال و زدن روی قالب با پارچه خشک ورقه می‌کنیم. در نهایت شیرینی نخودچی با کره را به همراه دونه‌های برنجی و نان توست به عنوان شیرینی آماده سرو می‌کنیم.



4. طرز تهیه نخودچی با کره به روش سنتی

نخودچی با کره یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیان است که در تمامی نواحی ایران پخته می‌شود. این غذا به راحتی قابل تهیه است و مواد اولیه آن عبارتند از نخود، کره، پیاز، گوشت چرخ کرده، آب، نمک، ادویه، سیر و زردچوبه.

برای شروع، نخود را یک شب قبل به صورت خانگی خیس کنید و بعد از آن آن را در دیگی به همراه آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه پخته و روی نار بگذارید تا کاملاً بپزد. در همین حین، پیاز را خرد کرده و در یک تابه با کره سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه، سیر و زردچوبه را به آن اضافه کنید. حتماً برای شیرین شدن آن، انگور هم برای چند دقیقه در داخل تابه بگذارید.

بعد از اینکه نخود پخته شد، آن را به تابه اضافه کنید و روی نار ملایم بگذارید تا طعم همه مواد در آن یکدیگر مخلوط شود. سپس به مواد یک لیوان آب اضافه کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا غذا کاملاً جا بیافتد. در نهایت، با طعم دلخواه خود، نمک و یا ادویه‌ای که به طعم آن اضافه می‌کنید، آن را طعم دهی کنید. نخودچی با کره می‌تواند به صورت گرم یا سرد سرو شود و با نان یا برنج همراهی شود.



5. طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره در فر

شیرینی نخودچی با کره همانطور که از نامش پیداست، ترکیبی از نخودچی شیرین و کره می باشد که در فر تهیه می شود. برای تهیه این شیرینی، ابتدا نخودچی را شسته و پس از خشک کردن آن را به همراه پودر بیکینگ سودا و فلفل برای افزایش طعم به یکدیگر مخلوط می کنیم.

سپس کره را در یک ظرف مربعی یا دایره ای قرار داده و در دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد، گرم می کنیم. وقتی کره ذوب شد، می توانیم به آن مقداری شکر و عصاره وانیل اضافه کنیم و بعد از آن خلط نخودچی را به طور مساوی روی کره پخش کرده و در فر قرار دهیم.

اولین 10 دقیقه شیرینی را در دمای 375 درجه فارنهایت و سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که شیرینی طلایی و رنگارنگ شد، در دمای 350 درجه فارنهایت می پزیم. بعد از پایان زمان پزش شیرینی را از فر در آورده و به مدت چند دقیقه آن را در تابه روی حرارت کم می گذاریم تا کره به شیرینی جذب شود. در انتها شیرینی را از تابه خارج کرده و پس از سرد کردن در بشقاب ها قرار می دهیم. این شیرینی بسیار خوشمزه و راحت در تهیه است و می تواند به عنوان دسری لذیذ در میان دهید.



6. شیرینی نخودچی با کره: روش آماده سازی مواد

شیرینی نخودچی با کره یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از موادی از قبیل نخود چی، شیر، کره، شکر و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. در این روش ابتدا نخودچی‌ها را باید به صورت پودری نمود و در یک ظرف با همراه شکر مخلوط کنید.

سپس به جای شیر؛ آب و دیگر مواد را اضافه کرده و آن را به مدتی درون حرارت بگذارید تا مواد به هم برشته و حالات خاص و شیرینی‌دهنده آن را بیشتر نمایان کنند. در این مرحله طبق دستور و اموزشاتی که در اختیار شما خواسته شده است عمل کنید.

برای تهیه شیرینی‌ها، همه مواد به صورت مساوی دریافت شود تا شیرینی نخودچی با کره به درستی تهیه شوند. با این کار، شیرینی نخوردچی با کره از نظر فرم و طعم به صورت متناسب درست خواهند شد. سپس کره روی حرارت گذاشته شده تا آن نرم شود و به مواد دیگر اضافه شود.

در این مرحله باید بهترین نوع کره را استفاده کنید تا شیرینی نخودچی با کره درست بشود. سپس مواد را در قالب‌ها قرار داده و درون فر در دمای مناسب گذاشت. بعد از مدتی شیرینی‌ها آماده مصرف هستند و می‌توانند به عنوان یک دسر خوشمزه برای خانواده و مهمانان شما مرطوب و لذیذ باشند.