طرز تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای
گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای یک دسر خوشمزه و غنی است که می توان برای تزیین کیک، کوکی، کیک پاپ، تارت و غیره استفاده کرد. این روش آسانی برای تهیه گاناش در خانه دارد و فقط به ترکیبی از خامه صبحانه و شکلات تخته ای نیاز دارد.
برای شروع، شکلات تخته ای را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در یک ماشین آسیابکن به دقت پودر کنید. سپس، خامه صبحانه را در یک کاسه بزرگی قرار دهید و از روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. سپس، شکلات تخته ای را به خامه صبحانه اضافه کنید و با چوب مخلوط کنید تا یکپارچه شود.
قبل از استفاده، گاناش را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس، می توانید آن را با یک خامه فرش و یا فنجان قرار داده و برای تزیین دسرهای خود استفاده کنید. همچنین، اگر دوست دارید می توانید موادی مانند شکلات ترش، وانیل یا فلفل قرمز را به گاناش اضافه کنید تا طعم آن را تغییر دهید.
با این روش، می توانید گاناشی با طعم و مزهای شیرین، کرمی و شکلاتی درست کنید که همه را شگفت زده کند. این دسر را در مهمانی ها، جشن های تولد یا هر مناسبت دیگری که دوست دارید ارایه دهید.
فرمول تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای
گاناش یک خمیر شکلاتی است که به عنوان تزیین کیک، کیک شکلاتی، کوکی ها، کلوچه ها و زیست پزشکی استفاده میشود. این خمیر در واقع ترکیبی از شکلات و خامه است که فقط با دو مادهی اصلی میتوان آن را تهیه کرد. در اینجا شما با یکی از نسخههایی از گاناش آشنا خواهید شد که با استفاده از خامه صبحانه و شکلات تختهای تهیه میشود.
برای تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای، ابتدا باید شکلات را برش زده یا ریز کرده و درون یک کاسه قرار دهید. سپس در یک قابلمه کوچک، خامه را بر روی شعله کمتر گرم کنید و گرم کردن آن را به این دلیل که ظرف خامه داغ نشود و بوی خامه تغییر نکند در یک حد کافی کوچک نگه دارید.
بعد از آن، خامه گرم را به آرامی به کاسه شکلات اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکلات به طور کامل با خامه کاملاً ترکیب شود. اگر شکلات کاملاً آب نشود، میتوانید آن را بر روی حمام آب داغ یا درون ماکروویو برای چندین ثانیه گرم کنید.
پس از ترکیب شکلات و خامه، گاناش شما حاضر است. شما میتوانید آن را به آرامی روی کیک، کوکی، کلوچه یا هر دسر دیگری که دوست دارید، بچسبانید. با توجه به نوع آشپزی خود، میتوانید گاناش خود را با اضافه کردن شکلات تلختر، شیرینتر، با فلفل سیاه، وانیل، نارگیل و غیره بهبود دهید.
گام به گام تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای
گام به گام تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تختهای
گاناش یک خمیر شکلاتی با خامه است که جزو محبوبترین تزئینات شیرینیهای دنیاست. در ادامه به گامهای تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تختهای پرداخته میشود.
مواد لازم:
- شکلات تختهای قهوهای، ۲۵۰ گرم
- خامه صبحانه، ۲۵۰ گرم
- نمک، به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. شکلات تختهای را با روش دوگانهبرداری خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
۲. خامه صبحانه را در قابلمه روی حرارت کم گرم کنید تا کاملا گرم شود.
۳. خامه روی شکلات بریزید و با استفاده از قاشق چند دقیقه مخلوط کنید تا شکلات آرامآرام آبستنی کند.
۴. نمک را به مقدار لازم با گاناش مخلوط کنید.
۵. گاناش را برای حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
گاناش را میتوانید برای تزئین کیکها و شیرینیها به کار ببرید یا به عنوان تنقلاتی خوشمزه برای همراهی با چای سرو کنید. این ترشی و شیرینی همزمان باعث شده که طراوت و خوشمزگی بیشتری به دسرها ببخشد و لذت بیشتری از مزه شیرینیها و دسرها ببرید.
راهنمای تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای
گاناش یکی از خمیرهایی است که برای تزیین کیک، کاپ کیک و دسرهای مختلف استفاده میشود. این خمیر، به دلیل طعم دلپذیر، خواص مغذی و ترکیبی از خامه، شکلات و طعمدهندههای دیگر، مورد پسند بسیاری از افراد قرار دارد. در این مطلب، نحوه تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تختهای را خواهیم آموخت.
