مرحله اول: پخت نودل ها
برای پخت نودل ها، ابتدا باید آب را در یک قابلمه به جوش آورده و سپس نودل ها را به آن اضافه کرد. قبل از اضافه کردن نودل ها، می توانید کمی نمک به آب اضافه کنید تا طعم آنها بهتر شود. نودل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، معمولاً ۲ تا ۶ دقیقه زمان پخت دارند.
پس از اینکه نودل ها نرم شدند، آنها را در یک دورنگار یا ظرف بزرگ قرار دهید و با آب سرد شستشو دهید تا از بین برفریزند و جدا شوند. سپس می توانید آنها را در یک کاسه یا ظرف مجزا قرار داده و آماده سرو کردن با غذای مورد علاقه خود شوید.
اگر می خواهید نودل هایی با طعم خاص و غنی داشته باشید، می توانید در هنگام پخت آنها، به آب یک یا دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. همچنین می توانید از سس های مختلفی نیز برای طعم دهی به نودل ها استفاده کنید.
استفاده از نودل ها در غذاهای مختلف، یکی از رایجترین روش های پختن آنهاست. نودل ها هم در زمان کوتاه و هم با هزینه کم قابل استفاده هستند و تنوع بسیاری در پختن آنها وجود دارد. مناسب برای آماده سازی انواع غذاهای چینی، یا به عنوان همراه سالاد ها و سوپ ها خواهند بود. پخت نودل ها نیاز به تمرکز و دقت دارد؛ بهتر است در هنگام پختن نودل ها مدتی کنار قابلمه بمانید تا آب آنها بیش از حد جوش نرود.
مرحله دوم: تهیه ی مرغ و تخم مرغ
تهیه مرغ و تخم مرغ از جمله فعالیتهای مهم و ضروری در آشپزی است. برای تهیه مرغ، ابتدا باید آن را به دو یا چند قسمت تقسیم کرد. برای این کار میتوانید از یک چاقوی تیز و مسلط به کار استفاده کنید که بتوانید مرغ را به قسمتهای مختلف تقسیم کنید. در حالی که برای تهیه تخم مرغ، ابتدا باید تخم مرغها را از داخل زیرکشی خارج کرده و سپس تمیز کرده و برای استفاده آماده کنید.
برای پخت مرغ، می توانید از روشهای مختلفی مانند پخت درون قابلمه، سوخاری، پخت در فر و یا پخت در گریل استفاده کنید. اما برای پخت تخم مرغ، میتوانید از روشهای مختلفی مانند سرخ کردن، جوشاندن و یا پخت در پنیرک استفاده کنید.
در صورت استفاده از پخت در فر، میتوانید مرغ و تخم مرغ را به دو صورت ساده و یا با استفاده از ادویهها و چاشنیهای مختلف آماده کنید. استفاده از ادویههای مختلف مانند فلفل، زعفران، نمک و پیاز، موجب شفافتر شدن طعم مرغ و تخم مرغ میشود و به غذا طعم و مزه بیشتری میبخشد.
نکته مهمی که در این مرحله باید به آن توجه شود، رعایت موازین بهداشتی است. باید مطمئن بود که مرغ و تخم مرغ از منابع معتبر و مطمئن تهیه شدهاند و وسایل استفاده در این مرحله نظافت کاملی دارند. همچنین باید مطمئن بود که مدت زمان پخت و تهیه مرغ و تخم مرغ به درستی رعایت شده است و به شکلی کاملا پخته و طعمدهنده در بیاورد.
مرحله سوم: تهیه ی سس رامن
تهیه سس رامن، مرحله مهمی در طهی غذای رامن است که باید به درستی انجام شود تا طعم و ارزش غذایی رامن مناسب باشد. در این مرحله از فلفل سیاه، سس سویا، سرکه، روغن سویا و گردو استفاده میشود.
ابتدا باید فلفل سیاه را در یک قابلمه با آب جوش و کمی نمک بجوشانید. سپس این مخلوط را روی سیب زمینی هایی که در قسمت پایه رامن قرار دارند، بریزید. سپس باید سس سویا را به قابلمه اضافه کنید و آن را با کمک قوری مخلوط کنید تا هر جای قابلمه را ترکیب کند. سپس، سرکه و روغن سویا را به مخلوط اضافه کنید و دوباره آن را مخلوط کنید.
در نهایت، پس از اینکه سس رامن درست شد، باید آن را به یک ظرف سرو کنید و از گردوی خرد شده بر روی سس استفاده کنید. این سس می تواند به طور تند و یا خفیف درست شود و بسته به سلیقه هر فرد، می توانید از ویژگی های مختلفی از جمله ترشی و شیرینی استفاده کنید. در کل، تهیه سس رامن باعث افزایش طعم و تنوع غذای رامن میشود و هر فردی میتواند برای خودش طعم مورد علاقه را ایجاد کند.
