تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه گاناش با نشاسته و پودر کاکائو
گاناش یک نوع خمیر شکلاتی است که به عنوان تزئین برای کیک، کاپکیک، پنکیک و دسرهای مختلف استفاده میشود. این خمیر اغلب از شکلات تارتو، شکلات ساده، کرم شیر یا روغن نباتی تهیه میشود. با استفاده از نشاسته و پودر کاکائو میتوانید یک نوع گاناش خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید.
ابتدا برای تهیه گاناش با نشاسته و پودر کاکائو، نیاز خواهید داشت به: یک فنجان شکلات تارتو خورده، نیم فنجان کرم شیر، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری نشاسته.
ابتدا شکلات تارتو را در یک قابلمه بر روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس کرم شیر را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت و بدون گود مانند شود. سپس پودر کاکائو و نشاسته را به آن اضافه کرده و دوباره همهی مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر انعطافپذیر و براق شود.
حالا گاناش شما آماده است و میتوانید آن را بر روی کیک یا دسر مورد نظرتان استفاده کنید. این روش ساده و سریعی است برای تهیه گاناش با استفاده از نشاسته و پودر کاکائو که به دسر یا کیک شما طعم و ظاهر جذابی میدهد.