طرز تهیه کیک یزدی بدون قالب

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک یزدی بدون قالب

کیک یزدی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای محبوب ایرانی است که معمولا در جشن‌ها و مناسبت‌های مختلف سرو می‌شود. برخلاف بسیاری از دیگر کیک‌ها، برای تهیه کیک یزدی قالب خاصی نیاز نیست و می‌توانید با استفاده از وسایل آشپزخانه عادی کیک یزدی خوشمزه و خوش‌رنگی بپزید.

برای شروع تهیه کیک یزدی، ابتدا باید یک کاسترد خامه‌ای درست کنید. برای این منظور، یک لیتر شیر را با ۱۵۰ گرم نشاسته و ۲۵۰ گرم شکر در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم به جوش درآورید. سپس با هم قاطی کردن یک تا دو قاشق از مایع گل‌کرده به مواد تشکیل‌دهنده قاسترد، خامه‌ای درست می‌شود.

در قدم بعدی، باید ۶ تخم‌مرغ را با ۲۰۰ گرم شکر و یک قاشق وانیل خوب هم زده و بعد به آرامی خمیر کاسترد خامه‌ای ریخته و همانند خمیر آبجوش چرخانده شود. سپس ۱۵۰ گرم پودر کاکائو و ۲۵۰ گرم آرد را به همراه دو قاشق روغن منجمد اضافه کرده و به آرامی مخلوط کرده تا خمیر یکپارچه شود.

سرانجام می‌توانید خمیر کیک را در قالب‌های کیک یا قالب‌های سرامیکی بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه پخته و بعد از سرد شدن، با تزئینات دلخواه، مثل خرما یا پسته، آن را تزئین کنید. حال کیک یزدی شما آماده سرو است و می‌توانید لذت یک دسر خوشمزه و خوش‌رنگ ایرانی را بچشید.