ابتدا، شکلات تختهای را به قطعات کوچک در آورده و در یک میکروویو، آنها را برای چند ثانیه سرد کنید. هدف از این عمل، جلوگیری از ذوب شکلات موقع مخلوط کردن با خامه است.
سپس، یک حبه خامه صبحانه را در یک قابلمه کوچک بر روی شعله ملایم گرم کنید. مراقب باشید که خامه داغ نشده و آب نریزد.
حال، شکلات را به خامه اضافه کنید و آن را بهصورت دایرهای و با دسته قاشق، بهمدت چند دقیقه مخلوط کنید. اگر شکلات کاملاً ذوب نشده است، بدون نگرانی، درون یک قابلمه با آب برای چند دقیقه بگذارید و دوباره تلاش کنید.
چنانچه گاناش را برای تزیین کیک یا دسری استفاده میکنید، حالا آماده است. گاناش حتماً فقط زمانی استفاده شود که کاملاً خنک شده و در دمای اتاق قرار گرفته باشد. در غیر این صورت، گاناش ممکن است بر روی دسر شما در حالی که طراوت دارد، ذوب شود.
نحوهی ساخت گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای
برای تهیهی گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این کار، به یک بستهی شکلات تخته ای، ده قاشق غذاخوری از خامه صبحانه و یک قاشق چایخوری از وانیل با ریختن همراه کنید.
در مرحله بعد، شکلات را با نگاه داغ یا در حوضچه ای با آب گرم یا در مایکروویو به مدت ۳۰ ثانیه حرارت دهید و به خوبی آن را بریزید تا همهی تکههای شکلات در آب روبیده شوند. میتوانید با استفاده از چنگالی فلزی یا قاشق، برای ریختن شکلات درگیر شوید و با باریک و بلند کردن و نمک دادن به شکلات، آن را کنترل کنید.
وقتی شکلات به خوبی ریخته شد، خامه صبحانه را به شکلات اضافه کنید و با چرخش بالا و پایین و همزدن برای توزیع و مخلوط کردن بهتر و میلداست پوست بریزید. گاناشتان حالا آماده است و میتوانید آن را برای تزئین کیک، کوکی و دسرهای دیگر به کار ببرید. این گاناش، رنگ یکدستی و مزهای شیرین با درصد قابلقبولی چربی ترجیح داده میشود در مقایسه با گاناش های دیگر که از خامهی سنگین تری تهیه شدهاند.
مراحل تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای
برای تهیه گاناش با خامه صبحانه و شکلات تخته ای نیاز به چندین مرحله دارید که در ادامه به طور کامل توضیح داده شده است.
مرحله اول: آماده سازی مواد
امتیاز وسیعی به این مرحله اختصاص دارد. باید از خامه صبحانه درصد ۳۵ و شکلات تختهای با کیفیت عالی استفاده کنید. برای تهیه گاناش بهتر است از شکلات تختهای تلخ استفاده کنید. برای وزن نیز ۱۰۰ گرم از هر کدام مورد برای دو، سه نفر کافیست. همچنین شما می توانید برای این کار از پوره میوه شده نیز استفاده کنید.
مرحله دوم: تهیه گاناش
ابتدا شکلات تختهای را به قطعات کوچک تکهتکه کرده و در یک ظرف ریخته و به حرارت نیز نیاز دارید تا شکلات را آب شده کنید. در این مرحله نباید شکلات را به گرما بزرگ کنید، برای این کار باید ملایم باشد. پس از ذوب کامل شکلات، باید خامه صبحانه را اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چوبی نیز باید همه مواد به هم بزنید تا گاناش شروع به تشکیل شود.
مرحله سوم: خنک کردن گاناش
بعد از تهیه گاناش میبایست آن را حتما به فریزر ببرید. عمدتا جهت هدف دور زدن گاناش باید حدود 1 ساعت توقف میدهید تا گاناش خنک شود و سپس از فریزر خارج کنید.
استفاده از گاناش
بعد از این کار، میتوانید از گاناش در جوا کیک و کیک کاپ کیک و کاپ کیک استفاده کنید. همچنین میتوانید از بین دو تکه نان برای ساندویچ استفاده کنید. گاناش با خامه صبحانه و شکلات تختهای کاربردهای وسیعی در آشپزی دارد و مورد علاقه بسیاری از دوستداران شوده است.