طرز تهیه ی توپک پنیری سوخاری
توپک پنیری سوخاری یکی از مناسبترین و خوشمزه ترین پیش غذاها در جمع دوستان و خانواده است. در ادامه مراحل تهیهی این دستور غذایی را به همراه توضیحات کامل و جزئی بیان خواهیم کرد.
مواد لازم:
- پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- آرد: ۵۰ گرم
- آویشن: یک قاشقچه کوچک
- پودر چیلی: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
روش پخت:
۱. ابتدا پنیر پیتزا را رنده کنید.
۲. تخممرغ را به پنیر رنده شده اضافه کنید و هم بزنید.
۳. به مرور آرد، آویشن، پودرچیلی، نمک و فلفل را به مخلوط پنیری و تخممرغی اضافه کنید و هم بزنید تا همگن شود.
۴. دستهایتان را با روغن زیتون چرب کنید. سپس از مخلوط خمیری استفاده کرده و توپک هایی با حجم ۴سانتی مربع بسازید.
۵. توپهای پنیری را در تابه ریخته شده روغن آماده شده سرخ کنید. برای روشن شدن رنگ به هر دو طرف بپزید تا فرشته سفید رنگ شوند.
۶. با استفاده از کاغذ نافذ مازاد روغن آن روی توپهای سرخ شده را پاک کنید و در ظرف سرو کنید.
توجه داشته باشید که جلوگیری از ترکیدن توپها مهم است و حرارت دادنتوپها توسط روغن زیتون این کار را آسان میکند. در عین حال، توجه به تعداد مراحل و مواد لازم به ازای هر پاراگراف تهیه ی مطلب مهم است تا راهنمایی موثری برای کاربران داشته باشیم.
راهنمای تهیه توپک پنیری سوخاری
توپک پنیری سوخاری یکی از خوراکی هایی است که در جمع خانوادگی ها به عنوان تنقلاتی خوشمزه و سالم مورد استفاده قرار می گیرد. تهیه این خوراکی بسیار ساده است و معمولا در خانه ها به صورت سنتی تهیه می شود.
برای تهیه توپک پنیری سوخاری موادی مانند پنیر تازه، نمک، ادویه و گردو نیاز است. در ابتدا پنیر تازه را رنده کرده و در یک ظرف مخصوص مخلوط کنیم. سپس به پنیر رنده شده، نمک، ادویه و گردو اضافه می کنیم و با مخلوط کردن تمام مواد، خمیر نرمی را تشکیل می دهیم.
بعد از تشکیل خمیر، آن را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و به صورت گلوله مربعی شکل می دهیم. سپس توپ های تهیه شده را در داخل قالب های سوخاری قرار می دهیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد درون فر پخته می کنیم.
با پایان پخت، توپک های پنیری سوخاری آماده مصرف هستند. این خوراکی می تواند به صورت تنقلاتی در هنگام صرف چای و قهوه یا به عنوان پیش غذا در سفره های شام به همراه نان مصرف شود.
بنابراین، تهیه توپک پنیری سوخاری بسیار ساده است و با کمی استفاده از مواد تازه و خوشمزه می توانیم این خوراکی سالم و خوشمزه را در خانه تهیه کنیم.
چگونه توپک پنیری سوخاری درست کنیم؟
توپک پنیری سوخاری یکی از انواع خوراکی هایی است که در میان افراد بسیار محبوب است و به صورت خودرو و با سایر مواد غذایی مصرف می شود. این خوراکی خوراکی مفیدی است که برای صبحانه، ناهار و شام، سرویس دادن به دوستان و مهمانان و حتی به عنوان یک میان وعده در کارگاه یا دفتر کار می تواند بسیار خوشمزه و ارزشمند باشد.
برای تهیه توپک پنیری سوخاری، نیاز به تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، نمک و فلفل سیاه دارید. ابتدا تخم مرغ را شکسته و در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس یک تعداد مناسبی از پنیر رنده شده را درون آن قرار دهید. بهتر است از پنیرهای خام یا سخت استفاده کنید تا طعم بهتری بدست آید.
سپس آرد نیز را با پنیر و تخم مرغ مخلوط کنید تا از هم جدا نشوند، در صورتی که تخم مرغ آب شده و آردش کافی نیست میتوانید آرد بیشتری افزوده و مخلوط کنید. در نهایت بهتر است به مواد آماده شده نمک و فلفل هم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا همه یکدیگر را ترکیب کنند. می توان سس گوجه فرنگی نیز به مواد اضافه کرد که برای کسانی که از ترشی خوششان میآید، طعم جالبی ایجاد می کند.
حالا با استفاده از دستان، توپک های کوچکی را شکل داده و روی تابه سرخ کنید تا اندازه پنیر کاملا سوخت. پس از آماده شدن همه توپک ها، آنها را روی کاغذ آشامیدنی قرار دهید تا نفوذ اضافه از آن خارج شود. به صورت سریع و داغ میتوانید این خوراکی محبوب را با همراه وعده غذایی خود مصرف کنید.
طریقه ی درست سوخاری توپک پنیری
ماده اولی که برای سوخاری توپک پنیری باید در نظر گرفت، مواد اولیه پنیر است. برای ساخت توپک پنیری، نوعی پنیر طراحی شده است که برای آماده سازی آن، باید برش خورده و رنده شود. پس از برش خوردن پنیر، باید آن را با گلوری سازنده مخلوط کرده تا خمیری روان و یکدست حاصل شود.
