طرز تهیه ی بریانی پلو پاکستانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی بریانی پلو پاکستانی

بریانی پلو پاکستانی یکی از غذاهای سنتی کشور پاکستان و از محبوب‌ترین غذاهای جنوب آسیا است. این غذا از ترکیب برنج، گوشتی از نوع مرغ یا گوشت گوسفند و چندین نوع مخلفات و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود.

طرز تهیه این غذا به شرح زیر است:

ابتدا چند عدد پیاز را خرد کرده و در روغن گرم تفت می‌دهیم تا رنگشان طلایی شود. سپس از روی حرارت برمیده و در کنار آن گوشتی از نوع مرغ یا گوسفند را به اندازه مناسب پاره کرده و در همان روغن تفت می‌دهیم تا رنگشان طلایی شده و از تمامی جوش خود رها شده باشند.

پس از تفت دادن گوشت، چند مورد مخلفات از جمله گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، زردچوبه، دارچین، هل، میخک، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می‌کنیم و کمی با هم مخلوط می‌کنیم. سپس لوبیا چیتی پخته و کسری روغن در آن را به گوشت و خلال افزوده و به کمک آن همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد بهتر کامل شود.

برنجی که برای تهیه این باکنام غذایی بکار می‌رود، برنج بلند دانه‌ای است و قبل از استفاده کشیده و قلع کرده می‌شود. سپس آن را درون یک قابلمه‌ی عمیق و با قدرت پخش شعله مطلوب و با نمک به دلخواه در حد نصف ظرف می‌ریزیم. سپس روی برنج، گوشت و مخلوطاتی که تاکنون آماده کرده‌ایم را می‌ریزیم و اینکه به همه‌ی نقاط برنج درستی برلوابی کرده باشد مطمئن شوید. سپس ظرف را با یک پارچه‌ی نمدی بسته و بر روی شعله‌ی قوی کمی زیر آن روغن ریخته تا از روی این قابلمه به خوبی به طور بی‌واسطه حرارت دریافت کند. برای دو ساعت در این حالت قرار دهید.

بریانی پلو پاکستانی، باید خوراکی‌ای با رنگهای قهوه‌ای و زرد براق باشد. بعد از دو ساعت پخت آن، آن را از روی شعله بیاورید و با استفاده از غذا‌خوری و چنگال مناسب به خورنده‌ها خدمت کنید. به جای تجربه لذیذ کاری که از پس باکره‌تان بر آمده‌اید قابل استحمام است!



طرز تهیه ی بریانی پلو پاکستانی

بریانی پلو یکی از رایج‌ترین غذاهای پاکستانی است که در سراسر جهان شناخته شده است. این غذا در اصل از بریانی هندی الهام گرفته شده و به شکلی ترکیبی از بریانی و پلو تهیه می شود. بریانی پلو معمولاً با گوشت مرغ یا گوسفند تهیه می شود، اما می توانید از ماهی یا میوه ها نیز استفاده کنید.

برای تهیه بریانی پلو ابتدا باید برنج را شسته و در آب جوش نیم ساعت خیس کرد. سپس گوشت را که پیش از این به تکه های کوچک خورده شده است، در یک قابلمه با یک قاشق روغن سرخ کرده و پیاز سبز، سیر، زنجبیل، فلفل دلمه ای و سبزیجات خشک افزوده و تا زمانی که گوشت نرم شود، پخت می شود.

سپس به قاشق مخلوط کننده با چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و تا زمانی که خامه ای رنگ شود، مخلوط کنید. برای تهیه ادویه های بریانی، کمی دارچین، زعفران، کارداموم، هل، لوبیا ، فلفل دلمه ای و سبزیجات خشک را در یک قابلمه سرخ کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

سپس برنج روی مواد قابلمه شده قرار داده و به همراه آبی که خیس کردید، روی آن یک لایه شیرینی تهیه کنید. سپس مواد قابلمه را با یک دستمال و شیرینی بپوشانید و آن را روی باقیمانده گذاشته و آن را به مدت 40 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پختن، بریانی پلو را با گرم و خشک شدنی سرو کنید و با نان هندی یا سالاد تازه سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه ی بریانی پلو پاکستانی

بریانی پُلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای پاکستانی است که شامل انواع مختلفی از مواد از قبیل گوشت، مرغ، ماهی، میگو، سبزیجات و حتی میوه‌های خشک می‌شود. در این غذا مزه و عطر گلابی، شیرین و ترش آن، نمک و غوغای چندین پودر ادویه به صورت وسواس‌آوری ترکیب شده اند تا بوی خاص و جذاب بدست آید.

