طرز تهیه ی خمیر نان کروسان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی خمیر نان کروسان

تهیه ی خمیر نان کروسان یکی از مشهورترین و دلپذیرترین نوع خمیرپزی در جهان است و طرز تهیه آن به دقت و توجه قابل توجهی نیاز دارد. خمیر نان کروسان باید از طرفی نرم و دارای الاستیسیته باشد و از طرفی نیز شامل لایه هایی از آرد و کره باشد. در اینجا به شما روش تهیه ی خمیر نان کروسان را آموزش می دهیم:

مواد لازم: یک و نیم فنجان آرد سفید، نیم فنجان آرد گندم کامل، چهار قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک، یک پیمانه شیر، دو قاشق غذاخوری خمیر نان، یک قاشق چایخوری فرمانت، یک تخم مرغ، سه قاشق غذاخوری کره نرم، یک قاشق چایخوری روغن مایع، یک قاشق چایخوری تخم مرغ برای مالش.

ابتدا آرد سفید، آرد گندم کامل، شکر، نمک و خمیر نان را دریک کاسه باهم مخلوط می کنیم. سپس کره نرم را با دست به آرد اضافه کرده و به داخل مواد در کاسه مخلوط می کنیم. سپس شیر، فرمانت، تخم مرغ و روغن را به کاسه اضافه کرده و همه چیز را با دست هم می زنیم. برای بافت دادن به خمیر، آن را روی سطح کار چوبی قرار داده و مدتی آن را مالش داده و به یک توپ بزرگ تبدیل کنیم. حالا، توپ را در پلاستیکی بسته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.

پس از نیم ساعت، خمیر را از یخچال خارج می کنیم و آن را روی سطح کار با دست خود پخش می کنیم. سپس، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل محرمانه برش داده و در طرح (V) روی نوار کروم تراش می کنیم. ناحیه های خمیر را با تخم مرغ برای چسباندن به هم، برای چهارده دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خمیر نان کروسان پخته شود.

سپس، دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و یکساعت در فر قرار می دهیم. بعد از پخت، می توانید خمیر نان کروسان را با کره، خامه یا مربای مورد علاقه خود سرو کنید. این خمیر نان کروسان باعث شادابی و خوشمزه شدن صبحانه شما خواهد شد.



چگونه برای تهیه نان کروسان خمیری را آماده کنیم؟

برای تهیه نان کرواسان خمیری، ابتدا باید خمیری تهیه کنیم. برای این کار، می توانیم یک سفیده تخم مرغ، ‌یک قاشق نمک، یک قاشق شکر، دو پیمانه آب و پنج پیمانه آرد را با هم مخلوط کنیم و تا زمانی که خمیر دور شود، آن را با دست‌های مرطوب خود در ظرفی برای یک ساعت قرار دهیم.

سپس، بعد از مدتی خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و با رولینگ‌پین به صورت یک مستطیل استوایی گشاده کنید. برای پختن نان کرواسان، یک سوم محلول مایع را بر روی خمیر استفاده کرده و سپس آن را با دقت به دو نیم دایره تقسیم کنید.

این دو نیم دایره را به آرایشی خاص انعطاف‌پذیر برای تولید شکل کرواسان تبدیل کنید و سپس آنها را درون فریزر قرار دهید تا حداقل ۱۵ دقیقه خنک شوند. بعد از این‌که خمیر کاملاً خنک شده است، می‌توانیم آنها را برای پخت در فر قرار دهیم.

جهت پخت کرواسان، می‌توانیم آن را در فری که پیشتر به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم شده است، قرار دهیم و تا زمانی که رنگ آن طلایی شده باشد و از پایه فر نیز به همین رنگ رسیده است، پخت کنیم.

کرواسان‌ها بهترین همراهی که برای صبحانه شما می‌توانید تصور کنید، هستند. این نان خوشمزه و مقوی می‌تواند در هر زمان و در هر مکان مورد استفاده قرار گیرد.



