طرز تهیه ی ته چین مرغ قالبی در فر
ته چین مرغ قالبی یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی است که به شکل شیرین و ترش سرو میشود. در این غذا تکههای نازک مرغ با مواد دیگر مانند پوست گردو، فلفل صورتی، نمک، شکر، سس سویا و سرکه چینی تهیه و در طی فرایند پخت به شکل قالبی مرغی در میآید. در ادامه طرز تهیه این غذا در فر به تفصیل توضیح داده شده است.
ابتدا پوست گردو را درون کیسه پلاستیکی داخل یک حبابدار خرد کنید و سپس پودری آن را با گوشت مرغ ترکیب کنید. سپس نمک و فلفل را روی مخلوط قرار داده و با دقت به نحوه مخلوط کردن توجه کنید.
سپس برگرهای آلومینیومی کوچکی را به تعداد نیاز باز کرده و حداقل یک قطعه از گوشت مرغین آماده را روی هر برگر قرار دهید. سپس کمی سس سویا روی گوشت قرار دهید و تعدادی پهن کردنی را در کنار قراردهید.
سپس برگرهای آلومینیومی را با احتیاط برای حفظ شکل گوشت به داخل ظرف فریزر بگذارید. بعد از حدود یک ساعت برگرها را از فریزر بردارید و هر یک را به صورت جداگانه در فویل غذایی پوشش دهید. سپس هر سه برگه را با احتیاط به هم پیوسته و داخل فر بگذارید.
سپس برای حداقل نیم ساعت گوشت را در فر تنظیم شده درجه حرارت ۲۲۵ درجه سانتیگراد پخت کنید. بعد از پخت گوشت، قابل پذیرش است که به همراه سس ته چین تقدیم شود. این غذا را میتوان با برنج، نان یا کرم گرفته و در کنار آن سالاد دلخواه سرو کرد.
آشنایی با شیوه های تهیه ی ته چین مرغ قالبی
ته چین مرغ قالبی یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی در جهان است که با طعم شیرین و شور آن مرغ فراوانی را به خوراک خود تبدیل کرده است. این غذای آسان نیرنگ تهیه شده و یکی از مدل های سریع و پرطرفدار است.
برای تهیه ته چین مرغ قالبی، باید دو تکه سینه مرغ را در اب آب مرغ پخته و آن را برای مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه با روغن زیتون سرخ کرده، پس از آن با سس شیرین و شور ترکیب شده و روی حرارت کم قرار داده شود تا به خوبی ترکیب شوند.
سپس، باید در یک قابلمه دیگر سبزیجات را پخته و با سس سوخاری و سس ترشی خوراکی ترکیب کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا مخلوط شوند.
برای تداخل، مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و به خوبی تقسیم کنید تا به آنها مخلوط شود. پس از آن، ته چین مرغ قالبی را روی بشقاب سرو کنید.
در نهایت، از بیشینه استفاده از دستنمک استفاده کنید و از نظافت و بهداشتی عالی برای تهیه غذای خود اطمینان حاصل کنید.
قدم به قدم تهیه ی ته چین مرغ قالبی در فر
ته چین مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزهای است که معمولا در خانه ها و رستوران ها تهیه می شود. در این روش ته چین مرغ به صورت قالبی در فر تهیه می شود. این روش آسان و سریع است و می توان آن را با مواد اولیه ساده ای تهیه کرد.
برای تهیه ته چین مرغ قالبی در فر ابتدا شما نیاز به یک عدد مرغ تراشیده شده دارید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید. در همین حین یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید.
سپس مرغ تراشیده شده را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن را سرخ کنید. در این مرحله می توانید به طعم مرغ اضافه کنید و برای این کار می توانید از ادویه جات مختلف استفاده کنید.
بعد از سرخ شدن مرغ تراشیده شده، آن را از روی حرارت در آورده و به آن ۲ قاشق غذاخوری سس هویج، ۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی و ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز اضافه کنید. همه مواد را داخل قابلمه مخلوط کرده و مطمئن شوید که مواد به خوبی با هم ترکیب شدهاند.
سپس ته چین را بر روی سینی فر بریزید و مرغ سرخ شده را بر روی آن قرار دهید. ته چین را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سبک سرخ شود. پس از آن می توانید ته چین قالبی مرغ را از روی فر درآورده و در بشقاب سرو کنید.
بعد از تهیه ته چین قالبی مرغ می توانید به نوشیدن آن بپردازید. این غذا را می توان با سس های مختلف مانند سس چینی، سس تند و … سرو کرد. همچنین می توان به صورت سالادی و با سبزیجات مختلف نیز سرو کرد. این غذا یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که می تواند مناسب برای هر وعده باشد.