مواد اصلی برای تهیه بریانی پلو شامل انواع گوشت، برنج، لوبیا چیتی، دارچین، هل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، چند نوع آجیل و مواد غذایی دیگر می‌شود. برنج با استفاده از انواع گوشت، مرغ و دیگر سرشار کننده‌ها طعم و مزه خاصی به پلو می‌دهد و نمک، سیر، پودر زعفران و برخی ادویه‌ها به آن اضافه می‌شوند.

به علاوه، همچنین می‌توانید از گوجه‌فرنگی، پیاز، سیر، زنجبیل، مغز پسته، انواع خشکبار و سبزیجات مختلف هم استفاده کنید تا پلوی خود را با ترکیبات متنوع و مناسبتی تازه تر و بوی و مزه خاصی بدست آورید.

پرهزینه بودن تعدادی از مواد لازم برای تهیه این غذا، این را به یک دلایل پرطرفدارتر، خوشمزه تر و پرطرفدار تبدیل کرده است.



روش تهیه ی بریانی پلو پاکستانی در قدر

بریانی پلو یکی از محبوب‌ترین غذاهای پاکستانی است که در سراسر جهان شناخته و مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است. این غذا با استفاده از مهارت درست کردن پلو و ترکیب آن با گوشت یا مرغ و انواع سبزیجات و ادویه های خاص تهیه می‌شود.

برای تهیه بریانی پلو، بهترین روش ابتدا برای روشن کردن یا رنگ آوری پلو از آرد سفید استفاده کنید. برای این کار قدری آرد را با آب ترکیب کرده و روی پلو بمالید. سپس بهتر است روی پلو سه قاشق روغن ریخته و با ملح سفید و چند قطره روغن زیتون آن را نمک کنید.

سپس باید روی پلو گوشت مرغ یا گوشت قرمز را با سبزیجات مانند پیاز، گوجه، فلفل دلمه ای و مواد ادویه‌ای مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و ادویه‌های پرطمعی اضافه کرد و همه را با هم مخلوط کرد تا یک مزه شیرین و ترش حاصل شود. در نهایت قابلیت دارد که برای تزیین از خشکبار همچون کشمش یا بادام استفاده کنید که بر بریانی پلو یک ظاهر مخصوص خواهند شد.

با این که تهیه بریانی پلو کمی فراتر از معمول است، اما با استفاده از مواد افزودنی خوشمزه و ادویه های دقیق، یک غذای جذاب و خوشمزه برای شما و خانواده شما خواهد بود که در هر میز بهتر ترین غذا است.



طرز تهیه ی بریانی پلو پاکستانی با دیگ برقی

بریانی پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای پاکستانی است که توسط بسیاری از خانواده ها در جشن ها و مراسم های خاص سرو می شود. این غذا ترکیبی از برنج، گوشت چرخ کرده، مرغ و انواع سبزیجات است که با روش های مختلف به خوبی درست می شود. در این مطلب، به شما طریقه تهیه ی بریانی پلو پاکستانی با استفاده از دیگ برقی آموزش می دهیم.

طرز تهیه این غذا به این صورت است که در ابتدا برنج را به مدت ۳۰ دقیقه خیسانده و سپس آن را با نمک و انواع ادویه های خودتان مخلوط کرده و در دیگ برقی به مدت ۲۰ دقیقه آبکشی کنید. در این میان شما می‌توانید گوشت چرخ کرده را به روش دلخواه خودتان تهیه کنید. بعد از آماده کردن گوشت و مرغ، به همراه سبزیجات و تمام انواع ادویه ها نظیر زرد چوبه، زنجبیل، دارچین و سایر اجزا، و با هم مخلوط کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در دیگ برقی پخته شود.

