طرز تهیه ی شیرینی با نان تست
تهیه شیرینی با نان تست یکی از روشهای خوشمزه و عالی برای تغییر مدل دسر های روزمره است. این دسر به سرعت در هفته شش روزه شما را به سر میبرد. در این دسر، بخشی از نان تست در یک کف شیرینی پر شده با نوشیدنی، برش خورده و سپس با کره، تخم مرغ، شکر، دارچین و وانیل گارنیش شده است.
برای شروع، باید نان تست را به نازلی پارههایی کوچک تر از یک انگشت برش دهید. سپس نان تست را در بالای کف شیرینی قرار دهید. سپس با مخلوط کردن کره و شکر همراه با وانیل، تا زمانی که کره باب کره ای مخلوط شود، ترکیب کنید.
بعد از ترکیب، تخم مرغ را اضافه کنید و بخاری را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که شیرینیها طلایی و پف زده شوند، بپزید. سپس شیرینیها را در حالی که داغ هستند، از فر درآورده و به دمای اتاق که خنک است رها کنید.
درنهایت، با وجود اضافه کردن دارچین از روی شیرینی سرو کنید. می توانید شیرینیها را با شراب و میوه های خشک یا توت فرنگی تزئین کنید. همچنین، می توانید ناگت خرما یا خرما برای تزئین شیرینی بکار ببرید. با این همه، شیرینی نان تست به هر روشی که شما دوست دارید سرو می شود و همیشه یک دسر عالی و خوشمزه که راحت و ساده برای طرفداران شیرینی است.
نحوه ی تفنگی شدن نان تست
تفنگی شدن نان تست یکی از محبوبترین و رایجترین روشهای تهیه این نوع غذا است. این روش به دلیل سرعت و سادگی در استفاده ، همواره جایگاه ویژهای در خانواده ها و در محیط هایی که کمبود وقت وجود دارد داشته است. برای تفنگی شدن نان تست، ابتدا به نوعی از تست با مشخصات مشخصی نیاز داریم، نان تست و طرز تهیه آن در این روش تأثیر زیادی روی کیفیت و نوع کاری شما در پایه مواد غذایی تهیه شده خواهد داشت.
ابتدا نان تست را معمولا از نوع شیرین به شکل برگ انتخاب می کنیم. سپس نان تست را به دو نیم تقسیم می کنیم و از هر قسمت با استفاده از یک چاقو یا دستگاه ترشی برش های کوچک و بایران را روی سطح نان می دهیم. بعد از اینکه هر دو قسمت از نان تست برش های مورد نظر را گرفته ایم، قسمت تهیه شده برای روغن روی نان تست را آماده می نماییم. برای آماده سازی این قسمت، می توان از نوعی از روغن (زردآلو یا مایعات دیگر) استفاده کرد و آن را در حوله بعد از خاموش شدن نشتی داده و در قسمت برش های نان تست مالیده و تزیین می کنیم.
در نهایت، برای روی نان تست چوب زرد و پیاپی قرار داده می شود تا زیبایی و دلچسپی روز با آن روشن شود. این روش به ویژه توسط کودکان و نوجوانان که به دنبال تجربه و جذابیت هستند، پرطرفدار است. به دلیل سادگی و پذیرش آسان، تفنگی شدن نان تست به یکی از محبوبترین روشها در سراسر جهان تبدیل شده است.
راه های بهینه برای استفاده از نان تست در تهیه ی شیرینی
نان تست یک نوع نان خشکی است که در فرایند تهیه شیرینی ممکن است به عنوان یکی از مواد اصلی استفاده شود. اما برای استفاده بهینه از نان تست در تهیه شیرینی، چند روش میتوان ارائه کرد.
استفاده از نان تست به عنوان مادهی محلول میتواند برای بدست آوردن قوام و کرمی مطلوب در شیرینیها کاربرد داشته باشد. برای این کار، نان تست به همراه شیر، میوه خشک یا عصارهی میوه به داخل قابلمه ریخته شده و برای مدتی جوش داده میشود. سپس، ماده تهیه شده را از روی حرارت برمیدارید و به مواد دیگر شیرینی خود اضافه کنید.