انتخاب بهترین مواد اولیه برای تهیه ی ته چین مرغ قالبی در فر
تهی چین مرغ قالبی یک غذای سریع و خوشمزه است که معمولا با استفاده از تخم مرغ، مرغ خرد شده، سیب زمینی، پیاز و ادویه های مختلف تهیه می شود. انتخاب بهترین مواد اولیه برای تهیه این غذا برای حفظ کیفیت، طعم و بوی مطلوب آن بسیار مهم است.
برای شروع، مرغ تازه باید برای تهیه به کار رود. می توانید مرغ را در کاهوی خود پخته یا از پختن مابقی مواد قبل از مرغ شروع کنید. برای حفظ بافت مرغ، قبل از پختن باید خوب خرد شود و به دو صورت تخم مرغ یا نوشیدنی شکسته شود.
یکی دیگر از موادی که باید انتخاب کنید، سیب زمینی است. برای بهتر کردن طعم، سیب زمینی باید خوب پخته شود و از دسه کردن آن بهتر است خودداری کنید. همچنین، پیاز هم می تواند از طعم و بوی خوب تهی چین مرغ قالبی کمک بسیاری کند. برای آماده سازی پیاز، آن را به خوبی خرد کنید و در روغن گرم کنید تا طلایی شود.
در انتخاب ادویه ها هم باید دقت کنید. ادویه های تازه و خوشبو مانند زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و فلفل سفید برای تهی چین مرغ قالبی بسیار مناسب هستند. برای روبوستری، می توانید یک لیوان نمک با سه قاشق غذاخوری زعفران و دو قاشق غذاخوری چیلی پودر قرار دهید.
استفاده از مواد اولیه بهترین کیفیت، می تواند تهی چین مرغ قالبی شما را خاص و خوشمزه تر کند. پس پیش از شروع به تهیه، به انتخاب مواد خود توجه کنید.
رازهای تهیه ی ته چین مرغ قالبی با مهارت بیشتر
ته چین مرغ قالبی یکی از غذاهایی است که در ایران با استقبال بسیار زیادی مواجه شده است. این غذا در دهههای گذشته محبوبیت بسیار زیادی بین افراد داشت و به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای سریع السیر در غذاهای فست فود یا رستورانها شهری به شمار میرود.
مادهای که بیشتری به نظر میرسد، پایهی ته چین مرغ قالبی، مرغ است. با طرز تهیه مناسب و با استفاده از مواد اولیه خوب، میتوانیم یک ته چین کاملا با کیفیت و خوشمزه تهیه کنیم. ترکیبی از روغن، پودر آرد، نمک، فلفل سیاه، نمک، پیاز، فلفل دلمهای و مرغ، اینغجوری که مرغ پس از طعم دادن به این مواد به مدت کافی، به داخل روغن سرخ شده میشود.
آن چیزی که باید به خاطر داشته باشیم این است که سرخ کردن مرغ نهایتاً باعث خارج شدن روغن اضافی از آن میشود. برای جلوگیری از چربی زیاد در ته چین مرغ قالبی، پیشنهاد میشود که پس از پختن مرغ، آن را با یک دستمال کاغذی پوشش دهید تا روغن اضافی جذب نشود. به علاوه، برای تهیه ته چین با کیفیت بالا، نیاز به داشتن مهارت بیشتر در طبخ دارید. با تمرین و اجرای روشهای مختلف میتوانید ته چین خوشمزه وبا کیفیتی را تهیه کنید.
چند نکته مهم در طبخ ته چین مرغ قالبی
ته چین مرغ قالبی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در کشور ماست که در بسیاری از رستورانها و فروشگاههای غذایی تهیه و عرضه میشود. در ادامه به چند نکته مهم در طبخ ته چین مرغ قالبی میپردازیم:
- نکته اول در تهیه ته چین مرغ قالبی انتخاب مواد اولیه است. برای پخت این غذا از نودل رشته ای و مرغ استفاده میشود. میتوان از مرغ سینه یا ران هم استفاده کرد. برای تهیه صلصه نیز نیاز به چند مواد اصلی مانند نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، سس هویج و شیر داریم.
- نکته دوم در طبخ ته چین مرغ قالبی این است که قبل از شروع به پخت، تمام مواد مورد نیاز باید آماده شود. برای مثال نودل را میتوان در آب جوش ساخته و آماده کرد، مرغ را نیز پس از ریزش از پوست و برداشتن استخوانهای آن، خرد کرد. صلصه نیز میتواند در یک قابلمه و از پیش حتی شده باشد.
- نکته سوم در تهیه ته چین مرغ قالبی، رعایت زمان پخت است. برای اینکه غذای تهیه شده خوشمزه و نرم شود، باید حتماً زمان مشخصی را برای پخت ته چین در نظر گرفت. عموماً زمان پخت ته چین حدود 30 تا 40 دقیقه است و این زمان باید کاملاً رعایت شود تا طعم و مزه خوبی به این غذا داده شود.
با رعایت این نکات ساده، در تهیه ته چین مرغ قالبی موفق و یک غذای خوشمزه و شاداب به دست خواهید آورد.