1. طرز تهیه سالاد سیب زمینی ساده و خوشمزه
سالاد سیب زمینی یکی از سالادهای خوشمزه و پرکاربرد در منوی هر خانواده است. این سالاد معمولا در فصلهای گرم و گلگیری تهیه میشود و برای افرادی که دوست دارند خوراکیهای خوشمزه و سالم مصرف کنند، به خصوص مناسب است.
برای تهیه سالاد سیب زمینی ساده و خوشمزه، ابتدا باید سیب زمینی را با یک کارد نرم کرده و آنها را درون دیگی پهن پخت کنیم تا درجه حرارت داخلشان برسد به حدی که سیب زمینیها نرم شوند. پس از اینکه سیب زمینیها نرم شدند، آنها را درون آب یخ بریزید تا سریع تر خنک شوند.
سپس، میتوانیم برای تزیین سالاد، سیب زمینیها را به صورت تکههایی برش دهیم و درون کاسهای بزرگ با سبزیجات دلخواه و مواد دیگر به طعم و دلخواهمان، مخلوط کنیم. بهتر است قبل از این که انواع مختلف مواد به سیب زمینی اضافه کنیم، چند قاشق روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و یک قاشق سرکه در یک کاسه آمیزش دهیم و سپس این ترکیب را با مواد دیگری که میخواهیم به سیب زمینی خود اضافه کنیم، مخلوط کنیم تا بهتر و متنوعتر شود.
در نهایت، سالاد سیب زمینی ما آماده است. این سالاد را میتوانیم به صورت تنها یا همراه با دوغ، ماست، نان و یا مواد دیگر سرو کنیم. این سالاد از دیدگاه غذایی کاملا بهداشتی و سبک است و میتواند انتخابی عالی برای هر موقعیتی باشد.
2. طرز تهیه سوپ ساده و خوشمزه
سوپ یکی از انواع غذاهایی است که خیلی از افراد در تمام جهان از آن استفاده میکنند. سوپ به عنوان یک غذای ساده و خوشمزه به شمار میرود و میتوان آن را با استفاده از برخی از مواد غذایی ساده تهیه کرد. در اینجا چند روش برای تهیه سوپ ساده و خوشمزه را معرفی میکنیم.
از جمله بهترین روشها برای تهیه سوپ، استفاده از یک قابلمه است. در این روش، اول باید مواد اولیه را آماده کنیم. به عنوان مثال، برای تهیه یک سوپ ساده و خوشمزه، میتوان به سبزیجات، گوشت، نخود، بلغور، حبوبات و غیره نیاز داریم. سپس باید تمامی مواد غذایی را دقیقاً برش داده و در قابلمهای که با آب پر شده است، قرار دهیم. سپس باید قابلمه را روی شعله ملایم قرار داده و بعد از آن، تنها کافی است که صبر کنیم تا مواد غذایی درون قابلمه بعد از مدتی بپزند تا سوپ خوبی تهیه شود.
روش دیگر برای تهیه سوپ این است که از آمادههای سوپ استفاده کنیم. این آمادههای سوپ میتوانند حاوی مواد غذایی مختلفی باشند که برای سلیقه افراد مختلف طعم آنها تغییر میکند. برای تهیه این نوع سوپ، کافیست که ابتدا آمادهای که دوست دارید را برای تهیه به صورت خام در ظرف پخت قرار دهید و سپس با اضافه کردن آب یا شیر به آن آمادهی سوپ خود را در عرض چند دقیقه تهیه کنید.
در کل، تولید سوپ یکی از ساده ترین غذاهایی است که در حدود چند دقیقه به سادگی تهیه میشود و با توجه به مواد موجود در آن، میتوان به دوست داشتنیترین صدای خاص طعم دلخواه خود را به دست آورد.
3. طرز تهیه کباب ساده و خوشمزه
کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به راحتی در هر محفلی سرو میشود. برای تهیه کباب ساده و خوشمزه ابتدا باید گوشت را به اندازه کافی برش داده و در حالتی که روغن، نمک و فلفل به آن اضافه شده، آن را به مدت کمی در یخچال گذاشته تا حالتی استراحت دهد.
سپس باید آن را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال فریزر قرار داد تا گوشت بتواند به طور کامل مغزدار شود و غذای خوشمزهتری را به ما ارائه دهد. در نهایت، پس از گذشت این مدت زمان، باید تکههای گوشت را به میل خود بر روی میخچه فلزی بگذاریم و آن را روی آتش قرار دهیم. بعد از گذراندن چند دقیقه، با استفاده از چاقو، تکهها را چرخانده و به دیگر طرف میخچه منتقل کنید.
در ادامه، باید کباب را چند بار به داخل خلیل زده و به مرور آن را بر روی آتش قرار دهیم تا به طور کامل از داخل تر شود. در طرف آخر میخچه، باید کباب را بر روی آتش بگذاریم تا به طور کامل پخته شود. سپس کباب را با استفاده از نان لواش یا پوری خوردنی شده استاده و از غذای خوشمزه کباب لذت ببرید.
