طرز تهیه ی دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور
دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور یک دسر سریع و لذیذ است که می توان در مدت کوتاهی آن را تهیه کرد. با استفاده از بیسکویت پتی بور می توان به راحتی این دسر شیرین را در منزل تهیه کرد. در ادامه توضیحات بیشتر در رابطه با این دسر آمده است.
مواد لازم برای تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور عبارتند از بیسکویت پتی بور، کره، شکر، کرم شیر، وانیل و شکلات تیره. در ابتدا بیسکویت پتی بور را در قاشق خرد کرده و در بغلی خالی قرار دهید.
سپس با استفاده از میکسر، کره را با شکر ترکیب کرده و به آن کرم شیر و وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک مخلوط آرام و یکدست به دست آید.
بعداز آن، به تدریج مخلوط را به بیسکویت ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا بیسکویت ها کاملاً تحت تاثیر قرار گیرند.
حال برای پوشش دادن دسر، شکلات تیره را به گرم شدن در یک قابلمه ریخته و در حالی که هنوز گرم است، روی دسر پخش کنید. سپس دوباره آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
بعد از مدتی، دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور آماده است و می توانید آن را برای سرو کردن برش دهید. با عصاره میوه، کمی خامه و توت فرنگی، می توانید آن را تزیین کنید.
دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور، یک دسر ساده و لذیذ است که می توان به راحتی در خانه تهیه کرد. به دلیل سهولت و سرعت تهیه، این دسر برای مجالس و قرارهای خانوادگی بسیار مناسب است و مهم نیست که شما چهمقدار تجربه در پخت و پز دارید، همگی می توانند این دسر شیرین را در خانه خود تهیه کنند.
دستور العمل ساخت دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور
دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهایی است که ساخت آن بسیار آسان است و به شما امکان میدهد تا با استفاده از چند مواد ساده، دسر خوشمزه و خنکی برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.
برای ساخت این دسر باید ابتدا یک بسته بیسکویت پتی بور را باز کرده و آنها را به دو نیمه تقسیم کنید. سپس یک قالب یخچالی یا کاسه یکپارچه را با ورقهایی از کاغذ روبان مبل کرده و نیمههای بیسکویت را در کف قالب چیده و آن را با یک لایه از خامه تعبیه شده روی بیسکویت پوشانده و سپس دوباره یک لایه بیسکویت بر روی خامه قرار دهید.
بعد از قرار دادن بیسکویت دوم بر روی خامه، میتوانید دوباره کره یا خامه را روی آن بریزید. این کار را تا جایی ادامه دهید که تمامی بیسکویتها تمام شده و تمامی بین هر دو لایه بیسکویت خامه به خوبی ریخته شده است.
در پایان، با استفاده از یک روکش آلومینیومی یا پلاستیکی، قالب را محکم کنید و آن را درون یخچال به مدت حداقل چهار ساعت قرار دهید. پس از مدت زمان الزم، قالب یخچالی را با دقت از داخل یخچال بیرون بیاورید و با توجه به سلیقه خود، روی آن تزئیناتی از نوعی میوه، شیرینی یا شکلات خرد شده قرار دهید.
بهتر است قبل از سرو کردن، دسر را حداقل نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خامه بیسکویتهای داخل آن کاملا جامد شود و دسر خود را به شکلی جذاب و خوشمزه سرو کنید. با این روش، میتوانید به راحتی دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور خانگی خود را تهیه کنید و لذت بخشی این دسر را تجربه کنید.
راهنمای تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور
دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهایی است که در تابستان بسیار محبوب است. این دسر با استفاده از بیسکویت پتی بور ساخته میشود که به راحتی در هر سوپرمارکت یافت میشود و قیمتی ارزان دارد. در این دسر از موادی مثل تمشک، مخلوط ترکیبی از خامه و پنیر کرم، شکر و وانیل استفاده میشود.
ابتدا باید تمشک به همراه شکر روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه جوش باید خورد تا به صورت آبمیوه آماده شود. در پایین ظرف قرار داده شده و سپس بیسکویتهای پتی بور به چندین مرحله روی طبقههایی از آنها چیده شده تا همه آنها پوشیده شوند. پنیر کرم و خامه با هم مخلوط شده و به همراه وانیل افزوده میشود. این مخلوط نیز به صورت لایه بر روی بیسکویت قرار داده میشود.
پس از آن تمشک و آب میوهای که جوشیده بود به این مخلوط اضافه میشود و سپس همه با هم مخلوط میشوند. سپس این خلقت به صورت لایه به لایه بر روی لایههایی از بیسکوییت و خامه شده که قبلاً آماده شده اند.
در نهایت، دسر روی طبقههایی از بیسکویت نواری یا فیلویی که در آخرین لایه قرار میگیرد، تزیین میشود. در لایه پایین تر هم میتوانید یک لایه شیرین خامهای یخ زده را قرار دهید. پوششی از چیزی مثل جویش شده پرتقال یا نوار یا فیله برای چیدن به هر لایه دسر قابل استفاده است.سپس دسر روی لبههای ظرف با پوششی از فیله لامه روبرو میشود و برای چند ساعت یا حتی یک شب در یخچال قرار میگیرد تا خوب بسته شود و تمام رطوبتی که وجود دارد را به خود بگیرد. در آخر میتوانید این دسر را برشهایی زیبا برش دهید و با میوههای فصل و شکلات تزیین کنید.
