طرز تهیه ی ته چین مرغ در ماهیتابه دو طرفه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی ته چین مرغ در ماهیتابه دو طرفه

ته چین مرغ در واقع یک غذای سرشار از مواد مغذی است که بسیار خوشمزه و محبوب بین علاقمندان به غذاهای چینی است. این غذا در ماهیتابه دو طرفه تهیه می‌شود که این روش باعث می‌شود که مرغ در هر دو طرف به طور یکنواخت و بدون سوختن پخته شده و طعم و عطر منحصر به فردی به آن داده می‌شود.

برای تهیه ته چین مرغ در ماهیتابه دو طرفه ابتدا باید مرغ را پاک کرده و بعد از خشک کردن آن را خرد کنید. سپس از آب گوشت استفاده کنید و با افزودن تعدادی از ادویه‌های چینی خود به تهیه یک مخلوط ترشی و شیرین برای مرغ بپردازید.

دو طرفه ماهیتابه را به داغی متوسط قرار دهید، مرغ را به آن اضافه کرده و سپس حرارت را به کمی کمتر کنید. مخلوطی از یک قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت و دو قاشق آب را با هم مخلوط کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. با افزودن این مخلوط، غذا در هردو طرف به تدریج آبکشی شده و حدود ۱۰ دقیقه آشپزی کنید تا مرغ کاملاً پخته شود.

این غذا را می توان با برنج سفید یا برنج فرنگی سرو کرد. همچنین می توان برنج را با سبزی فرنگی و پنیر سوته نیز تزئین کرد. ته چین مرغ یکی از غذاهایی است که شاید برای اولین بار تهیه آن سخت به نظر برسد، اما بعد از چند بار تمرین، می توان از طعم شیرین و ترش آن لذت برد.



1. آشنایی با ته چین مرغ

ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی است که در سراسر جهان پخته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا با استفاده از مرغ، سبزیجات، ادویه جات و سس‌های خاص ساخته می‌شود و طعم خوشمزه‌ای دارد که بسیاری از مردم دوست دارند آن را بچشانند.

برای پختن ته چین مرغ ابتدا مرغ را خرد می‌کنیم و به همراه نمک و فلفل در یک کف ظرف روغن سرخ می‌کنیم تا روی آن طلایی شود. سپس سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، پیاز، هویج و کرفس را تفت می‌دهیم و به مرغ اضافه می‌کنیم. بعد از چند دقیقه، سس ته چین را با استفاده از سس اسفناج، سس چینی، سس سویا و شکر تهیه می‌کنیم و به غذا اضافه می‌کنیم.

وقتی غذا آماده شد، آن را با برنج سفید سرو می‌کنیم و می‌توانیم روی غذا مقداری پیاز سرخ شده و فلفل قرمز خشک شده را پخش کنیم. ته چین مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه چینی است که خوردن آن را به همه توصیه می‌کنیم.



2. تهیه مواد لازم برای ته چین مرغ

ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تهیه این غذا، ابتدا باید مواد لازم را تهیه کرد. مواد اصلی شامل گوشت مرغ، بلغور برنج، سبزیجات، فلفل، پیاز، سیر و نمک می‌باشند.

گوشت مرغ بهتر است در قالب قطعات کوچک و نازک برش‌دار شده باشد. بلغور برنج نیز باید قبل از استفاده به‌مدت حداقل ۶ ساعت خیس‌شود تا در زمان پخت، به راحتی نرم و آماده استفاده باشد. سبزیجاتی مانند کلم، هویج، شوید، فلفل و پیاز نیز در قالب خرد‌شده آماده شده باید مورد استفاده قرار گیرند.

