طرز تهیه ی ته چین مرغ در فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی ته چین مرغ در فر

ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین و بهترین غذاهای چینی است و همیشه در منوی رستوران ها و خانه های مردم چینی این گونه غذاها شامل آن است. اگر از فرشی و یا دستگاه آسانسور در منزل خودین برخورد می کنید، ته زین مرغ را در فر تهیه کنید خواهید‌دید که چقدر آسان است.

برای تهیه ی ته چین مرغ در فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این غذا مرغ، مرغ تکه تکه شده، فلفل دلمه ای، پیاز، فلفل قرمز، نمک، سس هویسین، سس سویا، و نمک مورد نیاز است. سپس مرغ تکه تکه را با فلفل دلمه ای، پیاز، فلفل قرمز، نمک، سس هویسین و سس سویا را ترکیب کرده وبا آن ها در حدود ۳۰ دقیقه ترد کنید.

سپس آن را در تابه ای روغن داغ کنید و بعد از گرم شدن تابه، مرغ مارینه را به آن اضافه کنید و آن را به مدت چند دقیقه بپزید. بعد از آن، مرغ را در فری درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزید. مرغ باید طلایی و رنگارنگ شود و مزه آن نیز بسیار عالی باشد.

در اینجا ته چین مرغ شما آماده است. آن را با برنج و سبزیجات تزئین و سرو کنید و لذت ببرید!



1- آماده سازی مرغ برای تهیه ته چین

برای آماده سازی مرغ برای تهیه ته چین، ابتدا باید مرغ را از گرد و غبار پاک کرد. سپس برش هایی روی تن مرغ بدهید تا فرایند پخت آسان‌تر شود. برش‌های روی گردن و استخوان‌ها بهتر است عمقی باشند تا به مرغ ضربات نخورد. بعد از آن، مرغ را با نمک و فلفل پاشیده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید، تا به خوبی بچشیده شود.

پس از گذشت ۳۰ دقیقه، مرغ را از یخچال بیرون آورده و با آب شستشو داده و خشک کنید. سپس برای نرم شدن گوشت، آن را برای ۳۰ دقیقه در آب و آرد قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا گوشت مرغ پخته شده، نرم و لذیذ باشد.

پس از آماده سازی مرغ، می‌توانید به دو صورت آن را بپزید. در متد اول، مرغ را درون یک قابلمه، با ۴-۵ لیوان آب، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. در متد دوم، مرغ را در فریزر قرار دهید تا باعث شود نیمه‌پخته شود و بعد از آن، مجدد آن را بپزید. برای مزه دهی به مرغ، می‌توانید در فریزر کمی زعفران و زنجبیل هم برای آن بریزید.

بعد از پخت مرغ، می‌توانید بر اساس دستور تهیه ته چین خود، از آن استفاده کنید. مرغ پخته شده را می‌توانید به صورت خلال خلال، ریز ریز یا تکه تکه خرد کنید و در ته چین استفاده کنید. در کنار این، می‌توانید برای تزیین ته چین، پنیر روی آن ریخته و درون فر قرار دهید تا برای استقبال از مهماناناندازهگیری خانوادگی کامل باشد.



2- خرد کردن مرغ و سبزیجات

وقتی به خرد کردن مرغ و سبزیجات فکر می‌کنیم، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد این است که این کار انجام شود تا همه‌ی مواد به یکدیگر مخلوط شده و بهتر در طبخ و پخت غذا کار راحت‌تر شود. اما در واقع این کار همچنین به دلایل تنظیم شدن زمان پخت غذا بسیار مهم است.

برای شروع، خرد کردن مرغ به طور قابل توجهی زمان مواد غذایی داخل قابلمه را کوتاه‌تر می‌کند. با خرد کردن مرغ، مرغ بدون قطعات بزرگ‌تر به طبخ می‌رسد و بنابراین زمان لازم برای طبخ کامل آن کاهش می‌یابد. به همین دلیل، خرد کردن مرغ می‌تواند زمان پخت غذا را کوتاه کند و برای شما امکان آماده کردن غذای خود در زمان کوتاهی را فراهم کند.

