تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه یتیمچه تهرانی
یتیمچه تهرانی یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصل واژه "یتیمچه" به معنای کوچولو است و به خاطر اندازه کوچکی که دارد این نام را دارد. این دسر از طبقات نوعی نان ترکیب شده با شکر، زعفران و روغن تهیه میشود و در پخت به دم دهانگرمی قرارگرفته و سپس نوعی شیرینی که حاصل شکسته کردن نانها و مخلوط شدن آن با مواد دیگر میباشد.
برای تهیه یتیمچه تهرانی در ابتدا نانهای خشک یا تازه پخته پیازی ریز خرد شده و استوانهای خرد میشود. سپس نانهای پیازی ریزخرد شده با زرده تخممرغ ورز داده شده و زعفرانی رنده شده و شکر به همراه گلاب به آن اضافه میشود. مواد به خوبی مخلوط شده و به مدت حداقل یک ساعت بنا به دستور پزشک بهتر است بخارپز شده، اما میتوانید آن را در چند دقیقه که درست میشود به مدت کمی بپزید.روی آن را میبندیم و یتیمچه تهرانی آماده است.
معمولا یتیمچه یا به عنوان صبحانه، یا به عنوان بعد از غدا یا شام در کنار چای سرو میشود. این دسر دارای طعم شیرینی و عطر خوبی است و برای لذت بردن از آن معمولا تازه خورده و در حالت گرم مصرف میشود.