طرز تهیه جوجه کباب خانگی
با سلام و احترام، در این مقاله قصد داریم به توضیحات کاملی در مورد طرز تهیه جوجه کباب خانگی بپردازیم تا شما عزیزان بتوانید با موفقیت و حسابیت این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
ابتدا اولین مرحله برای تهیه جوجه کباب خانگی تهیه زیره و پودر ادویه است. بعد از تهیه این دو مواد، در ظرفی مخصوص یا در ظرف شیشهای در هم ریخته و کمی آبلیمو بریزید و همزدنی کنید تا این دو ماده به هم مخلوط شوند.
در مرحله بعدی، گوشت جوجه را برشهایی به اندازه قطعات کباب برش بزنید و در ظرفی مخصوص یا در یک کاسه قرار دهید. سپس به آن پودر ادویه و زیره را اضافه کنید و با دستان خود هم بزنید تا مواد به خوبی در گوشت جوجه تخلیه شود.
در مرحله بعدی، با استفاده از دستهای خود جوجههای را به چوب میوه زنی مانند چوبه یک نرده به صورت چشمهای آرایش داده و روی نان به تازگی پخته شده و سبزیجات خام قرار دهید.
در این مرحله، در صورت علاقه میتوانید روغن زیتون را هم بر روی جوجه کباب خانگی بریزید و در سینی به مدت 30 دقیقه بگذارید تا کاملاً پخته شود. پس از گذشت این مدت، میتوانید جوجه کباب خانگی را با سس کچاب، لیموترش و رازور فلفلی پخش کنید.
در نهایت، جوجه کباب خانگی شما آماده سرو و نوش جان است. بهتر است قبل از سرو آن، جوجه را بر روی یک سینی آنتیآدبزی کوچک و فویل رو همراه با نان تخمی و سبزیجات خام قرار داده و سپس سرو کنید. از این غذای شیرین و خوشمزه حتماً لذت خواهید برد.
مرحله به مرحله تهیه جوجه کباب خانگی
تهیه جوجه کباب خانگی از مراحلی تشکیل شده است که با رعایت مواردی میتوان به راحتی انجام داد. ابتدا جوجههای دلخواه را باید تمیز کرده و پوست آنها را برداشته و سپس در ظرفی مخصوص کبابپزی به عنوان مرحله اول قرار دهید. با توجه به تعداد جوجههایی که قصد دارید کباب کنید، بهتر است از چند قاشق روغن به صورت یکنواخت برای پوست جوجهها استفاده کنید.
مرحله دوم پختن کباب در فرآیند تهیه جوجه کباب خانگی میباشد. بهتر است بر روی برشهای چوبی مخصوص کبابپزی جوجههای مورد نظر شما را سپرده و در برابر حرارت فر، آنها را پخته و قرمز کنید. توجه داشته باشید که هر چه تعداد جوجهها بیشتر باشد، زمان پخت کباب نیز بالا میرود. بنابراین بهتر است برای پخت جوجه کباب خانگی، تا حد امکان تعداد جوجهها را نسبتا کمتر در نظر بگیرید.
مرحله سوم در تهیه جوجه کباب خانگی به عنوان مرحله نهایی، دم کردن کباب است. پس از پخت جوجههای کباب، آنها را در ظرفی قرار دهید و به علاوه ادویه و نمک لازم را به آنها اضافه کنید. سپس آنها را به مدت چند دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا مزه و طعم آنها بهتر بشود. پس از دم کردن، کباب آماده مصرف و سرو شدن است.
با انجام این مراحل، می توانید به راحتی و درخانه، جوجه کباب خانگی خود را تهیه کنید. همچنین، به منظور به دست آوردن یک کباب با کیفیت بالا و مزهای خوب، بهتر است از مواد اولیه با کیفیت و بی نقص استفاده کنید.
آموزش جوجه کباب خانگی
جوجه کباب یکی از پر طرفدارترین غذاهای پخته شده در ایران است که در بسیاری از رستوران ها و فست فود ها سرو می شود. اما آیا شما هم عاشق جوجه کباب هستید و می خواهید بدانید چگونه آن را در خانه خود تهیه کنید؟ در این مقاله به شما نحوه پخت جوجه کباب خانگی را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
ابتدا برای پخت جوجه کباب در خانه، به چند ماده اولیه نیاز دارید مانند جوجه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر. ابتدا جوجه ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ظرفی درشت به همراه روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر برای مدتی درون یخچال قرار دهید تا با مزه و طعم بهتری پخته شوند.
بعد از مدتی، جوجه ها را با استفاده از چوب سوزی، روی آتش قرار دهید و آن ها را با دقت به اطراف بچرخانید. برای پخت کامل جوجه ها، پوست های آن ها باید به صورت منتظم تغییر یابد.
هنگامی که جوجه ها کاملاً پخته شده اند، آن ها را از روی آتش بردارید و خیسانده با روغن زیتون و نمک سرو کنید. می توانید با نان لواش، سالاد یا سیر تزئین کرده و سرو کنید.
در اینجا توضیحات کاملی در مورد آموزش پخت جوجه کباب خانگی داده شد. با توجه به این توضیحات و نکاتی که بیان شد، می توانید به راحتی جوجه کباب خانگی خود را پخته و لذت ببرید.