همچنین، خرد کردن سبزیجات می‌تواند به کاهش زمان پخت و تسریع فرآیند طبخ کمک کند. برای مثال، اگر شما سبزیجات خود را برش بزرگی بدهید، باید برای طبخ بیشتری منتظر بمانید. اما با خرد کردن سبزیجات خود، شما می‌توانید به صورت سریع‌تر آن‌ها را پخته و غذای خود را در زمان کوتاهی حاضر کنید.

بنابراین، اگر شما به دنبال آماده کردن غذایی سالم و خوشمزه هستید، خرد کردن مرغ و سبزیجات اهمیت بسیاری دارد. آن را برای تسریع فرآیند طبخ، مخلوط کردن بهتر داخل قابلمه و کاهش زمان‌های پخت و پز برای غذایی کاملاً پخته و تازه بسیار لازم دارید.



3- پختن مرغ و سبزیجات در فر

پختن مرغ و سبزیجات در فر یکی از روش‌هایی است که برای طبخ غذا در منزل به کار می‌رود. در این روش، مواد غذایی در یک سینی از جنس شیشه‌ای یا فلزی قرار گرفته و سپس با استفاده از دستگاه فر در دمای مرغوبیت پخته می‌شود.

برای پختن مرغ در فر، در ابتدا مرغ را باید به شکل دلخواه شسته و تمیز کرد. سپس با استفاده از چاقو، مرغ را به قطعات مناسبی تقسیم کرده و روی سینی فر قرار می‌دهیم. همچنین می‌توان از انواع مختلفی از ادویه‌ها و سس‌ها برای مزه‌دهی به مرغ استفاده کرد.

در مرحله بعد، سبزیجاتی که قرار است همراه مرغ به فر برود، باید شسته و تمیز شده و به شکل قطعات کوچک تقسیم شوند. سپس این سبزیجات را به صورت منظم روی مرغ قرار می‌دهیم و سینی را در داخل فر قرار می‌دهیم.

در فر، دمای مناسبی برای پختن مرغ و سبزیجات به سانتی‌گراد ۱۸۰ درجه می‌باشد. بسته به اندازه و آمادگی مدنظر، زمان پخت مرغ و سبزیجات ممکن است تفاوت داشته باشد؛ به همین دلیل، برای پختن بهتر و یکنواخت‌تر ممکن است نیاز به تمرین داشته باشید.

در نهایت، پس از اتمام پخت، سینی فر از داخل به صورت کامل بیرون می‌آید. قبل از سرو کردن مرغ و سبزیجات، بهتر است که چند دقیقه در داخل فر به گرمایش کامل برسند تا به راحتی قابل استفاده باشند. می‌توانید این غذا را با نان، برنج و یا سالاد تزیین شده سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.



4- تهیه سس ته چین

تهیه سس ته چین یکی از اصلی‌ترین بخش‌های خورشت ته‌چین است و برای آنکه این خورشت با طعم و اعتدال دلخواه سرو شود، سس ته‌چین نیز باید به بهترین شکل تهیه شود. در این راهنمایی، روش تهیه سس ته‌چین به همراه توضیح مواد لازم و گام به گام وارد خواهد شد.

برای تهیه سس ته چین، ابتدا 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه یا قابلمه‌ای داغ کنید. سپس 1 عدد پیاز را خرد کرده و به روغن اضافه کنید تا کمی سرخ شود. پس از این مرحله، سفید کردن مواد را با 2 قاشق سوپخوری آرد به روغن کمک نمایید. سپس 2 فنجان آب نمک دار به آرد اضافه کنید تا سس با آب جایگزین شود. در این مرحله کار خود را به هم بزنید تا غلیظ نشود.

