تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه گاناش روی کیک بدون خامه
گاناش یک خمیر شکلاتی از ترکیب شکلات تاریک و خامه است که بعنوان موزیپان یا خامهاینگ شکلاتی بر روی کیکها، کاپکیکها یا دسرهای دیگر استفاده میشود. در این روش تهیه گاناش روی کیک بدون خامه، به جای خامه برای تهیه گاناش از روش جایگزینی شکلات تاریک و آب استفاده میشود. این روش باعث میشود که گاناش خمیری و شیرینی بهتری برای تزیین کیک فراهم شود.
برای تهیه گاناش بدون خامه ابتدا باید یک قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کنید و در آن شکلات تاریک خرد شده را بریزید. سپس آب یا شیر گرم را به شکلات اضافه کرده و با ملایره کردن محتویات قابلمه، آنها را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و شیرین بدست آید. بهتر است از شکلات با حداقل 70 درصد کاکائو استفاده کنید تا گاناش شما بهترین طعم و کیفیت را داشته باشد.
وقتی خمیر گاناش آماده شد، آن را روی کیک یا کاپکیک خنک شده بریزید و با یک کف کف لیوان صاف کنید تا صاف و یکنواخت بشود. سپس کیک را به یخچال بریزید تا گاناش سفت شود. با این روش شما میتوانید یک گاناش بدون خامه و خوشمزه برای تزیین کیکها و دسرهای خود داشته باشید.
