طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با سیر
ترشی گوجه فرنگی قرمز با سیر یکی از ترشی های خوشمزه و سالم است که با سبزیجات و خوراکی های دیگر به عنوان یک پیش غذا خوشمزه سرو می شود. این ترشی فواید فراوانی برای سلامتی بدن دارد و قابل تجربه توسط همه افراد است.
مواد اولیه برای تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با سیر متشکل از گوجه فرنگی قرمز، سیر، سرکه، شکر و نمک هستند. برای شروع، گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک برش داده و سیر را خرد کنید. سپس گوجه فرنگی ها را در یک کاسه بزرگ تابه دهید و همراه با سیر، شکر، نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید. سپس کاسه را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه های گوجه فرنگی به خوبی ترش شوند.
بعد از گذشت زمان، ترشی گوجه فرنگی قرمز با سیر آماده است. آن را به یک بشقاب مناسب منتقل کرده و به عنوان یک پیش غذا خوشمزه سرو کنید. این ترشی می تواند با سبزیجات و خوراکی های دیگر همراه شود و به عنوان یک خوراک سالم و خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد. با تجربه ترشی گوجه فرنگی قرمز با سیر، به راحتی می توانید نیاز خود به یک ترشی خوشمزه و سالم را برطرف کنید.
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با نعناع
ترشی گوجه فرنگی قرمز با نعناع یکی از شیرینترین و خوشمزهترین ترشیهاست که برای همه دلچسب است. این ترشی در کنار غذاهای اصلی و همچنین در سفرههایی که برای مهمانی تنظیم میشود به عنوان یکی از مزهدهها قرار میگیرد. برای تهیه این ترشی نیاز به موادی همچون گوجهفرنگی قرمز، نعناع، سیر، سرکه، نمک، قند و چند مورد دیگر دارید.
مراحل تهیه این ترشی به سادگی قابل انجام است. اولین مرحله در تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با نعناع این است که گوجهفرنگیها را به شکلی خوب شسته و خشک کنید. سپس گوجهفرنگیها را به قطعات مورد نظرتان برش دهید و درون یک ظرف بزرگ قرار دهید. در این مرحله نوبت به اضافه کردن مقدار کافی نعناع، سیر، نمک و قند میرسد. شما میتوانید در این مرحله از چند نوع سیر مختلف نیز بهره بگیرید.
سپس نیز مقدار سرکه لازم را به ظرف خود اضافه کنید. در نهایت، دیگر تمام مراحل آمادهسازی ترشی را به پایان رساندهاید و باید ظرف خود را میانه خوب بپوشانید و آن را در جایی خنک و خشک برای مدتی قرار دهید تا مواد درون ترشی به خوبی رطوبت گیری کنند و مزه کاملی به ترشی ببخشند. با دنبال کردن این مراحل ساده و آسان به راحتی میتوانید ترشی گوجه فرنگی قرمز با نعناع دلخواه خود را تهیه کنید و از آن در هر زمانی از سال لذت ببرید.
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با زرشک
ترشی گوجه فرنگی قرمز با زرشک یکی از ترشیهای خوشمزه و محبوب است که با استفاده از مواد ساده و راحت قابل تهیه میباشد. در این ترشی، گوجه فرنگی قرمز و زرشک با هم ترکیب شده و با اضافه کردن چند مورد از ادویههای خوشمزه و آرایشی، مزه خوشایندی به آن داده میشود.
برای تهیه این ترشی، ابتدا گوجه فرنگی قرمز را با یکسرهکن یا چاقو خرد میکنیم و سپس در یک مخلوطکن با زرشک همراه میکنیم. سپس به آن یک مقدار از نمک و سرکه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم.
در مرحله بعدی، باید ادویههای خوشمزه مثل زعفران، دارچین، سیر، هویج و ... را به مخلوط گوجه فرنگی قرمز و زرشک اضافه کنیم. پس از اینکه همه مواد با هم به خوبی مخلوط شدند، باید آن را در یک بشکه یا قرقوره برای مدتی قرار دهیم تا مواد درونش به خوبی ترکیب شوند و حداقل ۲۴ ساعت گذشته باشد. در نهایت، ترشی گوجه فرنگی قرمز با زرشک آماده است و می توانید از آن برای همراهی با غذا یا سرو کردن با نان استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با دارچین
ترشی گوجه فرنگی قرمز با دارچین یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در فصل تابستان با گوجههای فرنگی تازه و دارچین خوشبو تهیه میشود. این ترشی مزه خوبی دارد و در مقایسه با سایر ترشیها مقوی و خنککننده معده است.
