1. طرز تهیه ی دسر ژله با بیسکویت
دسر ژله با بیسکویت یکی از خوراکیهای خوشمزه و جذاب است که در تمامی مهمانی ها به عنوان دسر عالی محبوبیت دارد. برای تهیه این دسر لازم است از اجزایی مانند پودر ژله، آب، شیر، بیسکویت و نیز از موادی مانند کره، شکر و وانیل نیز استفاده شود.
ابتدا برای تهیه دسر ژله با بیسکویت باید یک قاشق جدا کننده را در آبی جدا کرده و به آب داغ اضافه کرد. سپس به آن نیز کره و شکر را اضافه کرده و تمام مواد را به طور کامل به هم مخلوط کنید. حال به این مخلوط شیر روی آن ریخته و دوباره آن را به هم بزنید. سپس میتوانید با مراقبت از غلظت مخلوط، به آن نیز وانیل اضافه کنید.
حال باید به مخلوط ژله اضافه کرد و به طور کامل به هم بزنید تا ژله در مخلوط حل شود. سپس ظرف مورد نظر را با یک لایه بیسکویت کوبیده پوشانید و سپس مخلوط ژله و شیر را بر روی لایه بیسکویت ریخته و به خوبی مخلوط کنید. پس از گذشت زمان برای خنک شدن چند ساعت داخل یخچال chill بگذارید. سپس با یک شانه یا تکه بیسکویت دور آن را تزئین کرده و آماده سرو شدن به میزبانانتان باشید.
2. مواد لازم برای تهیه ی دسر ژله با بیسکویت
تهیه دسر ژله با بیسکویت یک دسر ساده و خوشمزه است که برای نوشیدنی ها و دستورهای شیرین بسیار مناسب است. برای این دسر نیاز به مواد ساده و دسترسی پذیری دارید. این دستور کار چندان پیچیده نیست و میتوانید با پیروی از مراحل آن، در کمتر از یک ساعت آن را تهیه کنید.
در این دستور، بیسکویت ، ژله و دوغ برای تهیه دسر استفاده می شود. برای شروع ، ابتدا بیسکویت ها را خرد کنید و به صورت یک لایه داخل قابلمه قرار دهید. بعد از آن، پودر ژله با یک پیمانه آب جوش شده را مخلوط کنید و به صورت یک لایه دیگر روی بیسکویت های قرار دارد. به این ترتیب دسر ژله و بیسکویت را به تعداد لایه دلخواه تکرار نمایید تا قابلمه پر شود.
در قسمت بعد، بعد از جمع آوری تمام مواد لازم برای دسر ژله با بیسکویت، دوغ را به صورت آرام و مداوم به این ترکیب بیفزایید. سه پیمانه دوغ کافی است تا تمام مواد در کنار هم مخلوط شوند. و سپس قابلمه را در یخچال قرار دهید تا حداقل چهار ساعت تا شبانه روز بخشی از دسر استراحت کند.
در آخر براي سرو نمودن، می توانید ورقه های بیسکویت را به اندازه خود بخش بشکنید و روی دسر ژله قرار دهید. این دسر با گرده گیاهی، تهیه شده از ترکیبی از اسانس های گیاهی و کره ی افزایش دهنده حجم، سرو می شود و شکل ثابت و قابل قبولی به دست می آورد. اگر دوست دارید، می توانید قبل از سرو کردن، نوشته های شکلاتی یا همچنین انواع قهوه خوری زیبا روی دسر قرار دهید.
3. مراحل تهیه ی دسر ژله با بیسکویت
دسر ژله با بیسکویت یکی از دسرهایی است که با طعم و رنگ جذاب و جذابیت خاص، ذائقه های بسیاری را جذب میکند. تهیه این دسر شامل چند مرحله مختلف است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
1. تهیه مواد اولیه
برای تهیه دسر ژله با بیسکویت، نیاز به ژله میوه، بیسکویت و شیر دارید. میتوانید انواع مختلفی از ژله میوه انتخاب کنید.
2. تهیه ژله میوه
ابتدا باید ژله میوه را طبق دستورالعمل روی بسته بسته به جوش بیاورید تا کاملا حل شود و در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
3. تهیه بیسکویت
سپس بیسکویت های خود را در دستگاه فود پروسسور یا به صورت دستی خرد کنید.
4. مخلوط کردن
برای تهیه دسر ابتدا باید شیر را به ژله میوه اضافه کنید و سپس بیسکویت های خرد شده را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
5. بسته بندی و یخچال کردن
نهایتا پایه دسر ژله با بیسکویت را به وسیله قوطی یا کاسه های مناسب بریزید و در یخچال به مدت حداقل یک ساعت یخ بندی کنید. بعد از یخبندان، دسر شما آماده سرو شدن است.
بنابراین با تهیه مواد اولیه و اجرای مراحل بالا، دسر ژله با بیسکویت سریع و آسانی را میتوانید تهیه کنید که میتواند یک دسر خوشمزه و جذاب باشد.
4. روش تهیه ی لایه های ژله
روش تهیهی لایههای ژله یکی از روشهای پرکاربرد در صنایع غذایی و پزشکی است. با استفاده از این روش، لایههای ژلهای ایجاد میشوند که در آنها مواد مختلف مانند آنتیاکسیدانها، ویتامینها، طعمدهندهها و رنگها به کار میروند.