4. طرز تهیه چرخکوب ساده و خوشمزه
تهیه چرخکوب یکی از خوشمزهترین و محبوبترین شیرینیهایی است که در بسیاری از کافهها و قهوهخانهها سرو میشود. برای تهیه این شیرینی نیاز به تعدادی مواد اولیه ساده دارید که مهمترین آنها شامل آرد، شکر، روغن و تخم مرغ است.
اولین مرحله در تهیه چرخکوب این است که آرد، شکر و تخم مرغ را در یک ظرف مخلوط کنید و سپس به آرامی روغن را به مواد خشک اضافه کنید. بعد از آن، بهتر است به آرامی آب را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و به صورت دستی یا با استفاده از یک میکسر، تا زمانی که ترکیب دارای یک طرفه روان شود را بزنید.
بعد از اینکه ترکیب روان شد، نوبت به رنگ کردن آن میرسد. شما میتوانید از رنگهای مختلف دلخواهتان استفاده کنید تا چرخکوب رنگارنگ شود. بهتر است قبل از اضافه کردن رنگ، برای مدتی ترکیب را در یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شود.
بعد از خمیر کردن، شما میتوانید برای ایجاد الگوی خاص روی چرخکوب از نوارهای کنفی یا از طرحهای قالیچه استفاده کنید. پس از ایجاد الگوی خاص، چرخکوب را در فر به مدت 15-20 دقیقه خاموش و در دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از پخت، چرخکوب را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و با شکر پودری و کره دوباره تزئین کنید. بهتر است چرخکوب را در دمای اتاق به سرو شود. با این روش ساده شما میتوانید چرخکوبی خوشمزه و جالب در منزل خود تهیه کنید.
5. طرز تهیه ماکارونی ساده و خوشمزه
ماکارونی یک غذای محبوب و پرطرفدار در سراسر دنیاست. این غذا به سادگی قابل تهیه است و بسیاری از افراد در خانههای خودشان ماکارونی را بهعنوان یک غذای پرطرفدار و سریع الاستفاده میکنند.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی ساده و خوشمزه شامل ماکارونی، آب، نمک، روغن زیتون و پنیر تازه خوراکی است. در ابتدا میتوانید ماکارونی را به همراه نمک و آب داخل یک قابلمه قرار دهید و سپس آن را روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش بیاید. پس از جوش آمدن ماکارونی، حرارت را کم کنید و آن را برای 10-15 دقیقه بپزید تا نرم شود.
سپس ماکارونی را در یک دوربین درسته خالی کنید و آن را با روغن زیتون مخلوط کنید. در مرحله بعد یک تکه پنیر تازه خوراکی را روی ماکارونی ریز کنید و آن را با دمای کم تا متوسط زیر گریل بگذارید تا پنیر ذوب شود و به رنگ طلایی برسد.
در نهایت، میتوانید ماکارونی خود را با ادویههای دلخواهتان تزیین کنید و به همراه یک سالاد سبزیجات یا یک تکه مرغ پخته شده سرو کنید. این غذای ساده و خوشمزه میتواند یک گزینه بسیار خوب برای وعدههای ناگهانی و سریع باشد.
6. طرز تهیه پاستا ساده و خوشمزه
پاستا یکی از معروفترین غذاهای جهان است که در ایران نیز بسیار مورد علاقه قرار گرفته است. طرز تهیه پاستا ساده و خوشمزه برای بسیاری از افراد جذابیت خاصی دارد و به راحتی میتوانند آن را در خانه تهیه کنند.
طرز تهیه پاستا ساده و خوشمزه با مرغ و سس فرماژ گوچی به دو طریق متفاوت انجام میشود. در روش اول، مرغ ریز شده را در مقداری روغن داغ سرخ کرده و به آن سوپ آب و سس گوچی، فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه میپزیم. سپس پاستا را در آب نمکی جوشانده و پس از آبکشی آن را با سس فرماژ گوچی مخلوط میکنیم و آماده ارائه میکنیم.
در روش دوم، پیاز را سرخ میکنیم و به آن هویج رنده شده و مرغ را اضافه کرده و با سس گوچی، گلابی و سرکه مخلوط میکنیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی حرارت پایین پخته میکنیم. سپس پاستا را جداگانه پخته و پس از آبکشی آن را با سس مرغ و سبزیجات مخلوط کرده و به صورت داغ آن را سرو میکنیم.
در نهایت، این دو روش بسیار ساده و خوشمزه برای تهیه پاستا به گونهای هستند که همگی قادر به تهیه آن در خانه خود هستند و سلیقه و ترجیحات خود را به کار برده و طعم بینظیر پاستا را در خانه تجربه کنند.