طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ زعفرانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ زعفرانی

زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از غذاهایی است که در ایران بسیار محبوب است و در انواع مختلف در روزهای مختلف سرو می‌شود. این غذا از دو بخش اصلی تهیه می‌شود: بلغور برنج و مرغ زعفرانی. اما یکی از مهمترین خصوصیات این غذا حضور زرشک است که این غذا را بسیار خاص و خوش طعم می‌کند.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی ابتدا باید بلغور را به مدت نیمی به آب بندازید تا خیس شود. سپس این بلغور را در قابلمه‌ای با حجم کافی و برای مدتی به روی حرارت قرار دهید تا بلغور آرام آرام جوش بیاید. در این مرحله می‌توانید نمک را به بلغور اضافه کرده و به مدت چند دقیقه بیشتر به روی حرارت قرار دهید تا بلغور کاملا درست شود.

برای تهیه مرغ زعفرانی باید ابتدا پروتئین مرغ را برش داده و در تابه‌ای با روغن گیاهی به همراه پیاز تفت دهید. سپس به آن زرشک خشک، زعفران، نمک و فلفل اضافه کنید و برای چند دقیقه به روی حرارت بگذارید تا مواد ترکیب شوند. پس از آماده شدن مرغ زعفرانی، آن را به بلغور اضافه کنید و همه را به‌مدت چند دقیقه با هم مخلوط کنید.

بعد از مخلوط کردن کامل مرغ زعفرانی با بلغور، باید زرشک را نیز به آن اضافه کنید. از دیگر موادی که برای تزئین و خوشمزه‌تر کردن این غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد، نان تنوری خشک شده، سبزیجات ترشی، آلو، بادام، بامیه و گوجه‌فرنگی خشک است.

بعد از اضافه کردن تمامی مواد لازم به داخل قابلمه، باید به‌مدت یک ساعت به روی حرارت قرار دهید تا غذای شما کاملا درست شود و برای سرو به میزان خوبی آماده شود. پس از آماده شدن غذا، می‌توانید با مواد جانبی این غذا را تزئین کنید و سرو کنید.



طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ زعفرانی

زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در اکثر مناطق کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا به دلیل ترکیبی از برنج، مرغ و زرشک با عطر و طعم بی‌نظیری همراه است.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی، ابتدا باید برنج را بشویید و به مدت نیم ساعت در آب خیسانید تا آب ریزی کامل شود. سپس آن را در قابلمه با آب و نمک به مدت ۱۰ دقیقه پخته و آن را روی صفحه بیاید تا خنک شود.

در پایین قابلمه پیاز را سرخ کنید و مرغ را به همراه زعفران، نمک و فلفل در آن تفت دهید تا طعم خوبی به جا بگذارد. سپس زرشک را به کمک روغن تفت دهید تا کمی شیرین شود. پس از آن، برنج همراه با زعفران را به قابلمه بریزید و روی آن مرغ و زرشک را بریزید.

آخرین مرحله، روی قابلمه را با دستمال پاک بپوشانید و آن را در شعله ملایم بگذارید تا حرارت بگیرد. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، شعله را کم کنید و قابلمه را به مدت ۴۵ دقیقه بر روی شعله کم بگذارید تا غذای شما به‎ خوبی و درستی آماده شود.

حال با توجه به حس خوبی که غذای زرشک پلو با مرغ زعفرانی به شما می دهد، می توانید آن را با مربا، شیرینی یا شاهی خورد کنید. در کنار آن، تزئین کردن غذا با کره پررنگ و کشمش روش خوبی برای زیباتر شدن آن است.



راهنمای دستور پخت زرشک پلو با مرغ زعفرانی

راهنمای دستور پخت زرشک پلو با مرغ زعفرانی

پلو یکی از غذاهای محلی ایران است که بسیار معروف می باشد. این غذا به صورت پلوی ساده یا با اضافه کردن عناصر مختلفی مانند گوشت، مرغ، میوه های خشک و غیره تهیه می شود. پلوی زرشک با مرغ زعفرانی یک نوع پلوی سنتی ایرانی است که با استفاده از زرشک، گوشت مرغ و ادویه جات مختلف درست می شود. این غذا جزء غذاهای پر طرفدار ایرانیان محسوب می شود.

مواد لازم:

- 2 پیمانه برنج

- 400 گرم گوشت مرغ

- نیم پیمانه زرشک

- پنج عدد پیاز خرد شده

- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

- 1 قاشق غذاخوری زرشک پودری

- 1 قاشق چایخوری زعفران

- نمک و فلفل به میزان لازم

روش طبخ:

1. گوشت مرغ را به شکل ریز درشت خرد کنید و آن را با پیاز و روغن زیتون در تابه تفت دهید.

