طرز تهیه ی جوجه کباب در مایکروویو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی جوجه کباب در مایکروویو

جوجه کباب یکی از پرمصرف ترین غذاهای ایرانی است که در تمامی مناطق ایران مورد علاقه قرار دارد. طرز تهیه ی جوجه کباب در مایکروویو نسبت به روش های سنتی دیگر، سریعتر و آسان تر است و به طور معمول، این روش در مناطق دور از شهر و یا در محیط هایی که موقعیت دسترسی به آتش و بورسیکو است، مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه ی جوجه کباب در مایکروویو، روش زیر را دنبال کنید:

- ابتدا پوست جوجه ها را خارج کرده و با چاقو یا مقوا از داخل آن دمایل کنید.

- سپس 200 گرم پیاز را رنده کنید و با یک لیوان اب، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران و لیمو عربی روی جوجه ها بریزید و خوب هم بزنید تا تمامی جوجه ها به طرز یکدست مخلوط شوند.

- حالا برای کباب کردن جوجه ها، یک ظرف مناسب را در اختیار بگیرید و جوجه ها را در آن قرار دهید. مناسب است که در هنگام آماده سازی، جوجه ها را به صورت تناوبی روی چوب های کبابی بیافرینید، تا بتوانید در نهایت عمل کباب کردن را بیشتر به مصرف کنید.

- ظرف را بر روی تخته ای شیشه ای و یا پلاستیکی قرار دهید و در داخل مایکروویو برای 30 دقیقه درجه حرارت 180 درجه را اعمال کنید. پس از مدت زمان مورد نیاز، ظرف را از داخل مایکروویو خارج کرده و جوجه ها را برعکس کنید.

- سپس برای 10 دقیقه دیگر، درجه حرارت را به 200 درجه افزایش دهید تا شبیه کباب های سنتی شود. بعد از گذشت این مدت زمان، جوجه ها را بیرون بیاورید و روی آن پیاز خرد شده و نوشیدنی های خود را به همراه سرو کنید.

در نهایت باید به یاد داشت که مدت زمان پخت جوجه های کبابی در مایکروویو باید با توجه به توان و مدل دستگاه شما تنظیم شود و به دقت رصد شود تا جوجه ها خشک نشوند و در برابر خروجی درجه حرارت نگه داشته شوند.



طرز تهیه ی جوجه کباب در مایکروویو

بهتر می‌باشد که کلمات پاراگراف‌ها را توسط یک فاصله از هم جدا کنید.

تهیه جوجه کباب در مایکروویو یکی از سریع‌ترین و ساده‌ترین روش‌های آماده کردن غذای خانگی می‌باشد. این روش در عین سرعت و سادگی، باعث می‌شود تا غذا با مزه و طعم دهن‌آوری، به دست بیاید. برای شروع، قطعات جوجه را با تندی نسبی، تمیز و خشک کرده و با مقداری زیتون کوبیده، نمک، ادویه و چند قطره آبلیمو خوب مخلوط کنید.

سپس، قطعات مخلوط شده‌ را در بشقابی بریزید و درون مایکروویو قرار دهید. در حالت کلی، برای جوجه کباب در مایکروویو، بهتر می‌باشد که میزان قدرت دستگاه را روی حالت “معتدل” قرار دهید. بعد از مدتی، غذا شروع به پخت و قرمز شدن می‌کند؛ در این مرحله، با کمک دستکش، بشقاب را از مایکروویو خارج کرده و قطعات جوجه را برعکس کنید. سپس، بشقاب را دوباره در مایکروویو قرار دهید و به همان شکلی که قبلاً انجام دادید، باز هم با کمک دستکش، بشقاب را از داخل دستگاه بیرون بکشید و قطعات جوجه کباب را بررسی کنید. هنگامی که جوجه کباب کاملاً پخته شده و قرمز رنگ شد، آن را از بشقاب درآورده و در سرویس دهی آن را به همراه نان هات داگ مزه‌دار، سالاد، یا هر نوع سبزیجات دوست داشته باشید، سرو کنید.

در نتیجه، با دنبال کردن این روش سریع و آسان، شما می‌توانید با دقت و اطمینان، جوجه کبابی خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان ممکن، آماده کنید.



آماده کردن مواد اولیه برای جوجه کباب

برای آماده کردن مواد اولیه برای جوجه کباب، می‌توان از چندین مواد مختلف استفاده کرد. اما در اینجا به توضیح مراحل آماده کردن یکی از ساده‌ترین و معروف‌ترین روش‌های تهیه جوجه کباب، یعنی با استفاده از لیمو و زعفران می‌پردازیم.

قبل از هر چیز باید جوجه را با آب شستشو داده و خشک کنیم. سپس پوست جوجه را باید کنده کنیم و برای درجه بندی به چند قسمت تقسیم کنیم. ممکن است بخواهیم قسمت‌های متنوعی از جوجه استفاده کنیم؛ در این صورت باید قسمت‌های سینه، ران و بال از گوشت جدا کرده و آن‌ها را در کنار هم قرار دهیم.