سیر نیز باید خردشده و به‌درستی تمیز شود. برای ایجاد مزه‌ی شور و ترش در ته چین مرغ، اسید‌هایی مانند آب‌لیمو و پنیرخام در سس استفاده می‌شود. همچنین، آرد کورن فلور به عنوان افزودنی نمکی در مزه‌دهی به ته چین مرغ نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کل، تهیه مواد لازم برای ته چین مرغ، با توجه به ترجیحات شخصی و حس و ذوق خود می‌تواند تغییر کند، ولی به‌طور کلی، موادی مانند گوشت مرغ، بلغور برنج، سبزیجات، فلفل، پیاز، سیر و نمک درست اجتناب‌ناپذیرند.



3. آماده‌سازی ماهیتابه دو طرفه

ماهیتابه دو طرفه یکی از وسایل آشپزی مهم است که امکان پخت و پز غذا در دو سمت مختلف را فراهم می کند. در صورتی که می خواهید از مزایای این وسیله استفاده کنید، نیازمند به آماده سازی صحیح و بهینه آن هستید.

آماده سازی ماهیتابه دو طرفه باید با شستشوی آن آغاز شود. برای این کار، از ظروف شوینده ملاحظه کنید که مناسب با مواد سازگار با تفلون هستند. با توجه به پوشش تفلونی که بر روی زیر و روی ماهیتابه وجود دارد، بهتر است از دستمال تمیز و نرم برای پاک کردن آن استفاده کنید.

پس از شستشو، می توانید به آماده سازی ماهیتابه برای پخت و پز غذا بپردازید. برای آماده سازی همچین وسیله، می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید که بسته به نوع غذایی که قصد دارید در آن پخت کنید، متفاوت هستند. مثلا برای پخت استیک، ابتدا آن را با روغن پوست نشده ماساژ می دهیم و سپس برای دو دقیقه در تابه قرار می دهیم. بعد از آن پایه تابه را برای حرارت دادن سوخاری فریز کنید تا استیک روی آن پخته شود.

در نهایت پس از پخت، بهتر است ماهیتابه را با دستکش گرفته و به آرامی از روی حرارت بردارید. از آنجایی که ماهیتابه دو طرفه دارای پوشش تفلونی است، نگرانی هیچ گونه چسبندگی و چربی نباید داشته باشید. همچنین توصیه می شود که قبل از ذخیره یا استفاده بعدی، ماهیتابه را به آرامی خشک کنید تا هیچ گونه رطوبت باقی نماند.



4. نحوه سرخ کردن مرغ در ماهیتابه دو طرفه

برای سرخ کردن مرغ در ماهیتابه دو طرفه، ابتدا مرغ را باید به قطعات مناسب تکه‌ها شکل داد. سپس باید ماهیتابه را روی حرارت خیلی زیاد قرار داد تا گرم شود. اگر ماهیتابه شما روی حرارت کم قرار داده شود، ممکن است مرغ به جای سرخ شدن، پخته شود و به شکلی که شما می‌خواستید نشود.

با استفاده از فنجانی کمی روغن، ماهیتابه را داخل ماهیتابه بریزید. بعد از آن می‌توانید به محلول آمیخته‌شده از تخم‌مرغ، زعفران و ادویه‌های دلخواه خود، مرغ را فرو ببرید. بعد از اینکه مرغ را در ماهیتابه قرار دادید، آن را با پوشش دهید تا مرغ سرشار از طعم و مغزدار باشد.

بعد از چند دقیقه، مرغ به شکل سرخ و جذابی سرخ شده و آماده سرو شدن است. با توجه به اینکه مرغ دارای چربی‌های زیادی است، برای سرو شدن می‌توانید از کاغذ آشپزی استفاده کنید تا چربی مرغ را جذب کند و مرغ خشک و هواپرست باشد.

در نهایت، برای سرو کردن مرغ، می‌توانید آن را با سبزیجات و سایر غذاها همراه کنید. می‌توانید از چند روش مختلف برای سرو کردن مرغ استفاده کنید، اما بهترین راه برای سرو کردن مرغ، استفاده از کناره‌گیرهای جانوری است. با این کار، مرغ بسیار زیبا و جذاب به نظر خواهد آمد و از دیدن ظاهر خوشمزه آن لذت خواهید برد.



