طرز تهیه ی سوپ شیر بدون خامه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی سوپ شیر بدون خامه

سوپ شیر یکی از سوپ های خفیف و مفید برای سلامتی است که برای تهیه آن می توان از شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه استفاده کرد. در این روش تهیه سوپ شیر بدون خامه استفاده نمی شود تا کالری کمتری داشته باشد.

ابتدا برای تهیه سوپ شیر بدون خامه، نیمی از یک لیتر شیر را در یک قابلمه تهیه شده قرار دهید و به آن چند قاشق آرد اضافه کنید. سپس با هم زدن آرد و شیر، به صورت یکدست مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از چند دقیقه، شیر و آرد با هم ترکیب می شوند و به صورت کرمی به دست می آید. برای غلظ شدن سوپ، با چند قاشق آرد دیگر که قبلا در آب مخلوط شده است، به شیر اضافه کنید.

با ریختن آرد ها به شیر، سوپ ترش می شود. برای اینکه این مشکل روی ندهد، نباید آرد به صورت یک دفعه و بی غیرت به شیر اضافه شود. بلکه باید به تدریج و چند بار به شیر اضافه شود. پس از اضافه کردن هر بار آرد، می توانید آن را برگردانید و به خوبی هم بزنید تا برای جلوگیری از چسبیدن به قاشق، سوپ بهتری داشته باشد.

در انتها، با اضافه کردن نمک و فلفل سیاه، سوپ شیر بدون خامه را طعم دهیم. می توانید از روش تزئینی پیشنهادی نیز برای سرو کردن آن استفاده کنید. گرم سرو کرده و لذت ببرید.



1. طرز تهیه‌ی سوپ شیر بدون خامه

سوپ شیر یکی از خوراکی‌هایی است که رایج‌ترین نسخه آن، شامل افزودن خامه است. اما اگر شما می‌خواهید یک نسخه سالم‌تر از سوپ شیر با شکلات تهیه کنید، نسخه بدون خامه بهترین گزینه خواهد بود.

برای تهیه‌ی سوپ شیر بدون خامه، ابتدا باید شیر را به مقدار مورد نظر خود درون قابلمه‌ی غذاپز قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از چند دقیقه، آرد ذرت و شکر را با هم مخلوط کرده و به مقدار کمی به شیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا تشکیل یک نرمی دهد.

سپس نیمی از شکلات را به شیر اضافه کنید و همراه مخلوط کرده، به مدت چند دقیقه بپزید تا شکلات کاملاً ذوب شود. در این مرحله، می‌توانید به ذائقه خود برای شیرینی، بیشتر شکر اضافه کنید. سپس شیر را از حرارت بگیرید و به سروینگ باقی مانده روی پارچه‌ی داغ بریزید تا سوپ خنک شود.

پس از خنک شدن، سوپ شیر را در ظرف‌های مناسب بریزید و برای سرو خود از شکلات تزیینی استفاده کنید. سوپ شیر بدون خامه، یکی از بهترین انتخاب‌هایی است که می‌توانید در فصل سرد سال برای گرم شدن بدن خود مصرف کنید.



2. سوپ شیر با استفاده از شیر سویا

سوپ شیر یکی از خوراکی های سرد و مناسب برای روز های گرم و تابستانی است که با استفاده از موادی مانند شیر و سایر مواد اولیه تهیه می‌شود. اما کسانی که مشکلی با مصرف محصولات شیری دارند، می‌توانند از شیر سویا برای تهیه سوپ شیر استفاده کنند. شیر سویا یک جایگزین خوب برای شیر معمولی است و برای افرادی که حساسیت یا ناراحتی بعد از مصرف شیر دارند، گزینه مناسبی است.

برای تهیه سوپ شیر با استفاده از شیر سویا، ابتدا باید شیر سویا را در حوضچه یا ظرفی گرم کرده و سپس به همراه سایر مواد اولیه مانند آرد، نمک و فلفل به ته یک قابلمه اضافه کرد. سپس باید همه مواد را با هم مخلوط کرده و برای حداقل 15 دقیقه به صورت مداوم مخلوط کنیم تا حالت کاملا یکنواخت به دست آید. نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم، این است که شیر سویا به خوبی نمی‌تواند جای شیر را بگیرد، بنابراین باید در تعادل مناسب با دیگر مواد استفاده شود.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنیم این است که سوپ شیر با استفاده از شیر سویا در واقع یک سوپ خام می‌باشد و نیاز به پخت کامل دارد. برای پخت این سوپ باید آن را به یک قابلمه بزرگی اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت بر روی حرارت ملایم پخته شود. پس از پخته شدن سوپ، می‌توانیم به میل خود به آن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنیم. سوپ شیر سویا گرم یا سرد به عنوان یک غذای خوشمزه و سرشار از مواد مغذی می‌تواند برای صرف در وعده‌های غذایی از صبح تا شب مناسب باشد.



3. سوپ شیر با استفاده از شیر بادام

سوپ شیر با استفاده از شیر بادام یکی از غذاهایی است که طعم و عطر شیر بادام را به شکلی شیرین، سرشار از انرژی و با مزه‌ای خوشمزه در اختیار شما قرار می دهد. به طور کلی، شیر بادام یک نوع شیر گیاهی با طعم شیرین است که از دانه بادام تولید می‌شود و غنی از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای بدن است.

برای تهیه این سوپ، می توانید ابتدا شیر بادام را به همراه گرانول‌های آردی پخته کنید. سپس به مخلوط شیر بادام و آرد، سبزیجات مختلف را به طوری که همراه با شیر باشند، اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در ادامه با پختن سبزیجات و مخلوط شیری به مدت کمی جوشیده و سپس آن را نیم ساعت در حرارت کم می پزید تا سوپ شیر با استفاده از شیر بادام آماده شود.

