1. طرز تهیه جوجه کباب در ماکروفر
جوجه کباب یک غذای محبوب و خوشمزه است که بیشتر در فصل بهار و تابستان مورد استفاده قرار میگیرد. اما طرز تهیه آن معمولاً طولانی و دشوار است و برای بسیاری از افراد بسیار زمانبر و پیچیده است، اما در ماکروفر میتوان بدون هیچ گونه مشکلی این غذای خوشمزه را به راحتی تهیه کرد.
ابتدا، جوجه مورد نظر را باید به شکل ریز پارههایی خرد کنید. سپس آن را با یک قاشق درون ظرف مناسب قرار داده و نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و چند قطره آب لیمو روی آن پاشیده و با دستهای کوچک خوب مخلوط کنید. سپس تمامی محتویات را به خوبی مخلوط کنید تا از طریق پوشش پلاستیکی آن را بسته و به ماکروفر منتقل کنید.
در ماکروفر، جوجه کباب را در حدود 8 تا 10 دقیقه در حرارت داغ درآورید تا جوش بخورد. پس از آن، آن را از داخل ماکروفر خارج کرده و با کمک یک الماسی فلزی، چرخانده و روی نیمکت قرار دهید تا طعم و مزه بهتری به آن ببخشید.
پس از چند دقیقه در نیمکت، جوشت را به ماکروفر بازگردانده و در همان حرارت قبلی حدود 5 تا 10 دقیقه تا گوشت کاملاً پخته شود. حال که غذای شما آماده است، آن را از ماکروفر بیرون بیاورید و بر روی ظرف مناسب گذاشته و با جعفری تزیین کنید. با این روش سریع و آسان میتوانید یک جوجه کباب خوشمزه و سالم را تهیه کنید.
2. نکات مهم در تهیه جوجه کباب در ماکروفر
تهیه جوجه کباب در ماکروفر، یکی از روشهای سریع و ساده برای پختن غذاهاست. اگرچه به نظر میرسد که پختن جوجه کباب در ماکروفر میتواند ساده باشد، اما برای داشتن یک جوجه کباب نرم و لذیذ، باید به چند نکته توجه کنید.
1. قبل از شروع پخت جوجه کباب در ماکروفر، باید جوجه را به دو قسمت تقسیم کنید تا بتوانید آنها را به خوبی پخت کنید.
2. برای پخت جوجه کباب در ماکروفر، بهترین روش استفاده از تابه یا ظرف مناسب است که دارای درب باشد. بدین صورت میتوانید گوشت را در داخل ظرف قرار داده و بسته شود.
3. باید به کمک چاقو، فشاری را به گوشت وارد کنید تا گوشت باز شود و سریعتر پخته شود.
4. برای پخت جوجه کباب در ماکروفر، میتوانید از روش تابه با استفاده از فشار پخت استفاده کنید. در این روش، باید بهترین زمان پخت را تعیین کرده و پس از پختن گوشت، آن را برای چند دقیقه در ماکروفر حرارت را تنظیم کنید.
5. پخت جوجه کباب در ماکروفر، به واسطه افزایش دما بسیار سریع است. برای پیشگیری از این که گوشت خشک نشود، باید بهترین زمان پخت را تعیین کنید و پس از آن، باید گوشت را برای چند دقیقه در ماکروفر حرارت را کم کنید.
6. باید بهترین دمای ماکروفر را برای پخت جوجه کباب انتخاب کنید. بنابراین، باید دمای ماکروفر را برای گوشت مناسب داشته باشید و اگر نمیدانید بهتر است اطلاعات را از دفترچه راهنمای دستگاه آشنا شوید.
7. برای داشتن جوجه کباب لذیذ و نرم، باید بهترین روش را برای پخت گوشت در ماکروفر پیش رو داشته باشید. برای این کار، از بهترین روشهای پخت استفاده نموده و دما و زمان پخت را به درستی تنظیم نمایید.
با رعایت این نکات، میتوانید یکی از پرطرفدارترین غذاها را در ماکروفر به راحتی پخت کنید. بهتر است قبل از هر چیزی، دفترچه راهنمای ماکروفر را مطالعه کنید تا به بهترین نتیجه برسید.
3. آماده سازی مواد لازم برای جوجه کباب در ماکروفر
برای آماده سازی جوجه کباب در ماکروفر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این کار، نیاز به جوجه مرغی، چندین نوع سبزیجات و ادویهجات داریم. بهتر است از مرغهای تازه استفاده کنیم تا جوجه کباب بهتری بشود.
بعد از شستشوی مرغ، آن را به تکههای کوچک تقسیم میکنیم. سپس در یک ظرف مناسب، میتوانیم ادویههای مورد علاقهمان را با هم تلفیق کنیم و آن را روی تکههای مرغ بریزیم. در این مرحله باید مرغ را با دستهای خود ماساژ داده تا ادویهها بهتر جذب شود.
پس از آماده سازی مرغ با ادویهها، باید سبزیجات را نیز آماده کنیم. سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، پیاز، گوجه فرنگی، کدو و... را میتوانیم دوست داریم به کار ببریم. باید آنها را به تکههای کوچک تری تقسیم کرده و روی مرغ متمرکز کنیم.
سپس ظرف را با پلاستیک پوشش دهید و در ماکروفر قرار دهید. برای آشنایی با زمان پخت مناسب بهتر است با راهنمای دستگاه آشنا شوید. پس از پخت و شدن، آمادهی سرو کردن جوجه کباب خود هستید. بهتر است همراه با نون تازه یا برنج سرو کنید و از مزه فوق العادهش لذت ببرید!