طرز تهیه خمیر نان کروسان در خانه

خمیر نان کروسان به دلیل شکل خاص و مزه‌ی خوشمزه‌ی آن، به یکی از پرطرفدارترین نوع خمیرهای نان محسوب می‌شود. اما برای تهیه‌ی آن باید در نظر داشت که خمیر نان کروسان یکی از سخت‌ترین خمیرهای نان برای تهیه است و نیازمند صبر و دقت بالاست.

ابتدا برای تهیه‌ی خمیر نان کروسان باید نیم کیلو یا دو لیوان آرد را با یک عدد تخم‌مرغ، ده گرم خمیر مایه، دو قاشق چای‌خوری شکر و سه چهارم یک فنجان آب سرد به یکدیگر اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

سپس باید این مخلوط را به صورت کف کشیده و درون آن 100 گرم کره را قرار داده و خمیر را به دو جانب کره بسته و پخته شود. پس از پخته شدن باید خمیر را به فاصله‌ی دو سانتیمتری همراه با فرم هم باز گذاشت تا خنک شود. به این دلیل است که در صورت قرار دادن آن‌ها در فاصله‌ی نزدیک، خمیرهای هم‌دمای یکدیگر روی خمیر قرار می‌گیرند و دیگر جدا نمی‌شوند. سپس با داشتن 100 گرم کره ترد از پیش یخ زده، هر طرف خمیر را به وسیله‌ی چکش به صورت اضلاع مخروطی زده و در یخچال تازه نگهداری کنید.

هنگامی که خمیر خنک شد، باید بر شکل مخروط تیز آن را بر روی دست گرفته و با مرطوب کردن بخش بالایی آن، قسمت پایین آن را خم کنید. سپس خمیر را مجددا وارد یخچال کنید تا 15 دقیقه دیگر خنک شود.

پس از آن باید خمیر را با باز کردن چکه‌های خمیر، به اندازه‌ی 6 میلیمتر از آن برش دهید و سپس هر برش را به صورت هلالی خم کنید و روی برگه‌ی فر شده قرار دهید. پس از پخته شدن، خمیرها را از فر خارج کرده و داخل صندوق دو خوابه قرار دهید تا خوشمزه‌ی نان تهیه شده همیشه برای شما در دسترس باشد.



راهنمای تهیه کرواسان با خمیر آماده

کرواسان یکی از شیرینی‌های محبوبی است که معمولاً با خمیر خود در خانه تهیه می‌شود. اما در صورتی که وقت شما کم است یا این که به دنبال یک راه سریع و آسان برای تهیه کرواسان هستید، می‌توانید از خمیر آماده استفاده کنید. در این راهنما، نحوه تهیه کرواسان با خمیر آماده را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کرواسان با خمیر آماده عبارتند از: یک بسته خمیر آماده کرواسان، یک قاشق مربای ساده، دو تا سه ورق برشته شده از کره، یک تخم مرغ برای براق کردن کرواسان و شکر برای پاشیدن روی آن.

ابتدا، خمیر را روی سطح صافی باز کرده و با قاشق مربا، روی آن مربای ساده را مالیده و سپس یک ورق کره را بر روی آن قرار دهید. سپس خمیر را به دو نیمکره تقسیم کنید و از هر قسمت یک مثلث ساخته و طول آن را بیشتر از متوسط ساختید.

سپس، با برگرداندن هر مثلث به سمت خود، کرواسان را درست کنید. این کار را برای دیگر مثلث نیز انجام دهید. در نهایت، تخم مرغ را با یک قاشق کوچک تخم مرغ دریافت کرده پایه کرواسان را به آن بچسبانید. سپس کرواسان را درون فر قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخت کنید.

زمانی که کرواسان تازه از فر بیرون آمده، شکر را روی آن پاشیده و سپس اجازه دهید تا به خوبی خنک شود. با این نکته‌ها، به راحتی می‌توانید کرواسان خوشمزه‌ای با خمیر آماده درست کنید.



چگونه می توان خمیرنان کروسان را از صفر درست کرد؟

برای درست کردن خمیرنان کرواسان ابتدا باید تمامی مواد لازم برای تهیه آن را برای خود آماده کنید. مواد اصلی شامل کره، آرد، شکر، نمک، خمیر پودر و آب می باشد. برای شروع، کره را در یک محیط گرم کنید تا به حالت مایع درآید و سپس تمامی مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. بهتر است که از آرد شیرین استفاده کنید تا کرواسان های شما دارای طعم بهتری شوند.