این سوپ معمولاً به همراه نون تاندوری سرو می‌شود و می‌توانید تزیینات خود را نیز بر روی آن قرار دهید. از جمله تزیینات مورد استفاده برای این سوپ می‌توان به عسل، پسته و پنبه‌یا اشاره کرد که به زیبایی و طعم این غذا کمک می‌کنند. در نتیجه، سوپ شیر با استفاده از شیر بادام برای صبحانه و یا ناهار فوق العاده خوشمزه و سالمی محسوب می‌شود که حتماً باید تجربه شود.



4. سوپ شیر با استفاده از شیر کشتی

سوپ شیر یکی از سوپ‌هایی است که با استفاده از شیر تهیه می‌شود. این سوپ از آن دسته‌ی سوپ‌هایی است که باعث افزایش انرژی و خوشمزه بودن وعده‌های غذایی می‌شود.

برای تهیه‌ی سوپ شیر کشتی، ابتدا شیر کشتی را در قابلمه‌ی متوسطی می‌ریزیم و به آن کمی اب اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را به روی حرارت وسط قرار می‌دهیم و آن را تا جوش آمدن به دو وعده‌ی یکسان تبدیل می‌کنیم.

سپس کمی روغن مایع را در تابه گرم می‌کنیم و پیاز را به همراه نمک و فلفل داغ به آن اضافه می‌کنیم. سپس آن را تا طلایی شدن سرخ می‌کنیم و به قابلمه‌ی شیر کشتی اضافه می‌کنیم.

سپس مقداری گوجه، نعناع خشک‌شده و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و آن را برای ۱۵ دقیقه در حرارت متوسط می‌گذاریم. با این کار عطر و طعم خوبی به سوپ شیر کشتی اضافه می‌شود.

در ادامه ما می‌توانیم از مواد دیگر همچون گوشت گوسفند، کرفس، نخود فرنگی و نعناع ترش استفاده کنیم تا به سوپ شیر کشتی بیشتر خواص و طعم بدهیم. در نهایت می‌توانیم سوپ را با کمی جعفری و سبزیجات دیگر تزیین کرده و پیش روی خانواده‌ی خود قرار دهیم.



5. سوپ شیر با استفاده از شیر گاو

با سلام خدمت شما ارجمند

سوپ شیر یکی از غذاهایی است که در فصل سرما به دلیل اینکه بدن نیاز به حرارت و انرژی بیشتری دارد، کمک می کند که بدن شما در مقابل سرما و بیماری های مربوط به آن، مقاومت بیشتری داشته باشد. برای پخت سوپ شیر، می توانید از شیر گاو استفاده کنید که دارای خصوصیات بسیاری است که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.

به عنوان یک پروتئین بسیار مفید و بدون چربی، شیر گاو از اولین و مهم ترین موادی است که برای پخت سوپ شیر مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده غذایی بسیار با ارزش، به طور مثال حاوی ویتامین D می باشد که می تواند برای استحکام استخوان ها بسیار مفید باشد.

در مورد روش پخت سوپ شیر، بهترین روش آن است که ابتدا شیر گاو را به میزان مورد نیاز (حدود یک لیتر) در داخل دیگ یا قابلمه قرار دهید و با حرارت ملایمی دائمی بر روی شعله گاز قرار دهید. سپس می توانید به شیر مواد دیگری مانند شوید، پیاز، سیر و غیره اضافه کنید و به مدت 60 دقیقه محکم مانده در حالتی که محتویات داخل قابلمه بنده شده است، با شعله گاز ملایم گرم کنید و سپس آن را از روی اجاق بردارید.

در نهایت، برای تزیین سوپ شیر خود می توانید از موادی مانند تخم مرغ پخته شده، نمک، فلفل و یا اسفناج استفاده کنید.

با استفاده از شیر گاو در پخت سوپ شیر، شما می توانید یک غذای سالم و مفید برای بدن خود برای فصل سرما داشته باشید. این فرمول بسیار با ارزش در اکثر اوقات به عنوان یک پروتئین با ارزش و مفید برای بدن استفاده می شود.



6. سوپ شیر با استفاده از شیر بز

برای آماده کردن سوپ شیر با استفاده از شیر بز، ابتدا باید شیر بز را به دست آورد. شیر بز به دلیل داشتن فواید بسیار زیادی برای سلامتی بدن، به عنوان یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده در آش و سوپ محسوب می شود. به طور کلی، شیر بز شامل اسیدهای چرب ضروری است که برای سلامتی کودکان و بزرگسالان بسیار مهم می باشد.

برای تهیه سوپ شیر با استفاده از شیر بز، ابتدا باید شیر را درون یک قابلمه بریزید و به مدت چند دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و به خنک شدن در بیاورید. سپس شیر را با فنجانی روی آتش بگذارید و به مدت چند دقیقه بگذارید تا دمای آن افزایش یابد.

پس از گرم شدن شیر، می توانید به آن سبزیجات و گوشت را اضافه کنید. برای اضافه کردن سبزیجات می توانید از سبزی هایی مانند جعفری، تره و گشنیز استفاده کنید. پس از اضافه کردن سبزیجات، گوشت مورد نظر خود را به قطعات کوچک تر خرد کرده و به آن اضافه کنید. برای نوشیدن سوپ شیر با شیر بز می توانید به آن نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون بیفزایید و سپس می توانید آن را درون بشقابهایی بریزید و سرو کنید.

به طور کلی، سوپ شیر با استفاده از شیر بز علاوه بر داشتن مزه و طعم بسیار خاص، برای سلامت بدن نیز بسیار مفید و مغذی است. با تهیه و مصرف آن، می توانید از فواید بسیاری برای بهبود سلامتی بدن خود بهره مند شوید.