5. تهیه سس برای ته چین مرغ

پخت ته چین مرغ و سوخاری از جمله غذاهای پرمصرف در رستوران‌ها و خانه‌ها است. این غذا با ترکیبی از نودل، مرغ، سبزیجات و ادویه‌های خوشمزه تهیه می‌شود. اما درست کردن سس مناسب برای ته چین مرغ هم از اهمیت بالایی برخوردار است که به شدت بر روی طعم و کیفیت نهایی غذا تأثیر می‌گذارد. در این مطلب با نحوه تهیه سس برای ته چین مرغ آشنا می‌شوید.

یکی از مهم‌ترین مواد این سس ادویه‌چیز و صفرا است که باید با روشی مناسب و درست به سس اضافه شود. دوغ سفید و اب انار هم جزئیاتی هستند که برای تهیه سس جذاب و دلچسب استفاده می‌شوند. همچنین بهتر است از سس سویا کمی استفاده کنید تا طعم فوق‌العاده‌ای برای ته چین مرغتان بوجود بیاید.

برای تهیه سس می‌توانید سیر و فلفل قرمز را پوره کنید یا با روش دیگری از پورهٔ فلفل یا فلفل قرمز آماده‌ای که در بازار دسترسی دارید، استفاده کنید. ترکیب زنجبیل، سس سویا، هویج رنده شده و دوغ سفید هم می‌تواند به سس دلچسبی بدهد. برای این کار می‌توانید همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس بر روی حرارت نسبتاً بالا چربی صاف و انار را اضافه کنید تا سس درست و بهینه‌ای برای ته چین مرغ شما تهیه شود.

در نهایت پس از تهیه سس مناسب، کافی است ته چین مرغ را با آن مخلوط کنید تا غذای دلچسبی به دست آورید. سسی که برای تهیهٔ ته چین مرغ استفاده می‌شود، می‌تواند با وجود ترکیبات متفاوتی که در آن به کار می‌رود، طعم و مزهٔ منحصر به فردی داشته باشد که به رژیم غذایی شما شکیل ترکیبی از مواد خوراکی باشد.



6. مخلوط کردن ته چین مرغ با سس

ته چین یکی از غذاهای پر مصرف و پرطرفدار در دنیای غذاست که مخصوصاً در رستوران‌های چینی و یابانی شایع است و غالباً با گوشت مرغ تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم خوشایند و رنگ و شکل زیبا، در وسط ذائقه مردم قرار دارد و مرغ ته چین به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها در فهرست غذاهایی است که برای یک مهمانی مورد علاقه قرار می‌گیرد.

به منظور تهیه ته چین مرغ، باید مرغ را در روغن گرم کنید تا نیمه پخته شود. سپس با روش تکه تکه کردن آن، به همراه سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای، هویج، فریزه و نخود فرنگی تفت دهید. برای تهیه سس ته چین، از موادی مانند سس سویا، عسل، روغن سنبل‌الطیب و استخراج شده از لیمو استفاده می‌شود. پس از تفت دادن مواد، می توانیم سس را اضافه کنیم تا مواد مخلوط شده و به هم پیوند خورده و تمامی ته چین با حرارت متوسط و همراه با سس تفت بخورد.

مزیت‌های تهیه مرغ ته چین علاوه بر طعم لذیذ آن، سرعت آماده سازی و نیز دسترسی آسان به مواد اولیه آن است. برای به دست آوردن بهترین نتیجه در تهیه این غذا می‌توان از مرغ تازه و مواد اولیه با کیفیت و مناسب استفاده کرد و سپس با استفاده از دستورالعمل دقیق و مناسب، به راحتی می‌توان یک غذای شیرین، ترش و پر طعم تهیه کرد.