برای تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با دارچین ابتدا باید گوجههای قرمز را با آب بشویید و سرخ کرده، سپس دارچین را نیز خرد کرده و با گوجه فرنگی همراه کنید. سپس از یک لیوان سرکه سفید به مقدار دلخواه به مخلوط گوجه فرنگی و دارچین بیفزایید و همهی مواد را به هم بزنید.
سپس باید مواد را به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید و دوباره آنها را به هم بزنید. در نهایت، مواد را در یک بشکه مخصوص ترشی ریخته و یکی دو قاشق غذاخوری نمک به آنها بیفزایید و مجدداً همهی مواد را به هم بزنید.
بعد از این که مواد به خوبی مخلوط شدند، بشکه را باید محکم بسته و به مدت یک هفته در محیط دمایی مناسب قرار دهید. در این هفته، چندین بار باید بشکه را باز کنید و مواد را به هم بزنید تا ترشی خوبی شود. پس از گذشت هفته، ترشی آماده است و میتوانید از آن برای تهیهی سالادها و غذاهای مختلف استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با دانه گشنیز
ترشی گوجه فرنگی با دانه گشنیز یکی از خوراکی های سنتی و محبوب در ایران می باشد. برای تهیه این ترشی ابتدا باید گوجه فرنگی ها را به صورت نیمه رنده یا رنده شده خرد کنید. سپس آنها را به همراه نمک در داخل یک ماهیتابه بزرگ مخلوط کنید و برای چند ساعت به خوراکی صبر کنید.
پس از آن، باید دانه های گشنیز را با دقت شسته و خشک کنید، سپس آنها را به داخل ماهیتابه اضافه کنید. بعد از آن، دو برابر حجم گوجه فرنگی های خرد شده را از سرکه سفید، آب و شکر در یک قابلمه جداگانه مخلوط کنید و آن ها را روی حرارت بگذارید تا به جوش آیند.
بعد از آن، مخلوط سرکه، شکر و آب را به داخل ماهیتابه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و مواد را به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوشانید. بعد از این مدت، ترشی را از حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
پس از خنک شدن، ترشی را به داخل شیشه هایی با درب هوا بند می کنید و آنها را در یخچال نگهداری می کنید. ترشی گوجه فرنگی قرمز با دانه گشنیز آماده مصرف می باشد و می تواند به عنوان یک خوراکی خوشمزه در هنگام خوردن ماهی، خورشت و ... مورد استفاده قرار گیرد.
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با ادویه جات
اگر دوست دارید طعمی تند و ترش را در غذاهای خود تجربه کنید، تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با ادویه جات برای شما بهترین گزینه است. ترشی گوجه فرنگی قرمز با ادویه جات، درست کردن آن هم کاملاً ساده است. در این مقاله برای شما چند گام ساده برای تهیه ترشی گوجه فرنگی قرمز با ادویه جات را توضیح خواهیم داد.
- مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی قرمز با ادویه جات شامل: گوجه فرنگی، سیر، فلفل سیاه، نمک، تخم مو، چار دانه، پودر دارچین، اویشن، زنجبیل، سرکه سفید و شکر است.
- پس از شستن گوجه فرنگی قرمز، آنها را خرد کنید و درون قابلمه ریخته تا به آنها آب بریزید و روی حرارت بگذارید.
- در حین پخت گوجه فرنگی، ادویههای ذکر شده را به مقداری که لازم است، خرد کرده و با یک کاسه خوب مخلوط کرده؛ سپس آن را به گوجه فرنگی اضافه کنید.
- بعد از مدتی، زمانی که قوام گوجه فرنگی برای شما مطلوب است، آن را از روی حرارت بردارید و به دلخواه شکر و سرکه به آن اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
- نهایتاً ترشی گوجه فرنگی قرمز با ادویه جات را در شیشه های پاک و قابلمه قرار داده و هر بار که بخواهید از آن استفاده کنید، آن را از شیشه خارج کرده و استفاده کنید.
در نهایت، ترشی گوجه فرنگی قرمز با ادویه جات آماده مصرف است. با این ترشی میتوانید پیتزا و برنج بخورید و حتی به عنوان یک غذای خوشمزه کنار ماهی و گوشت سفید به سرویس دهید.