در انتها، کف دیگ را غذایی که پخته‌ایم را روی آن گذاشته و برنج را به صورت ستونی درون دیگ ریخته و به همراه گوشت چرخ کرده، مرغ و سبزیجات، به صورت قرار دادن فویل، در دیگ برقی پخته می‌شود. پس از پخت شدن، بریانی پلو حاضر است و آماده سرو کردن است. این غذا را می‌توان با روشنی و سس ریحان همراه کرد و برای مهمانان شما به عنوان یک غذای خاص و لذیذ منتخب کرد.



بریانی پلو پاکستانی با مرغ

بریانی پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای پاکستان است که در سراسر جهان شناخته شده است. این غذا بر پایه بریانی و پلو ساخته می‌شود و در اکثر مناطق پاکستان به عنوان یک غذای مهم در جشن‌ها و مراسم خانوادگی سرو می‌شود.

بریانی پلو با استفاده از مرغ و انواع گیاهان و ادویه جات ساخته می‌شود تا عطر و بوی فوق العاده‌ای برای غذایی باشد که به شما عیدی می‌دهد. بر پایه هندی-پاکستانی، این غذا در چند سال گذشته به اقلیم خاورمیانه هم وارد شده است و بسیاری از مردم در این مناطق از آن لذت می‌برند.

بریانی پلو با دستور طبخ ساده‌ای ساخته می‌شود، با استفاده از مرغ و برنج و سبزیجات بسیاری از مردم در خانه خود ساخته و سرو می‌کنند. این غذایی سنتی علاوه بر شادابی و طعم بی‌نظیر، به عنوان یک غذای اصیل، ارزش غذایی بالایی نیز دارد.

بریانی پلو پاکستانی با مرغ یک غذای سنتی و معروف در قالب یک غذای ناسالم نیست، به دلیل عدم استفاده از روغن زیاد و افزودنی های مضر برای سلامتی شما در مراقبت است. این غذا یک غذای کامل و تغذیه کننده محسوب می‌شود که در تنظیم چربی خون نقش موثری دارد.

دیدن تغذیه درست به عنوان تجربه ی طعمی برای عشق به غذا، اگر به دنبال یک غذای ساده، شاداب و خوشمزه هستید، بریانی پلو با مرغ پاکستانی می‌تواند یک گزینه مناسب برایتان باشد که نیازهای تغذیه‌ای و سلامتی را در بر دارد.



بریانی پلو پاکستانی با گوشت چرخ کرده

بریانی پلو یکی از غذاهای مشهور و سنتی پاکستانی است که در همه قسمت‌های این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا شامل برنج، گوشت چرخ کرده و انواع مختلف سبزیجات مانند پیاز، سیر، گلابی و مغزهای خشکی مثل بادام و پسته است.

برای تهیه بریانی پلو، ابتدا برنج شسته و در حدود نیم ساعت خیس کرده می‌شود. سپس گوشت چرخ کرده در یک ماهیتابه درجه حرارت بالا سرخ می‌شود و به همراه سبزیجات دیگر مثل پیاز و سیر به مدت چند دقیقه سرخ می‌شوند. سپس برنج پخته مورد استفاده قرار می‌گیرد و به همراه سبزیجات سرخ شده و گوشت چرخ کرده مخلوط می‌شود. سپس مغزهای خشکی مثل بادام و پسته به آن اضافه می‌شوند و برای مدتی روی حرارت خیلی کم گذاشته می‌شود.

نکته مهم در تهیه بریانی پلو، استفاده از انواع مختلف ادویه‌ها می‌باشد. معمولاً از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، کشمش، دارچین، کاری، هل، فلفل سیاه و فلفل قرمز استفاده می‌شود. به طوری‌که طعم فوق‌العاده ایجاد می‌شود.

بریانی پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای پاکستانی است که علاوه بر پخت در منزل، در رستوران‌ها نیز ارایه می‌شود. این غذا ترکیبی از طعم و رنگ‌های مختلف‌ است و به همین دلیل، یکی از غذاهای اصیل پاکستان به‌شمار می‌رود.