برای تهیهی لایههای ژله، میتوان از روش انتقال فاز استفاده کرد. در این روش، یک محلول که شامل یک ژلکننده پلیمری مانند ژلاتین است، با یک محلول دیگر که حاوی مواد موردنیاز مانند رنگها، مواد شیرین کننده و طعمدهندههاست، ترکیب میشود. سپس با اعمال گرما و مکانیک متعدد، محلول ژلهای درست میشود که در آن مواد مختلف به طور یکنواخت پخش میشوند.
یک روش دیگر برای تهیهی لایههای ژله، استفاده از روش ساختار بلوری است. در این روش، یک محلول ژلهای به گونهای تهیه میشود که در آن یک پلیمر با روابط تشکیل کنندهی بلور ذوب شده است. در ادامه، این محلول به زودی سرد میشود و لایههایی برای بلور سازی شکل میگیرند. بلورها به مرور به اندازهی کافی بزرگ شده و با یک لایهی محافظ که الکترونی روی آن است، پوشیده میشوند.
در نهایت، برخی از روشهای تهیهی لایههای ژله شامل استفاده از ماسه نمک صنعتی و پخش این ماده بر فراز محیطی ژلهای است. با انتخاب یکی از این روشها، میتوان لایههای ژلهای با خواص موردنظر را تولید کرد و به نیازهای صنعتی و پزشکی پاسخ داد.
5. روش تهیه ی پودر ژله
پودر ژله یکی از مواد غذایی پرمصرف در سراسر جهان است که در امور خانگی، صنعتی و در تهیه دسرها، موفقیت بسیاری داشته است. این مواد معمولاً برای ایجاد دسرهای شیرین و خوشمزه یا دارای طعم و عطر مطلوبی استفاده میشود. در این مقاله به روش تهیه پودر ژله پرداخته خواهد شد.
روش تهیه پودر ژله شامل تعدادی مراحل است. ابتدا باید مواد اولیه شامل ژلاتین و شکر را در برابر یکدیگر قرار دهید. سپس باید آب را به یک قابلمه بریزید و زیر آن را روشن کنید. بعد از این که آب گرم شد، باید مخلوط ژلاتین و شکر را به اب اضافه کنید. وقتی همه مواد به طور کامل مخلوط شدند، میتوانید آنها را به روی حرارت خاموش بگذارید تا شکر به طور کامل حل شود.
در ادامه باید آب دیگری را با ژلاتین ترکیب کنید. به عنوان مثال، می توانید آب میوه یا آب جوز هند را با ژلاتین مخلوط کنید. بعد از این مرحله شما باید دو مخلوط را با یکدیگر ترکیب کنید و به صورت خوبی قاطی کنید. باید به یاد داشته باشید که با استفاده از مایعات مختلف میتوانید به پودر ژله متنوعیت بیشتری ببخشید.
برای تهیه پودر ژله، شما باید از مخلوط تهیه شده به صورت یک لایه نازک روی محیطی که در آن میخواهید پودر ژله را بگذارید ریخته و خشک شود. بعد از خشک شدن، پودر ژله را بردارید و آن را درون یک ظرف پلاستیکی نگهداری کنید. به این ترتیب، پودر ژله آماده استفاده خواهد بود.
در کل، تهیه پودر ژله یک فرآیند ساده و سریع است. با دانستن این روش، شما میتوانید در خانه خود پودر ژله تهیه کنید و از آن در تهیه دسرها و شیرینیهای خود استفاده کنید.
6. روش تهیه ی بیسکویت های خرد شده
تهیه بیسکویت های خرد شده یکی از روشهای خوشمزه و مورد علاقه برای تهیه تیرامیسو، دسرها و خوراکیهای دیگری است که اغلب با مزه شیرین و خامهای تزیین میشوند. با این حال، این دستور العمل با چند گام ساده و آسان امکانپذیر است.
گام اول در تهیه بیسکویت خرد شده، آماده کردن بیسکویت هاست. به عنوان ورودی میتوانید از بیسکویتهای ساده استفاده کنید، اما بیسکویتهای شکلاتی یا بسکویتهای خرد شده با طعم های مختلف نیز برای تنوع میتواند به کار رود. بعد از آن، بیسکویت ها را با یک چاقو یا روش دیگر به صورت خرد شده درآورید. خرد کردن بیسکویت ها میتواند به دو روش دستی یا با استفاده از یک ماشین خردکن انجام شود.
گام دوم، آماده سازی شیر و قهوه است. برای تهیه تیرامیسو پر طرفدار، در این مرحله، شیر و قهوه با یکدیگر مخلوط میشوند. باید بررسی شود که شیر و قهوه به هم ریخته شده و بدون داشتن گودی بر روی شیر، مخلوط شوند.
در گام بعدی باید این دو عنصر را با یکدیگر ترکیب کرده و با یک قاشق مخلوط کنید. بعد از آن، بیسکویتهای خرد شده به آن اضافه میشوند و دوباره با هم مخلوط میشوند. با توجه به ضمیمه دادن بیسکویت به مخلوط، دیگر نیازی به شیر کرهای یا خامه نیست، زیرا بیسکویت قادر هستند خودشان به خمیر خامهای تبدیل شوند.
برای پخت تیرامیسو، می توانید این ترکیب را داخل دیش (و یا یک قالب یکپارچه) قرار دهید و دریچه بالا را بسته و آن را در دمای 180 درجه سانتی گراد مدتی به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر قرار دهید. بهتر است برای سرو شدن، تیرامیسو را یک ساعت به خنک شدن بگذارید، بعد از آن می توانید آن را برش دهید و سرو کنید.