طرز تهیه ی جوجه کباب تندوری

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی جوجه کباب تندوری

تهیه جوجه کباب تندوری یکی از انواع غذایی است که در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذای خوش‌طعم و شیرینی که با گوشت جوجه‌ی تازه تهیه می‌شود، معمولاً با نان تازه و عدس پخته سرو می‌شود. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب تندوری آشنا خواهید شد.

ابتدا برای تهیه جوجه کباب تندوری، گوشت جوجه را پاک کرده و با چند تیمار مانند نمک، فلفل، زردچوبه و بخار کرده، آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا طعم و مزه آن تقویت شود.

برای تهیه سس، پیاز را رنده کرده و با چند روغن، زردچوبه، پودر کاری و دارچین تفت داده و سپس گوشت شانه برای مدتی در این سس قرار داده شود تا طعم و مزه گوشت بهتر شود.

حالا شما باید تهیه تندور را شروع کنید. برای این منظور، تندور را به مدت حدود دو ساعت در آتش قرار دهید تا داخل آن کاملاً خشک شود. سپس داخل آن را با زعفران قرمز و روغن پوسته خورده پوست گرفته و بعد از روشن کردن آن، گوشت را در داخل تندور برای مدتی بگذارید تا پخته شود.

بعد از پخته شدن گوشت، آن را از داخل تندور خارج کرده و با جوانه عدس و نان تازه سرو کنید. همچنین می‌توانید آن را با سبزیجات تازه، خیار شکیل و لیمو پارسلی همراهی کنید تا طعم آن تنوع پیدا کند.

در نهایت، جوجه کباب تندوری آماده خوردن است و شما می‌توانید با سرو آن از شیرینی و خوشمزه‌ای که در پیش رویتان است، لذت ببرید.



1. روش ساده تهیه جوجه کباب تندوری

تهیه جوجه کباب تندوری یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین روش‌های پخت گوشت است. برای تهیه این غذا، ابتدا مواد لازم شامل گوشت جوجه، پیاز، روغن، عصاره زرد چوبه، فلفل سیاه، دارچین، زعفران، نمک و آب را آماده می‌کنیم.

در ابتدا، گوشت جوجه را با پیاز، عصاره زرد چوبه، فلفل سیاه و نمک به مدت چند ساعت (حداقل دو ساعت) داخل یخچال بگذارید تا خوب مرقوق شود. سپس در یک تابه، به مقدار کافی روغن را گرم کرده و گوشت را اضافه کنید تا همه‌ی مواد با هم مخلوط شوند.

پس از این مرحله، دارچین و زعفران را به اندازه‌ی کافی به مواد اضافه کنید و با مخلوط کردن مواد، به همه‌ی تکه‌های گوشت رنگ دهید. سپس آب را به مواد اضافه کنید و داخل تندور بگذارید. بهتر است تندور به مدت حداقل دو ساعت و نیم برای پخت این غذا روشن باشد.

در نهایت، پس از پخت این غذا می‌توانید آن را با نان تازه و پخته و یا برنج سفید مزه‌دار سرو کنید. همچنین، می‌توانید با اضافه کردن ترشی، ماست و سبزیجات، طعم و مزه‌ی این غذا را بیشتر کنید.



2. مواد لازم برای تهیه جوجه کباب تندوری

جوجه کباب تندوری یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از موادی از جمله گوشت جوجه، روغن، پیاز، زردچوبه، فلفل، نمک و مرغوبیت‌های دیگر تهیه می‌شود. در ادامه به این مواد به صورت کامل توضیح داده خواهد شد.

گوشت جوجه: در تهیه جوجه کباب تندوری از گوشت جوجه استفاده می‌شود که باید بدون چربی و بهترین کیفیت باشد. قبل از پخت، گوشت جوجه باید با یک مرغوبیت مخصوص به خوبی خوشمزه شده و آماده تهیه کباب شود.

روغن: در تهیه جوجه کباب تندوری نیاز به استفاده از روغن دارید. معمولاً روغن سرخ کردن برای جوجه کباب تندوری انتخاب می‌شود.

پیاز: پیاز از مهم‌ترین مواد مصرفی در این غذا است. پیاز باید خوب خرد شده و با دیگر مواد ترکیب شود تا مناسب ترین طعم و مزه را برای جوجه کباب تندوری به ارمغان بیاورد.

زردچوبه: زردچوبه یکی دیگر از مهم‌ترین مواد مصرفی در تهیه جوجه کباب تندوری است. این مرغوبیت درست می‌تواند با رنگ کردن جوجه کباب تأثیر بگذارد.

فلفل: برای تندی دادن به جوجه کباب تندوری، استفاده از فلفل دارای اهمیت بسیاری است. استفاده از فلفل سبز یا قرمز با توجه به سلیقه، جوجه کباب تندوری را نه تنها تند و لذیذ می‌کند، بلکه این غذا را بوی خوبی هم می‌بخشد.

نمک: در نهایت، برای تنظیم طعم کباب باید نمک اضافه شود. بهتر است نمک در ابتدای تهیه کباب به اندازه‌ی کافی اضافه شود و بعد از پخت، طعم‌دهی نمک را برای چندین بار تنظیم کنید.

به این مواد می‌توان موادی دیگر مانند ادویه، چاشنی، رب گوجه‌فرنگی و... را اضافه کرد، که به طعم و مزه نهایی جوجه کباب تندوری کمک می‌کند. به طور خلاصه، تهیه جوجه کباب تندوری از موادی بسیار ساده است که می‌توانید در سراسر دنیا پیدا کنید و از طریق تهیه مواد و پیش‌آماده‌کردن آن‌ها، یک غذای فوق العادهٔ خوشمزه و شاداب را به دست آورید.



3. طرز تهیه مرغ کباب تندوری در منزل

مرغ کباب تندوری یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که هم در مناطق شمال و هم جنوب کشور به شدت مورد توجه قرار دارد. برای تهیه این غذا در منزل نیاز به چند مواد اساسی دارید که به راحتی در هر فروشگاهی قابل تهیه هستند.

ابتدا باید گوشت مرغ را برید و در داخل ماهیتابه قرار دهید. سپس می‌توانید به دو روش نسبتاً متفاوت طعم دلخواه خود را به گوشت مرغ بدهید. اگر مایل به چندان تند نبودن غذا هستید، می‌توانید با استفاده از پیاز، لیمو ترش، زرده تخم مرغ و چندین چشمه فلفل قرمز تندي و مرغوب، این غذا را با طعمی گرم و غنی ولی با کمی کم‌ترین تندی تهیه نمایید.

در صورتی که می‌خواهید طعم تند در این غذا بیشتر باشد، می‌توانید از روش استفاده از ادویه جات برای تهیه این غذا استفاده کنید. به صورت خلاصه، شما می‌توانید با ادویه جاتی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز تند، زردچوبه، کمی دارچین و دانه‌های گشنیز این غذا را با طعم تندی تهیه کنید. از آن‌جایی که این روش باعث ایجاد ترشی و تندی قوی می‌شود، مناسب مخصوصاً برای دلچسبی مرغ می‌باشد.

در نهایت، بعد از مدتی پخت درون شویدا با گردان کناری، غذای شما آماده خوردن خواهد بود. بهتر است برای درست کردن این غذا از یک تنور تندوری به همراه نان لواش و سبزیجات برای سرو کردن استفاده کنید. همچنین در شمال ایران بهترین روش برای تهیه این غذا از سرخ کردن مرغ بر روی زغال و با استفاده از تنور کوچک برای بالا آوردن طمعه می‌باشد.



4. نکاتی که باید در تهیه جوجه کباب تندوری رعایت کنید

تهیه جوجه کباب تندوری یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای شمالی ایران است که توسط خانواده‌ها و رستوران‌ها پخته می‌شود. اما برای رسیدن به طعمی اصیل و خوشمزه این غذا، باید نکاتی مهم را رعایت کنید.

نکاتی که در تهیه جوجه کباب تندوری باید رعایت کنید، شامل موارد زیر است:

۱. مرحله اول برای تهیه جوجه کباب تندوری، خیس کردن گوشت است. بهتر است گوشت را حداقل ۲۰ دقیقه قبل از پخت در آب خیس کنید.

۲. استفاده از ادویه‌های مناسب در پخت جوجه کباب تندوری، از جمله مهمترین عواملی است که به شکل قابل‌توجهی بر طعم این غذا تأثیر می‌گذارد. از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، گشنیز، دارچین و کمی زعفران استفاده کنید.

۳. برای پخت جوجه کباب تندوری، از تندور استفاده کنید. تندور یک دستگاه پخت بسیار عالی است که در آن از آهک و خاک مرغوب ساخته می‌شود و باعث می‌شود که غذا بهتر پخته شود.

۴. قبل از پخت جوجه کباب تندوری، باید گوشت را به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم و خواص گوشت حفظ شود.

۵. در صورتی که مایلید تبدیل جوجه کباب تندوری به یک غذای بسیار خوشمزه شود، به آن تفنگی نیز اضافه کنید. این ادویه از موادی مانند سیر، پیاز، نمک، فلفل سیاه، تخم مرغ و نعنا استفاده می‌شود.

در نهایت، تهیه جوجه کباب تندوری نیازمند آشنایی با تکنیک‌های پخت و دانش در استفاده از ادویه‌های مناسب است. پس با رعایت نکات بالا، می‌توانید از یک غذای بسیار خوشمزه و اصیل لذت ببرید.



5. روش تهیه سس یا نوشابه کباب تندوری

روش تهیه سس یا نوشابه کباب تندوری

در نوعی از کباب ها، معمولاً سس یا نوشابه ای به عنوان ترشی استفاده می شود که همراه با کباب سرو می شود و بعضی از افراد امیدوارند که این سس تندوری باعث شیرینی و ترشی خود شود.

تهیه این سس به سادگی امکان پذیر است و در خانه نیز می توانید آن را تهیه کنید. برای تهیه این سس ابتدا بهتر است یک کاسه متوسط ​​را آماده کنید. بعد سه قاشق غذاخوری سرکه، یک قاشق غذاخوری نیشکر، نمک، فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی را به کاسه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

دو قاشق غذاخوری زعفران را در یک لیوان آب جوش کرده و سپس آن را به کاسه مخلوط اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن، ترکیب را به صورت آرام به مدت چند دقیقه تخمیر کنید. پس از پایان تخمیر، سس را قبل از استفاده برای کباب های خود استفاده کنید.

این سس یا نوشابه کباب تندوری به طور کامل با کباب های سنتی ایرانی هماهنگ می شود و خوردن آن باشگل، نان هندی و ماست یا همچنین با هم نام آشنا بورانی همراه است. این سس به دلیل طعم و ترکیبات ساده و همه پسند خود می تواند یک پیشنهاد بنیادین برای هریک از وعده های غذایی شما باشد و نوشیدنی خود را شامل کنید.



6. پرسش و پاسخ درباره تهیه جوجه کباب تندوری

تهیه جوجه کباب تندوری هنری نسبتاً ساده و به دسترس است و نیاز به تخصصی خاصی ندارد. در این روش از تنور سنتی یا تنورهای گازی و یا الکتریکی برای پخت جوجه استفاده می‌شود که باعث می‌شود طعم و عطر خاصی در جوجه به جا بماند.

برای تهیه جوجه کباب تندوری ابتدا جوجه را با ترکیبی از موادی مانند نمک، زردچوبه، روغن زیتون و ادویه‌های خاص، مربوط به کباب تهیه می‌کنیم. سپس جوجه را درون تابه‌ای مناسب قرار داده و روی آن را با فویل خمیرپوشی می‌کنیم تا محتویات آن و سرما کمی در بیا رود و باعث بهبود طعم و کیفیت جوجه شود.

سپس تابه یا قابلمه را به تنور سنتی یا تنور گازی یا الکتریکی می‌ریزیم و آن را بر روی حرارت مناسب قرار می‌دهیم. پس از ۲۰-۱۵ دقیقه که محتویات داخل تنور کاملاً گرم شده است، جوجه را درون تابه‌اش از تابه خارج می‌کنیم و با کمی نمک به آن پخت کامل می‌دهیم.

به محض اینکه جوجه درون تابه کاملاً پخته شد، آن را از روی حرارت تندور بیرون می‌آوریم و با کمی روغن تخم مرغی روی آن پخت کرده و سرو می‌کنیم. با افزودن نعناع تازه، نوشیدنی مورد علاقه خود و نان، شما می‌توانید غذای خوشمزه چندین نفر را تهیه کرده و برای جشن و پارتی خود به اشتراک بگذارید.