2. زرشک را در آب بجوشانید تا از ترشی آن خلص شود.

3. به گوشت مرغ تفل کنید و زرشک ضروری روی آن را پاشید.

4. برنج را برای 30 دقیقه خیس کرده و سپس در آب جوش به مدت 10 دقیقه پخته و آب را کاهش دهید.

5. زعفران را در یک لیوان آب گرم حل کنید.

6. برنج را به خوبی با زرشک مخلوط کرده و سپس نصف آن را در تابه ریخته و روی آن گوشت مرغ را قرار دهید.

7. باقی برنج را به خوبی روی گوشت مرغ بریزید و سپس زرشک پودری و زعفران را روی برنج بریزید.

8. در انتها در دمای 180 درجه سانتیگراد برای مدت 30 دقیقه پخته و لذت ببرید!

در نهایت، می توانید با مالتی تنگ و شیرینی خرمایی این پلو را پذیرایی کنید. این غذای خوشمزه و سنتی را حتما باید امتحان کنید!



مواد لازم برای تهیه ی زرشک پلو با مرغ زعفرانی

تهیه غذا در ایران یکی از مهم‌ترین فرهنگ‌هایی است که از گذشته‌های دور در این سرزمین ریشه دارد. یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران، زرشک پلو با مرغ زعفرانی است. این غذا به راحتی قابل تهیه است و می‌تواند برای جشن‌ها و مهمانی‌ها، بعنوان یک غذای اصلی، سرو شود.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی، مواد لازم عبارتند از: برنج، مرغ، زرشک، پیاز، زعفران، نمک، فلفل، روغن و شیره زعفران.

ابتدا باید برنج را برای حدود نیم ساعت به آب بسته رها کنید. سپس، مرغ را با نمک، فلفل و روغن درون قابلمه‌ای سرخ کنید. پس از سرخ شدن مرغ، پیاز را در قابلمه داغ داغ تفت می‌دهیم.

در مرحله بعد، زرشک را برای چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا شوری آن کم شود. سپس، زرشک را با روغن تفت داده و در ظرف جداگانه قرار دهید.

حالا بخشی از برنج را در قابلمه که مرغ، پیاز و زعفران سرخ شده در آن هست، قرار داده و روی آن بافته‌ای از مرغ و ادامه برنج را که با آبکشی صاف شده، بر روی مرغ قرار می‌دهیم. از همین روند برای دیگر لایه‌های برنج استفاده می‌کنیم. در نهایت، برای تزیین، شیره زعفران به داخل قابلمه به صورت دایره‌ای ریخته و زرشک را روی برنج می‌گذاریم.

با این کارها، زرشک پلو با مرغ زعفرانی به راحتی آماده می‌شود و برای سرو به میز مهمانی و یا جشن، آماده می‌شود.



مراحل پخت زرشک پلو با مرغ زعفرانی

پخت زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از غذاهای ایرانی محبوب است که با ترکیب مزه‌های مختلف خوشمزه و تند ساخته می‌شود.

برای شروع این غذا، باید از پیش زرشک را خیس کرده و از دیم بگیرید و به علت تلخی زرشک، آن را قبل از استفاده به صورتی که ترجیح می‌دهید پخت کنید.

بعد از تهیه زرشک، باید روی نوی غذای خود کار کنید. برای این کار، ابتدا باید یک قابلمه را با یک پیمانه آب و نصف پیمانه روغن گرم کنید. سپس مرغ را برش داده و تفت دهید تا طلایی شود.

سپس به مرغ زعفران، نمک، فلفل، رب، صفرا و آب اضافه کنید و آن را در حرارت زیر متوسط به مدت ۲۰ دقیقه تهیه کنید تا مرغ کاملاً پخته شود.

در ادامه، برای پخت زرشک، ۲ پیمانه برنج را پس از خیساندن حدود ۳۰ دقیقه، با ۳ پیمانه آب در قابلمه به روشی که به معمول پلو سفید می‌پزید، پخت کنید.

وقتی برنج پخته شد، زرشک های خیس بگزارید و پیاز را داغ داغ بر روی حرارت قرار دهید تا سرخ شود. سپس برای هم ریختن زرشک، صفرا و روغن را در تابه تفت دهید و وقتی روغن داغ شد، زرشک را داخل تابه بریزید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا زرشک خشک شود و مزه ترش آن کمی کاهش یابد.

در انتها، مرغ را به برنج اضافه کرده و زرشک ها را به صورت همگی یا به تکه هایی روی برنج بریزید.