نحوه ی ساخت دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور
ساخت دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که در کوتاهترین زمان ممکن و با کمترین هزینه قابل ساخت است. برای ساخت این دسر لازم است که اولین موادی که به ذهن میرسند، بیسکویتهای پتی بور، یک بسته قند، یک عدد پنیر کرم و یکی دو نوع میوهی تازه باشند.
ابتدا باید بیسکویتهای پتی بور را به شکل فردی جدا کرده و در ته دیش خمیری یا پایهی دسر قرار دهید. سپس این بیسکویتها را با یک مقداری شیر به مدت حداکثر ۵ دقیقه خیس کنید تا روی آنها آب بگیرد. بعد از آن، با استفاده از پنیر کرم و با یک مقداری قند، خامهای خوراکی درست کنید و آن را روی بیسکویتها که در دیش قرار دارند، بریزید.
سپس باید برنجیدهی میوهها را روی این خامه بریزید و با یک لایه دیگر از بیسکویت پتی بور، دسر خود را کامل کنید. سپس دیش دسر را در یخچال چند ساعت قرار دهید تا سفت شود. بعد از سفت شدن دسر، میتوان آن را با برش میوههای تازه یا تزیینکنندههای دیگر آمادهی سرو کردن کرد.
به طور خلاصه، ساخت دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور با استفاده از چند مادهی اولیه ساده، در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه قابل انجام است. این دسر را میتوان به صورت ساده یا با تزیینکنندههای مختلف سرو کرد و طعم خوشمزهای را برای لذت بردن به ارمغان میآورد.
دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور چگونه تهیه میشود؟
دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور یکی از سادهترین و خوشمزهترین دسرهایی است که میتوان به راحتی تهیه کرد. این دسر با استفاده از بیسکویتهای پتی بور، خامه و ژله، ساخته میشود و میتوان آن را برای پذیرایی در مهمانیها یا در جمع خانوادهتان آماده کرد.
برای تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور، ابتدا باید ژله را طبق دستورالعمل روی بسته تهیه کرد و در ظرف مناسب بریزید. سپس اجازه دهید آن یکم خنک شود. در مرحله بعد، باید بیسکویتهای پتی بور را در قالبی تنوع چیده و به گونهای برش دهید که به سطح قالب بچسبند.
سپس باید خامهی شیری را با یک قاشق روباز تهیه کرده و درون ژله بریزید. سپس با کمک یک قاشق، تراز کنید. سپس بیسکویتهای پتی بور را به صورت پراکنده درون مخلوط خامه بچینید. در این مرحله، باید دقت داشته باشید که بیسکویتها به وسیله خامه با هم تراکم نکنند.
بعداز صبر کردن حدود چند دقیقه تا مخلوط جامد شود، چمن پودری را روی دیگر بیسکویتها بریزید. سپس با یک قاشق پیشرفت کنید و با هم تراکم دهید تا شکلی فلزی با تراکم سه مرحلهای ایجاد شود. از بیسکویتهای بالای مخلوط برای تزئین استفاده کنید.
بعداز تزئین، دسته دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور را به داخل یخچال برده و سپس تا حداقل یک ساعت خنک کنید. در پایان، دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور را پیش از سرو کردن با برشهای بیسکویت تزئین کنید. همچنین میتوانید از ترشی جات، موز یا برنجک برای تزئین استفاده کنید.
طریقه ساخت دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور را بیاموزید
دسرهای یخچالی انواع متعددی دارند که از جمله آنها میتوان به دسر سه لایه، دسر تیرامیسو و دسر تیرامیو سفید اشاره کرد. اما در اینجا قصد داریم طریقه ساخت دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور را به شما آموزش دهیم.
ابتدا برای ساخت دسر، باید بستنی را آماده کنیم. برای همین یک وعده بستنی خامه ای را درون مخلوط کن قرار میدهیم و با وسایل مختلف برای خمیر زدن، مانند میکسر یا همزن، مواد را به خوبی مخلوط میکنیم.
سپس به میز نان روغنی راه میاندازیم و بیسکویت پتی بور را به تعداد کافی خرد میکنیم. در این مرحله، اگر بخواهید دسر خود را با طعم میوه تزئین کنید، می توانید انواع میوههای ترش و شیرین را تکه تکه کنید و در کنار بیسکوییت ها قرار دهید.
سپس، مواد آماده شده را به صورت لایهای به عرض دلخواه روی بیسکوییت پتی بور درون ظرف یخچالی قرار داده و به صورت تکراری تا وقتی که مواد تمام شود ادامه میدهیم. در نهایت با یک لایه بیسکوییت، دسر خود را مخدوش کرده و آن را در یخچال به مدت چند ساعت جهت خنک شدن بگذارید.
تزئین کردن دسر نیز به عهده خود شماست. میتوانید از خامه، تکههایی از میوه، سس شکلاتی و یا سرشیر استفاده کنید. با توجه به این که بیسکویت پتی بور در ساخت دسر یخچالی و کلچهها کاربرد زیادی دارد، توصیه میکنیم حتما آن را تجربه کنید.