از دیگر مصارف نان تست در تهیه شیرینی، استفاده از آن به عنوان یک جایگزین برای کره خام در تهیه خمیر قنادی است. با این روش، نان تست خشک شده به همراه شیر و شکر، به داخل توپکر اضافه میشود و سپس با خمیر سفید مخلوط میشود.
همچنین میتوان از نان تست به عنوان یک جایگزین برای سیبزمینی در تهیه شیرینیهای مانند کیک و برای طعم دهی به ترشی، سوپ و سس استفاده کرد. این روش بعضی از مشتریانی که قنادیهای خود را برای تولید شیرینی به بهترین شکل تجهیز نمیکنند، راضی کرده است.
به عنوان نتیجه، استفاده از نان تست برای تهیه شیرینی و دیگر غذاهای هایپ و مد سالمترین راههاست. به خاطر قیمت بازار، از آنجا که کمترین فیلر در شیرینی از قبیل گرانولهای مربا و دانههای نارگیلی قرار داده نمیشوند، نوعی از مزه از بین نخواهد رفت.
راز های تهیه ی شیرینی با نان تست در خانه
تهیه شیرینی با استفاده از نان تست یکی از راههای ساده و خوشمزه در آشپزی است که بسیاری از افراد از آن استفاده می کنند. نان تست با اینکه به صورت تمام هسته ای تولید می شود، اما با استفاده از آن می توان شیرینی های خوشمزه و متنوعی تهیه کرد. از انواع شیرینی هایی که با استفاده از نان تست تهیه می شود، می توان به شله زرده، نان برون، نان لواش، شیرینی نان تست، نان سنگک و... اشاره کرد.
برای تهیه شیرینی نان تست، ابتدا باید نان تست را به صورت خرد شده ریز کنید و سپس با مواد دیگری مانند شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل مخلوط کنید. سپس این مواد را به صورت یکپارچه با هم مخلوط کرده و در قالب های شیرینی مورد نظر قرار دهید و داخل فر بگذارید. پس از مدتی شیرینی نان تست حاصل، لذیذ و خوشمزه در اختیار شما خواهد بود.
برای تهیه شیرینی نان تست، می توانید از مواد دیگری مانند تند چیلی، خشکبار، شکلات و... نیز استفاده کنید تا به شیرینی های خوشمزه و متنوعی دست یابید. همچنین می توانید نان تست را به همراه مواد دیگری مانند موز، انگور و آناناس نیز مخلوط کنید تا به شیرینی های با طعم فوقالعاده و خوشمزه دست یابید. با ترکیب مواد مختلف، می توانید شیرینی هایی با طعمهای خاص و متفاوت تهیه کنید که هرچقدر هم بخواهید، همیشه نمی توانید از تجربه لذیذ تهیه شیرینی های با نان تست بهره ببرید.
نکات مهم در استفاده از نان تست برای شیرینی پزی
در شیرینیپزی، نان تست یکی از مهمترین مواد مورد استفاده قرار میگیرد. به منظور داشتن شیرینی باسلیقه و عملکرد مطلوب، استفاده درست از این نان بسیار مهم است. در اینجا به بررسی نکات مهم در استفاده از نان تست برای شیرینی پزی پرداخته میشود.
استفاده از نان تست تازه
افزودن نان تست فاسد به شیرینی ریسک سلامتی مشتریان را ارزشمند میداند. به منظور داشتن شیرینی با عایق کیفیت، بهتر است از نان تست تازه استفاده کنید. نان تست تازه به پخش بهتر بو، طعم و بافت مناسب در شیرینی کمک میکند.
انتخاب گرید مناسب
نان تست در گریدهای مختلفی موجود است. گرید رشتههای بزرگ در نان تست امکان دارد در سبد خرید شیرینی محلی نباشد. با این حال، گریدی که شبیه به یک نبات است، هیچ فرقی با گرید رشتههای بزرگ ندارد و میتواند به عنوان جایگزین جدید استفاده شود.
