تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه گردن پلو
گردن پلو یک غذای ایرانی محبوب است که از گردن گاو یا گوسفند آماده می شود. این غذا غنی از پروتئین و ویتامینهای B است و با جوانههای برنج و ادویههای خاص تهیه میشود.
برای طبخ گردن پلو، ابتدا گردن گاو یا گوسفند را خوب بشویید و در قطعات کوچک تکه کنید. سپس این قطعات گردن را در یک قابلمه با روغن داغ کنید تا رنگی طلایی بگیرند.
سپس جوانههای برنج را بشویید و به قابلمه اضافه کنید. مقداری ادویههای خاص مانند زردچوبه، زنجبیل و فلفل سیاه همراه با نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید.
سپس آبی که گردن را سرخ کرده بودید را به مخلوط اضافه کنید و کاملاً بپزید تا تمام مواد مزه دهنده آنجا جا بیفتد.
وقتی گردن پلو آماده شد، آن را به سروینگ بردید و با آلو یا خلال پسته تزیین کنید. این غذا معمولاً به صورت گرم سرو میشود و میتوانید با سالاد یا مخلفاتی از نوع خاص مانند ماست سرو شود.