پس از تهیه خمیر پنیری، برای سوخاری آن، می توان از مواد مختلفی استفاده کرد. یکی از مواد معمول، تخم مرغ است. در این روش، تخم مرغ را با چند قطره ویژه، بیشتر از دو قطره، آب مخلوط کرده و در قالب یک دانه خرد کنید. پنیر توپکی را در این خلوص نیز بریزید و به آن خوبی مزاج بدهید.
یکی دیگر از روش های سوخاری توپک پنیری، استفاده از مواد شروع کننده است. در این روش می توانید از شیر مکمل شده استفاده کنید که بهترین نوع شیر برای تداوم طعم پنیر است. برای سوخاری توپک پنیری، شیر مکمل شده را درون قابلمه ریخته و به دمای ایده آل گرم شده، آن را بطور کامل در قابلمه بریزید. پنیر توپکی را در آن قرار داده و بعد از پوشاندن آن، آن را به گرمای پایین قرار دهید.
در نهایت، باید با دقت و حوصله، توپک پنیری را سوخاری کنید تا رنگ مناسب و پایداری را پیدا کند. روش پایداری توپک پنیری بستگی به خلوص، دمای سوخاری و نوع موادی دارد که برای تهیه پنیر استفاده شود. با مراقبت دقیق، توپک پنیری با طعم و رنگی عالی تهیه شده و برای استفاده در غذاهای مختلف، مناسب و کاربردی می باشد.
ترفندهای تهیه ی بهتر توپک پنیری سوخاری
توپک پنیری سوخاری یکی از خوراکیهایی است که میتوان آنرا به سادگی و با استفاده از ترفندهایی بهتر تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم به شما تعدادی از ترفندهای تهیه بهتر توپک پنیری سوخاری را معرفی کنیم.
اولین ترفند برای ساخت بهتر توپک پنیری سوخاری، استفاده از پنیر با کیفیت است. بهتر است از پنیر چدار یا پارمزان استفاده کنید. پنیرهای سفت و با اثر خاموش بیشتری برای تهیه توپک پنیری سوخاری ایده آل هستند.
ترفند دوم مربوط به استفاده از تخم مرغ است. برای تهیه بهترین توپک پنیری سوخاری، بهتر است از تخم مرغ استفاده کنید. تخم مرغ باعث افزایش طعم و غنای سبکی توپک پنیری شده و به وفور استفاده میشود.
ترفند سوم مربوط به آماده سازی فر است. نیاز است قبل از شروع به تهیه توپک پنیری، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. با این کار، توپکهای پنیری سوخاری شما راحتتر پخته خواهند شد و طعم بهتری خواهند داشت.
ترفند چهارم برای بهتر شدن طعم توپک پنیری سوخاری، استفاده از مواد افزودنی است. میتوانید از فلفل سیاه، چیلی پودر، زعفران، کنجد و گیاهان دیگر استفاده کنید تا طعم توپکهای پنیری سوخاری را بهبود ببخشید.
در نهایت، ترفند پنجم مربوط به زمان پخت توپک پنیری سوخاری است. توپکهای پنیری سوخاری در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته میشود. پس از اینکه رنگ طلایی روی توپک پنیری سوخاری شکل گرفت، آن را از فر بیرون بیاورید و روی نون روستایی، سالاد یا دیگر غذاها قرار دهید.
استفاده از این ترفندها برای تهیه بهترین توپک پنیری سوخاری با طعم شیرین و خوشمزه، موجب رضایت شما و خانوادهتان خواهد شد.
مواد لازم برای ساخت توپک پنیری سوخاری
توپک پنیری سوخاری یکی از خوراکیهای محبوب در جشنوارهها و میهمانیهاست. این خوراکی با کمترین مواد و آمادهسازی سریع، یکی از بهترین گزینهها برای سرو در مهمانیها محسوب میشود. در ادامه توضیح خواهیم داد که برای تهیه توپک پنیری سوخاری، چه موادی لازم است.
مواد لازم برای تهیه توپک پنیری سوخاری شامل پنیر تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل، پودر چیلی و ریحان میباشد. برای تهیه این خوراکی، ابتدا پنیر تخم مرغ را بهصورت رنده شده دریافت میکنیم. سپس به آن آرد، فلفل، نمک، پودر چیلی و ریحان را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. در این مرحله، میتوانید از مواد اضافی مانند پیاز و سیر نیز برای عطر و طعم بیشتر در این مرحله استفاده کنید.
بعد از آمادهسازی مواد، میتوانید توپهای کوچکی را با دستتان تشکیل دهید و روی تابه پخت مواد را در حالت قطره کرده به مدت ۱۰ و ۱۵ دقیقه سوخته و به همین راحتی خوراکی خوشمزه توپک پنیری سوخاری خود را آماده کنید.
استفاده از مواد اضافی به سبب رسیدن به خوراکی با طعم بیشتر مشتریان بسیار مفید است. با توجه به راحتی و سریع بودن پخت این غذا، میتوانید از آن در میهمانیها و نشستهای خانوادگی خود استفاده کنید. بنابراین تهیه توپک پنیری سوخاری، به عنوان یک غذای روزمره یا خوراکیهای جشنواره و مهمانی، یکی از بهترین و پرکاربردترین گزینههاست.