سپس برای مرحله بعد، نیاز است تا یک مخلوط از لیمو، روغن و زعفران را برای مربع‌های گوشتی حاضر کنیم. بهتر است از ظرفی استفاده کنیم که قابلیت نگهداری این مخلوط را داشته باشد. بعضی از آشپزها از خلال سیر، نمک، ادویه‌جات از جمله زردچوبه، فلفل سیاه و چشمه‌جوش استفاده می‌کنند تا طعم و عطر خاصی برای جوجه بیفزایند. پس از تهیه این مخلوط، با استفاده از دستکش‌های پلاستیکی جوجه را در آن‌ها به خوبی تف کرده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهیم.

وقتی که مواد اولیه به خوبی درون یخچال باشد، باید موادی را آماده کنیم که در زمان پخت نیاز داریم. یکی از کارهایی که باید انجام شود، پختن پیاز است. پیاز را به صورت ریز خرد کرده و درون ماهیتابه با روغن سرخ کرده و به همراه نمک و فلفل سیاه مزه دار می‌کنیم.

سرانجام کار اصلی به دست می‌آید، پخت جوجه. گریل یا اجاق گاز را روشن کرده و مربع‌های گوشتی را روی آن قرار داده تا یک سمتشان طلایی شود. بعد از طلایی شدن یک سمت، با پودر زعفران برای حفظ مزه و رنگشان، نوبت دیگری را روی گریل می‌گذاریم و به همین ترتیب تا زمانی که همه‌ی گوشت‌ها به همان نرمی و چسبندگی کافی پخت بشوند، مربع‌های گوشتی را برگردانده و پخت می‌کنیم.

در پایان، باید جوجه کباب را در یک سینی گذاشته، پیاز سرخ شده و ترشی را به همراه آن سرو کنیم. همچنین می‌توان با تزیین شیرین‌ترینی‌ها مانند گردو، آلبالو و سبزیجات ریزبرگی، روی سینی جوجه کباب آرایشی بدهیم و مهمانان را به سفری طعم دار به دل طبیعت دعوت کنیم.



مراحل ساخت جوجه کباب در مایکروویو

بسیاری از ما از طعم جذاب و لذیذ جوجه کباب لذت می‌بریم. اما یک معضل برای اغلب ما، زمانی است که نمی‌توانیم به دلیل شلوغی و مشغله‌های روزانه خودمان به طور کامل آن را در تنور یا بوتان آماده کنیم. با استفاده از مایکروویو، می‌توانید در عرض چند دقیقه، جوجه کباب خانگی و لذیذی برای خانواده و مهمانان خودتان بسازید.

در ابتدا با گیر و گرفتن یک جوجه تازه، آن را با نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه و سایر ادویه‌های مورد علاقه‌تان پر کنید و به مدت چندین ساعت داخل یخچال برای تقسیم بندی ادویه و طعم به آن رها کنید.

در مرحله بعد، صفحه شیشه‌ای مایکروویو را قرار دهید و جوجه را بر روی آن بچینید. سپس آن را درون مایکروویو بگذارید و گذشته از همه، برای پخت جوجه به مدت 7-8 دقیقه را انتخاب کنید.

بعد از هفت دقیقه، کلید جوجه را برگردانید و جوجه را برعکس کنید تا از هر دو طرف به طور یکنواخت و کامل سرخ شود. لازم به ذکر است که زمان پخت ممکن است بسته به اندازه جوجه شما تغییر کند.

لازم به ذکر است که با توجه به اینکه مایکروویوها دارای توان و شدت مختلفی هستند، بنابراین ممکن است زمان پخت یا دمای مورد نیاز برای طبخ جوجه متفاوت باشد. در نتیجه بهتر است اولین بار که در حال پخت جوجه کباب در مایکروویو هستید، برای چند دقیقه کوتاه‌تر از زمان حدودی پیشنهادی پخت، یعنی 5-6 دقیقه پخت کنید و سپس با توجه به نتیجه‌ای که دریافت می‌کنید، تصمیم بگیرید که چقدر باید جوجه را بیشتر در مایکروویو بگذارید.

بعد از پخت جوجه، آن را برای کمی استراحت و خنک کردن در مایکروویو بگذارید و سپس آن را از داخل ظرف بردارید و با برنج یا خوراک دلخواه خودتان سرو کنید. از طعم لذیذ جوجه کباب خانگی خود لذت ببرید!



روش پخت جوجه کباب در مایکروویو

روش پخت جوجه کباب در مایکروویو یکی از روش‌های سریع و آسان برای پخت این غذای محبوب و سنتی است. در این روش، جوجه کباب را با ادویه‌های مختلف در فویل قرار داده و درون مایکروویو قرار می‌دهیم. این روش نه تنها سریع و آسان است بلکه نیز سالم ترین روش پخت جوجه کباب محسوب می‌شود.