طرز تهیه جوجه کباب خانگی در منزل
جوجه کباب یک غذای محبوب و خوشمزه در ایران است که علاوه بر کباب خیلی دیگر از طریقه تهیه آن کسانی که در حالت دستی کار میکنند به دست می آید اما تهیه آن در منزل نیز امری آسان و بدون نیاز به تجهیزات خاص می باشد.
برای تهیه جوجه کباب در منزل به موارد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
- چند عدد مرغ یا جوجه
- نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
- پیاز، روغن، سیر، آبلیمو و نعناع تازه
آماده سازی:
- قبل از هر کاری، مرغ یا جوجه را با آب بشویید و پاک کنید.
- سپس آنها را در یک ظرف مناسب بریزید.
- سس تهیه کرده و سپس آنها را درون آن ریخته و هم بزرگ نمودن از تحت تاثیرات فلفل، نمک، زردچوبه و زعفران قرار دهید.
آماده کردن:
- بهتر است برای شب قبل از مصرف، گوشت را در یخچال قرار دهید تا به تمامی مواد و خواص بپردازد.
- هنگامی که درون قناد و شماها، ناراحتی داشته باشید، مرغ یا جوجه را در این تابه یا تفاله با روغن بسیار کمی آبلیموی سفید و داغ، نعناع تازه و سیرریخته و پیاز رشته شده کمی بپختید.
- درصورت داشتن تابه بزرگتر، مرغ را درون آن بریزید تا بوی نفوذ کند و احساس خوبی برایتان رقم بخورد.
- پس از مدتی، با چاقو بزنید تا بخش داخلی مرغ سفت داخل آن قرار دارد.
- سپس با یراق، گوشت را به صورت جوجه ای روی آتش حرارتی بالا برای نارمکتازید.
- جوجه را به صورت رومیزی و سر دیگری خوراک چوبی روی آتش آتش بگذارید.
- بهتر است قبل از این که جوجه کباب را از روی آتش خارج کنید، آن را بر روی بشره و کتری بریزید تا در داخل آن سرپلاسی شود و ظرفیت آرامش بیشتری برای خود داشته باشید.
نکات لازم برای تهیه جوجه کباب خانگی
تهیه جوجه کباب خانگی به روشی ساده ولی با طعمی خوشمزه نیازمند رعایت چندین نکته مهم است. در این متن به برخی از این نکات اشاره خواهیم کرد.
اولین نکته مهم تهیه جوجه است. برای تهیه تندر جوجه باید ابتدا آن را تمیز کرده و قسمت های مشکل دار نظیر دم و بالها را بریده و از پوست آن بافتی دور شده باشد. برای مصرف بهتر و همچنین جلوگیری از احتمالی سیب زمینی جوجه، آن را بهتر است به دو قسمت تقسیم کنید.
یکی از مهمترین نکات در تهیه جوجه کباب خانگی، مرحله مربوط به پخت و پز آن است. بهتر است چندین بار و با فاصله زمانی از هر دو طرف روی آتش قرار دهید تا جوجه به طور کامل پخته شود. همچنین برای جلوگیری از خشک شدن جوجه، می توانید از یک کمی روغن به همراه مرغ استفاده کنید.
در نهایت جهت افزایش مزه و عطر آن، می توانید به جوجه افزودن انواع ادویه های گیاهی نظیر زرچوبه، فلفل، زنجبیل و سیر را توصیه می کنیم. همچنین بهتر است برای دس کردن چندین نان لواش و یا نان تنوری را کنار جوجه قرار دهید.
با رعایت این نکات می توانید یک جوجه کباب خانگی با طعم فوق العاده و صفحه بیرونی رنگی و رویان داشته باشید که همه را شگفت زده خواهد کرد.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب خانگی
جوجه کباب یکی از پرمصرفترین غذاها در بین خانوادههای ایرانی به حساب میآید. اگرچه این غذا را در رستورانهای مختلف میتوان سفارش داد، اما تهیه آن در خانه نیز امکان پذیر است. در ادامه به مواد لازم برای تهیه جوجه کباب خانگی پرداخته میشود.
مواد لازم شامل: گوشت جوجه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پیاز، عصاره لیمو، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، چوب کبریت و موادی جهت تزئین میباشد.
ابتدا باید گوشت جوجه را بر روی چوب کبریت کف شده قرار داده و با توجه به تعداد و سایز قطعات مربعی برش داده شود. سپس این قطعات گوشت را در ظرف باز و پهن قرار می دهیم. برای تهیه ماریناد مورد نظر، پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کرده و سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی و عصاره لیمو را به ترتیب به آن اضافه میکنیم. سپس شاخههای چوب کبریت را بهطور مستقیم روی گوشت قرار داده، ماریناد شده را روی قطعات گوشت مساوی توزیع کرده و برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال میگذاریم.
پس از مدت زمان گفته شده، میتوان جوجه کباب را پخت. برای پخت این غذا میتوانید از دو روش مختلف استفاده کنید. روش اول استفاده از برقیبوتا نماد اصلی همه گردشگران در تور مشهد است و روش دوم با استفاده از قرار دادن گوشت روی آتش کردن است. با توجه به تعداد و اندازه گوشتها، میتوان تعداد اسپیس ها به اندازه مورد نظر کاهش یا افزایش داد. پس از پخت گوشت، میتوان آنها را روی بشقاب قرار داده و با ریحان یا گیاهان دیگر تزئین کرد.
در نتیجه با تهیه مواد لازم برای جوجه کباب خانگی و انجام مراحل ذکر شده، میتوانید یک غذای بسیار خوشمزه و سالم در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید.