طرز تهیه ی جوجه کباب تابه ای

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای یکی از غذاهایی است که با توجه به نحوه تهیه آن، طعم منحصر به فردی دارد. برای انجام این غذا، ابتدا باید چند کباب چوبی را در آب خیس کنید تا حالت خشکی آن‌ها کمتر شود.

بعد از آماده کردن کباب‌ها، مرغ‌ها را تمیز کرده و برای چند ساعت در مخلوطی از نمک، زغال‌چوب و روغن زیتون دار کنید تا بوی خوبی به آن‌ها بدهد. سپس کباب‌ها، مرغ‌ها و یک پیاز برای دادن طعم به تابه در آن تابه قرار داده شده و با استفاده از روغن داغ، نیمی از دور آن را می‌سوزانیم تا طعم خوبی به غذا بدهد.

سپس پس از پخت شدن یک طرف، آن‌ها را با چنگال برگردانده و طرف دیگری را هم می‌پزیم. پس از پخت کامل جوجه کباب تابه ای، آن را روی سفره قرار می‌دهیم و با سالاد خوشمزه‌ای همراه می‌خوریم. اگر به دنبال یک غذای خوشمزه با طعم و بوی دلپذیر هستید، جوجه کباب تابه ای یکی از بهترین گزینه‌ها است که می‌توانید تهیه کنید.



طرز تهیه ی جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه ی جوجه کباب تابه ای یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است. این غذا ساده ترین راه و خوشمزه ترین راه برای تهیه جوجه کباب است. برای تهیه این غذا نیاز به چند مواد مختلف دارید که در کنار هم باعث تولید غذای خوشمزه و پرمزه می شود.

برای تهیه ی جوجه کباب تابه ای، ابتدا باید برای نیم ساعت جوجه را در یک ترکیبی از پودر فلفل قرمز، پودر سیر، زنجبیل، نمک و پودر فلفل سیاه قرار دهید تا دقایقی بعد آن را تهیه کنید. سپس می توانید جوجه را در یک تابه پخت کنید. برای تهیه و پختن جوجه، ابتدا باید تابه را گرم کنید، سپس به آن روغن اضافه کنید و به مواد اولیه اضافه کنید. پس از پختن جوجه در تابه، آن را با گریل سرو کرده و با سالاد یا نان ارایشی سرو می کنیم.

برای افزایش طعم خوشمزه تر جوجه، می توانید به ترکیب مواد آن، مواد دیگری نیز اضافه کنید. برای مثال، می توانید مرغ را با یک چند قاشق روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، سیر، زنجبیل و پیاز رنده شده خلط کنید تا طعم آن حسابی دریافت شود. سپس می توانید آن را در یک تابه یا گریل پخت کنید تا به پختن قابل قبولی برسد.

به طور خلاصه، تهیه ی جوجه کباب تابه ای به شیوه ی ساده ای رو غذائی است که با استفاده از چند مواد نمادی ترین غذائیت را به وجود می آورد. با ترکیب این طعم ها و مواد ، به راحتی غذایی را تهیه کنید که برای میز عشاء و یا صبحانه و نهار نیز مناسب است.



مواد لازم برای تهیه جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای یکی از گزینه‌های محبوب و پرطرفدار غذایی است که در خانه‌های ایرانی تهیه و مصرف می‌شود. برای تهیه این غذا که باعث شادی و خوشحالی در جمع خانواده می‌شود، چند ماده اولیه مورد نیاز است.

اولین ماده اولیه‌ای که برای تهیه جوجه کباب تابه ای نیاز دارید، جوجه است. برای این کباب می‌توانید از جوجه گوشتی یا جوجه فراوری شده استفاده کنید.

دومین ماده اصلی که در تهیه این غذا بسیار مهم است، انواع سبزیجات است که ممکن است شامل پیاز، فلفل دلمه ای، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی و زردچوبه باشد. انتخاب سبزیجات به سلیقه و ذایقه شما بستگی دارد.

سومین ماده اولیه که برای تهیه جوجه کباب تابه ای نیاز دارید، چندین گیاهان خشک شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به گشنیز، زیره سبز، شوید، دارچین و... اشاره کرد. این گیاهان خشک شده به دلیل داشتن ویژگی‌های خاصی همچون عطر و طعم متمایز در تهیه جوجه کباب تابه ای به کار می‌روند.

در کنار موارد فوق، نیاز به انواع ادویه‌هایی مانند پودر زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، روغن و سیر نیز هست. با داشتن این ماده‌های اصلی، شما می‌توانید به راحتی جوجه کباب تابه ای بسیار خوشمزه و خوشرنگ تهیه کنید و لذت بردید.



نحوه ی تهیه ی مرغ برای جوجه کباب تابه ای

برای تهیه ی مرغ برای جوجه کباب تابه ای ابتدا باید مرغ را خریداری کرد. بهتر است مرغ را از قبل به قطعات کوچک تقسیم کنید تا آماده کردن آن راحت تر باشد. سپس باید مرغ را در یک مخلوطی از اجزای تهیه کننده ی طعم دلخواه خود، مانند نمک، فلفل سیاه و زعفران، بهمراه یک قاشق رب انار کاملا کف داده، برای چند ساعت تفت دهید.

برای تهیه ی جوجه کباب تابه ای، نیاز به همگن کردن روغن و کره در تابه دارید. بعد از آماده سازی تابه، می توانید قطعات مرغ را به آن اضافه کنید و آنها را تا زمانی که به رنگ طلاایی تبدیل شوند پخته کنید. پس از پخت شدن مرغ، می توانید آن را در میان تابه همراه با سبزیجات همچون فلفل دلمه، پیاز و گوجه فرنگی قرار دهید. این کار کاباب را به یک غذای کامل و شیرین کند و عطر و طعم های دیگر را به آن اضافه کند.

در نهایت باید به یاد داشت که برای حفظ طعم و عطر مرغ در هنگام پخت سعی کنید آن را به خوبی بپزید. همچنین می توانید از روش های دیگری مانند اضافه کردن یک لیوان آب در هنگام پخت کمک بگیرید. به هر حال، در مجموع، تهیه ی مرغ برای جوجه کباب تابه ای خیلی راحت است و می تواند به سرعت به عنوان یکی از غذاهای محبوب شما در جمع خانواده یا دوستان شما تبدیل شود.



نحوه ی تهیه ی سس مخصوص برای جوجه کباب تابه ای

تهیه جوجه کباب تابه ای در خانه به عنوان یک وعده غذایی سالم و خوشمزه بسیار محبوب است. اما برای افزایش طعم و عطر این غذا، می توانید از سس هایی استفاده کنید که باعث تنوع طعم و رنگی بیشتر شود. در ادامه روش تهیه یک سس مخصوص برای جوجه کباب تابه ای به شما آموزش داده خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه این سس شامل نیم پیمانه زعفرانیه تازه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، پنج حبه سیر، یک قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذاخوری سس سویا، یک قاشق غذاخوری سس ورشترشایر، دو قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم است.

ابتدا زعفرانیه را با آب گرم بریزید تا ۱۰ دقیقه آن را خیس کند. پس از آن همراه با پنج حبه سیر در یک مخلوط کن قرار دهید و آن را خمیر کنید تا به صورت یک پوره نرم و رقیق در بیاید. سپس این پوره را به تابه افزوده و روی شعله ملایم به مدت حدود ۷ دقیقه تفت دهید. در آخر دو قاشق غذاخوری آبلیمو را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بر روی شعله ملایم بگذارید.

آماده سرو کردن سس مخصوص جوجه کباب تابه ای شده اید. این سس باعث تنوع طعم در جوجه کباب تابه ای شما می شود و می تواند با نان، سالاد یا روی برنج سرو شود. همچنین می توانید به دلخواه، مقداری از خامه یا گردو به آن اضافه کنید تا طعم و عطر آن بیشتر شود.



طرز آماده کردن مرغ برای کباب کردن در تابه

کباب یکی از غذاهایی است که در بسیاری از جوامع و کشورها مورد علاقه قرار دارد. این غذا به‌صورت متنوعی در سرتاسر جهان پخته می‌شود و در ایران نیز همیشه از مرغ، گوشت گاو یا گوسفند برای تهیه کباب استفاده می‌شود.

برای آماده‌سازی مرغ برای کباب کردن در تابه، ابتدا باید آن را به دقت خرد کنید. برش‌ها باید تقریباً یکسان و بزرگ‌تر از اندازه دهانه تابه باشند. بعد از آن مرغ را در یک قابلمه می‌ریزیم و با چند قاشق روغن مخلوط کرده و به آن اضافه می‌کنیم.

سپس باید چند خردل و نمک به محضر مرغ اضافه کنیم. با همزن یا دستکش به‌خوبی به این مواد در قابلمه مخلوط کنید تا همه تکه‌های مرغ به‌طور یکنواخت با روغن، خردل و نمک پوشیده شوند. پس از مخلوط کردن مرغ برای حداقل یک ساعت در قابلمه قرار می‌دهیم تا ویژگی‌های طعم و مزه‌ای مرغ به‌شکل بهتری جذب شود.

پس از گذشت یک ساعت، محضر را در تابه بریزید و آن را در حرارت متوسط به‌مدت حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تکیه دهید. شاید بخواهید در حین پختن، این تابه را با یک قاشق چرخانده و از زیر هر تکه‌ی مرغ، مرغ بوده نمودید تا کاملاً پخته شود. سپس از روی حرارت بردارید و مرغ را روی بشقابی که پیش‌تر در آماده شده بود، بریزید و آن را با دلخواه خود تزئین کنید.

در نهایت، آماده کردن مرغ برای کباب کردن در تابه خیلی راحت و سریع است و به‌عنوان یک غذای سالم و خوش طعم می‌تواند در بسیاری از مناسبت‌ها باعث شادابی و خوشحالی شما و مهمانانتان شود.



آماده کردن سبزیجات مخصوص کنار مرغ کباب تابه ای

برای آماده کردن غذای کنار مرغ کباب تابه ای، می‌توانید از چند نوع سبزیجات استفاده کنید. معمولاً سبزیجاتی مانند پیاز، فلفل دلمه‌ای، قارچ، گوجه‌فرنگی و سیر برای آماده کردن این غذا استفاده می‌شوند.

ابتدا پیاز را پوست کنید و آن را به صورت خلالی خرد کنید. سپس فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت خلالی خرد کنید، قارچ را نیز برش داده و گوجه‌فرنگی را به قطعات کوچک تری خرد کنید. سپس سیر را نیز رنده کنید.

در یک تابه، روغن را گرم کنید و به داخل آن پیاز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای را به آن افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید. سپس قارچ و گوجه‌فرنگی را نیز به تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید و تفت دهید تا سبزیجات به آرامی همراه شوند. در نهایت، سیر را نیز به تابه اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید.

حالا سبزیجات شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه کنار مرغ کباب تابه ای سرو کنید. این غذا را می‌توان با نان لواش یا نان سنگک سرو کرد. همچنین می‌توانید به آن ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل سیاه و زیره را اضافه کنید تا طعم آن تنوع پیدا کند.