برای شروع، مرغ را خوب با آب بشویید و سپس با نمک، فلفل، زرد چوبه و روغن زیتون پوشش دهید. سپس آن را در فویل بپیچید و در مایکروویو در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد برای حدود ۱۵ دقیقه بگذارید. پس از آن، فویل را باز کرده و فرش داده شده را برروی رشته‌های نیم‌پخته گذاشته، دوباره داخل مایکروویو برای حدود ۱۰ دقیقه قرار دهید. در نهایت، جوجه کباب شده را از مایکروویو درآورده و خوراکی شما آماده است.

در این روش، مهمترین نکته دقت به دمای مایکروویو است. برای جوجه‌های بزرگتر باید دمای مایکروویو را بالا برد و زمان بیشتری برای پخت در نظر گرفت. همچنین می‌توان برای اضافه کردن طعم بهتر به جوجه کباب، از ادویه‌های دیگری مثل رومی، کمیون و زعفران هم استفاده کرد.



تازه نمودن جوجه کباب پس از پخت

تازه نمودن جوجه کباب پس از پخت، یکی از اصلی ترین مراحل در سرو و ارائه صحیح و کامل غذا به میهمانان است. در یک مراسم جشنی یا برای غذا خوردن در خانه، جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که برای آن انتخاب می شود. پس از پخت شدن جوجه کباب، چندین مرحله مهم دیگر به منظور نگهداری و بهبود طعم این غذا وجود دارد.

پس از پخت کباب، باید آن را از روی حرارت بیارید و برای چند دقیقه روی صفحه به جایی که حرارت آن را هنوز دارد، قرار دهید. این مرحله به منظور جذب تمام بخار موجود در کباب و نرم تر شدن آن است. سپس با استفاده از دستمال داغ، کباب را خشک کنید و سپس به روی یک سطح تمیز منتقل کنید.

بعد از جابجایی کباب به سطح تمیز، باید آن را با یک روش خاص و مخصوص تازه کنید. این کار به منظور بهبود طعم و عطر کباب و تازگی آن است. برای این کار، میتوانید از روش های مختلفی مانند چوب زنان، زردچوبه و همچنین روغن استفاده کنید. هر کدام از این روش ها به منظور بهبود طعم و رایحه جوجه کباب و بوز دادن کیفیت درست آن استفاده می شوند.

در نهایت، برای سرو نمودن کباب، باید آن را بعد از تازه سازی، به صورت مستقیم و حفظ گرمی به میهمانان سرو کنید. در این مرحله، باید از مراقبت های لازم برای حفظ سلامت کباب و همچنین حفظ طعم و مزه آن برای تازگی و اطمینان از سلامت نهایی غذا استفاده کنید.



طعم دهی به جوجه کباب در مایکروویو

طعم دهی به جوجه کباب در مایکروویو یکی از راه‌های سریع و آسان برای پخت و طعم دهی به جوجه کباب است. با استفاده از مایکروویو می‌توان به سرعت و بدون نیاز به استفاده از روغن و زمان بسیار کم، جوجه کبابی با طعم و بوی فوق العاده تهیه کرد.

برای پخت جوجه کباب در مایکروویو ابتدا باید قطعات جوجه را با مواد دلخواه مانند نمک، فلفل سیاه، عصاره لیمو، زیتون، پیاز و سایر ادویه‌ها طعم داده و به مدت ده تا پانزده دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس جوجه را درون ظروف مایکروویوی نچسب گذاشته و برای پخت آن‌ها در مایکروویو، به مدت ده تا پانزده دقیقه روشن کنید. پس از پخت جوجه کباب، آن‌ها را بیرون بیاورید و در صورت نیاز به مدت کوتاهی تحت رادیان مایکروویو قرار دهید تا ظاهری طلایی و خوشمزه‌ی داشته باشند.

همچنین می‌توان برای تهیه جوجه کباب در مایکروویو، از چند روش متفاوت استفاده کرد. یکی از روش‌های پخت جوجه کباب در مایکروویو، استفاده از بخارپز است. برای استفاده از بخارپز در مایکروویو، باید ابتدا قطعات جوجه کباب را با ادویه‌های مورد نظر پخت کرده و سپس آن‌ها را در وسایل بخارپز قرار دهید. بعد از تنظیم دمای بخارپز، جوجه کباب را برای حدود 25 تا 30 دقیقه پخت کنید.

همچنین برای طعم دهی به جوجه کباب در مایکروویو می‌توانید از روش‌های مختلفی مانند پخت درون تابه، استفاده از ادویه‌های خاص و یا مدت زمان پخت متفاوت استفاده کنید. با تجربه و آزمایش، می‌توانید به سرعت به روش‌های مناسب برای پخت و طعم دهی به جوجه کباب در مایکروویو برسید.