سپس، همه ی مواد را به صورت کاملاً مخلوط و یکدست در آمیزگر حرفه ای مخلوط کنید تا در نهایت خمیرنان کرواسان شما درست شود. بعد از آماده کردن خمیر، باید آن را در یخچال برای حداقل یک ساعت قرار دهید. این کار به درستی رفتن خمیر و در نهایت شکل گیری اندازه و شکل کرواسان کمک خواهد کرد.

پس از سپری شدن در زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و برای دو ساعت بصورت قبلی در دمای کم عرضه کنید. بعد از گذشت این زمان، خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن ها را در حالت سه گانه نواری با اندازه 10 در 20 سانتی متر بریده و بعد طول هر نوار را یکسان نگه دارید.

توپ های خمیر را به صورت اولویت کمی فشار دهید تا شکل گیری کنند و سپس به شکل کرواسان در آورده و برای 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. در نهایت، کرواسان های شما آماده سرو شدن خواهند بود!



آموزش مراحل تهیه خمیر نان کروسان

خمیر نان کرواسان به عنوان یکی از محبوب‌ترین نان‌های فرانسوی شناخته شده است. حتی در ایران نیز به عنوان یکی از محصولات نانوایی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما به نظر می‌رسد شاید برخی افراد هنوز نتوانسته‌اند کرواسان را بهترین شکل تهیه کرده و می‌خواهند از روش صحیح برای تولید خمیر نان کرواسان برخوردار شوند.

مراحل تهیه خمیر نان کرواسان ابتدا با تهیه و مخلوط کردن چند ماده‌ای شروع می‌شود. نخستین قدم، استفاده از آرد، شکر، نمک، آب‌کاهو و مخمر است. بعد از این مواد می‌بایست با هم مخلوط شده و به صورت آزمایشی گُله شود تا بتوانید اطمینان حاصل کنید که کیفیت مواد به حد مطلوب رسیده است.

پس از قرار دادن مواد در گلدون، باید آن را در دمای کمی برای مدت ۱۰ دقیقه از بین ببرید و سپس به مراحل بعدی بروید. در مرحله بعدی بهتر است همه ی مواد را درون دستگاه میکسر بریزید و پس از آرد کردن آن، باید آن را به مدتی در داخل یخچال قرار دهید تا به درجه حرارت مناسب خود برسد. سپس می توان خمیر را برای ۲۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر گذاشت و سپس نان کرواسان دلخواه خود را تهیه کرد.



طرز تهیه کرواسان صبحانه با خمیر ساده

ساده ترین روش تهیه کرواسان صبحانه با استفاده از خمیر ساده است. خمیر ساده شامل تخم مرغ، آرد، شکر، نمک، خمیر حلبی، آب و کره است. تمامی مواد به یکدیگر مخلوط و خمیر نرمی تشکیل می‌دهند.

بعد از تهیه خمیر، آن را به شکل یک مربع کوچک آماده می کنیم و به دو بخش تقسیم می کنیم. هر بخش را به شکل نصف دایره‌ای با ضخامت حدود ۱ سانت برش دهید و برای حداقل ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت زمان، مایعی را مخلوط کرده و روی خمیرها بپاشید. بعد از آن، خمیرهای شما را به شکل سه گوشه پیچیده و برای لذت بردن از یک حالت دلخواه مانند شکل قلب یا حرف S بگذارید.

سپس، کرواسان ها را در یک سینی قرار دهید و درون روغن گرم برای تند کردن و رنگ طلایی شدن آن‌ها، به مدت ۱۵ دقیقه سرخ کنید. پس از آن، آنها را به قالب مد نظر خود برش دهید و لذت ببرید.

با تهیه کرواسان صبحانه با خمیر ساده، می توانید به سرعت و به راحتی یک صبحانه سالم و خوشمزه برای خود و عزیزانتان آماده کنید. مناسب برای صبحانه یا نوشتینگ در شرایط دویدن روزانه.