ترکیب نان تست با دیگر مواد
در برخی شیرینیها، نان تست گزینهای مناسب است که با سایر مواد ترکیب میشود. روغن، تخم مرغ و شکر ترکیبهای معمولی هستند که با نان تست ترکیب میشوند. هدف از ترکیب این مواد ، برش دادن به شیرینی و ایجاد عایق کیفیت است. بهتر است از ترکیبات و تعدادی از نان تستهای استفاده شده در هر دستور غذایی که تهیه میکنید آگاهی داشته باشید.
نان تست به عنوان عامل افزایش کیفیت شیرینی
در کنترل کیفیت شیرینی، نان تست به عنوان پارامتر مهم محسوب میشود. استفاده از نان تست، از دید دستیابی به بافت عالی و هماهنگ برای شیرینی مطلوب است. با توجه به اینکه نان تست عامل بسیار مهمی در تهیه شیرینی است، لازم است که هر وقت نیاز پیدا کنید، از آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنید.
به طور کلی، استفاده مناسب از نان تست موجب بهبود کیفیت و طعم شیرینی میشود. با توجه به نکات بالا، بهترین موجودیت را برای نان تست انتخاب کنید تا بتوانید شیرینی مرغوبی تولید کنید.
ترفندهای حرفه ای برای استفاده از نان تست در شیرینی پزی
ترفندهای حرفه ای برای استفاده از نان تست در شیرینی پزی
استفاده از نان تست در شیرینی پزی، یکی از روشهایی است که در دنیای پخت و پز مورد استفاده قرار میگیرد. نان تست، اصطلاحاً به دو صورت شیرین و نمکی تهیه میشود که هر دو نوع آن برای استفاده در شیرینیهای مختلف بسیار مفید هستند. در این مقاله، برخی از ترفندهای حرفه ای برای استفاده از نان تست در شیرینی پزی را بررسی خواهیم کرد.
استفاده از نان تست به عنوان جایگزین تخم مرغ
نان تست میتواند به عنوان جایگزینی برای تخم مرغ در شیرینیهایی مثل کیک و بیسکوییت استفاده شود. برای هر تخم مرغ مورد نیاز، میتوانید یک قاشق غذاخوری از نان تست را به شیرینی خود اضافه کنید. در این صورت، شیرینیتان مرطوبتر و خوشطعمتر خواهد شد.
استفاده از نان تست به عنوان جایگزین تخم مرغ و پودر کاکائو
در شیرینیهایی مثل کیک و بیسکوییت، میتوانید از نان تست به عنوان جایگزین تخم مرغ و پودر کاکائو استفاده کنید. برای هر تخم مرغ مورد نیاز، یک قاشق غذاخوری از نان تست را به افزایش ظرافت و مرطوبیت شیرینیتان اضافه کنید. همچنین، با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری از پودر کاکائو به نان تست، میتوانید یک الیاف کاکائویی و خوشطعم به شیرینیتان بدهید.
روش تهیه نان تست برای استفاده در شیرینیها
برای تهیه نان تست برای استفاده در شیرینیها، ابتدا مقداری نان تست خرد شده را با اب ولرم مخلوط کنید. سپس از این مخلوط در شیرینیتان به جای تخم مرغ استفاده کنید. اگر شیرینیتان از پودر کاکائو نیز استفاده میکند، با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری از پودر کاکائو به مخلوط، یک نان تست با طعم کاکائویی تهیه کرده و به شیرینیتان اضافه کنید.
درنهایت، استفاده از نان تست به عنوان جایگزین تخم مرغ و پودر کاکائو در شیرینی پزی، یک روش ساده و کارآمد برای بهتر کردن طعم و بافت شیرینیهای شماست. با استفاده از این ترفندها، شیرینیهای شما خوشطعمتر، مرطوبتر و خوشدست تر خواهند شد.