اثر هنر و خلاقیت آشپز در روش های پخت زرشک پلو با مرغ زعفرانی را با مواد دیگر نیز ترکیب کنید و نتایج خاموش کننده و خوشمزه خود را ببینید.



ترفندهای پخت زرشک پلو با مرغ زعفرانی

پخت غذاهای سنتی ایرانی همیشه به عنوان یکی از مهمترین و هیجان انگیزترین فعالیت‌های خانوادگی محسوب می‌شود. در جامعه ایرانی، پخت غذاهای سنتی به ویژه مربوط به پلو، سفره‌های خانوادگی و مهمانی‌های پاییزی هستند که اغلب در آن‌ها از جمله غذایی که پخته می‌شود، زرشک پلو با مرغ زعفرانی می‌باشد.

برای پخت زرشک پلو با مرغ زعفرانی می‌توان با چند ترفند ساده، طرز تهیه ش این غذا را تحت کنترل داشت و طعم مناسبی به غذا داد. اولین و مهم‌ترین ترفند در این روش پخت غذا، آماده سازی مرغ است. برای این منظور، مرغ را باید به صورت داغ کردن و لکه‌های سطحی آن از بین برود.

ترفند بعدی، نحوه پخت زرشک است. برای پخت زرشک، از آب سرد استفاده کنید و آن را قبل از شروع پخت، حدود ۲۰ دقیقه در آب بکشید تا تلخی آن از بین برود. بعد از کشتن زرشک، بهتر است آن را درون یک دستمال خشک کنید.

سومین ترفند، پخت پلو در قابلمه است. برای پخت پلو، باید از قابلمه‌های سرامیکی استفاده کنید تا غذا خوب حمایت شود و در صورت ضربه نیز شکسته نشود. پلو در قابلمه، ابتدا با دومی کف داده شود و سپس مرغ، زرشک و آب داخل آن ریخته شود.

در نهایت، برای افزایش طعم و خوشگلی پلو، می‌توانید روی آن نمک، زعفران و ادویه‌های دلخواه خود را بریزید و سپس غذا را روی حرارت ملایم بگذارید تا طعم و رنگ پلو بهتر شود. با توجه به این ترفندها، می‌توانید یک زرشک پلو با مرغ زعفرانی جذاب و خوشمزه بپزید.



نکات مفید در تهیه ی زرشک پلو با مرغ زعفرانی

تهیه غذاهای ایرانی در سراسر جهان محبوبیت دارد و یکی از این غذاها زرشک پلو با مرغ زعفرانی است. این غذا از دو عنصر اصلی، برنج و مرغ، همراه با ادویه‌های مختلفی تهیه می‌شود.

نکات مهم در تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی شامل موارد زیر می‌باشد:

1. انتخاب مواد اولیه

برای تهیه بهترین زرشک پلو، می‌توانید از برنج با کیفیت خوبی استفاده کنید. برای این منظور می‌توانید از برنج بلند مایع یا برنج دم سفید استفاده کنید. همچنین برای مرغ زعفرانی، بهتر است از گردوی آسیاب شده و زعفران خوب و کیفی استفاده کنید.

2. به روش صحیح برنج پخته شود

برنج پخته برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی، باید با روشی پخته شود که برنج در دمای صحیح پخته شود و لوزی هم‌نوازی خود را حفظ کند. برای این منظور می‌توانید از روش پخت برنج جدید استفاده کنید.

3. استفاده از انواع زرشک

در تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی، می‌توانید از انواع زرشک استفاده کنید. علاوه بر زرشک خشک، می‌توانید از زرشک تر استفاده کنید که در صورت استفاده درست از آن، عطر و طعم خوبی به غذا داده می‌شود.

4. برای تهیه بهترین مرغ زعفرانی، ادویه‌ها به درستی استفاده شوند

برای تهیه بهترین مرغ زعفرانی، باید بروی مرغ ادویه‌های خوبی چون زعفران، آویشن، فلفل سیاه و نمک استفاده کرد. همچنین قابل ذکر است که مرغ باید آب نرم‌خورده داشته باشد که باعث می‌شود تا مرغ آسان‌تر پخته شود و طراوت طعم و رایحه آن حفظ شود.

5. استفاده از نان تازه برای طرزاندازی

برای طرزاندازی بیشتر با زرشک پلو با مرغ زعفرانی، می‌توانید از نان تازه استفاده کنید. برای این منظور، می‌توانید انواعی از نان‌های محلی چون نان لواش، سنگک و غیره را استفاده کنید. این نان‌ها بهترین نوع نان‌هایی هستند که می‌توان از آن‌ها برای تزیین و تهیه ظرف سفره استفاده کرد.

با رعایت این نکات می توانید زرشک پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه و لذیذی را تهیه کنید.