طرز تهیه گداخته نجف آبادی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه گداخته نجف آبادی

گداخته یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اکثرا در مناطق مختلف ایران تهیه و مصرف می‌شود. گداخته نجف آبادی یکی از انواع معروف این دسر است که در شهر نجف آباد و استان اصفهان تهیه می‌شود. این دسر از مواد اصلی مانند برنج، شکر، روغن و ادویه‌های مختلف مانند زعفران، دارچین و کره تهیه می‌شود.

برای تهیه گداخته نجف آبادی ابتدا برنج را در آب خیسانده و سپس آن را آبکشی می‌کنیم. سپس برنج را درون قابلمه قرار می‌دهیم و به آن ادویه‌های مختلف اضافه می‌کنیم. سپس برای پختن برنج، به آن شکر و روغن اضافه می‌شود و همه مواد به خوبی مخلوط می‌شوند. در این مرحله نیز می‌توان ادویه‌های دیگر مانند زعفران برای عطر و طعم بیشتر به آن اضافه کرد.

بعد از آماده شدن برنج و تبدیل شدن آن به گداخته، باید آن را به صحن مورد نظر ریخته و با دانه‌های زرد ژله‌ای بالاخره برسی شده و سپس آن را به مدت کمی درون یخچال قرار داد تا سرد شود. سپس می‌توانید این دسر خوشمزه را با عسل یا مربایی از انواع میوه‌های فصل به همراه نوشیدنی گرم مانند چای یا قهوه مصرف کنید.