طرز تهیه گردن خانم گلاور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه گردن خانم گلاور

تهیه گردن خانم گلاور یک غذای معتاد که در فرهنگ غذایی ایرانی محبوب بوده و عموماً در مناسبات خانوادگی و جشن ها سرو می‌شود. این غذا از گردن گوسفند یا گوساله تهیه می‌شود و با استفاده از انواع ادویه و چاشنی مخصوص خاصیت و طعم خاصی به دست می‌آید.

برای تهیه گردن خانم گلاور ابتدا گردن گوسفند را به همراه ادویه‌ها و چاشنی‌های لازم مثل زردچوبه، دارچین، زنجبیل، پیاز خلال کرده و دسته‌بندی می‌کنیم. سپس گردن را در یک قابلمه کبابی یا دیگ عمیق با روغن گرم می‌کنیم تا اندکی سرخ شود.

بعد از سرخ کردن گردن، آب گرم یا کلی گوشت را به آن اضافه کرده و آن را بسته به نیاز با حرارت کم یا متوسط به مدت حدود 2 تا 3 ساعت بخارپزان می‌دهیم تا گوشت کاملاً نرم شود و طعم و رنگ مناسب خودش را بگیرد.

سرانجام غذای گردن خانم گلاور را با برنج مخصوص، خوراک یا سبزیجات تزیین و سرو می‌کنیم. این غذا با طعم و خوشمزه و پخت گوشتی خودش شهرتی بی‌کران دارد و همواره محبوبیت خود را حفظ کرده است.