نحوه تهیه ی شربت آلو قرمز
شربت آلو قرمز یکی از محبوبترین شربتهای سرد در فصل بهار و تابستان میباشد. برای تهیه شربت آلو قرمز، ابتدا از تعدادی آلو قرمز با طعم شیرین و با کیفیت بالا استفاده میشود. برای مصرف کامل آلو، پوست آن را پوشش داده و برش داده یا از بین برده و دانههای آلو را جدا میکنیم.
سپس، دانههای آلو را با آب سرد بشویید و به همراه آب در قاب یک قابلمه بریزید. به همراه آلو، شربت قند خالص، کدو نیز اضافه کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت متوسط پخت کنید تا آلو به طرز کامل نرم شود و از بین برود. نوع قند و مقدار آن وابسته به سلیقه شماست اما معمولاً برای هر کیلو یا دو کیلو آلو، بین دو تا چهار استکان شربت قند استفاده میشود.
بعد از پخت آلو، کدو را از مخلوط بیرون بیاورید. آب آلو را با یک ظرف دیگر تهیه کرده وآن را به مخلوطی از مربای لیمو و آبلیمو، نعناع تازه و آب میوه اضافه کنید.این ترکیب را با آلو ترکیب کرده و در یخچال یا قبل از سرو شدن با یخ سرو کنید.
به کمک این روش ساده، شما میتوانید شربت آلو قرمز خود را در خانه تهیه کنید و درهر لحظه لذت بخشش خود را تجربه کنید.
راه های تزیین شربت آلو قرمز
شربت آلو قرمز یکی از خوشمزه های پرطرفدار در فصل تابستان است. برای تزیین این شربت، می توانید از چند روش متفاوت استفاده کنید که در ادامه به برخی از آن ها می پردازیم.
1. استفاده از تنوع میوه ها: برای تزیین شربت آلو قرمز، می توانید از میوه های تازه و تنوع آن ها استفاده کنید. به عنوان مثال، با استفاده از هلو، سیب، نارنگی، پرتقال و کنجد می توانید یک ظاهر جذاب برای شربت آلو قرمز خلق کنید.
2. استفاده از میوه های خشک شده: با استفاده از میوه های خشک شده می توانید به شربت آلو قرمز ظاهر شگفت انگیزی دهید. میوه های خشک شده مثل انجیر، زردآلو، آلبالو و دانه های زعفران می توانند برای تزیین شربت آلو قرمز استفاده شوند.
3. استفاده از سبزیجات: سبزیجات همچنین می توانند برای تزیین شربت آلو قرمز استفاده شوند. به عنوان مثال، با استفاده از تره، نعنا و گل گاو زبان می توانید به شربت آلو قرمز طعم و ظاهر عالی بدهید.
4. استفاده از شیرینی: با افزودن شیرینی های مختلف مثل آجیل ها، شیرینی خشک و قهوه در تزیین شربت آلو قرمز می توانید به شربت طعم و مزه ای خاص و جذاب بدهید.
در نهایت، با ترکیب برخی از این روش ها می توانید به یک نوشیدنی عالی و بامزه تر کنید.
مواد لازم برای شربت آلو قرمز
شربت آلو قرمز نوشیدنی خوش طعم و رایحهای است که ترکیبی از آلو قرمز، قند، و ادویه جات است. برای تهیه این شیرینی محبوب، مواد لازم شامل آلو قرمز، قند، آب، نمک، کارداموم و دارچین میشود.
آلو قرمز یکی از ترکیبات اصلی شربت است. این میوه با رنگ قرمز جذاب و طعم تلخشیرین به دلیل حاوی انواع مواد مغذی مانند پتاسیم، فیبر و ویتامین C است. برای تهیه شربت آلو قرمز، باید به مقدار کافی آلو قرمز را بصورت ریز خرد شده درون قابلمه قرار داد و به همراه آب با مقدار مناسب مانده داده شود.
قند نیز به عنوان یکی از ترکیبات اصلی این شربت، به منظور افزایش حالت شیرین تهیه میشود. در واقع قند به تنهایی برای تهیه شربت کافی نیست و باید کمی نمک به آن اضافه شود. نمک در تعادل نکات شیرین و ترش در شربت کمک میکند.
از دو نوع ادویه جات نیز به منظور افزایش عطر و مزه تهیه شربت استفاده میشود. کارداموم، ادویهای با عطر دلپسند و شیرینی تند مانند کاست ولول را به شربت اضافه میکنند. همچنین دارچین نیز با عطر و طعم ملایم خود به شربت مزه خاصی میدهد.
در نهایت برای تهیه شربت آلو قرمز باید تمامی موادی که ذکر شدهاند و در جمعهم قرار گرفتهاند را در کنار هم به مدت 1 ساعت بجوشانید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس شربت را آبکش کنید و برای سرو نوشیدنی خوشمزه و جذاب خود را همراه با یخ خرد شده در بشکههای سرد سرو کنید.