4. روش تهیه مرغ کباب در ماکروفر به صورت ساده و سریع
تهیه مرغ کباب برای بسیاری از افراد درست کردن غذایی ساده ولی با طعمی دلپذیر است. اگرچه کباب اغلب با سوخاری و آسیاب کردن مواد خام تهیه میشود، اما میتوان آن را با استفاده از ماکروفر نیز درست کرد.
راهبرد خوبی برای تهیه مرغ کباب در ماکروفر به صورت سریع و ساده این است که از تکه مرغی استفاده کنید که قبلاً پخته شده است. برای زیبایی و تغییر طعم، این تکه مرغ را میتوانید پس از سرخ کردن، با یکی از سسهای مورد علاقه خود، مانند سس باربیکیو، پیاز یا زردچوبه مخلوط کنید.
به دلیل اینکه ماکروفر در دمای بالا نیست، بهتر است قبل از جا دادن تکه مرغ بر روی ظرف ماکروفر، آن را به داخل قابلمه ای بگذارید و روی ظرف را بسته و سپس آن را به ماکروفر بگذارید. از این روش استفاده کرده و پس از چند دقیقه، به حالت سرخکردن درست کنید. پس از پخت و تهیه، بگذارید تا یک دقیقه خنک شود و درآخر، ماهیچه های مرغ را برای سهولت در خوردن، با چند پاره کنید. این روش را میتوانید با مرغ چرخ کرده هم انجام دهید، اما در این صورت حتماً مطمئن شوید که مرغ نچسبیده و خشک نشود.
در کل، تهیه مرغ کباب در ماکروفر به صورت ساده و سریع است و برای آن که این چنین باشد، نیاز است که از قبل تکه های مرغ پخته شده استفاده کنید. همچنین بهتر است قبل از وارد کردن تکه مرغ به داخل ماکروفر، آن را در یک قابلمه بگذارید و روی ظرف را بپوشانید.
5. استفاده از انواع ادویه و روغن در تهیه جوجه کباب در ماکروفر
تهیه جوجه کباب یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در هفتهها و ماههای مختلف قابل تهیه ومناسب میباشد. به نظر میرسدچنین غذایی درست کردن آن زمانبر و نیازمند ارائه ابزارهای پختفروش مناسب است،اما میتوان با استفاده از میکروفرجوجه کباب خوشمزه را در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه آماده کرد.
برای تهیه جوجه کباب در ماکروفرمیتوان از موادی چون مرغ، نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر سیر، یک قاشق کنجد انتخاب کرد. پس از شستشوی مرغ، باید گوشت را خوب خشک کرده و برای نرم شدن شخمه های مرغ، در ظرف پخت مناسبی با طولانی کردن آن قرار دهیم.سپس تمامی ادویه ها و مواد مذکور جز کنجد را به خوبی در یک میکسر ریخته و با یکدیگر مخلوط کرده و نیز از خود جوشاب برای بهتر شدن طعم استفاده میکنیم.
بعد از اینکه تمام مواد رو ریختیم، باید خوب به هم مخلوط کنیم و به صورت منظم و دقیق روی مرغ مالیده و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در ماکروفر با حداکثر توانایی ۸۰۰ وات پخت شود تا به طور کامل در بین گوشت مرغ جذب شود.پس از اتمام پخت میتوانیم آن را با روغن زیتون و کنجد تزیین کرده و با سالاد سرو کنیم.
در نتیجه، میتوان گفت که با استفاده از مواد ساده میتوان این غذا محبوب را در مدت کوتاهی با خوابیدنیهای مختلف تهیه کنیم و از طعم دلنشین آن، لذت ببریم.
6. چند نکته برای بهبود طعم و بوی جوجه کباب در ماکروفر
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوبی است که در رستورانها و خانههای ایرانی سرو میشود. با این حال، در برخی موارد، طعم و بوی آن به خوبی در ماکروفر حفظ نمیشود. برای بهبود طعم و بوی جوجه کباب در ماکروفر، نکات زیر باید رعایت شود:
1- استفاده از مواد تازه: برای طعم و بوی بهتر، بهتر است از گوشت تازه و اعلام نشده استفاده شود. همچنین آن را از نزدیک ترین محل فروش گوشت خریداری کنید.
2- استفاده از یک تنور مایکروویو بزرگ: اگر میخواهید جوجه کباب را در ماکروفر بپزید، بهتر است از یک تنور بزرگ استفاده کنید تا فضای کافی برای داغ شدن جوجه کباب وجود داشته باشد.
3- استفاده از کیف دائمی روکش شده برای پخت: برای حفظ طعم و بو، یک کیف دائمی روکش شده برای جوجه کباب استفاده کنید. این کیف، برای جلوگیری از اتصال بخار و رسوب در داخل مرفولوژی میکروویو، مناسب است.
4- پخت در دمای مناسب: برای بهبود طعم و بوی جوجه کباب در ماکروفر، باید در دمای مناسب پخت شود. اگر دمای دستگاه بالا باشد و گوشت بعد از پخت خشک شود، طعم و بوی آن فاسد خواهد شد. بنابراین، تمرکز بر گرمای پخت مناسب باید داشته باشد.
5- استفاده از طعمدهندههای طبیعی: میتوانید برای بهبود طعم و بوی جوجه کباب در ماکروفر، از طعمدهندههای طبیعی مانند نمک، فلفل، زعفران، پیاز و لیمو ترش استفاده کنید.
با توجه به موارد فوق، میتوانید طعم و بوی بیشتری از جوجه کباب در ماکروفر بدست آورید. بهتر است این را به عنوان یک وعده غذایی خانگی در نظر بگیرید، تا از طریق آن سلامتی خود را حفظ کنید.