مرحله چهارم: مواد تزیینی و سرو کردن رامن
در مرحله چهارم تهیه رامن مواد تزیینی و سرو کردن به یکی از مهمترین مراحل در آماده سازی این غذای خوشمزه محسوب می شود. برای تزیین رامن می توانید از مواد مختلفی استفاده کنید که هماهنگی آنها با مزه رامن بسیار مهم است.
اولین قدم در تزیین رامن، افزودن یک تخم مرغ بومی (آگو باور) به آن می باشد. علاوه بر آن، می توانید از روغن سیر، روغن زود پز، روغن تراکم شده سیب زمینی، جعفری ترش، نمک، فلفل قرمز و بادام زمینی استفاده کنید. همچنین، می توانید فلفل تند، خیار شور، پیاز، لیمو ترش و جلبک دریایی را به آن اضافه کنید.
در هنگام سرو کردن، ابتدا باید رامن را در بشقاب مناسبی بریزید. سپس، مواد تزیینی را روی رامن تنظیم کنید. برای سرو کردن رامن می توانید از چاشنی آجیشوکو، سس تند و شور، سس هویج، سس فلفل تند و سس رامن استفاده کنید. علاوه بر این، می توانید از یک قاشق ماهی تند و نمک فلیکه برای تکمیل طعم رامن استفاده کنید.
در نهایت، می توانید رامن را با کشمش یا سرکه همراه با روغن سیاه کنید تا طعم منحصر به فردی به آن ببخشید. با اینکار، رامن شما ظاهری دلنشین و طعمی خوشایند خواهد داشت که به راحتی می توانید آن را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید و لذت بخشید.
مرحله پنجم: تهیه ی رامن گوشتی
تهیه رامن گوشتی یکی از غذاهای سریع و خوشمزه است که در چندین کشور معمولاً با تنوع و تغییراتی در مواد تهیه میشود. برای تهیه رامن گوشتی شما میتوانید از گوشت گوساله، مرغ یا گوشت گوسفند استفاده کنید.
اولین مرحله در تهیه رامن گوشتی تهیه شیرینی های رامن است. فقط باید نودلها را در آب جوش به مدت چند دقیقه پخته و سپس آنها را در یک سیب زمینی سرخ شده و تفت داده بهمراه صلصه سویا، روغن سس سسامی و سرخ کردن برنج چینی مخلوط کنید.
در نسخههای نهایی این غذا، گوشت باید در پایین ترین قسمت رامن برای همگرم کردن به کار میرود، پس برای پخت گوشت بهتر است این کار را با استفاده از ماهیچه هایی که بر انگشتان تعبیه شدهاند و درون رامن وجود دارند، انجام دهید.
به عنوان مزهدهنده به این غذا، میتوانید تفت دادن پیاز، سیر، فلفل قرمز و اضافه کردن تخم مرغ سرخ شده به آن را به کار ببرید. همچنین، برگ های «بک چوی»، ژله کباب، ماهیچههای آویشن و روغن سس سسامی هم در تهیه این غذا کاربرد دارند.
پس از اتمام تمامی مراحل، غذای رامن گوشتی شما آماده است که میتوانید آن را به همراه سرکه سویا، روغن سس سسامی و زیتون غنچه، ترشیهای خیار و فلفل، سیر، رب یا تخم مرغ سرخ کرده درست کنید. همراه با بعضی از این سسهای طعم دلچسپی به غذای شما اضافه میشود.
مرحله ششم: تهیه ی رامن ماهی
برای تهیه رامن ماهی نیاز به چندین مرحله دارید. اولین مرحله تهیه مواد لازم است. برای تهیه رامن ماهی شما نیاز به انواع موادی مانند ماهی، رامن، سس سویا، زنجبیل، سیر، کرفس، فلفل دلمهای و دانههای سویا دارید. برای اینکه غذای شما مطمئن برای خوردن باشد، بهتر است از مواد تازه و باکیفیت استفاده کنید.
بعد از تهیه مواد لازم، نوبت به پختن رامن میرسد. برای پختن رامن میتوانید از دو روش مختلف استفاده کنید: آبگوشت و خوراک مرغ. بهترین روش برای پختن رامن، استفاده از خوراک مرغ است. با استفاده از این روش، رامن بهترین طعم و کیفیت را خواهد داشت.
در مرحله بعدی، نوبت به تهیه ماهی میرسد. برای تهیه ماهی، شما میتوانید از انواع مختلفی مانند تن ماهی، ماهی سفید و ماهی تن ماهی و گوجه فرنگی استفاده کنید. بهتر است که ماهی را با تندی و زود پخت حرارت بدهید تا طعم آن روشن و تازه باشد.
در مرحله بعدی، نیاز به تهیه سس سویا است. شما میتوانید برای تهیه سس سویا از انواع مختلف مانند سس سویا خانگی، سس سویای چینی و سس سویای ژاپنی استفاده کنید. با استفاده از این سس، میتوانید به غذای خود طعمی خوشمزه و متفاوت ببخشید.
در نهایت، بعد از تهیه همه مواد، از روی نان تست پخته، رامن را به همراه ماهی و سس سویا و سبزیهای خوراکی، آرایش دهید و سپس میتوانید از این غذای خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.