آموزش تهیه شربت آلو قرمز با شکر ساده
تهیه شربت آلو قرمز با شکر ساده یکی از برترین روشهای خانگی برای دستیابی به شربتی سرشار از طعم و مزه یادبودی است که طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این شربت ابتدا باید آلوهای قرمز را به تعداد دلخواه خود بشویید و خرد کنید. سپس این آلوها را درون قابلمه ای کوچک قرار داده و با اضافه کردن شکر ساده، آن را به صورت مناسب قلیان کنید.
پس از آنکه شکر در آلوها حل شد و طعم دلخواهتان به دست آمد، قابلمه را روی حرارت ملایمی قرار دهید و در حالی که همیشه به آن توجه کرده و همراه آن همراه باشید، آن را به مدت نیم ساعت تنظیم کنید. در این فرایند، آلوها آرام آرام منقبض یا پخش میشوند و ترکیبی از عطر، طعم و رنگ عالی را به شربت شما میبخشند.
پس از پایان فرایند، قابلمه را از حرارت بردارید و آن را به صورت ملاحظه شود خنک کنید. برای جلوگیری از باقیمانده جامدات، شربت را از فیلتری عبور داده و آماده مصرف کنید. شربت آلو قرمز با شکر ساده به عنوان یک نوشیدنی سرد و خنککننده، در فصول گرم سال میتواند گزینه خوبی برای تقویت روحیه و افزایش انرژی باشد. همچنین، آن را میتوانید با بسیاری از غذاهای خانوادگی مختلف همراه کنید و ترکیبات جدید و جذابی را خلق کنید.
روش تهیه شربت آلو قرمز با شکر سفید
برای تهیه شربت آلو قرمز با شکر سفید، در ابتدا باید آلوهای قرمز را با آب شسته و مجدداً با آب شسته شده و پوست آنها را برداشته و از هسته جدا کرد. سپس در داخل قابلمه، آلوهای قرمز را قرار دهید و به همراه شکر سفید تفت دهید. در این مرحله بهتر است با یک قاشق چوبی، آلوها را برای جلوگیری از چسبیدن به کف قابلمه مخلوط کنید.
پس از تفت دادن مواد، به داخل قابلمه آب اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد تازه زده شده روی حرارت هم بجوشند. سپس با کمک یک دستگاه مخلوط کن، آلوها و شکر را همزمان مخلوط کنید تا شکر به آلوها فرو برود.
سپس موادی چون کنجد، آبلیمو، روغن مرطوبکننده و آب را به مخلوط قبلی اضافه کرده و با دستگاه مخلوطکن کاملاً هم زد کنید. در این مرحله شکر را بهتر است کمی کمتر کرده تا طعم شیرین شربت شاید نسبت به مرغوبیت آلو، کمی تلخ باشد.
در نهایت، شربت شده را از روی حرارت برداشته و به داخل یک بطری گذاشته و در یخچال نگه داری کنید تا در خنکی قابل مصرف باشد. در مرحله آخر، میتوانید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری از آبلیمو و یک قاشق چایخوری از نعناع خشک، طعم و بوی بهتری به شربتتان ببخشید. این شربت میتواند به عنوان محبوبترین نوشیدنی در گرمای تابستان برای خلوتخوری، سرو انواع غذاهای فردی، عمومی و حتی دیدار دوستان و آشنایان استفاده شود.
طرز تهیه ی شربت آلو قرمز با عسل
تهیه شربت آلو قرمز با عسل یکی از لذیذ ترین روش های مصرف آلو قرمز است. آلو قرمز در فصل بهار از باغ ها و باغچه ها جمع آوری می شود. این میوه در متوسط بخش بالایی از ارتفاع شاخه قرار دارد و امکان جمع آوری آن از سطح زمین وجود ندارد. این میوه به دلیل فواید بسیار زیادی که دارد، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است.
برای تهیه شربت آلو قرمز با عسل نیازمند چند مواد غذایی ساده هستیم. این مواد عبارتند از: آلو قرمز، عسل، آب و دارچین. برای شروع، آلو ها را با دوشیبی یا موهای ریز پاک کرده و سپس به صورت منشاری خرد کنید. سپس آن ها را با آب برای مدت 30 دقیقه جوشانده و بعد آن ها را به همراه آب آن جوشانده شده، درون یک مخلوط کن قرار دهید و آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه مخلوط کنید.
وقتی که آلو ها صاف شدند، می توانید عسل را به مواد قبلی بیفزایید در مقدار لازم، و دوباره تمام مواد را با هم مخلوط کنید. آن را دوباره به صورت منفرد به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
تهیه کردن شربت آلو قرمز با عسل بسیار ساده است و در صورت ذخیره در یخچال، می توانید آن را به عنوان نوشیدنی خنک و خوشمزه مصرف کنید. همچنین این شربت خیلی خوب به عنوان یک نوشیدنی تقویتی برای کودکان نیز مناسب است.