سپس 2 عدد خیار شوری را خرد می‌کنیم و به آرد اضافه می‌کنیم. بعد از این مرحله، به مواد یک قاشق سوپخوری شکر، رب‌گوجه فرنگی (1/4 فنجان) و سس سویا (1/4 فنجان) نیز اضافه کنید و در صورت نیاز، به آن نمک بیشتر بریزید. کل مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

در آخر، به سس ته چین 1/4 فنجان آب و 2-3 قاشق سوپخوری روغن طبیعی اضافه کرده و به مدت 5 تا 10 دقیقه در حرارت پایین فریت کنید. اگرکه خواستید شکل سس ته‌شین یک مرغوبتر شود، می‌توانید به آن 1 عدد زعفران سوزانده را هم اضافه کنید. بهتر است سس ته‌شین را در ظرفی جمع آوری کرده و در یخچال برای مدتی نگه‌داری کنید تا از آن به میزان دلخواه خود استفاده کنید. سس ته چین آماده پذیرایی است.



5- مزه دهی به سس ته چین

سس ته چین یکی از محبوب‌ترین سس‌های غذای آسیایی است که در غذاهای چینی، ژاپنی و کره‌ای به کار می‌رود. با طعم خوشمزه و ملایم خود می‌تواند با استفاده از انواع مختلفی از مواد، از جمله شیرین، ترش و تند، اینترنت را به سلیقه خود بهتر کند.

برای تهیه سس ته چین می‌توان از مواد مختلفی استفاده کرد. برای تهیه شیرین ترین سس ته چین نیاز است که عسل، سس سویا، رب گوجه فرنگی، سس انگور، سرکه، سیر چرخ شده و زنجبیل را با هم مخلوط کرده و در نهایت به آن آب اضافه شود تا به رقیقی پس بدهد. در صورتی که سس ته چین ترش تر مدنظر شماست، می‌توانید از ترشی‌های انواع مختلفی مانند لیموترش، سرکه، سخن و آب لیمو استفاده کنید.

اما برای تهیه این سس باید دقت شود تا بتواند طعم مطلوب خود را ایجاد کند. برای مثال، استفاده نشود زیاد از انواع مختلف سس‌هایی که به اندازه کافی ترش هستند. همچنین در حین تهیه آن، حریصی به طعم شیرین منجر به خرابی طعم و رنگ سس می‌شود.

سس ته چین یکی از بهترین راه‌ها برای افزایش طعم غذاهای چینی و ژاپنی است. با تنوع زیادی در طعم و مواد موجود در آن، می‌توان طعمی منحصر به فرد برای غذاهای خود ایجاد کرد. بعضی‌ها سعی می‌کنند بسیاری از مواد شیمیایی به آن اضافه کنند، اما برای داشتن یک سس ته چین خشک خوشمزه و سالم می‌توان از مواد طبیعی استفاده کرد.



6- تهیه نودل ته چین

تهیه نودل ته چین یکی از غذاهای محبوب و معروف آسیایی است. چینی‌ها با استفاده از مواد اولیه ساده و با استفاده از تکنیک های منحصر به فردشان، این غذا را طرح و توسعه داده‌اند.

موارد لازم برای تهیه نودل ته چین ‌شامل آرد، تخم مرغ، آب، روغن، فلفل سیاه، سس تریاکی، سس هویج، فلفل دلمه‌ای، آبلیمو و نودل هستند. ابتدا آرد، تخم‌مرغ و آب را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر متماسک به وجود آید، سپس به چند بخش تقسیم می‌کنیم و با استفاده از ماشین نودل، آنها را به شکل نودل در می‌آوریم.

سپس یک قابلمه را با آب پر کرده و به جوش آورده و نودل‌ها را داخل آن می‌ریزیم تا به راحتی پخته شوند. بعد از پخته شدن، نودل‌ها را به مدت چند دقیقه در آب یخ زده می‌گذاریم و سپس آنها را آبکش می‌کنیم.

یک تابه را با روغن داغ کرده و پیاز را تفت داده و به آن فلفل دلمه‌ای را اضافه می‌کنیم و برای چند دقیقه تفت می‌دهیم. سپس به آن سس تریاکی، سس هویج، فلفل سیاه، آبلیمو و نمک اضافه می‌کنیم و همه آنها را تفت می‌دهیم تا بوی خوبی به ما دهد.

بعد از تفت دادن، نودل را به تابه می‌افزاییم و با استفاده از ابزار چنگال، همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم. این غذا آماده خوردن است و به صورت سرخ شده و عطر دار سرو خواهد شد.